כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: מנפלאות האסלאם

06 ספטמבר 2012, 17:51

מטרת החקירה היא לנסות למצוא את הדת הקרובה ביותר לאמת - אם יש כזו.
למשל : האם הפלשתינים הם אלה אשר חצו את ים סוף ולא בני ישראל ?
לפי הטלויזיה של הרשות הפלשתינית התשובה היא כן. הפלשתינים הם אלה שחצו את ים סוף והגיעו אל הארץ המובטחת.
אלה מסוג העובדות שאני רוצה להוכיח אותן מדעית והיסטורית כאשר המטרה הסופית היא מניעת שכתוביי היסטוריה וסילוף עובדות.

לגבי המפץ הגדול שציינת שיש הוכחות לגביו הדיעות חלוקות וכבר אין כזאת אחידות דעים בין המדענים בנושא.
יש תאוריה אחרת לגמריי שקונה לעצמה עוד ועוד תומכים שמתארת את היקום כנוזל שהתקרר.
אתה מוזמן לקרוא כאן :
http://www.themarker.com/wallstreet/1.1806954

האם אלוהים קיים או לא זאת שאלה שלא נקבל לגביה תשובה - אלא אם כן הוא יופיע או מישהו מטעמו או שיקרה מאורע שיוכיח את קיומו.
כנראה שכל המושג הזה שנקרא אלוהים גדול על ההבנה האנושית או שפשוט הוא לא קיים ואז נמשיך לנצח עם סימן השאלה.

לגבי המידע המפורט בתנך - היו יותר מקרים של מידע מדוייק מאוד מאשר מידע לא מדוייק.
יותר מכך , הרבה מאוד מדענים שתיארכו אירועי עבר על סמך המצויין למשל בברית החדשה שינו את דעתם והחלו לתארך לפי התנך.
לעניין גיל העולם יש תאוריות על תאוריות העוסקות בבריאת העולם והריסתו מס' פעמים.
בקיצור הרבה מידיי תאוריות.

06 ספטמבר 2012, 18:11

את מי מעניינת הטלוויזיה הפלסטינית? בקוראן כתוב שהפלסטינים חצו את ים סוף?
כמו שאמרתי, התיאוריות שהצגתי עוד לא הוכחו ב100 אחוז, אבל הוכחו מספיק בשביל לסתור הרבה מאוד שטויות שמופיעות בתנך.
תקשיב, אנחנו כל הזמן חוזרים לאותה נקודה. כל מה שמעניין אותך, הוא האם בני ישראל באמת היו עבדים במצרים? או מתי בדיוק הם חצו את ים סוף?
בשביל זה לא צריך להקים וועדה מיוחדת. נכתבו על זה כל כך הרבה מאמרים, והיו על זה כל כך הרבה תכניות בנשיונל ג'יאוגרפיק. נראה לך שזה מעניין מישהו?
מאיפה הקביעה לפיה היו הרבה יותר מקרים של מידע מדוייק מאשר לא מדוייק? אפשר לקבל קישור למאמר שמאשר אותה?
סבבה, אז התאריכים בתנך הכי נכונים. so? מה זה נותן לך? זה בסך הכל אומר שאנחנו כתבנו את ספר ההיסטוריה המדוייק ביותר, לא מוכיח שהדת שלנו הכי מדוייקת/אמיתית/נכונה.

06 ספטמבר 2012, 18:21

אני אעשה את זה הכי קצר שאני יודע : מניעת שכתובים.

12 ספטמבר 2012, 08:56

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4280317,00.html

12 ספטמבר 2012, 09:59

אני אף פעם לא שמחה כשאנשים חפים מפשע נרצחים אבל מגיע לאובאמה
חימש את המורדים ועכשיו ראה שאין לאיסלאמים שום סנטימנטים..אז מה אם עזרת להם? ברגע שלא נראה להם הם ירצחו אותך

12 ספטמבר 2012, 19:07

עוד תכנית מאכזבת של יחזקאלי. לא מבין למה הוא בוחר להתעסק בתפל. בשביל להראות אפליית נשים הוא היה יכול להסתפק בטיול לרמאללה, או למאה שערים...

12 ספטמבר 2012, 21:25

michael כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4280317,00.html

לא סתם הוא קרא לעצמו באסילה
תראה איך הוא דומה לג'אנלוקה באסילה :huh

תמונה

תמונה

13 ספטמבר 2012, 13:17

תמונה

אתם מאמינים שהתמונה הזאת צולמה בתל אביב?

13 ספטמבר 2012, 13:59

MTA2311 כתב:תמונה

אתם מאמינים שהתמונה הזאת צולמה בתל אביב?

לא מפתיע לחלוטין. עיר של גייס חמישי

13 ספטמבר 2012, 14:06

ד"א, בסופו של דבר התברר שיוצרי הסרט הם קופטים, ולא יהודים. DODGED THAT BULLET...

13 ספטמבר 2012, 14:57

הפרק השני כבר גרם לי להבין ולהודות לה' ולמדינה על שאנחנו מצליחים יחסית לרסן את הערבים פה וזה עוד כשיש ביננו דם רע מלכתחילה
זה בהחלט משהו שלא מובן מאליו אחרי שאתה רואה את כל המהומות שהם עושים באירופה בלי שהמשטרה מצליחה לרסן אותם

13 ספטמבר 2012, 15:39

rc4991 כתב:הפרק השני כבר גרם לי להבין ולהודות לה' ולמדינה על שאנחנו מצליחים יחסית לרסן את הערבים פה וזה עוד כשיש ביננו דם רע מלכתחילה
זה בהחלט משהו שלא מובן מאליו אחרי שאתה רואה את כל המהומות שהם עושים באירופה בלי שהמשטרה מצליחה לרסן אותם

זה רק אומר שפה הם עדיין מפחדים מכוחות הבטחון ובאירופה לא.

20 ספטמבר 2012, 11:06

אללה אסלאם: פרק 3 המלא
http://docu.nana10.co.il/Article/?ArticleID=926268
"הם מלמדים (בבתי הספר בבלגיה) את תיאורית האבולוציה ושצריך לשטוף ידיים אחרי השירותים.דברים מפגרים" :laugh3 :laugh3 :laugh3
ועכשיו ברצינות..המשפט שמסכם הכי טוב את כל הסדרה הזאת:"מוסלמי טוב זה מוסלמי שיושב בכלא או שבדרך לשם"(נאמר כמובן על ידי מוסלמי)
הפרק הבא כנראה יעסוק באנטישמיות.

20 ספטמבר 2012, 15:12

rc4991 כתב:הפרק השני כבר גרם לי להבין ולהודות לה' ולמדינה על שאנחנו מצליחים יחסית לרסן את הערבים פה וזה עוד כשיש ביננו דם רע מלכתחילה

לגמריי!
בשעה שבאירופה האיסלמים הקיצונים עושים מה שבזין שלהם בלי שאף אחד מעז לדבר איתם, בשטחים הפלסטינים פוחדים פחד מוות מהצבא, ממג''ב ומהשב''כ.
זה הישג עצום לדעתי.

20 ספטמבר 2012, 17:57

http://www.gplanet.co.il/prodetailsamew ... ro_id=1810

20 ספטמבר 2012, 19:21

מכל המאמר החשוב הזה, פסקה 5 הכי חשובה. מדגישה את חוסר ההבנה הבסיסית של אובמה בנושא המזרח התיכון, והאסלאם.

20 ספטמבר 2012, 20:37

MTA2311 כתב:מכל המאמר החשוב הזה, פסקה 5 הכי חשובה. מדגישה את חוסר ההבנה הבסיסית של אובמה בנושא המזרח התיכון, והאסלאם.

שמת לב לפיסקה על פוטין?

אני כבר חודשים חוזר ואומר את אותו הדבר גם על אמריקאים וגם על פוטין.

20 ספטמבר 2012, 20:45

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:מכל המאמר החשוב הזה, פסקה 5 הכי חשובה. מדגישה את חוסר ההבנה הבסיסית של אובמה בנושא המזרח התיכון, והאסלאם.

שמת לב לפיסקה על פוטין?

אני לא מעריץ של פוטין( בלשון במעטה), אבל אני בהחלט מודה לו על השמירה על הגב של אסד. כל עוד הסטטוס קוו בסוריה נשמר, אני מרוצה. כמו שמנחם בגין אמר ב81: אני מאחל הצלחה לשני הצדדים.

20 ספטמבר 2012, 20:52

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

שמת לב לפיסקה על פוטין?

אני לא מעריץ של פוטין( בלשון במעטה), אבל אני בהחלט מודה לו על השמירה על הגב של אסד. כל עוד הסטטוס קוו בסוריה נשמר, אני מרוצה. כמו שמנחם בגין אמר ב81: אני מאחל הצלחה לשני הצדדים.

תשמע, הרוסים מנהלים יחסים עם מדינות מוסלמיות כבר הרבה מאוד שנים (ולפני זה הם נלחמו בהם 200 שנה), אז הם פשוט מבינים הרבה יותר טוב את המנטליות של המוסלמים. הרוסים גם לא מסונוורים יותר מדי מכל הרעיון של הדמוקרטיה (דבר שהאמריקאים עושים לעצמם, וחושבים שכולם חושבים את אותו הדבר).

20 ספטמבר 2012, 20:56

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

שמת לב לפיסקה על פוטין?

תשמע, הרוסים מנהלים יחסים עם מדינות מוסלמיות כבר הרבה מאוד שנים (ולפני זה הם נלחמו בהם 200 שנה), אז הם פשוט מבינים הרבה יותר טוב את המנטליות של המוסלמים. הרוסים גם לא מסונוורים יותר מדי מכל הרעיון של הדמוקרטיה (דבר שהאמריקאים עושים לעצמם, וחושבים שכולם חושבים את אותו הדבר).

והם גם בונים לאיראן כורים, ומחמשים את סוריה( ובעקיפין גם את חזבאללה).
פוטין, בלי להתכוון בכלל עושה טובה ענקית למערב כשהוא שומר על אסד. חבל רק שהמערב עוד לא מבין את זה.
פרסם תגובה