20 ספטמבר 2011, 10:51
asafb96 כתב:קובי כתב:asafb96 כתב:מישהו פה ראה הסופרנוס? לדעתי הסדרה הטוב שנעשתה אי פעם.. מומלץ מאוד למי שלא ראה.
אם כבר הכי טוב, אז אוז![]()
מהחדשים יותר - גם דקסטר ענק !
חברה שלי אוהבת את הסדרות האלה, אני לא כל כך..
הסופרנוס זה פשוט סדרה ממכרת ומדהימה. הסדרה הכי רווחית אם אני לא טועה.. המשחק והכתיבה שם פשוט מושלמת
גם אבודים ו24 סדרות מדהימות... בכלל יש מגוון עצום של סדרות מדהימות בארה"ב, רק אנחנו תקועים פה עם החברים של נאור..
20 ספטמבר 2011, 11:23
6 לב צהוב כתב:asafb96 כתב:קובי כתב:asafb96 כתב:מישהו פה ראה הסופרנוס? לדעתי הסדרה הטוב שנעשתה אי פעם.. מומלץ מאוד למי שלא ראה.
הסופרנוס זה פשוט סדרה ממכרת ומדהימה. הסדרה הכי רווחית אם אני לא טועה.. המשחק והכתיבה שם פשוט מושלמת
גם אבודים ו24 סדרות מדהימות... בכלל יש מגוון עצום של סדרות מדהימות בארה"ב, רק אנחנו תקועים פה עם החברים של נאור..
החברים של נאור אחלה סדרה קומית גם רמזור![]()
20 ספטמבר 2011, 11:24
asafb96 כתב:קובי כתב:asafb96 כתב:מישהו פה ראה הסופרנוס? לדעתי הסדרה הטוב שנעשתה אי פעם.. מומלץ מאוד למי שלא ראה.
20 ספטמבר 2011, 11:26
קובי כתב:asafb96 כתב:קובי כתב:asafb96 כתב:מישהו פה ראה הסופרנוס? לדעתי הסדרה הטוב שנעשתה אי פעם.. מומלץ מאוד למי שלא ראה.
חברה שלך אוהבת אוז ואתה לא ? (: מי לובש את המכנסיים בבית ?![]()
אבודים הייתה אחלה, אבל התדרדרה קצת עם הזמן והסוף היה מבאס בטירוף.
20 ספטמבר 2011, 11:51
20 ספטמבר 2011, 12:20
20 ספטמבר 2011, 15:23
sweety כתב:העונה האחרונה של אבודים הייתה ממש מאכזבת סתם השאירו סוף פתוח...אבל מלכתחילה אני חושבת שהם נכנסו ליותר מדי פלונטרים.
הסדרה הכי טובה שצפיתי בה אי פעם היא דווקא ER.פחות אקשן יותר דרמה אבל עדיין מדהימה. זה מדהים כמה עונות היא שרדה והצליחה לשמור על איכות ועניין לצופים.
ועוד סדרה מעולה היא הבית הלבן- ומי שמגלם את הנשיא שם הוא מרטין שין,אבא של...
20 ספטמבר 2011, 15:36
21 ספטמבר 2011, 14:17
קובי כתב:גם נמלטים התדרדרה לה עם הזמן...
21 ספטמבר 2011, 20:59
21 ספטמבר 2011, 21:00
yiffy כתב:sweety כתב:העונה האחרונה של אבודים הייתה ממש מאכזבת סתם השאירו סוף פתוח...אבל מלכתחילה אני חושבת שהם נכנסו ליותר מדי פלונטרים.
הסדרה הכי טובה שצפיתי בה אי פעם היא דווקא ER.פחות אקשן יותר דרמה אבל עדיין מדהימה. זה מדהים כמה עונות היא שרדה והצליחה לשמור על איכות ועניין לצופים.
ועוד סדרה מעולה היא הבית הלבן- ומי שמגלם את הנשיא שם הוא מרטין שין,אבא של...
למה סוף פתוח? לאבודים דווקא היה סוף מאוד ברור (שאני לא אכתוב כאן כדי לא לעשות ספויילר לכל אלו שלא ראו ואולי רוצים).
21 ספטמבר 2011, 21:08
21 ספטמבר 2011, 21:11
22 ספטמבר 2011, 09:39
22 ספטמבר 2011, 10:27
קובי כתב:לא ממש מסכים איתך. אבודים הייתה סדרה מושקעת בהרבה. המשחק היה טוב והסדרה בעונות הראשונות הייתה פשוט מופתית.
נמלטים מלכתחילה הייתה אמורה להיות מיני סדרה והיא סחבה איתה הרבה תת שחקנים לכל אורך העונות, כמו בורואוז, אח של סקופילד, שזה השחקן הכי גרוע בהסטוריה אחרי ניר שלמון מרמת אביב ג'.
אם להשוות בין השתיים, אבודים לוקחת בהליכה, למרות שהעונה הראשונה של נמלטים הייתה בהחלט מלהיבה ויש לציין את תגלית הסדרה, "טי באג" - שחקן מרושע ומצחיק כאחד (:
23 ספטמבר 2011, 13:58
23 ספטמבר 2011, 15:08
Ido_Maccabi כתב:לפני 3 ימים עלתה עונה 7 של How I Met Your Mother... סדרה ענקית, שני הפרקים החדשים די טובים!
אני רואה גם משפחה מודרנית שהיא גם ממש טובה.. מי מכיר?
אני רוצה להתחיל לראות גם האוס או הפמליה.
23 ספטמבר 2011, 15:13
Ido_Maccabi כתב:לפני 3 ימים עלתה עונה 7 של How I Met Your Mother... סדרה ענקית, שני הפרקים החדשים די טובים!
24 ספטמבר 2011, 14:43
24 ספטמבר 2011, 19:42
asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:לפני 3 ימים עלתה עונה 7 של How I Met Your Mother... סדרה ענקית, שני הפרקים החדשים די טובים!
לך על האוס..
אגב, בקרוב עולה העונה ה2 של הסדרה היקרה בתולדות הטלוויזיה, אימפריית הפשע. סדרה מדהימה. מאוד מומלץ
misha כתב:את העונות האחרונות של HIMYM פחות אהבתי לעומת הראשונות, למרות שהסדרה עדיין טובה.
כן, את משפחה מודרנית הזכרתי - לדעתי, הקומדיה הכי טובה כרגע (לפחות מאלה שאני רואה).
את האוס לא יצא לי לראות, אבל הפמליה - שבדיוק הסתיימה לא מזמן - סדרה מעולה.