14 ספטמבר 2019, 22:28
Shay_uzan כתב:ככה רינה מראיינת ובכל זאת היא המראיינת שהכי מקובלת על כולם... היא שואלת ממבט מאוד נטרלי ותוקפת את כולם באותה רמה (בראינות, הפרשנות זה משהו אחר)
היא ממש לא נתנה לו יחס מפלה
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
14 ספטמבר 2019, 22:34
ראית את שאר הראיונות שלה באותו יום?Jack55 כתב:Shay_uzan כתב:ככה רינה מראיינת ובכל זאת היא המראיינת שהכי מקובלת על כולם... היא שואלת ממבט מאוד נטרלי ותוקפת את כולם באותה רמה (בראינות, הפרשנות זה משהו אחר)
לדעתי היא ניסתה כל הזמן לתקוף והיו מספר פעמים שהיא בכלל לא נתנה לו לדבר ונכנסה לו באמצע המשפטים.
ובלי קשר חלק מהשאלות שלה היו הזויות.
הכי עצבן אותי שהיא אמרה לו שהוא אמר לפניי מספר ימים "שהערבים משמידים את הילדים שלנו", כאשר זה בכלל היה עובד של המטה שכתב את זה בטעות וכשביבי ראה את זה הוא ישר נתן פקודה להסיר את ההודעה הזאת.
) 14 ספטמבר 2019, 22:36
לגבי מה שביבי אמר או לא, זה אמור להיות באחריותו וזה עמוד הפייסבוק שלו, מותר לה להזכיר את זה בשביל שהוא יגיב שזה לא אחריותו, ככה עובדים ראיונות, 10 דקות לפני היא עשתה אותו דבר לגנץ עם פרשת ההדלפות, גם הוא הגיבJack55 כתב:Shay_uzan כתב:ככה רינה מראיינת ובכל זאת היא המראיינת שהכי מקובלת על כולם... היא שואלת ממבט מאוד נטרלי ותוקפת את כולם באותה רמה (בראינות, הפרשנות זה משהו אחר)
לדעתי היא ניסתה כל הזמן לתקוף והיו מספר פעמים שהיא בכלל לא נתנה לו לדבר ונכנסה לו באמצע המשפטים.
הכי עצבן אותי שהיא אמרה לו שהוא אמר לפניי מספר ימים "שהערבים משמידים את הילדים שלנו", כאשר זה בכלל היה עובד של המטה שכתב את זה בטעות וכשביבי ראה את זה הוא ישר נתן פקודה להסיר את ההודעה הזאת.
14 ספטמבר 2019, 23:00
Shay_uzan כתב:לגבי מה שביבי אמר או לא, זה אמור להיות באחריותו וזה עמוד הפייסבוק שלו, מותר לה להזכיר את זה בשביל שהוא יגיב שזה לא אחריותו, ככה עובדים ראיונות, 10 דקות לפני היא עשתה אותו דבר לגנץ עם פרשת ההדלפות, גם הוא הגיבJack55 כתב:Shay_uzan כתב:ככה רינה מראיינת ובכל זאת היא המראיינת שהכי מקובלת על כולם... היא שואלת ממבט מאוד נטרלי ותוקפת את כולם באותה רמה (בראינות, הפרשנות זה משהו אחר)
14 ספטמבר 2019, 23:05
14 ספטמבר 2019, 23:53
אני ראיתי הרבה ראיונות שלה, זה לא שונה מבדרך כלל...Jack55 כתב:Shay_uzan כתב:לגבי מה שביבי אמר או לא, זה אמור להיות באחריותו וזה עמוד הפייסבוק שלו, מותר לה להזכיר את זה בשביל שהוא יגיב שזה לא אחריותו, ככה עובדים ראיונות, 10 דקות לפני היא עשתה אותו דבר לגנץ עם פרשת ההדלפות, גם הוא הגיבJack55 כתב:Shay_uzan כתב:ככה רינה מראיינת ובכל זאת היא המראיינת שהכי מקובלת על כולם... היא שואלת ממבט מאוד נטרלי ותוקפת את כולם באותה רמה (בראינות, הפרשנות זה משהו אחר)
בנוגע להודעה שלך מלמעלה אז כן ראיתי חלק משאר הראיונות (בעיקר של גנץ), ובכל זאת הרגיש לי שעם ביבי היא הייתה הכי פחות "נחמדה" בוא נקרא לזה ככה (ולא אתפלא אם באופן מכוון כמובן).
והיא אמרה את המשפט הזה בכוונה של לנסות להוציא את ביבי כזה שאמר את זה ובמטרה להוציא אותו רע, זה בושה להגיד דבר כזה כי ביבי בכלל לא התכוון להגיד את זה וזה לא משנה אם הוא אחראי על העובד מהמטה שכתב את זה כי היא ניסתה לכוון את זה ספציפית לביבי.
14 ספטמבר 2019, 23:56
קןדם, לא קראתי לך שטוף מוח, זאת הייתה הערה כללית, יחסת אותה לעצמך, תהנהjol9 כתב:אחרי שאני קורא את התגובות כאן, מצחיק שדווקא לי קוראים שטוף מח...
15 ספטמבר 2019, 08:12
Shay_uzan כתב:קןדם, לא קראתי לך שטוף מוח, זאת הייתה הערה כללית, יחסת אותה לעצמך, תהנהjol9 כתב:אחרי שאני קורא את התגובות כאן, מצחיק שדווקא לי קוראים שטוף מח...
שנית, רינה שטפה לי את המוח? אם אני לא טןעה היא לא פוליטיקאית, אני גם ממש לא חושב שהיא מראיינת יחסית טובה...
אני לא הולך על עיוור אחרי אף אחד, כן יש לי ביקורת על ראש הממשלה אבל אני יכול לומר עליו דברים טובים וככה על כל פוליטקאי ודברים רעים על כל פוליטיקאי
15 ספטמבר 2019, 10:47
אם זה לגבי המשפט של ביבי, זה לא דף המסרים של כחול לבן, תן לי להרגיע אותך, פיתחתי את הדעה הזאת עוד לפני שהמפלגה הייתה קיימת וזה יותר דף המסרים של החדשות כי אני לא מחרים אותם בגלל שכולם שקרניםjol9 כתב:Shay_uzan כתב:קןדם, לא קראתי לך שטוף מוח, זאת הייתה הערה כללית, יחסת אותה לעצמך, תהנהjol9 כתב:אחרי שאני קורא את התגובות כאן, מצחיק שדווקא לי קוראים שטוף מח...
שנית, רינה שטפה לי את המוח? אם אני לא טןעה היא לא פוליטיקאית, אני גם ממש לא חושב שהיא מראיינת יחסית טובה...
אני לא הולך על עיוור אחרי אף אחד, כן יש לי ביקורת על ראש הממשלה אבל אני יכול לומר עליו דברים טובים וככה על כל פוליטקאי ודברים רעים על כל פוליטיקאי
לא קשור לרינה מצליח. המלל כאן הוא בדיוק דף המסרים של כח״ל
15 ספטמבר 2019, 13:35
15 ספטמבר 2019, 20:52
15 ספטמבר 2019, 21:34
15 ספטמבר 2019, 22:25
16 ספטמבר 2019, 14:03
16 ספטמבר 2019, 17:20
MTA2311 כתב:בדיוק כשאתה בטוח שכבר לא יכול להיות פה מטומטם יותר- פרומו ברשת: "הערב בערוץ 13, תכנית מיוחדת של צביקה הדר (!!!!!!!) וקמיל פוקס(!!!!!!!!!!!) לקראת הבחירות"
נשבר הזין כבר
16 ספטמבר 2019, 17:32
jol9 כתב:MTA2311 כתב:בדיוק כשאתה בטוח שכבר לא יכול להיות פה מטומטם יותר- פרומו ברשת: "הערב בערוץ 13, תכנית מיוחדת של צביקה הדר (!!!!!!!) וקמיל פוקס(!!!!!!!!!!!) לקראת הבחירות"
נשבר הזין כבר
צביקה הדר וקמיל פוקס זאת רובריקה חדשה לגמרי בפורנהאב. החיים שלך יתחלקו לשניים אחרי שתראה את זה
16 ספטמבר 2019, 19:33
16 ספטמבר 2019, 20:19
my man כתב:נו הימורים...
לדעתי יהיה בערך כמו הבחירות הקודמות + בנט שקד..משמע ימינה יקבלו 9..
36 ליכוד
35 כחול לבן
10 משותפת
9 ימינה
8 יהדות התורה
8 ש"ס
6 ליברמן
4 מחנה דמוקרטי
4 עבודה
גוש ימין 61
16 ספטמבר 2019, 20:22
my man כתב:נו הימורים...
לדעתי יהיה בערך כמו הבחירות הקודמות + בנט שקד..משמע ימינה יקבלו 9..
36 ליכוד
35 כחול לבן
10 משותפת
9 ימינה
8 יהדות התורה
8 ש"ס
6 ליברמן
4 מחנה דמוקרטי
4 עבודה
גוש ימין 61