המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:ואתם יכולים להגיד עליי מה שאתם רוצים, זה לא מזיז לי.
אני הסברתי לו בשיא הרצינות. לא מכל דבר צריך לעשות בדיחה.
שמואל1 כתב:אני הייתי באמסטרדם כמעט שבוע.
בעיקרון עברתי שם כמעט בכל האטרקציות המרכזיות, אני מאמין שקראת עליהם באינטרנט ואתה מכיר אותם פחות או יותר.
כמה טיפים שאולי אתה לא מכיר:
- מוזיאון השעווה מדאם טוסו מאכזב לדעתי (במיוחד בהשוואה לאחרים באירופה). אם לא היית שם אף פעם אז כדאי, אבל רק אחרי שתפסת ראש. אחרת זה סתם משמעמם. המוזיאון די קטן.
- בטח תרצו ללכת למבשלת בירה של הייניקן. לי נתנו טיפ לוותר על האטרקציה הזאת. המקום מאוד יקר ומתוייר. המליצו לי על מבשלת בירה אחרת, אותנטית עם הבירה הכי טובה באמסטרדם (ככה אומרים).
לצערי באותה העת המבשלה עצמה הייתה סגורה לרגל שיפוצים ולא היה אפשר לעשות שם סיור, אלא רק לקנות בירה טובה ולשתות על הדשא הסמוך למקום בכיף. אני נהנתי שם. אם אתה מעוניין בפרטים נוספים אני אשמח למצוא את השם של המקום.
- אם יש לך מספיק זמן אז אפשרות טובה היא להשכיר רכב (או לקחת אוטובוס) לעיירות הסמוכות לאמסטרדם. אם אתה מעוניין בכלל להשקיע אז אתה יכול להרחיק מאמסטרדם כשעתיים וחצי נסיעה ולהגיע למקומות מדהימים . שוב אם אתה מעוניין בפרטים מורחבים אשמח לפרט.
- אם יש אירוע ספורט באותו זמן אז חובה! הייתי במשחק של נבחרת הולנד.
- אם אתה מעוניין בהמלצה למקום "לתפוס ראש" אז ABRAXAS מומלץ מקום עם אחלה אווירה ומתאים ל"מתחילים".
שמואל1 כתב:ואתם יכולים להגיד עליי מה שאתם רוצים, זה לא מזיז לי.
אני הסברתי לו בשיא הרצינות. לא מכל דבר צריך לעשות בדיחה.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:אני הייתי באמסטרדם כמעט שבוע.
בעיקרון עברתי שם כמעט בכל האטרקציות המרכזיות, אני מאמין שקראת עליהם באינטרנט ואתה מכיר אותם פחות או יותר.
- מוזיאון השעווה מדאם טוסו מאכזב לדעתי (במיוחד בהשוואה לאחרים באירופה). אם לא היית שם אף פעם אז כדאי, אבל רק אחרי שתפסת ראש. אחרת זה סתם משמעמם. המוזיאון די קטן.
- בטח תרצו ללכת למבשלת בירה של הייניקן. לי נתנו טיפ לוותר על האטרקציה הזאת. המקום מאוד יקר ומתוייר. המליצו לי על מבשלת בירה אחרת, אותנטית עם הבירה הכי טובה באמסטרדם (ככה אומרים).
לצערי באותה העת המבשלה עצמה הייתה סגורה לרגל שיפוצים ולא היה אפשר לעשות שם סיור, אלא רק לקנות בירה טובה ולשתות על הדשא הסמוך למקום בכיף. אני נהנתי שם. אם אתה מעוניין בפרטים נוספים אני אשמח למצוא את השם של המקום.
- אם יש לך מספיק זמן אז אפשרות טובה היא להשכיר רכב (או לקחת אוטובוס) לעיירות הסמוכות לאמסטרדם. אם אתה מעוניין בכלל להשקיע אז אתה יכול להרחיק מאמסטרדם כשעתיים וחצי נסיעה ולהגיע למקומות מדהימים . שוב אם אתה מעוניין בפרטים מורחבים אשמח לפרט.
- אם אתה מעוניין בהמלצה למקום "לתפוס ראש" אז ABRAXAS מומלץ מקום עם אחלה אווירה ומתאים ל"מתחילים".
תודה שמואל!
אני לא ארחיב פה יותר מדי על הרגלי הצריכה שלי אבל בוא נגיד שהם כמו שזו ממש לא הפעם הראשונה שאני מבקר בהולנד.
יצא לי להיות במדאם טוסו, בית אנה פרנק, ב״נמו״ (מוזאון מדע וטכנולוגיה)- לא הייתי ממליץ על אף אחד מהם, למען האמת.
יש לי משפחה שגרה באזור רוטרדם, בביקור הקודם הייתי איתם בטיול משפחתי יותר, לקחו אותנו גם לאפטלינג (אור, אם לא היית, יכול להיות נחמד- אבל רחוק!)...
אז ממה שאמרת- מוזאון הייניקן ומבשלת הבירה נשמע מעניין.
איזה דברים מעניינים מצאת מחוץ לעיר?
החציל האצטקי כתב:אני טס להתמסטל קצת עם חברים באמסטרדם בעוד כמה שבועות.
אני בטוח שלהרבה חבר׳ה כאן כבר יצא לבקר בעיר אז אשמח להמלצות!
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:בואנ׳ה בסך הכל ביקשתי לשמוע על אטרקציות יותר מעניינות מבית אנה פרנק... יש סיבה שקוראים לפורום הזה שכונה אה?
אני היית באמסטרדם לא מזמן.
מה אופי הטיול שאתה מחפש?
סטלני זה אופי?
אני הייתי באמסטרדם כמעט שבוע.
jol9 כתב:ד"א, אנחנו נוסעים עוד חודש לסקוטלנד לשלושה שבועות. יש לי מקום במזוודה למישהו, ואני מתלבט בין אור לליאב.
כרמל וחני, מצטער מראש, אבל אשתי לא תפרגן אם אחת מכן תבוא... שמואל, אתה לצערי לא קנדידט כי אני רוצה לחזור לארץ בשפיות סבירה.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:בואנ׳ה בסך הכל ביקשתי לשמוע על אטרקציות יותר מעניינות מבית אנה פרנק... יש סיבה שקוראים לפורום הזה שכונה אה?
אני היית באמסטרדם לא מזמן.
מה אופי הטיול שאתה מחפש?
סטלני זה אופי?
אני הייתי באמסטרדם כמעט שבוע.
כן, תרחיב תרחיב...
ספר, אל תהיה קמצן
אותי מעניין - המבשלת, מקומות מחוץ לעיר והמקום למתחילים
jol9 כתב:ד"א, אנחנו נוסעים עוד חודש לסקוטלנד לשלושה שבועות. יש לי מקום במזוודה למישהו, ואני מתלבט בין אור לליאב.
כרמל וחני, מצטער מראש, אבל אשתי לא תפרגן אם אחת מכן תבוא... שמואל, אתה לצערי לא קנדידט כי אני רוצה לחזור לארץ בשפיות סבירה.
jol9 כתב:אור וכרמל, קבלו ח"ח על התגובות המשעשעות...
אחליט בהקדם ואבחר ע"פ אופי הטיול... אם זה הרבה בירות וכדורגל אז כרמל, ואם זה יהיה טיול רומנטי עם פיקניקים
והרבה אטרקציות לילדים, אז אור הוא המועמד הטבעי ביותר שיש
LIAV10 כתב:איזה אופי טיול מתאים לי?
רק תשובה מפורטת תתקבל ולא משפט של שלוש מילים.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אור וכרמל, קבלו ח"ח על התגובות המשעשעות...
אחליט בהקדם ואבחר ע"פ אופי הטיול... אם זה הרבה בירות וכדורגל אז כרמל, ואם זה יהיה טיול רומנטי עם פיקניקים
והרבה אטרקציות לילדים, אז אור הוא המועמד הטבעי ביותר שיש
אני לא שותה
חוץ מזה שאמרת שאתה נוסע בלי הקטנה אז אין לאור מה לעשות שם
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד