01 אוקטובר 2014, 15:52
rc4991 כתב:חנוש ראית שהתחילה העונה הרביעית של היה היה פעם?
01 אוקטובר 2014, 21:44
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנוש ראית שהתחילה העונה הרביעית של היה היה פעם?
ברור!!
חיכיתי לזה וראיתי כבר אתמול ישר אחרי העבודה!!
01 אוקטובר 2014, 21:46
01 אוקטובר 2014, 22:07
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנוש ראית שהתחילה העונה הרביעית של היה היה פעם?
ברור!!
רק חבל שהפרק הראשון היה מאכזב
בכלל אני לא מרוצה מהסיפור של העונה הזאת
01 אוקטובר 2014, 22:11
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנוש ראית שהתחילה העונה הרביעית של היה היה פעם?
ברור!!
רק חבל שהפרק הראשון היה מאכזב
בכלל אני לא מרוצה מהסיפור של העונה הזאת
למה?
אי דווקא אהבתי.
מאמינה שיהיה מעניין גם העונה.
01 אוקטובר 2014, 22:50
02 אוקטובר 2014, 07:47
02 אוקטובר 2014, 08:09
02 אוקטובר 2014, 08:15
LIAV10 כתב:לא מכיר, אבל חייב לציין שזה נשמע מבחיל
03 אוקטובר 2014, 18:23
03 אוקטובר 2014, 18:56
03 אוקטובר 2014, 18:57
jol9 כתב:איך בלש אמיתי?
03 אוקטובר 2014, 19:10
MTA2311 כתב:jol9 כתב:איך בלש אמיתי?
אובר רייטד לטעמי.
סדרה נחמדה, לא יותר.
05 אוקטובר 2014, 23:15
05 אוקטובר 2014, 23:24
שמואל1 כתב:מחר מתחילה העונה החדשה של הומלנד בפרק כפול. מישהו מתכוון לצפות בעונה החדשה?
05 אוקטובר 2014, 23:27
שמואל1 כתב:מחר מתחילה העונה החדשה של הומלנד בפרק כפול. מישהו מתכוון לצפות בעונה החדשה?
05 אוקטובר 2014, 23:32
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מחר מתחילה העונה החדשה של הומלנד בפרק כפול. מישהו מתכוון לצפות בעונה החדשה?
כל הסדרות מתחילות עכשיו
הומלנד היום, המפץ הגדול ואיש משפחה התחילו לפני שבוע, לצערי הנגיף מסיימת עונה היום, על טבעי והפלאש מתחילים מחר, סיפור אימה אמריקאי מחרתיים והמתים המהלכים עוד שבוע בדיוק
05 אוקטובר 2014, 23:37
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מחר מתחילה העונה החדשה של הומלנד בפרק כפול. מישהו מתכוון לצפות בעונה החדשה?
כל הסדרות מתחילות עכשיו
הומלנד היום, המפץ הגדול ואיש משפחה התחילו לפני שבוע, לצערי הנגיף מסיימת עונה היום, על טבעי והפלאש מתחילים מחר, סיפור אימה אמריקאי מחרתיים והמתים המהלכים עוד שבוע בדיוק
מתוך הסדרות הללו, אני צופה בהומלנד והמתים המהלכים.
מעניין לאיזה כיוון תלך הומלנד, אחרי שחיסלו את ניקולס ברודי.
סיפור אימה אמריקאי- כרגע אני מתלבט אם לראות את העונה החדשה.
מאוד לא אהבתי את העונה הקודמת, עד כדי כך שעצרתי במהלכה. ממש לא בא לי לעשות את זה טוב. ככל הנראה אתן לסדרה לרוץ כמה פרקים ואבדוק את הביקורות ברשת.
05 אוקטובר 2014, 23:42
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מחר מתחילה העונה החדשה של הומלנד בפרק כפול. מישהו מתכוון לצפות בעונה החדשה?
כל הסדרות מתחילות עכשיו
מאוד לא אהבתי את העונה הקודמת, עד כדי כך שעצרתי במהלכה. ממש לא בא לי לעשות את זה טוב. ככל הנראה אתן לסדרה לרוץ כמה פרקים ואבדוק את הביקורות ברשת.
נראה שהומלנד הולכת לשלושה כיוונים - האימהות של קרי, איזשהו משבר באפגניסטן או אלוהים יודע איפה והתמוטטות של קווין
סיפור אימה אמריקאי נראה לי הולך להיות פאשלה מטורפת
הטריילר נראה לי על הפנים
05 אוקטובר 2014, 23:52
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מחר מתחילה העונה החדשה של הומלנד בפרק כפול. מישהו מתכוון לצפות בעונה החדשה?
כל הסדרות מתחילות עכשיו
נראה שהומלנד הולכת לשלושה כיוונים - האימהות של קרי, איזשהו משבר באפגניסטן או אלוהים יודע איפה והתמוטטות של קווין
סיפור אימה אמריקאי נראה לי הולך להיות פאשלה מטורפת
הטריילר נראה לי על הפנים
תודה על המידע.
אני אישית הכי מחכה למתים המהלכים. לדעתי הסדרה הטובה ביותר כיום על המסך.