עולם הטניס - נובאק סלאם? עונת החימר יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נובאק מנצח את נדאל בגמר ה-6 ברציפות ומשלים עונה חלומית

הודעהעל ידי misha » 04 נובמבר 2011, 22:29

נובאק ניצח את בגדאטיס בשלוש מערכות וישחק נגד נישיקורי בחצי.

פדרר ניצח בקלות את רודיק ויפגוש את וורינקה בדרבי.

שני המשחקים ישודרו ב5ספורט לייב מ15:30.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 05 נובמבר 2011, 16:47

נובאק הפסיד לנישיקורי 0-6 במערכה השלישית וכבר לא יסיים עם מאזן הכי טוב אי פעם בעונה (הפסד רביעי העונה). השיא של מקנרו הוא 82-3. פדרר כמעט השווה אותו ב2005 כשהיה עם 81–3 לפני משחק האחרון באותה עונה אבל הפסיד לנלבדיאן בחמש מערכות.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 05 נובמבר 2011, 21:33

רוג'ר בגמר אחרי ניצחון 7:6,6:2 על וואורינקה.
אינשאללה רוג'ר שם עוד תואר בארון אחרי העונה המקוללת הזו. יכול להיות בוסט לא רע לקראת פריז ולונדון.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 05 נובמבר 2011, 22:25

כן, צריך לשמור על הבית, במיוחד מול יריב נוח יחסית. ואם כבר פאריס, נדאל הודיע שהוא לא ישתתף שם העונה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 06 נובמבר 2011, 06:19

misha כתב:כן, צריך לשמור על הבית, במיוחד מול יריב נוח יחסית. ואם כבר פאריס, נדאל הודיע שהוא לא ישתתף שם העונה.

נדאל הוא לא חובב גדול של השלב הזה של העונה - גם שנה שעברה הוא לא שיחק אף משחק בין הסבב האסיאתי ללונדון.
פדרר לעומתו העדיף לוותר על אסיה (וגם על שטוקהולם, בה הוא ניצח שנה שעברה) ולהתחיל עכשיו בבאזל ופריז. אני מקווה שזה ישתלם.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 06 נובמבר 2011, 17:22

בשעה טובה ומוצלחת, תואר שני העונה!
פדרר לקח בקלילות את תואר באזל ה-5 שלו, והפך אותו לטורניר ה-5 בו הוא זוכה לפחות 5 פעמים.
נקווה שיגיע ביכולת דומה גם למאסטרס בפריז ולגמר המאסטרס בלונדון.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 06 נובמבר 2011, 17:31

תמונה

תמונה

במיוחד בא לי שסוף סוף יזכה בפריז. גם נובאק צפוי לא לשחק שם בעקבות בעיות עם הכתף.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2011, 17:38

לשם שינוי אני שמח שרוג'ר זוכה בתואר. לא בגלל שזה תואר קטן, אלא בגלל שמגיע לו בהחלט אחרי העונה הזאת.
אני מקווה שייקח גם את פריז.

האמת, עונת הטניס כבר גמורה. נובאק פצוע, מארי בעניינים שלו ורפא מתעסק כבר ב2012.
אני מאמין שכולם יחזרו ללונדון וינסו לתת בוסט אחרון בשביל לקחת את התואר, אבל לא נראה לי שיהיו הרבה הפתעות בעניין ואף אחד משלושתם לא ייקח
מה שייקל על רוג'ר מול היריבים האחרים בשמינייה הראשונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 06 נובמבר 2011, 18:04

אני לא יודע, פדרר תמיד מצליח לשמוט את פריז. בשנה שעברה כבר פרסו בשבילו שטיח אדום בדרך למפגש בגמר עם סודרלינג (ה-whipping boy השני בחשיבותו אצל רוג'ר אחרי רודיק האחד והיחיד) והוא הצליח לפקשש נקודת משחק מול מונפיס בחצי הגמר. בכלל, עושה רושם שיריבים צרפתים הם לא כוס התה של פדרר (יש גם את ההפסדים לצונגה העונה, המאזן מול סימון שעד לא מזמן היה שלילי והפדיחה מול גאסקה ברומא השנה). הנוכחות או אי הנוכחות של שלושת הגדולים האחרים היא לא תמיד הפקטור היחיד.

בכל מקרה, אני חושב שלקוות שרוג'ר יזכה באחד מהשניים, פריז או לונדון, זו תקווה סבירה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 08 נובמבר 2011, 11:40

yiffy כתב:אני לא יודע, פדרר תמיד מצליח לשמוט את פריז. בשנה שעברה כבר פרסו בשבילו שטיח אדום בדרך למפגש בגמר עם סודרלינג (ה-whipping boy השני בחשיבותו אצל רוג'ר אחרי רודיק האחד והיחיד) והוא הצליח לפקשש נקודת משחק מול מונפיס בחצי הגמר. בכלל, עושה רושם שיריבים צרפתים הם לא כוס התה של פדרר (יש גם את ההפסדים לצונגה העונה, המאזן מול סימון שעד לא מזמן היה שלילי והפדיחה מול גאסקה ברומא השנה). הנוכחות או אי הנוכחות של שלושת הגדולים האחרים היא לא תמיד הפקטור היחיד.

בכל מקרה, אני חושב שלקוות שרוג'ר יזכה באחד מהשניים, פריז או לונדון, זו תקווה סבירה.

בשלב הזה של העונה ובטורנירים האלה, זה בהחלט לא הפקטור היחיד.

זה מעניין כי תמיד בסוף כל שנה, אנחנו יוצאים בתחושה שעולם הטניס נפתח לתחרות, כי פה סודרלינג זוכה, ושם עוד איזה ישהו אבל בסוף איכשהו בכל עונה בטורנירים
הגדולים, חוזרים לאותה הרביעייה ששולטת בטניס כבר 7-8 שנים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 09 נובמבר 2011, 20:50

נובאק הגיע לטורניר למרות הפציעה. אם לא היה משתתף, היה מפסיד בונוס של 1.6 מיליון.

yiffy כתב:בכלל, עושה רושם שיריבים צרפתים הם לא כוס התה של פדרר (יש גם את ההפסדים לצונגה העונה, המאזן מול סימון שעד לא מזמן היה שלילי והפדיחה מול גאסקה ברומא השנה). הנוכחות או אי הנוכחות של שלושת הגדולים .

כן, גם השנה יצריך לעבור כמה צרפתים. את מאנרינו ניצחנו היום, את גאסקה נפגוש כבר במשחק הבא ואפשרות למפגש אם סימון אם נעבור. לפחות מונפיס כבר הודח (הפסיד ללופז).

עריכה: סימון קיבל בראש ממונאקו. לאט לאט הצפרדעים נופלים ;)
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 11 נובמבר 2011, 19:26

טוב, החדשות הטובות הן שפדרר בחצי אחרי ניצחון על מונאקו בשתי מערכות: 6:4, 7:5. פדרר שיחזר למעשה את ההישג של שנה שעברה ולא יאבד נקודות על הטורניר הזה בכל מקרה.

החדשות הפחות טובות הן שהמשחק היה נרפא במעט, ובחצי יחכה לו ברדיך שהיה נהדר בניצחון על מארי. הצ'כי הוא יריב קשה מאוד לפדרר וחוץ מההפסד הזכור מווימבלדון בשנה שעברה הוא גם הספיק להפסיד לו בחצי גמר מונטריאול השנה.

נקווה שיהיה בסידר.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 11 נובמבר 2011, 19:55

אני חושב שפדרר היה קצת נרפא בגלל היריב. שחקן כמו מונאקו לא מהווה שום איום על רוג'ר.
לא סובל את ברדיך, צריך לתת לו בראש. הגיע הזמן שנעשה גמר ראשון בברסי.

נובאק פרש היום ונתן לטסונגה עוד יום מנוחה. הצרפתי יפגוש בחצי את המנצח בין פרר לאיזנר.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 11 נובמבר 2011, 20:35

misha כתב:אני חושב שפדרר היה קצת נרפא בגלל היריב. שחקן כמו מונאקו לא מהווה שום איום על רוג'ר.
לא סובל את ברדיך, צריך לתת לו בראש. הגיע הזמן שנעשה גמר ראשון בברסי.

נובאק פרש היום ונתן לטסונגה עוד יום מנוחה. הצרפתי יפגוש בחצי את המנצח בין פרר לאיזנר.

זה כמובן משפר את הסיכוי להגיע לתואר בהנחה שפדרר עובר את ברדיך בחצי.

למרות ההפסדים השנה, הרושם שלי מהמשחק של פדרר מול צונגה ביו.אס.אופן היה שהוא הבין את הנוסחה כיצד יש להתמודד איתו, מה גם שהוא יכול להיות הצרפתי השלישי בטורניר שפדרר מנצח. פרר נמצא בכושר נהדר, אך הוא אולי היריב הכי נוח ספציפית עבור פדרר (שמעולם לא הפסיד לו). גם איזנר לא מאוד מטריד אותי, לרוג'ר אין בד"כ קושי מול ביג סרברים אמריקאיים.

קיצור, לדעתי ברדיך היה ונשאר המכשול הכי גדול בדרך לתואר עבור פדרר.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 12 נובמבר 2011, 16:13

ניצחון נהדר של רוג'ר (מס' 801 בקריירה), שיחק פשוט מעולה ופירק יריב לא קל כמו בימים הגדולים. מקווה שגם יביא את היכולת הזו לגמר.

מקווה שאיזנר ינצח בחצי השני, הוא עדיף בהרבה מטסונגה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 12 נובמבר 2011, 16:16

misha כתב:ניצחון נהדר של רוג'ר (מס' 801 בקריירה), שיחק פשוט מעולה ופירק יריב לא קל כמו בימים הגדולים. מקווה שגם יביא את היכולת הזו לגמר.

מקווה שאיזנר ינצח בחצי השני, הוא עדיף בהרבה מטסונגה.

אכן משחק מצוין. פדרר הסתדר נהדר עם הפורהנד העוצמתי של ברדיך, איתו הוא מאוד התקשה בשנתיים האחרונות.
אני איתך. משחק מול איזנר עשוי תיאורטית להימשך יותר, אבל ברגע שיש כמה ראלים, פדרר עדיף עליו בהרבה.

נ.ב יש שאומרים שאיזנר הוא הכפיל שלי עלי אדמות (אם מתעלמים מה-20 סנטימטר הבדל בינינו) :grin עוד סיבה לאחל לו הגעה לגמר.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 12 נובמבר 2011, 21:31

וזה בכל זאת יהיה צונגה. יהיה משחק קשה, הצרפתי כבר ניצח את פדרר פעמיים העונה, ובנוסף יש לו קהל אוהד מאחוריו. יחד עם זאת, המשחק מול ברדיך נתן לי אמונה שרוג'ר יכול ללכת עד הסוף בטורניר הזה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 12 נובמבר 2011, 21:52

הכל תלוי בפדרר. אם הוא יהיה באותו כושר כמו שהיה במשחק של היום, אז לא ממש משנה מה טסונגה יעשה. ברדיך אחרי המשחק הודה שזה היה כמו לשחק נגד רוג'ר של פעם, אחד שלא משאיר לך שום הזדמנות לנצח.
אבל בשנים האחרונות הימים הטובים האלה הולכים ומתמעטים.

איזנר היה רחוק פורהנד אחד טוב מניצחון. ראיתי רק את סוף המשחק אחרי המשחק של מכבי ואיזנר, למרות שהיה מותש ובקושי עמד על הרגליים (המשחק נמשך 3 שעות), פספס הזדמנות גדולה - 3 נקודות משחק במצב של 6-5 בסט השלישי. טסונגה הצליח לצאת מזה וגמר עניין בשובר שוויון.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 13 נובמבר 2011, 15:52

תמונה

תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה

סוף סוף גם המאסטרס הנאחס (עד היום) הזה שלנו. כל כך שמח בשבילו, מאוד רציתי שיזכה :worship

מערכה ראשונה מעולה וחד צדדית. במערכה השניה טסונגה עוד נתן פייט אבל אחרי שבוע גדול כזה של פדרר, לא היה לאוכל צפרדעים שום סיכוי.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: עולם הטניס - פדרר לוקח את פאריס. גביע המאסטרס יסיים את ה

הודעהעל ידי jol9 » 13 נובמבר 2011, 16:59

כבוד לרוג'ר. מראה עד כמה הפערים בסבב בין העלית לבין שחקני המשנה גדולים

היתה לי תחושה שזה יקרה, ובעצם רק למארי היה סיכוי אמיתי לעצור את פדרר אבל הוא הודח קודם לכן.

בשבוע הבא מתחיל טורניר המאסטרס הגדול, ולדעתי סימן השאלה הכי גדול הוא רפא.
לא ברור איך הוא יגיע לטורניר הזה אחרי המנוחה הגדולה שלקח.

פדרר ומארי יישחקו את הטניס שלהם, נובאק לדעתי לא יהיה פקטור בגלל הפציעות שלו, ופרר, ברדיך, פיש וטסונגה ינסו לעקוץ.
לדעתי מדובר בטורניר פתוח במיוחד, בעיקר בגלל ששני המדורגים ראשונים רחוקים משיאם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד