עדיין יש סיכוי להעפיל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט כתב:האנגלים הכי גרועים לדעתי אחרי הגרמנים כמובן
לא רק שהאנגלים אנטישמים הם גם משחקים כדורגל דוחה ומגעיל
יותר נכון אנטי כדורגל זה מה שהם משחקים
זה שאתה אומר שהאנגלים הכי גרועים אחרי הגרמנים רק מראה כמה אתה לא בכיוון בכלל
מכל העולם המדינה שהכי מגוננת על יהודים\ישראלים והמדינה שהכי ידידותית ליהודים\ישראלים היא גרמניה
מכל מקום בעולם שם זה הכי לא פוליטיקלי קורקט להגיד אפילו רבע דבר רע עלינו
בגלל כל מה שקרה בשואה יש להם כל כך הרבה רגשות אשם שהם יותר פרו-ישראלים מאשר המדינה שלנו
להגיד שהגרמנים הכי גרועים בכל מה שקשור ליהודים זאת האמירה הכי מופרכת שאפשר להגיד
הם אפילו אמרו שהם רוצים לארח את היורובאסקט בשיתוף עם ישראל כמו שיש עכשיו ביורו עם פולין ואוקראינה
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט כתב:האנגלים הכי גרועים לדעתי אחרי הגרמנים כמובן
לא רק שהאנגלים אנטישמים הם גם משחקים כדורגל דוחה ומגעיל
יותר נכון אנטי כדורגל זה מה שהם משחקים
זה שאתה אומר שהאנגלים הכי גרועים אחרי הגרמנים רק מראה כמה אתה לא בכיוון בכלל
מכל העולם המדינה שהכי מגוננת על יהודים\ישראלים והמדינה שהכי ידידותית ליהודים\ישראלים היא גרמניה
מכל מקום בעולם שם זה הכי לא פוליטיקלי קורקט להגיד אפילו רבע דבר רע עלינו
בגלל כל מה שקרה בשואה יש להם כל כך הרבה רגשות אשם שהם יותר פרו-ישראלים מאשר המדינה שלנו
להגיד שהגרמנים הכי גרועים בכל מה שקשור ליהודים זאת האמירה הכי מופרכת שאפשר להגיד
הם אפילו אמרו שהם רוצים לארח את היורובאסקט בשיתוף עם ישראל כמו שיש עכשיו ביורו עם פולין ואוקראינה
ברמת הממשלה שם וחוקי המדינה, את לגמרי צודקת.
אבל ברמת האנשים הפשוטים יש שם כיום לא פחות אנטישימיות, או בצורתה כיום - אנטי ציונות, מבכל מדינה אירופית אחרת (ואני מספרת מה שחברה מאוד טובה שלי, שחיה בברלין כבר כמה שנים, מספרת לי)
חנו'ש כתב:יכול להיות, אני רק יודעת שחברה שלי מספרת שכל פעם שקורה משהו בארץ, ישר כל המכרים שלה שם מבקשים ממנה הסברים וכועסים עליה בגלל מה שישראל עשתה כאילו היא מינימום ראש הממשלה....
LIAV10 כתב:גומז ללא ספק החלוץ מספר 1 היום!!
התלבטתי לאחרונה אם הוא באמת הכי הכי טוב והיום הגעתי למסקנה שאכן כן..
איברה, רוני ופרסי מאחורה..
jol9 כתב:אין לספרדים עוד חלוץ נורמלי בסגל? הם חייבים עוד איזה גולר ליד טורס, במקום אחד מהמתמסרים האלה.
jol9 כתב:אין לספרדים עוד חלוץ נורמלי בסגל? הם חייבים עוד איזה גולר ליד טורס, במקום אחד מהמתמסרים האלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד