המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:רוי, בטור מי שבחר בבחירות הקודמות ברשימה של מגיש תוכנית טלויזיה ללא תעודת בגרות, ובפרשן כדורסל שגם כתב סיפורי פורנו רך ב"בלייזר", הביקורת שלך נשמעת פתטית לחלוטין
roy1000 כתב:felix_r כתב:רוי, בטור מי שבחר בבחירות הקודמות ברשימה של מגיש תוכנית טלויזיה ללא תעודת בגרות, ובפרשן כדורסל שגם כתב סיפורי פורנו רך ב"בלייזר", הביקורת שלך נשמעת פתטית לחלוטין
פליקס, חוץ מלחזור אחרי ססמאות בחירות חלולות של ביבי אתה יכול גם להגיד משהו עם משמעות?
מגיש הטלוויזיה ללא תעודת הבגרות, ופרשן הכדורסל/כותב הפורנו עשו בשבילי בשנתיים יותר ממה שביבי עשה בשבילי ב- 15 שנה ויותר ממה שליברמן עשה ויעשה בשבילי ב- 50 שנה בכנסת. אני מוכן גם להצביע לליצן אם הוא יעשה רפורמות שיקדמו וישפרו את מצבי. אני מבין שאותך מעניינות הססמאות ומצידך שישבו אנשים בממשלה שכל מה שמעניין אותם זה לגנוב את הכסף שלך. אני לא בא בגישה הזו. אז לך תצביע לביבי או ליברמן ובאותה הזדמנות אתה מוזמן ללכת להפגנות של "שחררו את פאינה" ו"סטס זכאי". שיהיה לך בהצלחה.
felix_r כתב:ראיתי עכשיו את תוצאות הסקר ונדהמתי! איך העבודה+התנועה קוראים לעצמם "המחנה הציוני" ?![]()
לאנשים האלה יש חוצפה! פשוט הזוי.
felix_r כתב:ססמאות? ממני? האם תועיל בטובך להביא ציטוט שבו אני חוזר על סיסמאות?felix_r כתב:רוי, בטור מי שבחר בבחירות הקודמות ברשימה של מגיש תוכנית טלויזיה ללא תעודת בגרות, ובפרשן כדורסל שגם כתב סיפורי פורנו רך ב"בלייזר", הביקורת שלך נשמעת פתטית לחלוטין
felix_r כתב:מי שחוזר על סיסמאות זה אתה. והסיסמא שלך היא "ביבי הוא חרא כי הוא ביבי כי הוא ביבי כי הוא חרא".
נ.ב. ואם כבר מדברים על שחיתות וגניבת כספים, אז אין בעולם כולו אירגון מושחת יותר מההיסתדרות. אירגון ששדד ושודד את הציבור כבר 60 שנה. גם אם כל חבריו של ליברמן יהפכו פי 100 מושחתית יותר מאשר הם עכשיו, וישדדו את כספי הציבור במשך 100 שנה ברציפות, הם לעולם לא יצליחו להגיע לאחוז 1 של השחיתות של ההיסתדרות. אבל לשמאלנים זה לעולם לא הפריע ...
Roni1 כתב:ברור רוי, גרמן במשרד הבריאות עשתה המון ובלי הפסקה (והיא באמת עבדה) וסילבן במשרד לפיתוח הנגב והגליל לא עשה כלום (עשה המון), וישראל כץ במשרד התחבורה לא עשה כלום (אתה נוסע בכבישים בארץ? צפון? דרום?).
לפני כמה זמן אחד מחברי הכנסת של השמאל כתב סטטוס ארוך לתושבי שדרות ועוטף עזה על כל הכספים שהולכים לחטיבה להתיישבות במקום אליהם, המסכנים. ראש עיריית שדרות החזיר בפוסט חריף ואמר שלא היתה ממשלה שפיתחה את העיר שדרות ודאגה לה כמו ממשלת נתניהו מ2009. גם אחד מראשי הקיבוצים התראיין לפני שבועיים וסיפר שהממשלה הקצתה להם המון כספים ואמצעים (והוא שמאלני!).
אין דבר יותר עלוב מהסיסמאות של לפיד על השחיתות בגלידת פיסטוק על חשבון הציבור, בטח כששלושה שרים וסגנים שלו התקינו מקררים באוטו על חשבון הציבור והמשרדים שלהם עומדים בראש רשימת הבזבוזים על ״כיבודים״. אם הנהנתנות של ביבי זה שחיתות, אז גם של פירון ומיקי לוי היא כזאת.
כל הביקורת שלך על פוליטיקאים מונעת מתמיכה או אי תמיכה שלהם בהתנחלויות ובגופי ההתיישבות. מי שמתנגד הוא איש עשייה ומי שתומך הוא מושחת שלא עשה כלום וחי על חשבון הציבור. פוליטיקה של שנאה, מתאים לך לפיד.
MTA2311 כתב:תוספת לחצי הדיון הבטחוני שהתפתח פה- בפני מדינת ישראל עומדים היום ארבעה איומים עיקריים:
1. חמאס, שרוב העימותים שלנו בשנים הבאות יהיו מולו. רובם יהיו זניחים וטקטיים.
2. חזבאללה- האיום המשמעותי ביותר על מדינת ישראל היום. מלחמה איתו תהיה אירוע משמעותי בכל קנה מידה. עשרות אלפי רקטות וטילים (חלקם עם CEP של כמה עשרות מטרים בלבד), כטבמים, מנהרות ועוד'.
3. זירת סוריה- סוריה היום היא כבר לא מדינה. למעשה היא התפרקה למספר קנטונים דה פקטו, והמצב לא צפוי להשתנות בקרוב. האיום המיידי על מדינת ישראל הוא כמובן ארגוני הג'האד העולמי שם, ומספר תשתיות טרור שחזבאללה ואיראן עומדות מאחוריהם.
4. איראן- איראן היום רחוקה יותר מהתגרענות ממה שהייתה לפני שנתיים. פחות מבחינה טכנולוגית, ויותר מבחינה פוליטית-אסטרטגית. רוחאני הוא לא אחמדיניג'אד, וגם חמינאי לא פוסל הגעה להסכם עם המערב. ההסכם לא בהכרח יהיה טוב, אבל הוא כן יעכב אותם לא מעט. לגבי הפתרון האופרטיבי, הוא בהחלט קיים. "המומחים" שטוענים שלא, הם כאלה שלא היו במערכת בשנים האחרונות, או כאלה שיש להם אינטרס פוליטי לטעון שאין פתרון כזה. מלבד נושא הגרעין, קיים כמובן עניין ה"ציר הרדיקלי". איראן ממשיכה לתמוך בדרכים שונות בחזבאללה ובמשטר אסד.
כמו שאני מנתח את המצב, מלבד חזבאללה, לא קיים איום משמעותי על מדינת ישראל היום. וגם עם חזבאללה (שעדיין מורתע) ניתן להתמודד. אם אי פעם היה זמן לקצץ בתקציב הבטחון, זה היום.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:תוספת לחצי הדיון הבטחוני שהתפתח פה- בפני מדינת ישראל עומדים היום ארבעה איומים עיקריים:
2. חזבאללה- האיום המשמעותי ביותר על מדינת ישראל היום. מלחמה איתו תהיה אירוע משמעותי בכל קנה מידה. עשרות אלפי רקטות וטילים (חלקם עם CEP של כמה עשרות מטרים בלבד), כטבמים, מנהרות ועוד'.
3. זירת סוריה- סוריה היום היא כבר לא מדינה. למעשה היא התפרקה למספר קנטונים דה פקטו, והמצב לא צפוי להשתנות בקרוב. האיום המיידי על מדינת ישראל הוא כמובן ארגוני הג'האד העולמי שם, ומספר תשתיות טרור שחזבאללה ואיראן עומדות מאחוריהם.
4. איראן- איראן היום רחוקה יותר מהתגרענות ממה שהייתה לפני שנתיים. פחות מבחינה טכנולוגית, ויותר מבחינה פוליטית-אסטרטגית. רוחאני הוא לא אחמדיניג'אד, וגם חמינאי לא פוסל הגעה להסכם עם המערב. ההסכם לא בהכרח יהיה טוב, אבל הוא כן יעכב אותם לא מעט. לגבי הפתרון האופרטיבי, הוא בהחלט קיים. "המומחים" שטוענים שלא, הם כאלה שלא היו במערכת בשנים האחרונות, או כאלה שיש להם אינטרס פוליטי לטעון שאין פתרון כזה. מלבד נושא הגרעין, קיים כמובן עניין ה"ציר הרדיקלי". איראן ממשיכה לתמוך בדרכים שונות בחזבאללה ובמשטר אסד.
כמו שאני מנתח את המצב, מלבד חזבאללה, לא קיים איום משמעותי על מדינת ישראל היום. וגם עם חזבאללה (שעדיין מורתע) ניתן להתמודד. אם אי פעם היה זמן לקצץ בתקציב הבטחון, זה היום.
אני אשמח אם תחווה את דעתך בנושא המטוסים המדוברים, במסגרת מה שמותר כמובן. משום מה יש לי תחושה שאתה יודע יותר משנינו ותוכל
קצת להאיר את עיינינו בנושא.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:תוספת לחצי הדיון הבטחוני שהתפתח פה- בפני מדינת ישראל עומדים היום ארבעה איומים עיקריים:
אני אשמח אם תחווה את דעתך בנושא המטוסים המדוברים, במסגרת מה שמותר כמובן. משום מה יש לי תחושה שאתה יודע יותר משנינו ותוכל
קצת להאיר את עיינינו בנושא.
בגדול, צה"ל נמצא היום במגמה של התייעלות והתאמה לאיומים החדשים. זה כמובן תהליך נכון, אבל כמו כל תהליך צה"לי, מאוד איטי. המלחמות שהכרנו לפני 20-30 שנה הן נחלת העבר, והאיומים המודרניים הם שונים לחלוטין. לכן, מה שמנסים לעשות, זה קודם כל לשמור על עליונות אווירית,טכנולוגית ומודיעינית. מקצצים ביבשה ובשריון, וקונים עוד מטוסים. מלבד העימותים הגלויים (מלחמה עם חזבאללה לדוגמה), יש את כל נושא המב"מ (מערכה שבין מלחמות), שהוא כמובן חשאי. בשביל להשאיר אותו חשאי, נדרשים אמצעים מיוחדים (שוב, אוויריים וטכנולגיים) שעולים לא מעט כסף. החמקנים הם דוגמה טובה לכך. זה לא יקרה ביום, חודש או שנה, אבל הכוונה היא טובה.
אני חושב שהמגמה הזאת היא בהחלט נכונה. בתור אחד שנמצא בחיל (וספציפית ביחידה) עם לא מעט משאבים, אני יכול להגיד לך שבהחלט מרגישים קיצוצים, ומצד שני רואים איך המשאבים מתחילים להיות מופנים לדברים חשובים יותר. במסגרת תפקידיי יצא לי לעבוד המון עם גורמים מבצעיים בחיל האוויר, וגם שם קיימת אותה מגמה. בנוסף, מבירור שעשיתי לגבי המטוסים החדשים, נאמר לי שהסכומים שמפורסמים בתקשורת מנופחים בצורה מחפירה.
felix_r כתב:רוי, אתה אומר שאתה מרצה באוניברסיטה, אבל משום מה אתה לא מבדיל בין סיסמא לעובדה.
אתה הצבעת למגיש תוכנית טלויזיה, שקיבל את המישרה רק בגלל שהוא נראה טוב ולא בגלל היותו איזה עיתונאי חוקר דגול. זאת עובדה. רצית שאדם ללא תעודת בגרות יהיה ראש הממשלה שלך. זאת עובדה. לא סיסמא.
מה קורה איתך? אתה שוב מתבלבל. אני לא אמרתי שנתניהו היה ראש ממשלה חרא. זאת הסיסמא שלך ושל חבריך השמאלנים. זה לא שאני תמיד הייתי מרוצה ממה שנתניהו עשה או לא עשה, אבל אני מבין את המגבלות שיש בממשלה לא הומוגנית, כאשר כל אחד שם מושך לכיוון שלו. זאת בעיה בשיטת הממשל בישראל, ולא בזהות ראש הממשלה.
אני מעולם לא הצבעתי לליברמן, ככה שזה לא ממש קשור אלי.
אתה ביקרת את הרשימה של הליכוד, ולכן אמרתי שבטור אחד שבחר ברשימה של מגיש טלויזיה ופרשן כדורסל, אין לך זכות דיבור.
roy1000 כתב:felix_r כתב:רוי, אתה אומר שאתה מרצה באוניברסיטה, אבל משום מה אתה לא מבדיל בין סיסמא לעובדה.
אתה הצבעת למגיש תוכנית טלויזיה, שקיבל את המישרה רק בגלל שהוא נראה טוב ולא בגלל היותו איזה עיתונאי חוקר דגול. זאת עובדה. רצית שאדם ללא תעודת בגרות יהיה ראש הממשלה שלך. זאת עובדה. לא סיסמא.
מה קורה איתך? אתה שוב מתבלבל. אני לא אמרתי שנתניהו היה ראש ממשלה חרא. זאת הסיסמא שלך ושל חבריך השמאלנים. זה לא שאני תמיד הייתי מרוצה ממה שנתניהו עשה או לא עשה, אבל אני מבין את המגבלות שיש בממשלה לא הומוגנית, כאשר כל אחד שם מושך לכיוון שלו. זאת בעיה בשיטת הממשל בישראל, ולא בזהות ראש הממשלה.
אני מעולם לא הצבעתי לליברמן, ככה שזה לא ממש קשור אלי.
אתה ביקרת את הרשימה של הליכוד, ולכן אמרתי שבטור אחד שבחר ברשימה של מגיש טלויזיה ופרשן כדורסל, אין לך זכות דיבור.
פליקס, בתור מישהו שגר בבית של זכוכית, לא הייתי ממהר לזרוק אבנים.
מה שאמרת זו סיסמא חלולה שלא קשורה לכלום. אולי אתה לא מבין את משמעות המילה.
שני האנשים שהזכרת קידמו את האינטרסים שלי יותר ממה שאחרים לא עשו במשך 20 שנה. הם גם אנשים ברמה יותר גבוהה מסילבן ובוגי ושות׳.
לגבי החלק השני - תקרא שוב את מה שאמרתי. לא הבנת כלום.
מה בדיוק ביבי עשה בשבילך בשש השנים האחרונות?
jol9 כתב:תודה אור. זה נשמע מאוד מעניין.
מעניין גם מה יהיה לרוי להגיד על זה.
jol9 כתב:אני ציינתי מה ביבי וממשלתו עשו בשבילי. לכל אחד זה קצת אחרת, אבל שוב - מהפכת הסלולר, הוזלת הטיסות, ביטול האגרה, ניקודות זיכוי לאבות לילדים צעירים, חוק חינוך חינם מגיל 3 ושכחתי לציין גם את המהפכה שעשה גדעון סער בשכר המורים ועובדי ההוראה (שהכניס לאשתי בערך עוד איזה 2000
ש"ח בממוצע בחודש).
עכשיו בוא ותספר לנו איך עופר שלח ויאיר לפיד קידמו אותך.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני ציינתי מה ביבי וממשלתו עשו בשבילי. לכל אחד זה קצת אחרת, אבל שוב - מהפכת הסלולר, הוזלת הטיסות, ביטול האגרה, ניקודות זיכוי לאבות לילדים צעירים, חוק חינוך חינם מגיל 3 ושכחתי לציין גם את המהפכה שעשה גדעון סער בשכר המורים ועובדי ההוראה (שהכניס לאשתי בערך עוד איזה 2000
ש"ח בממוצע בחודש).
הדברים שציינת הם דברים מאוד מעטים למישהו שהיה בשלטון 6 שנים ואם אני לא טועה, חוק חינוך חינם מגיל 3 ונקודות זיכוי לאבות זה מטרכטנברג.
לגב לפיד/שלח - קיצוץ ההעברות לחרדים ודחיפה שלהם לשוק העבודה, טיפול (לא מושלם) במערך הנכים בצה"ל, צמצום העברות כספים להתנחלויות, הגדלת תקציבי החינוך והבריאות, צמצום גודל הממשלה, סייעות בגני ילדים, טיפול בגרעון שהשאירו שטייניץ וביבי. כל זה בשנתיים.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני ציינתי מה ביבי וממשלתו עשו בשבילי. לכל אחד זה קצת אחרת, אבל שוב - מהפכת הסלולר, הוזלת הטיסות, ביטול האגרה, ניקודות זיכוי לאבות לילדים צעירים, חוק חינוך חינם מגיל 3 ושכחתי לציין גם את המהפכה שעשה גדעון סער בשכר המורים ועובדי ההוראה (שהכניס לאשתי בערך עוד איזה 2000
ש"ח בממוצע בחודש).
הדברים שציינת הם דברים מאוד מעטים למישהו שהיה בשלטון 6 שנים ואם אני לא טועה, חוק חינוך חינם מגיל 3 ונקודות זיכוי לאבות זה מטרכטנברג.
לגב לפיד/שלח - קיצוץ ההעברות לחרדים ודחיפה שלהם לשוק העבודה, טיפול (לא מושלם) במערך הנכים בצה"ל, צמצום העברות כספים להתנחלויות, הגדלת תקציבי החינוך והבריאות, צמצום גודל הממשלה, סייעות בגני ילדים, טיפול בגרעון שהשאירו שטייניץ וביבי. כל זה בשנתיים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים