המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הסתדרות המורים: "לא נלמד בחופש הגדול"
המגזר הכי מאוס במדינה, שמורכב בחלקו הלא מבוטל מאנשים בינוניים ועצלנים. גועל נפש.
יש מצב שעברו את עובדי הנמל והרכבת כהכי שנואים במדינהMTA2311 כתב:הסתדרות המורים: "לא נלמד בחופש הגדול"
המגזר הכי מאוס במדינה, שמורכב בחלקו הלא מבוטל מאנשים בינוניים ועצלנים. גועל נפש.
Jack55 כתב:ואני כתלמיד יכול לחזק את הדברים שלך, המורים שלנו באמת סבבה ומתאמצים שזה יהיה טוב, אבל לצערי זה פשוט לא זה.
אנחנו לא נהייה באמת מוכנים לבגרות וזאת בעייה דיי גדולה כי כמו שאמרת לא נעים להגיד אבל הלמידה מרחוק הזאת היא לגמריי בדיחה.
לא אתפלא אם השנה הממוצעים בבגרויות ירדו לרצפה.
my man כתב:בתור מורה שכבר מלמד מרחוק כחודש וחצי אני יכול לומר שהלמידה מרחוק היא פשוט בדיחה.
מעבר למטלות שאני שולח מרחוק שהתלמידים המדהימים שלי מבצעים שיעורי זום לתיכוניסטים על בסיס קבוע זה לא משהו שיכול לעבוד(בלי לאבד כ40-50-60 אחוז מהתלמידים)..
עזבו אותי מזה- לגמרי מוכן שעכשיו יחשב כ"חופש גדול" ויסיימו עם הנטל הלא יעיל הזה. אחזור ליולי-אוגוסט-ספטמבר בשמחה ללמד ושם נראה כבר הרבה יותר הגיוני בעיניי לערוך את הבגרויות.
המציאות הזו שמכריחים מורים ותלמידים ללמוד מרחוק בלי שתהיה להם מוכנות ראויה לכך ובתוך כל הסרט הזה לדרוש מהם להתכונן לבגרויות בצורה הזו - זה לא רציני ואפילו מגוחך.
בעיניי כל יוני-יולי התיכונים צריכים לחזור ללמוד במתכונת של כמה פעמים בשבוע למערכת לא ארוכה שתתבסס רק על מקצועות הבגרות, רק ככה באמת יצליחו להימנע מהרבה כישלונות של תלמידים.my man כתב:Jack55 כתב:ואני כתלמיד יכול לחזק את הדברים שלך, המורים שלנו באמת סבבה ומתאמצים שזה יהיה טוב, אבל לצערי זה פשוט לא זה.
אנחנו לא נהייה באמת מוכנים לבגרות וזאת בעייה דיי גדולה כי כמו שאמרת לא נעים להגיד אבל הלמידה מרחוק הזאת היא לגמריי בדיחה.
לא מבין איך גם עוד מורים לא רואים את זה ככה..
באמת מנסים לקדש את ה'חופש הגדול'..הורגים אותנו המורים וגרוע מכך את התלמידים..
MTA2311 כתב:my man כתב:בתור מורה שכבר מלמד מרחוק כחודש וחצי אני יכול לומר שהלמידה מרחוק היא פשוט בדיחה.
מעבר למטלות שאני שולח מרחוק שהתלמידים המדהימים שלי מבצעים שיעורי זום לתיכוניסטים על בסיס קבוע זה לא משהו שיכול לעבוד(בלי לאבד כ40-50-60 אחוז מהתלמידים)..
עזבו אותי מזה- לגמרי מוכן שעכשיו יחשב כ"חופש גדול" ויסיימו עם הנטל הלא יעיל הזה. אחזור ליולי-אוגוסט-ספטמבר בשמחה ללמד ושם נראה כבר הרבה יותר הגיוני בעיניי לערוך את הבגרויות.
המציאות הזו שמכריחים מורים ותלמידים ללמוד מרחוק בלי שתהיה להם מוכנות ראויה לכך ובתוך כל הסרט הזה לדרוש מהם להתכונן לבגרויות בצורה הזו - זה לא רציני ואפילו מגוחך.
למרבה הצער אף אחד לא שואל אותך, כי יש ארגוני עובדים
Jack55 כתב:בעיניי כל יוני-יולי התיכונים צריכים לחזור ללמוד במתכונת של כמה פעמים בשבוע למערכת לא ארוכה שתתבסס רק על מקצועות הבגרות, רק ככה באמת יצליחו להימנע מהרבה כישלונות של תלמידים.my man כתב:Jack55 כתב:ואני כתלמיד יכול לחזק את הדברים שלך, המורים שלנו באמת סבבה ומתאמצים שזה יהיה טוב, אבל לצערי זה פשוט לא זה.
בתכלס כל תלמיד רוצה חופש ולא לחזור ללימודים, אבל אצלנו התיכוניסטים כבר מדובר על בגרויות וחשוב לנו ללמוד ולהגיע מוכנים אז אין ספק בכלל שאנחנו נעדיף לחזור ללמוד כל יוני-יולי במתכונת מסוימת.
אני מסכים במאה אחוז, והבעיה האמיתית פה שלא באמת מנסים למצוא לנו פיתרון ראוי.my man כתב:Jack55 כתב:בעיניי כל יוני-יולי התיכונים צריכים לחזור ללמוד במתכונת של כמה פעמים בשבוע למערכת לא ארוכה שתתבסס רק על מקצועות הבגרות, רק ככה באמת יצליחו להימנע מהרבה כישלונות של תלמידים.my man כתב:Jack55 כתב:ואני כתלמיד יכול לחזק את הדברים שלך, המורים שלנו באמת סבבה ומתאמצים שזה יהיה טוב, אבל לצערי זה פשוט לא זה.
בתכלס כל תלמיד רוצה חופש ולא לחזור ללימודים, אבל אצלנו התיכוניסטים כבר מדובר על בגרויות וחשוב לנו ללמוד ולהגיע מוכנים אז אין ספק בכלל שאנחנו נעדיף לחזור ללמוד כל יוני-יולי במתכונת מסוימת.
זה לא באמת משנה מתי..אבל כל עוד יש סגר גם על בתי הספר אי אפשר לדרוש שהתלמידים יגשו ככה לבגרות..
צריכים חודשיים מאסיביים של למידה רציפה ב'שגרה' ואז לגשת לבגרויות..
להתכונן לבגרות בלמידה מרחוק -זה עוול להרבה יותר מדי תלמידים..
Jack55 כתב:אני מסכים במאה אחוז, והבעיה האמיתית פה שלא באמת מנסים למצוא לנו פיתרון ראוי.my man כתב:Jack55 כתב:בעיניי כל יוני-יולי התיכונים צריכים לחזור ללמוד במתכונת של כמה פעמים בשבוע למערכת לא ארוכה שתתבסס רק על מקצועות הבגרות, רק ככה באמת יצליחו להימנע מהרבה כישלונות של תלמידים.my man כתב:Jack55 כתב:ואני כתלמיד יכול לחזק את הדברים שלך, המורים שלנו באמת סבבה ומתאמצים שזה יהיה טוב, אבל לצערי זה פשוט לא זה.
זה לא באמת משנה מתי..אבל כל עוד יש סגר גם על בתי הספר אי אפשר לדרוש שהתלמידים יגשו ככה לבגרות..
לצערי גם ההורדה בחומר (שאגב בבגרות בלשון שהיא הכי קשה ההורדה בחומר היא פשוט מגוחכת, כמעט שווה לאפס), לא ממש עוזרת עם ההכנה הרעה שאנחנו כביכול מקבלים.
בגדול חבל מאוד שזה ככה, אני פשוט כבר רואה את הכמות הגדולה של התלמידים שיכשלו או יקבלו ציונים על הפנים.
כן... קיצר זה באמת סרט.my man כתב:Jack55 כתב:אני מסכים במאה אחוז, והבעיה האמיתית פה שלא באמת מנסים למצוא לנו פיתרון ראוי.my man כתב:Jack55 כתב:בעיניי כל יוני-יולי התיכונים צריכים לחזור ללמוד במתכונת של כמה פעמים בשבוע למערכת לא ארוכה שתתבסס רק על מקצועות הבגרות, רק ככה באמת יצליחו להימנע מהרבה כישלונות של תלמידים.my man כתב:לא מבין איך גם עוד מורים לא רואים את זה ככה..
לצערי גם ההורדה בחומר (שאגב בבגרות בלשון שהיא הכי קשה ההורדה בחומר היא פשוט מגוחכת, כמעט שווה לאפס), לא ממש עוזרת עם ההכנה הרעה שאנחנו כביכול מקבלים.
בגדול חבל מאוד שזה ככה, אני פשוט כבר רואה את הכמות הגדולה של התלמידים שיכשלו או יקבלו ציונים על הפנים.
מסכים! תוסיף לזה מנהלים שרוצים לצאת טוב מול הממונים עליהם ודורשים שגם הבגרויות הפנימיות יהיו בדיוק כמו החיצוניות וקיבלת בומבה לפנים של התלמידים. כזו שלא תרד להם הרבה זמן מהפרצוף..
my man כתב:בתור מורה שכבר מלמד מרחוק כחודש וחצי אני יכול לומר שהלמידה מרחוק היא פשוט בדיחה.
מה אמרהMTA2311 כתב:מי שרוצה להמשיך להתעצבן, יש ראיון עכשיו עם מזכלית הסתדרות המורים בערוץ 12
Holiday_Armadillo כתב:מה אמרהMTA2311 כתב:מי שרוצה להמשיך להתעצבן, יש ראיון עכשיו עם מזכלית הסתדרות המורים בערוץ 12
אעבוד על הפרצוף המופתע שלי, תן לי איזה שעתייםMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה אמרהMTA2311 כתב:מי שרוצה להמשיך להתעצבן, יש ראיון עכשיו עם מזכלית הסתדרות המורים בערוץ 12
צריך להצדיע לעובדי ההוראה
בשום מקום בעולם לא נותנים קמצוץ ממה שעובדי ההוראה פה נותנים
לא ניתן אפילו יום אחד נוסף על חשבוננו
מורים תקועים בבית ועוד צריכים להכין מערכי שיעור
לימודים מהבית זה 100% עבודה
בעיקר הרבה יוהרה ואפס מודעות עצמית
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים