כאן מדברים על הכל
02 דצמבר 2014, 13:36
מצחיק העמוד הראשי של ווינט עכשיו. והם סגרו את ישראל היום בגלל ״תעמולה״.
02 דצמבר 2014, 13:59
ד"א, משהו טוב בכל זאת יוצא מהסיפור הזה:
זה ציטוט מ"כלכליסט":
מיסוי ספורטאים זרים
יו"ר מכבי תל אביב יכול לנשום לרווחה, מיסוי הספורטאים הזרים יצטרך גם הוא לחכות.
02 דצמבר 2014, 14:48
roy1000 כתב:jol9 כתב:נשמע לי מופרך. שוב, אל תשכח שגם כחלון יגנוב לא מעט מנדטים מהם, והוא ימתג את עצמו כמפלגת מרכז.
מה זה משנה? בשורה התחתונה תהיה ממשלת ביבי-בנט-חרדים. זו תהיה קטסטרופה לכל מי שהוא לא מתנחל או חרדי ובעיקר לכל מי שנמצא מעל סף המס.
האמת שלביבי יש נטייה תמיד לצרף איזו מפלגה שמשמשת שמעין עלה תאנה לממשלה כדי שלא יגידו שזו ממשלת ימין דתיים בלבד.
סביר להניח שעלה התאנה הזה יהיה כחלון....
02 דצמבר 2014, 15:24
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:נשמע לי מופרך. שוב, אל תשכח שגם כחלון יגנוב לא מעט מנדטים מהם, והוא ימתג את עצמו כמפלגת מרכז.
מה זה משנה? בשורה התחתונה תהיה ממשלת ביבי-בנט-חרדים. זו תהיה קטסטרופה לכל מי שהוא לא מתנחל או חרדי ובעיקר לכל מי שנמצא מעל סף המס.
האמת שלביבי יש נטייה תמיד לצרף איזו מפלגה שמשמשת שמעין עלה תאנה לממשלה כדי שלא יגידו שזו ממשלת ימין דתיים בלבד.
הוא עושה את זה כי הוא באמת לא רוצה ממשלת ימין-דתיים בלבד. הוא חייב מישהו שיחזיק לו את היד ויהיה יותר שמאלני ממנו כשהוא מדבר על 2 מדינות ונסיגות.
02 דצמבר 2014, 17:50
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:נשמע לי מופרך. שוב, אל תשכח שגם כחלון יגנוב לא מעט מנדטים מהם, והוא ימתג את עצמו כמפלגת מרכז.
אני לא מאמין שתהיה ממשלה כזאת. אנחנו אפילו נתערב על זה נראה לי
אין לי בעיה להתערב אם תסביר לי איזו ממשלה אתה חושב שתהיה? הרי יש דיל ביבי-חרדים סגור ונעול. אז ביבי-בנט-ליברמן-חרדים בפנים, השאלה היחידה היא מי עוד? מי עוד אתה חושב שייכנס? כחלון? זה לא ישנה כלום.
02 דצמבר 2014, 17:51
חנו'ש כתב:אמת שלביבי יש נטייה תמיד לצרף איזו מפלגה שמשמשת שמעין עלה תאנה לממשלה כדי שלא יגידו שזו ממשלת ימין דתיים בלבד.
ברגע שהחרדים בפנים ובנט בפנים מה זה משנה מי עוד בפנים? הדבר היחידי שיכול להציל אותנו באופן חלקי זה אם יעיפו את בוגי האפס ממשרד הבטחון, אבל נראה לי סיכוי אפסי שזה יקרה.
02 דצמבר 2014, 18:18
אז מה אם רובכם לא מרכז-שמאל, אז מה אם חלק מכם שייכים לשמאל הקיצוני וניהלתם את ״בצלם״, וחלק היו מהמורדים של הליכוד בתקופת ההתנתקות, וחלק באים ממפלגה שרוצה לחוקק חוקי נאמנות. אנחנו נסדר את התמונות שלכם יפה מסביב לשמעון פרס וכולכם תנצחו. ביחד. נקודה.
https://m.facebook.com/smolaisrael/phot ... 6&refid=17
02 דצמבר 2014, 18:20
ביבי הוא נבלה שיעשה הכל כדי להישאר ראש ממשלה, גם במחיר פירוקה ובזבוז מיליארדים מיותרים מכספי המדינה. מאידך גם לפיד הוא חלאה צבועה, שמחרבן על המדינה בקשת, וסביר להניח שהוא מעוניין לעצור את ההידרדרות שלו בסקרים ולגשת לבחירות כבר עכשיו, אחרת הוא ייעלם לחלוטין.
ראשית כל, הדרישה של ביבי שלפיד יפסיק את ההשתלחות נגד הממשלה - שהיא גוף קולגיאלי, שמר ד"ר של כבוד, יאיר לפיד, שותף בה - היא לא רק לגיטימית אלא המתבקשת ביותר. הדוקטור רוצה ללכלך? אין בעיה, שיתפטר ויעשה זאת - זה הצעד היחיד.
מאידך, גם הדרישה של ביבי שלפיד יוותר על חוק המע"מ היא חוצפנית, כי הנושא כבר הוסכם מזמן, ואם ביבי כ"כ מעוניין להוריד אותו מהצעת החוק הנ"ל אז שיפטר אותו ולא יחפש לכופף אותו בדרכים מסריחות. לעניות דעתי, יכלו בשקט בשקט להגיע להסכמות בנושא (עם מקצה שיפורים מסוים), אלא שמאחר והצעת החוק הזו היא המזוהה ביותר עם לפיד (כנראה היריב המר ביותר שלו בקדנציה הנוכחית), על אף היותה ממשלתית, ביבי לא יכול להרשות לעצמו שהיא אכן תעבור.
גם לא יעלה על הדעת שהיא יכפה על שר האוצר שלו להקצות שישה מיליארד נוספים לביטחון, שכן מדובר בדריסת רגל גסה בטריטוריה של שר האוצר, שכן הדבר נתון לשיקולו הבלעדי. שוב, אם ביבי לא מרוצה מתפקודו, עומדת לו האפשרות פשוט לפטרו.
בקיצור, עוד הוכחה שלמעלה אף אחד לא משתין עלינו וכ"א מאותם פוליטיקאים נאלחים ומטונפים רק מעוניינים לשמור על הכסא המרופד שלהם.
02 דצמבר 2014, 18:54
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:נשמע לי מופרך. שוב, אל תשכח שגם כחלון יגנוב לא מעט מנדטים מהם, והוא ימתג את עצמו כמפלגת מרכז.
אין לי בעיה להתערב אם תסביר לי איזו ממשלה אתה חושב שתהיה? הרי יש דיל ביבי-חרדים סגור ונעול. אז ביבי-בנט-ליברמן-חרדים בפנים, השאלה היחידה היא מי עוד? מי עוד אתה חושב שייכנס? כחלון? זה לא ישנה כלום.
אני חושב שתהיה מפלגה של מפלגות אמצע - ליברמן, כחלון, לפיד, לבני ועבודה.
ברגע שתהיה נכונות ללכת על הקו הזה אז גם החרדים יצטרפו.
הבעיה של ההסדר הזה היא שאין מי שיעמוד בראש ויהיה מקובל על כולן ואז או שיעשו רוטציה או שימליצו על ראש המפלגה הגדולה בגוש.
02 דצמבר 2014, 19:13
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:נשמע לי מופרך. שוב, אל תשכח שגם כחלון יגנוב לא מעט מנדטים מהם, והוא ימתג את עצמו כמפלגת מרכז.
אני חושב שתהיה מפלגה של מפלגות אמצע - ליברמן, כחלון, לפיד, לבני ועבודה.
הבעיה של ההסדר הזה היא שאין מי שיעמוד בראש ויהיה מקובל על כולן ואז או שיעשו רוטציה או שימליצו על ראש המפלגה הגדולה בגוש.
אם הכנסת את לבני והעבודה לאמצע- אז אני כבר לא יודע מה זה אמצע ובאותה מידה אפשר גם להכניס את ביבי ל"אמצע" הזה..
02 דצמבר 2014, 20:44
רק הודיעו על בחירות ומינה כבר באולפן
לעוד מישהו יש תחושה שהיא פשוט ישנה מתחת לשולחן?
02 דצמבר 2014, 20:51
אורי הכוונה שלי היתה מפלגות אמצע מבחינת מנדטים. לבני כמובן לא תגיע למספר דו ספרתי והיא מן הסתם תחבור למפלגה אחרת.
כלומר יהיו לדעתי 4-5 מפלגות עם מספר דו ספרתי של מנדטים שהן לא מפלגות קיצון, ולא הליכוד ולא החרדים כנראה.
02 דצמבר 2014, 20:57
jol9 כתב:אורי הכוונה שלי היתה מפלגות אמצע מבחינת מנדטים. לבני כמובן לא תגיע למספר דו ספרתי והיא מן הסתם תחבור למפלגה אחרת.
כלומר יהיו לדעתי 4-5 מפלגות עם מספר דו ספרתי של מנדטים שהן לא מפלגות קיצון, ולא הליכוד ולא החרדים כנראה.
וגם שם אף אחד לא יצליח למשול ונלך לבחירות אחרי שנתיים.
הדבר היחיד שהם יסכימו עליו זה לגבי הפלסטינים, זו קבוצה שתיתן להם הכל כדי שהעולם יאהב אותנו. בשאר הנושאים כל אחד ימשוך לכיוון אחר וירצה הישגים אישיים להציג במערכת הבחירות הבאה.
הם יודעים לדבר הרבה נגד ביבי אבל עד עכשיו לבני ולפיד היו חלק מהממשלה שלו, אפילו הרצוג היה שר במשך שנתיים בממשלת ביבי הקודמת. כולם רוצים כסא בסופו של דבר, אנחנו לא מעניינים אותם.
נערך לאחרונה על ידי
Roni1 בתאריך 02 דצמבר 2014, 20:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
02 דצמבר 2014, 20:58
נשבע לכם, אני פשוט נגעל מהמדינה הזאת ומשיטת הממשל שלנו. כבר אבדה לי התקווה שתקום פה ממשלה אפקטיבית שתיזכר בכך שתפקידה הוא להיות הנאמן של העם שאמור להיות בראש מעייניה, ולא שיקולים של הבטחת המשכורת השמנה ואת הכיסא הנוח של כל אחד מהשרים המטונפים. מה שמתסכל באמת הוא לראות שבבחירות הקרובות נראה את אותם שחקנים בדיוק. נמאס. לא מסוגל כבר לראות את הפרצופים של לבני וביבי.
02 דצמבר 2014, 21:00
לפי הסקר של מינה צמח - ליכוד 22, הבית היהודי 17, כחלון 10, יש עתיד 9, ישראל ביתנו...שכחתי
עריכה:
סקר חדשות 2: ליכוד 22 בנט 17 עבודה 13 כחלון וליברמן 10 כ״א שס 9 אגודה 8 תנועה 4 ערבים 11 מרצ 7
02 דצמבר 2014, 21:08
jol9 כתב:אני חושב שתהיה מפלגה של מפלגות אמצע - ליברמן, כחלון, לפיד, לבני ועבודה.
יונ, זה חלומות באספמיה. הממשלה הבאה תהיה ביבי-בנט-ליברמן-חרדים. ליבני תימחק ומגיע לה להימחק. לפיד ירד ל- 30% - 50% ממה שהיה בבחירות הקודמות.
02 דצמבר 2014, 21:13
התנין כתב:נשבע לכם, אני פשוט נגעל מהמדינה הזאת ומשיטת הממשל שלנו. כבר אבדה לי התקווה שתקום פה ממשלה אפקטיבית שתיזכר בכך שתפקידה הוא להיות הנאמן של העם שאמור להיות בראש מעייניה, ולא שיקולים של הבטחת המשכורת השמנה ואת הכיסא הנוח של כל אחד מהשרים המטונפים. מה שמתסכל באמת הוא לראות שבבחירות הקרובות נראה את אותם שחקנים בדיוק. נמאס. לא מסוגל כבר לראות את הפרצופים של לבני וביבי.
גם אני. מיואש לחלוטין.
אני רואה את המשבר העצום שיגיע מממשלת ביבי-בנט-חרדים וזה עוד יותר מייאש. אין שום תקווה. הדבר היחידי שאפשר אולי להתנחם בו שזה אחרי שהממשלה הבאה תביא אותנו לשפל מדיני/כלכלי/בטחוני, אפשר יהיה רק לעלות למעלה ויהיה אפשר סוף סוף לסיים את פרק ביבי. עד אז, הולך להיות רע. רע מאוד.
02 דצמבר 2014, 21:19
ביבי וכל השרים שדיברו היום מנסים למכור שזו בסך הכל היתה טעות. שנשכח שהיתה כאן ממשלה כזאת, לפיד מנסה להחזיר לכוונות הראשוניות שלו שלא הצליח לממש ומאשים את החרדים, ביבי מדבר על הממשלה הקודמת, לבני ובנט מדברים על הטעות הגדולה.
מעניין אותי אם הם זוכרים היום את כל החיילים שנהרגו במשמרת שלהם, אלה שלא יוכלו לשכוח שהיתה כאן ממשלה כושלת ואוטוטו, אם רק תשכחו להם את הפדיחות הם יהיו טובים כמו שתכננו בהתחלה.
02 דצמבר 2014, 21:20
Roni1 כתב:ביבי וכל השרים שדיברו היום מנסים למכור שזו בסך הכל היתה טעות. שנשכח שהיתה כאן ממשלה כזאת, לפיד מנסה להחזיר לכוונות הראשוניות שלו שלא הצליח לממש ומאשים את החרדים, ביבי מדבר על הממשלה הקודמת, לבני ובנט מדברים על הטעות הגדולה.
מעניין אותי אם הם זוכרים היום את כל החיילים שנהרגו במשמרת שלהם, אלה שלא יוכלו לשכוח שהיתה כאן ממשלה כושלת ואוטוטו, אם רק תשכחו להם את הפדיחות הם יהיו טובים כמו שתכננו בהתחלה.
ואיראן
לא לשכוח את איראן
איראן
02 דצמבר 2014, 21:24
באמת יש סכנה מאיראן ומהזרוע שלה בלבנון, לא הייתי מזלזלת בזה, בלי ביבי לא אף אחד לא היה מנסה לעצור את איראן עכשיו.
זה כמובן לא מצדיק את ההזנחה של כל שאר תחומי החיים שלנו כאן ואת יוקר המחיה.