07 דצמבר 2011, 21:58
07 דצמבר 2011, 22:06
MTA2311 כתב:איך אפשר לנהל דיון על ערים יפות בעולם בלי להזכיר את רומא? לא אהבתם?
07 דצמבר 2011, 22:49
חביב אורנג'ד כתב:יוני, חוץ מהערים הקוריאנות, באיזה ערים יפות אתה ביקרת?
ובתור אחד שגר בת"א, אני מסכים שהיא עיר די מכוערת...
07 דצמבר 2011, 22:50
Ido_Maccabi כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Ido_Maccabi כתב:הגרמנים נשמעים לי אנשים כ"כ מגעילים... בעיקר השפה המגעילה שלהם
כל אחד נראה כאילו הרגע דחפו לו מטאטא לתחת
לא מגעילים. מאוד מנומסים, נחמדים ומרובעים.
אבל כל ישראלי שיש לו איזשהו קשר לגרמנים או לשפה הגרמנית ישר חושב על מה שהיה.
אין מה לעשות עם זה, מדובר ברפלקס.
דווקא הרבה מהמשפחה שלי נהרגו בשואה..עדיין אני חושבת שזה אחד המקומות היפים בעולם..גם לחיות וגם לטייל..
אבל אולי זה גם בגלל שסבתא שלי גרמנייה אז אף פעם לא התייחסתי לזה כאל מקום רע..רק מקום שהייתה בו תקופה רעה(שהונהגה ע''י אוסטרי)..
אני גם מפרידה נאציזם מלאום..היו גם נאצים הונגרים,פולנים,הולנדים וכו'..היו נאצים גרמנים אבל לא כל הגרמנים היו נאצים..
דווקא לי זה לא עושה אסוציאציות לשואה. אבל הם נראים לי כל כך יקים, מרובעים, ופוצים. אולי אני טועה, אבל זה הרושם שהיה לי עד עכשיו.
07 דצמבר 2011, 22:53
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איך אפשר לנהל דיון על ערים יפות בעולם בלי להזכיר את רומא? לא אהבתם?
בעיניי זה תיירות VS מגורים ואף אחד לא ממש הגדיר מה הקריטריונים..האם זה ערים יפות למגורים או לתיירות..זה מאוד שונה בעיניי..
בכל מקרה,אני לא מתה על נוף אירופאי עתיק כמו שיש ברומא..
אם כבר איטליה אז אולי מחוזות יותר כפריים..סיציליה למשל זה מקום מדהים..
07 דצמבר 2011, 23:01
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איך אפשר לנהל דיון על ערים יפות בעולם בלי להזכיר את רומא? לא אהבתם?
בעיניי זה תיירות VS מגורים ואף אחד לא ממש הגדיר מה הקריטריונים..האם זה ערים יפות למגורים או לתיירות..זה מאוד שונה בעיניי..
נכון. זה מאוד קשה לדעת אחרי כמה ימים בעיר, איך זה לחיות באותה העיר.
לי ולאיטליה יש איזה קטע לא ברור. אני מת על המדינה, אבל איכשהו שני הטיולים שעשינו לשם היו סוג של שיא ושפל וקצת תחושת פספוס.
נראה לי שאיטליה זה מקום שבאמת צריך לחיות בו כמה חודשים בשביל לחוש אותו, להתחבר אליו, לטעום מכל מה שיש, וכמובן להבין מה זה אוכל אמיתי.
07 דצמבר 2011, 23:06
MTA2311 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איך אפשר לנהל דיון על ערים יפות בעולם בלי להזכיר את רומא? לא אהבתם?
נכון. זה מאוד קשה לדעת אחרי כמה ימים בעיר, איך זה לחיות באותה העיר.
לי ולאיטליה יש איזה קטע לא ברור. אני מת על המדינה, אבל איכשהו שני הטיולים שעשינו לשם היו סוג של שיא ושפל וקצת תחושת פספוס.
נראה לי שאיטליה זה מקום שבאמת צריך לחיות בו כמה חודשים בשביל לחוש אותו, להתחבר אליו, לטעום מכל מה שיש, וכמובן להבין מה זה אוכל אמיתי.
מאוד תלוי איפה.. רומא לדוגמה יחסית קטנה ואפשר לראות באמת הכל בשבוע(וגם זאת הגזמה).. אבל אתה צודק, יש המון מה לראות באיטליה וקשה להנות מהכל בטיול אחד. אני הייתי בכל האיזורים המרכזיים באיטליה ופשוט התאהבתי במדינה הזאת.
07 דצמבר 2011, 23:06
07 דצמבר 2011, 23:14
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:יוני, חוץ מהערים הקוריאנות, באיזה ערים יפות אתה ביקרת?
די חרשתי את אירופה עם אשתי. היינו בפראג, ברצלונה, לונדון, רומא, פירנצה, ברלין, מינכן (קוויקי), פריז, ונציה, זלצבורג, דאבלין ודרזדן. בסיאול הייתי
לבד מהעבודה.
בנוסף גם היינו עם הרכב באוסטריה, צפון איטליה ובאירלנד. אירלנד זה הטיול הכי טוב שלנו. פשוט מדינה מדהימה ויפהפיה.
07 דצמבר 2011, 23:25
חביב אורנג'ד כתב:איך פראג? שמעתי ביקורות מצוינות.
07 דצמבר 2011, 23:29
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:יוני, חוץ מהערים הקוריאנות, באיזה ערים יפות אתה ביקרת?
די חרשתי את אירופה עם אשתי. היינו בפראג, ברצלונה, לונדון, רומא, פירנצה, ברלין, מינכן (קוויקי), פריז, ונציה, זלצבורג, דאבלין ודרזדן. בסיאול הייתי
לבד מהעבודה.
בנוסף גם היינו עם הרכב באוסטריה, צפון איטליה ובאירלנד. אירלנד זה הטיול הכי טוב שלנו. פשוט מדינה מדהימה ויפהפיה.
אני דווקא די חלש באירופה.
איך פראג? שמעתי ביקורות מצוינות.
איפה היית באירלנד? גם שם יש לי תכוניות לבקר (יחד עם סקוטלנד).
07 דצמבר 2011, 23:29
Holiday_Armadillo כתב:ההורים שלי היו באיטליה כמה פעמים..ברומא ובונציה..
אבא שלי בן אדם שמת על אמנות..הוא לא מפסיק לדבר על איטליה ועל רומא ועל כל הכנסיות והפסלים..בשבילו זה גן עדן..
אני אישית הכי אהבתי להיות בבאד-רייכנהאל..זה עיירה מאוד שקטה ו''ביתית''..אפשר לנסוע 10 דקות ויש לך נהר,לעשות פיקניק,לנוח..זה בשבילי חופשה..לא הסתובבויות ו''לראות את הכל''..
07 דצמבר 2011, 23:32
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:יוני, חוץ מהערים הקוריאנות, באיזה ערים יפות אתה ביקרת?
לבד מהעבודה.
אני דווקא די חלש באירופה.
איך פראג? שמעתי ביקורות מצוינות.
איפה היית באירלנד? גם שם יש לי תכוניות לבקר (יחד עם סקוטלנד).
08 דצמבר 2011, 22:12
09 דצמבר 2011, 10:51
חביב אורנג'ד כתב:הפרט החשוב ביותר - איך היתה הגינס??
10 דצמבר 2011, 14:01
21 דצמבר 2011, 13:49
21 דצמבר 2011, 15:04
גול27 כתב:גם אני הייתי במינכן, אחלה עיר אבל אני לא אוהב את אירופה.
חוץ מזה, אני מתכנן עכשיו לטוס לארה"ב, לטיל ולעבוד קצת... חושב על מיאמי או לוס אנג'לס. מישהו היה במיאמי?
24 דצמבר 2011, 18:32
24 דצמבר 2011, 19:40