כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: האח הגדול

16 אוגוסט 2014, 23:56

בעד מי את?
מי השניים שיעפו לדעתך?
מה יהיה הדרוג בגמר?

אני בעד אלדד (אם לא הוא אז טל, למרות שדפנטלי אלדד).
יעופו אחי ודנית.
5. נופר 4. מרטין 3. לינור
ולא אמשיך מטעמי נאחס.

17 אוגוסט 2014, 00:12

LIAV10 כתב:בעד מי את?
מי השניים שיעפו לדעתך?
מה יהיה הדרוג בגמר?

אני בעד אלדד (אם לא הוא אז טל, למרות שדפנטלי אלדד).
יעופו אחי ודנית.
5. נופר 4. מרטין 3. לינור
ולא אמשיך מטעמי נאחס.

אני בעד אלדד
לפי דעתי השניים האחרונים יהיו אלדד וטל אבל אף אחד לא יכול להתקרב אליו מבחינת ההצבעות

מי יעוף? אחי לא עמד מספיק פעמים מול אנשים חזקים בשביל שנדע מה החוזק שלו
האידיאלי יהיה אחי ודנית, יכול להיות שמרטין תהיה במקום אחד מהם

17 אוגוסט 2014, 00:33

אז זה אלדד בטוח? (לא עוקב אחרי סקרים בשביל לדעת).

17 אוגוסט 2014, 00:59

LIAV10 כתב:אז זה אלדד בטוח? (לא עוקב אחרי סקרים בשביל לדעת).

אלא אם כן יקרה משהו מטורף

17 אוגוסט 2014, 01:21

לא ממש אהבתי את המשתתפים של העונה, היא הייתה הכי משעמם מכל העונות שראיתי, אבל אלדד היה האהוב עלי מכל העונות.
מי שלך? הערסית שזכתה? :)

17 אוגוסט 2014, 01:46

LIAV10 כתב:לא ממש אהבתי את המשתתפים של העונה, היא הייתה הכי משעמם מכל העונות שראיתי, אבל אלדד היה האהוב עלי מכל העונות.

דווקא זאת העונה שהכי אהבתי מאז העונה של אלירז (את העונה הראשונה לא יצא לי לראות עד שזה היה כבר ממש הסוף)

אצלי זה כנראה..

1)אלדד
2)שפרה
3)טהוניה
4)אלירז

17 אוגוסט 2014, 16:30

אתם רציניניים? אתם אוהבים את אלדד? אחד האנשים הכי שנואים עלי בתכנית
גם אליאב כבר מגעיל אותו ברמות אחרות עם כל הקטע שלו ודנית

17 אוגוסט 2014, 21:02

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:לא ממש אהבתי את המשתתפים של העונה, היא הייתה הכי משעמם מכל העונות שראיתי, אבל אלדד היה האהוב עלי מכל העונות.

דווקא זאת העונה שהכי אהבתי מאז העונה של אלירז (את העונה הראשונה לא יצא לי לראות עד שזה היה כבר ממש הסוף)

אצלי זה כנראה..

1)אלדד
2)שפרה
3)טהוניה
4)אלירז

איך לעזאזל הצלחת להכניס את הבהמה לתוך הרשימה היפה הזאת?

17 אוגוסט 2014, 21:59

Roni1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אצלי זה כנראה..

1)אלדד
2)שפרה
3)טהוניה
4)אלירז

איך לעזאזל הצלחת להכניס את הבהמה לתוך הרשימה היפה הזאת?

מתה על טהוניה לא יעזור לכם כלום

17 אוגוסט 2014, 22:01

כרמל אוהבת נשים חזקות, גם אם הן מתנהגות כמו ערביות בהמתיות.

17 אוגוסט 2014, 22:12

LIAV10 כתב:כרמל אוהבת נשים חזקות, גם אם הן מתנהגות כמו ערביות בהמתיות.

אני לעומת אחרים הצלחתי גם לשמוע את התוכן של הדברים שלה ולראות בה את הצדדים היפים
לא יכולה להאשים אותה על איך שהיא התנהגה בבית כשהסיפתח היה המיילים הגזענים ואחרי זה המשיך עם לאון השוביניסט

חוץ מזה, כשגבר צועק ומתנהג כמו ''ערבי בהמתי'' אומרים שהוא גבר גבר
כשאישה עושה את זה היא בהמתית? לא נשית? לא, היא חזקה
היא לא חייבת להתנהג בצורה מסויימת בשביל שאנשים יסכימו שהיא אישה

17 אוגוסט 2014, 22:28

קודם כל מפתיע שלא הבנת שהכוונה הייתה ערסיות, ה-ב וה-ס צמודות, זאת קללה שלא מתאימה לי.
דבר שני, אני לא חושב שכשזכר עושה את זה הוא נחשב גבר-גבר.
כן מיילי, לא מיילי, בנאדם לא מתנהג ככה פתאום, היא הייתה כזאת לפני וכנראה שגם אחרי, לא סוג של בחורה שהייתי מתקרב אליה, אין דבר מגעיל יותר מערסית פרחה לפי דעתי.

17 אוגוסט 2014, 22:35

LIAV10 כתב:קודם כל מפתיע שלא הבנת שהכוונה הייתה ערסיות, ה-ב וה-ס צמודות, זאת קללה שלא מתאימה לי.
כן מיילי, לא מיילי, בנאדם לא מתנהג ככה פתאום, היא הייתה כזאת לפני וכנראה שגם אחרי, לא סוג של בחורה שהייתי מתקרב אליה, אין דבר מגעיל יותר מערסית פרחה לפי דעתי.

בתור מישהי שראתה קטעים שלה פה ושם אחרי התוכנית, היא לא נראית בן אדם כזה

היא גם אמרה שלפני התוכנית מישהו אמר לה בכביש ''סעי סעי יא סודנית'' והיא התעלמה כי היא חשבה שזאת התנהגות שהיא כבר שמה מאחוריה
הבית הזה הוציא ממנה דברים לא יפים אבל בתור אשכנזייה לבנה, מי אני שאתחיל לנסות להבין למה היא התנהגה ככה? מעולם לא עברתי משהו כזה

17 אוגוסט 2014, 22:44

די נו כרמל, זה היה ברור שהיא רכבה על העניין הזה ועשתה ממנו פיל (גם בעזרת ההפקה)
השיא היה כשבמשימת בית המשפט היא והשופט הגיעו למסקנה שבכל פעם שהיא מתעצבנת היא חוזרת להיות מיכל מכיתה ד שהציקו לה ועכשיו היא נוקמת

ללא ספק אחת הדיירות הכי מגעילות שהיו בתכנית הזאת וגם לאליאב ואלדד יש מקום ברשימה

17 אוגוסט 2014, 22:46

אין מצב בעולם שבנאדם מתנהג ככה פתאום, זה באופי שלה.
כל בנאדם יכול להתארח בתכנית מסויימת ולהתנהג כמו מלאך, המבחן האמיתי הוא לאורך זמן, 24/7, שיוצא ממך האתה האמיתי.
לא אמרתי שאין בה דברים טובים, בטח שיש, אבל אני אישית סולד מבחורות ערסיות.

17 אוגוסט 2014, 22:51

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:קודם כל מפתיע שלא הבנת שהכוונה הייתה ערסיות, ה-ב וה-ס צמודות, זאת קללה שלא מתאימה לי.

היא גם אמרה שלפני התוכנית מישהו אמר לה בכביש ''סעי סעי יא סודנית'' והיא התעלמה כי היא חשבה שזאת התנהגות שהיא כבר שמה מאחוריה
הבית הזה הוציא ממנה דברים לא יפים אבל בתור אשכנזייה לבנה, מי אני שאתחיל לנסות להבין למה היא התנהגה ככה? מעולם לא עברתי משהו כזה

גם את עינב בובליל ושאר הערסיות במדינה את מנסה להבין? כולן/ם יביאו לך איזה סיפור על גזענות או ילדות קשה כדי לתרץ את ההתנהגות הברברית שלהם.
מי שצועקת הכי חזק היא ״אישה חזקה״?

17 אוגוסט 2014, 22:58

Roni1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

גם את עינב בובליל ושאר הערסיות במדינה את מנסה להבין? כולן/ם יביאו לך איזה סיפור על גזענות או ילדות קשה כדי לתרץ את ההתנהגות הברברית שלהם.
מי שצועקת הכי חזק היא ״אישה חזקה״?

לא, מי שצועקת הכי חזק היא לא הכי חזקה
היו לא מעט בהמות בבית האח הגדול כולל כמה בעונה הזאת
אני גם מקשיבה לתוכן, לא רק לדציבלים

rc4991 כתב:די נו כרמל, זה היה ברור שהיא רכבה על העניין הזה ועשתה ממנו פיל (גם בעזרת ההפקה)
השיא היה כשבמשימת בית המשפט היא והשופט הגיעו למסקנה שבכל פעם שהיא מתעצבנת היא חוזרת להיות מיכל מכיתה ד שהציקו לה ועכשיו היא נוקמת

ללא ספק אחת הדיירות הכי מגעילות שהיו בתכנית הזאת וגם לאליאב ואלדד יש מקום ברשימה

היא עשתה פיל מהגזענות? אני שמחה שלא יצא לך לחוות דבר כזה
אני אוהבת את המדינה ושאף אחד לא יעז לפקפק בכך אבל היחס שלנו לאתיופים הוא יחס מזוויע

23 אוגוסט 2014, 22:10

טל גורמת לי פחות ופחות לכבד אותה בשבועיים האחרונים.

23 אוגוסט 2014, 22:22

LIAV10 כתב:טל גורמת לי פחות ופחות לכבד אותה בשבועיים האחרונים.

עד שאליאב יצא רציתי שתהיה השנייה
אחרי ההדחה הקודמת אני רוצה שהיא תצא היום

23 אוגוסט 2014, 22:23

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:טל גורמת לי פחות ופחות לכבד אותה בשבועיים האחרונים.

עד שאליאב יצא רציתי שתהיה השנייה
אחרי ההדחה הקודמת אני רוצה שהיא תצא היום

בדיוק כמוני!
פרסם תגובה