30 יוני 2012, 21:27
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי בכלל מכוון לשכר כזה???
אני מדבר על ממוצע+ בסביבות ה-10-14
וחוץ מזה מה שאת אומרת לא מכניס בי תקווה כי את לא סותרת את מה שאמרתי אלא אומרת שהאונ' אינה מתכון בטוח להצלחה כלכלית
רוב האנשים שאני מכירה לא מקבלים 10K-14K לחודש..אפילו לא קרוב..יותר בסביבות ה-6K-8K
היחידי שאני מכירה שמקבל דבר כזה זה בעלה של אחותי שהוא אזרח עובד צה''ל וכולנו יודעים את התנאים שיש להם
אם כבר הזכרת את צה"ל...
כדאי לי להישאר קבע בצבא אם יציעו לי(וכמעט בטוח שיציאו)?
אני כנראה יתגייס למודיעין במחלקה הפרסית שליד באר שבע
30 יוני 2012, 21:29
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי בכלל מכוון לשכר כזה???
וחוץ מזה מה שאת אומרת לא מכניס בי תקווה כי את לא סותרת את מה שאמרתי אלא אומרת שהאונ' אינה מתכון בטוח להצלחה כלכלית
רוב האנשים שאני מכירה לא מקבלים 10K-14K לחודש..אפילו לא קרוב..יותר בסביבות ה-6K-8K
היחידי שאני מכירה שמקבל דבר כזה זה בעלה של אחותי שהוא אזרח עובד צה''ל וכולנו יודעים את התנאים שיש להם
אם כבר הזכרת את צה"ל...
לא בהכל שווה להישאר קבע אבל מודיעין זה אחד הדברים היותר נוחים להישאר בו קבע
למרות שזה תפקיד בעל חשיבות מאוד גדולה אבל לצד הפלוסים יש גם את המינוס של ההקפצות
30 יוני 2012, 21:30
Dperk כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי בכלל מכוון לשכר כזה???
אם כבר הזכרת את צה"ל...
אני עתודאי, אז כן, תחתום קבע, ולו רק כדי שאני לא ארגיש כה בודד.
30 יוני 2012, 21:35
rc4991 כתב:Dperk כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי בכלל מכוון לשכר כזה???
אם כבר הזכרת את צה"ל...
אני עתודאי, אז כן, תחתום קבע, ולו רק כדי שאני לא ארגיש כה בודד.
גם לי היו מעט לבטים אם לנסות עתודה אבל זה נראה לי די מעבצן להמשיך ללמוד עכשיו ובכלל להתחייב לתהליך כל כך ארוך
30 יוני 2012, 21:40
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי בכלל מכוון לשכר כזה???
אם כבר הזכרת את צה"ל...
לא בהכל שווה להישאר קבע אבל מודיעין זה אחד הדברים היותר נוחים להישאר בו קבע
למרות שזה תפקיד בעל חשיבות מאוד גדולה אבל לצד הפלוסים יש גם את המינוס של ההקפצות
התנאים שם טובים(מבחינת שירות)וגם הם מציעים משכורת נאה אני חושב אבל המינוס העיקרי הוא המרחק
אם אני נשאר קבע בבסיס סגור זה אומר שאני חייב לישון שם או שאני חוזר אחרי העבודה?
01 יולי 2012, 12:47
01 יולי 2012, 16:31
felix_r כתב:תסבירו לי בבקשה איך בדיוק כל השיחה הזאת קשורה לאשכול השירים???
01 יולי 2012, 16:58
felix_r כתב:תסבירו לי בבקשה איך בדיוק כל השיחה הזאת קשורה לאשכול השירים???
07 יולי 2012, 11:26
rc4991 כתב:מישהו יודע איך קוראים לשיר החדש שיצא ששורקים בפזמון שלו?
07 יולי 2012, 12:14
07 יולי 2012, 13:15
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:תסבירו לי בבקשה איך בדיוק כל השיחה הזאת קשורה לאשכול השירים???
עכשיו זה מפריע לכם? חודש אף אחד לא פירסם פה כלום אז מדברים טיפה
07 יולי 2012, 13:39
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:תסבירו לי בבקשה איך בדיוק כל השיחה הזאת קשורה לאשכול השירים???
כן, זה מפריע. אפילו מאוד.
בכלל זה מפריע לי שבפורום הזה כל אחד כותב איפה שבזיין שלו.
07 יולי 2012, 17:23
LIAV10 כתב:מעניין איפה מצולם הקליפ הזה..
07 יולי 2012, 20:31
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:תסבירו לי בבקשה איך בדיוק כל השיחה הזאת קשורה לאשכול השירים???
הת'רד הזה היה שומם במשך חודש ופתאום כשהתחילו לדבר בו זה מפריע לך..מעניין
די להיות קטנוני הת'רד הזה היה מת, לא קרה כלום שדיברו בו מעט אוף-טופיק..בפעם האחרונה שבדקתי אף אחד לא נפל ומת בגלל זה נכון?
עכשיו אתה מעוצבן שהשתלטו לך על אשכול אירופה אז אתה באת להוציא את זה גם פה למרות שלא פירסמת שירים בת'רד הזה כבר כמה זמן אבל הקונספט מפריע לך..זה נקרא להיות קטנוני
אנחנו בפורום לא בצבא, לא קרה כלום אם גולשים מהנושא מדי פעם
07 יולי 2012, 20:32
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:תסבירו לי בבקשה איך בדיוק כל השיחה הזאת קשורה לאשכול השירים???
הת'רד הזה היה שומם במשך חודש ופתאום כשהתחילו לדבר בו זה מפריע לך..מעניין
די להיות קטנוני הת'רד הזה היה מת, לא קרה כלום שדיברו בו מעט אוף-טופיק..בפעם האחרונה שבדקתי אף אחד לא נפל ומת בגלל זה נכון?
עכשיו אתה מעוצבן שהשתלטו לך על אשכול אירופה אז אתה באת להוציא את זה גם פה למרות שלא פירסמת שירים בת'רד הזה כבר כמה זמן אבל הקונספט מפריע לך..זה נקרא להיות קטנוני
אנחנו בפורום לא בצבא, לא קרה כלום אם גולשים מהנושא מדי פעם
הת'רד הזה היה שומם, אז מה? מה זה קשור בכלל? זה בכלל לא קטנוני, זה עניין עיקרוני, כי זה הרגל מגונה בצהבת לכתוב איפה שבא לך.
צהבת זה הפורום היחיד בעולם, שבו אף אחד לא שומר על נושא הת'רד.
מילא אם מישהו היה אוסר עליך לפתוח אשכולות חדשים, אבל זה לא ככה.
בא לך לדבר על משהו? בכייף, תפתחי אשכול ונדבר, למה ללכלך אשכולות אחרים?
זה כל כך קשה לך לפתוח אשכול חדש? זה לוקח 5 שניות בדיוק, אז למה את לא עושה את זה?
07 יולי 2012, 20:37
07 יולי 2012, 20:39
felix_r כתב:ואם בכל זאת לא מובן לך למה צריך בכלל לשמור על נושא האשכולות, אני אסביר לך:
זה כידי שכל אחד יוכל למצוא את הנושא שמעניין אותו !
אני אתן לך דוגמא. דיברת פה על נושא כל שהוא. אולי יש עוד אנשים בפורום שהנושא הזה מעניין אותם, והם בשימחה היו לוקחים חלק בשיחה הזאת, אבל מה, הם לא מתעניינים בשירים, אז הם לא נכנסים לפה, ולא יודעים שיש פה שיחה בנושא מעניין (אולי, לא קראתי).
07 יולי 2012, 20:46
07 יולי 2012, 20:49
felix_r כתב:סליחה, אבל "כמה הודעות" שלך הפכו ליותר משני דפים!
אותך מעצבן לדבר על זה? ואותי מעצבן, שבגלל שאנשים פה רגילים לא לשמור על הנושא, הם מזבלים את כל האשכולות (לא רק בשכונה).
מה שעוד מעצבן אותי, זה שבמקום שתנצלי על כך שלא היית בסדר, את מתחילה להמציא לעצמך תירוצים.
07 יולי 2012, 21:09