טיולים בארץ ובחו"ל

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טיולים בארץ ובחו"ל

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 יוני 2015, 22:45

ואתם יכולים להגיד עליי מה שאתם רוצים, זה לא מזיז לי.
אני הסברתי לו בשיא הרצינות. לא מכל דבר צריך לעשות בדיחה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 21 יוני 2015, 22:49

שמואל1 כתב:ואתם יכולים להגיד עליי מה שאתם רוצים, זה לא מזיז לי.

שמואל :wubyellow :wubyellow :wubyellow
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 יוני 2015, 22:57

שמואל1 כתב:אני הייתי באמסטרדם כמעט שבוע.
בעיקרון עברתי שם כמעט בכל האטרקציות המרכזיות, אני מאמין שקראת עליהם באינטרנט ואתה מכיר אותם פחות או יותר.
כמה טיפים שאולי אתה לא מכיר:
- מוזיאון השעווה מדאם טוסו מאכזב לדעתי (במיוחד בהשוואה לאחרים באירופה). אם לא היית שם אף פעם אז כדאי, אבל רק אחרי שתפסת ראש. אחרת זה סתם משמעמם. המוזיאון די קטן.
- בטח תרצו ללכת למבשלת בירה של הייניקן. לי נתנו טיפ לוותר על האטרקציה הזאת. המקום מאוד יקר ומתוייר. המליצו לי על מבשלת בירה אחרת, אותנטית עם הבירה הכי טובה באמסטרדם (ככה אומרים).
לצערי באותה העת המבשלה עצמה הייתה סגורה לרגל שיפוצים ולא היה אפשר לעשות שם סיור, אלא רק לקנות בירה טובה ולשתות על הדשא הסמוך למקום בכיף. אני נהנתי שם. אם אתה מעוניין בפרטים נוספים אני אשמח למצוא את השם של המקום.
- אם יש לך מספיק זמן אז אפשרות טובה היא להשכיר רכב (או לקחת אוטובוס) לעיירות הסמוכות לאמסטרדם. אם אתה מעוניין בכלל להשקיע אז אתה יכול להרחיק מאמסטרדם כשעתיים וחצי נסיעה ולהגיע למקומות מדהימים . שוב אם אתה מעוניין בפרטים מורחבים אשמח לפרט.
- אם יש אירוע ספורט באותו זמן אז חובה! הייתי במשחק של נבחרת הולנד.
- אם אתה מעוניין בהמלצה למקום "לתפוס ראש" אז ABRAXAS מומלץ מקום עם אחלה אווירה ומתאים ל"מתחילים".

תודה שמואל!
אני לא ארחיב פה יותר מדי על הרגלי הצריכה שלי אבל בוא נגיד שהם כמו שזו ממש לא הפעם הראשונה שאני מבקר בהולנד.
יצא לי להיות במדאם טוסו, בית אנה פרנק, ב״נמו״ (מוזאון מדע וטכנולוגיה)- לא הייתי ממליץ על אף אחד מהם, למען האמת.
יש לי משפחה שגרה באזור רוטרדם, בביקור הקודם הייתי איתם בטיול משפחתי יותר, לקחו אותנו גם לאפטלינג (אור, אם לא היית, יכול להיות נחמד- אבל רחוק!)...

אז ממה שאמרת- מוזאון הייניקן ומבשלת הבירה נשמע מעניין.
איזה דברים מעניינים מצאת מחוץ לעיר?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יוני 2015, 23:04

שמואל1 כתב:ואתם יכולים להגיד עליי מה שאתם רוצים, זה לא מזיז לי.

אני במקומך הייתי "ממליץ" להם ללכת על מסעדה עם אוכל חריף
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 יוני 2015, 23:33

החציל האצטקי כתב:
שמואל1 כתב:אני הייתי באמסטרדם כמעט שבוע.
בעיקרון עברתי שם כמעט בכל האטרקציות המרכזיות, אני מאמין שקראת עליהם באינטרנט ואתה מכיר אותם פחות או יותר.
- מוזיאון השעווה מדאם טוסו מאכזב לדעתי (במיוחד בהשוואה לאחרים באירופה). אם לא היית שם אף פעם אז כדאי, אבל רק אחרי שתפסת ראש. אחרת זה סתם משמעמם. המוזיאון די קטן.
- בטח תרצו ללכת למבשלת בירה של הייניקן. לי נתנו טיפ לוותר על האטרקציה הזאת. המקום מאוד יקר ומתוייר. המליצו לי על מבשלת בירה אחרת, אותנטית עם הבירה הכי טובה באמסטרדם (ככה אומרים).
לצערי באותה העת המבשלה עצמה הייתה סגורה לרגל שיפוצים ולא היה אפשר לעשות שם סיור, אלא רק לקנות בירה טובה ולשתות על הדשא הסמוך למקום בכיף. אני נהנתי שם. אם אתה מעוניין בפרטים נוספים אני אשמח למצוא את השם של המקום.
- אם יש לך מספיק זמן אז אפשרות טובה היא להשכיר רכב (או לקחת אוטובוס) לעיירות הסמוכות לאמסטרדם. אם אתה מעוניין בכלל להשקיע אז אתה יכול להרחיק מאמסטרדם כשעתיים וחצי נסיעה ולהגיע למקומות מדהימים . שוב אם אתה מעוניין בפרטים מורחבים אשמח לפרט.
- אם אתה מעוניין בהמלצה למקום "לתפוס ראש" אז ABRAXAS מומלץ מקום עם אחלה אווירה ומתאים ל"מתחילים".

תודה שמואל!
אני לא ארחיב פה יותר מדי על הרגלי הצריכה שלי אבל בוא נגיד שהם כמו שזו ממש לא הפעם הראשונה שאני מבקר בהולנד.
יצא לי להיות במדאם טוסו, בית אנה פרנק, ב״נמו״ (מוזאון מדע וטכנולוגיה)- לא הייתי ממליץ על אף אחד מהם, למען האמת.
יש לי משפחה שגרה באזור רוטרדם, בביקור הקודם הייתי איתם בטיול משפחתי יותר, לקחו אותנו גם לאפטלינג (אור, אם לא היית, יכול להיות נחמד- אבל רחוק!)...

אז ממה שאמרת- מוזאון הייניקן ומבשלת הבירה נשמע מעניין.
איזה דברים מעניינים מצאת מחוץ לעיר?

אז היית צריך לומר שאתה מנוסה ;)

זאת המבשלת בירה שביקרתי בה
http://www.tripadvisor.co.il/Attraction ... vince.html

לפי האתר שלהם יש סיורים במבשלה עצמה, אם לא בא לך רק לשתות.

מחוץ לעיר עשיתי יום אחד של טיול. ביקרתי בעיירות :
Zaanse Schans
Marken
Volendam

שלושתם מאוד קרובים לאמסטרדם (פחות מחצי שעה נסיעה).
Zaanse Schans זאת העיירה המפורסמת עם הטחנות רוח.
Marken ו- Volendam עיירות דייגים קטנות. אני מאוד אהבתי את Marken. מקום קטן, שקט ופסטורלי עם נוף יפה.

לאחר מכן נסעתי לעיירה חיטהורן, עיירה מאוד מפורסמת שנראית כמו כפר הוביטים כזה. תכלס ה HIGHLIGHT של הנסיעה לשם היה לעבור באחד הכבישים המפורסמים בהולנד, ה Afsluitdijk.
זה כביש של 32 ק"מ על המים, והמהירות המותרת 130 קמ"ש. יש תחנות עצירה מיוחדות בדרך שאפשר לרדת ולצלם. כביש פשוט מטורף!

תמונה

תמונה

רק בשביל הנסיעה הזאת היה שווה להגיע לעיירה חיטהורן, שנמצאת בכלל בצד השני של הולנד (בעיירה עצמה קצת השתעממנו, אפשר לעשות שיט אבל אין שום יותר מידי מה לעשות חוץ מזה... אבל המקום יפה מאוד).

אני יכול לומר בפה מלא שהיום טיול שעשיתי מחוץ לאמסטרדם היה המוצלח ביותר בטיול!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 יוני 2015, 23:50

יפה מאוד, המון תודה!
אני תמיד אשמח לעוד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2015, 08:00

החציל האצטקי כתב:אני טס להתמסטל קצת עם חברים באמסטרדם בעוד כמה שבועות.
אני בטוח שלהרבה חבר׳ה כאן כבר יצא לבקר בעיר אז אשמח להמלצות!

אני טס לאמסטרדם בנובמבר לרגל 10 שנות נישואין, והפעם ללא העסק הקטן, ככה שיהיה שמח... :bigsmile2

גם אני אשמח להמלצות
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2015, 08:03

שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:
שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:בואנ׳ה בסך הכל ביקשתי לשמוע על אטרקציות יותר מעניינות מבית אנה פרנק... יש סיבה שקוראים לפורום הזה שכונה אה?

אני היית באמסטרדם לא מזמן.
מה אופי הטיול שאתה מחפש?

סטלני זה אופי?

אני הייתי באמסטרדם כמעט שבוע.

כן, תרחיב תרחיב...
ספר, אל תהיה קמצן :bigsmile3

אותי מעניין - המבשלת, מקומות מחוץ לעיר והמקום למתחילים
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2015, 08:07

ד"א, אנחנו נוסעים עוד חודש לסקוטלנד לשלושה שבועות. יש לי מקום במזוודה למישהו, ואני מתלבט בין אור לליאב.

כרמל וחני, מצטער מראש, אבל אשתי לא תפרגן אם אחת מכן תבוא... שמואל, אתה לצערי לא קנדידט כי אני רוצה לחזור לארץ בשפיות סבירה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2015, 08:09

jol9 כתב:ד"א, אנחנו נוסעים עוד חודש לסקוטלנד לשלושה שבועות. יש לי מקום במזוודה למישהו, ואני מתלבט בין אור לליאב.

כרמל וחני, מצטער מראש, אבל אשתי לא תפרגן אם אחת מכן תבוא... שמואל, אתה לצערי לא קנדידט כי אני רוצה לחזור לארץ בשפיות סבירה.

אבל....אני מבשלת ואני מאולפת, לא צריך לשים עיתונים על הריצפה וכל זה
אני אתנהג כמו שצריך :cry3
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 יוני 2015, 08:38

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:
שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:בואנ׳ה בסך הכל ביקשתי לשמוע על אטרקציות יותר מעניינות מבית אנה פרנק... יש סיבה שקוראים לפורום הזה שכונה אה?

אני היית באמסטרדם לא מזמן.
מה אופי הטיול שאתה מחפש?

סטלני זה אופי?

אני הייתי באמסטרדם כמעט שבוע.

כן, תרחיב תרחיב...
ספר, אל תהיה קמצן :bigsmile3

אותי מעניין - המבשלת, מקומות מחוץ לעיר והמקום למתחילים

הרחבתי יותר בתגובה הבאה הזאת
viewtopic.php?p=236075#p236075
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 יוני 2015, 12:09

jol9 כתב:ד"א, אנחנו נוסעים עוד חודש לסקוטלנד לשלושה שבועות. יש לי מקום במזוודה למישהו, ואני מתלבט בין אור לליאב.

יוני, רק אגיד שזה יהיה כבוד גדול לבלות שלושה שבועות במחיצתך. תמיד רציתי לשאוב קצת מחכמת החיים האדירה שלך. אני גם נפלא עם ילדים ד"א.

מתי להיות מוכן?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2015, 12:41

אין מה להתחנף, מבין שנינו אתה האזרח.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יוני 2015, 12:47

מישהו היה באיזור החוף המזרחי של ארה"ב (בעיקר ניו יורק וצפונה)??
אנחנו נוסעים עם כל המשפוחה אבל לזמן מאוד קצר ומוגבל של שבועיים.
טיפים לאן כדאי להגיע מחוץ לניו יורק ולא רחוק מידי יתקבלו בשמחה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2015, 17:43

אור וכרמל, קבלו ח"ח על התגובות המשעשעות...
אחליט בהקדם ואבחר ע"פ אופי הטיול... אם זה הרבה בירות וכדורגל אז כרמל, ואם זה יהיה טיול רומנטי עם פיקניקים
והרבה אטרקציות לילדים, אז אור הוא המועמד הטבעי ביותר שיש
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2015, 17:45

jol9 כתב:אור וכרמל, קבלו ח"ח על התגובות המשעשעות...
אחליט בהקדם ואבחר ע"פ אופי הטיול... אם זה הרבה בירות וכדורגל אז כרמל, ואם זה יהיה טיול רומנטי עם פיקניקים

אני לא שותה :unsure
חוץ מזה שאמרת שאתה נוסע בלי הקטנה אז אין לאור מה לעשות שם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2015, 18:37

איזה אופי טיול מתאים לי?
רק תשובה מפורטת תתקבל ולא משפט של שלוש מילים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2015, 18:43

LIAV10 כתב:איזה אופי טיול מתאים לי?
רק תשובה מפורטת תתקבל ולא משפט של שלוש מילים.

טיול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הוא רוצה טיול בזמן הצבא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מי אתה חושב שאתה? יאיר נתניהו?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 יוני 2015, 19:11

לא כרמל. אמסטרדם זה בלי הילדה. סקוטלנד זה כל המשפחה.
אני חושב שעכשיו ברור לכולם מי לוקח את הטיול הזה ברצינות ומי מחפף כרגיל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2015, 19:15

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:אור וכרמל, קבלו ח"ח על התגובות המשעשעות...

אני לא שותה :unsure
חוץ מזה שאמרת שאתה נוסע בלי הקטנה אז אין לאור מה לעשות שם

עם הקטנה... נראה לך שניסע ל3 שבועות בלעדיה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד