מבין הגדולים, מארי הוא היחיד שקיבל רבע קשה במיוחד (דלפו). יחד עם זאת, רפא עשוי להיתקל ביאנוביץ' בשמינית וגם זה לא תענוג גדול.
אני מהמר על מארי או נולה, אבל אולי רפא יפתיע שוב כמו שעשה ב-IW.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yiffy כתב:וינטראוב ניצח את קרלוביץ'![]()
![]()
עלה לסיבוב הראשון של מונטריאול. ישחק מול נישיקורי או האס.
jol9 כתב:דלפו לוקח את הטורניר בוושינגטון. האם הוא מסוגל לאיים גם על התואר הגדול? לדעתי כן.
yiffy כתב:jol9 כתב:דלפו לוקח את הטורניר בוושינגטון. האם הוא מסוגל לאיים גם על התואר הגדול? לדעתי כן.
גם לדעתי, אבל הוא עדיין מאחורי כל הגדולים (חוץ מפדרר בהנחה שהכושר לא השתנה בצורה דרסטית).
jol9 כתב:אמיר ויינטרוב מוגרל להגרלה הראשית של הרוג'רס קאפ, ומקבל את פאבלו אנדוחאר. הגרלה בכלל לא רעה בהתחשב באפשרויות האחרות שהיו לו.
אם יצליח לנצח את אנדוחאר בסיבוב השני תחכה לו משוכה גבוהה בדמות סימון או דווידנקו. אם יפתיע ויגיע לסיבוב השלישי, יהיה זה כנראה דוד פרר שיחכה לו שם.
הלוואי ויצליח לפחות לנצח את המשחק הראשון. יכול להיות דבר גדול עבורו. המשחק ד"א כבר היום בלילה.
yiffy כתב:טורניר של big guys עד עכשיו. פוספיסיל, ראוניץ' וגולביס עשו שמות במדורגים בכירים, והתוצאה היא חצי פתוח לחלוטין. רק יאנוביץ' נעצר על ידי רפא, וגם הוא שיחק לא רע (ממה שהבנתי, לא ראיתי את המשחק).
אני אישית ממתין לחצי של נולה מול רפא (אם באמת יצא), אני מרגיש כאילו לא ראיתי משחק טניס טוב כבר שנים...
jol9 כתב:בחצי הגמר השני ייפגשו שני טניסאים אלמוניים ומפתיעים דג'וקוביץ' ונדאל...
בגלל השעות, לא נראה לי שמישהו כאן ייראה את המשחק
yiffy כתב:jol9 כתב:בחצי הגמר השני ייפגשו שני טניסאים אלמוניים ומפתיעים דג'וקוביץ' ונדאל...
המשחק היחיד שראיתי היה ראוניץ'-גולביס ואני חייב להגיד שראוניץ' השתפר ממש! הוא כבר לא רק מפציץ הסרבים שהיה בשנתיים האחרונות. בכלל, הוא התחיל להגיש הרבה יותר סרבים שמטרתם היא לא אייסים אלא לתת לו יתרון בראלי - אולי סימן ראשון לכך שהוא מתחיל להיות טניסאי אמיתי ולא רק מגיש.
jol9 כתב:yiffy כתב:jol9 כתב:בחצי הגמר השני ייפגשו שני טניסאים אלמוניים ומפתיעים דג'וקוביץ' ונדאל...
המשחק היחיד שראיתי היה ראוניץ'-גולביס ואני חייב להגיד שראוניץ' השתפר ממש! הוא כבר לא רק מפציץ הסרבים שהיה בשנתיים האחרונות. בכלל, הוא התחיל להגיש הרבה יותר סרבים שמטרתם היא לא אייסים אלא לתת לו יתרון בראלי - אולי סימן ראשון לכך שהוא מתחיל להיות טניסאי אמיתי ולא רק מגיש.
נכון. גם גולביס תותח לא קטן.
אם הוא נשאר מרוכז, הוא יכול להיות כוח משמעותי מאוד בתקופה הזאת.
ברכות לשחר פאר שזכתה בתואר ותעלה לאיזור ה-80 בעולם.
yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:jol9 כתב:בחצי הגמר השני ייפגשו שני טניסאים אלמוניים ומפתיעים דג'וקוביץ' ונדאל...
נכון. גם גולביס תותח לא קטן.
אם הוא נשאר מרוכז, הוא יכול להיות כוח משמעותי מאוד בתקופה הזאת.
ברכות לשחר פאר שזכתה בתואר ותעלה לאיזור ה-80 בעולם.
לא הצלחתי להבין, זה נחשב טורניר צ'לנג'ר או רגיל (או שהאבחנה אצל שנים היא שונה)?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים