המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:כן, צריך לשמור על הבית, במיוחד מול יריב נוח יחסית. ואם כבר פאריס, נדאל הודיע שהוא לא ישתתף שם העונה.
yiffy כתב:אני לא יודע, פדרר תמיד מצליח לשמוט את פריז. בשנה שעברה כבר פרסו בשבילו שטיח אדום בדרך למפגש בגמר עם סודרלינג (ה-whipping boy השני בחשיבותו אצל רוג'ר אחרי רודיק האחד והיחיד) והוא הצליח לפקשש נקודת משחק מול מונפיס בחצי הגמר. בכלל, עושה רושם שיריבים צרפתים הם לא כוס התה של פדרר (יש גם את ההפסדים לצונגה העונה, המאזן מול סימון שעד לא מזמן היה שלילי והפדיחה מול גאסקה ברומא השנה). הנוכחות או אי הנוכחות של שלושת הגדולים האחרים היא לא תמיד הפקטור היחיד.
בכל מקרה, אני חושב שלקוות שרוג'ר יזכה באחד מהשניים, פריז או לונדון, זו תקווה סבירה.
yiffy כתב:בכלל, עושה רושם שיריבים צרפתים הם לא כוס התה של פדרר (יש גם את ההפסדים לצונגה העונה, המאזן מול סימון שעד לא מזמן היה שלילי והפדיחה מול גאסקה ברומא השנה). הנוכחות או אי הנוכחות של שלושת הגדולים .
misha כתב:אני חושב שפדרר היה קצת נרפא בגלל היריב. שחקן כמו מונאקו לא מהווה שום איום על רוג'ר.
לא סובל את ברדיך, צריך לתת לו בראש. הגיע הזמן שנעשה גמר ראשון בברסי.
נובאק פרש היום ונתן לטסונגה עוד יום מנוחה. הצרפתי יפגוש בחצי את המנצח בין פרר לאיזנר.
misha כתב:ניצחון נהדר של רוג'ר (מס' 801 בקריירה), שיחק פשוט מעולה ופירק יריב לא קל כמו בימים הגדולים. מקווה שגם יביא את היכולת הזו לגמר.
מקווה שאיזנר ינצח בחצי השני, הוא עדיף בהרבה מטסונגה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד