הרכבת הממשלה והקואליציה

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: תוצאות המדגם ומה יהיה הלאה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 מרץ 2015, 18:10

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני לא מתה על כחלון אבל אני אוהבת את זה שהם באמת עומדים על שלהם ולא אומרים ''טוב, נסתדר עם זה אחר כך כבר''

אבל יש גם בעייתיות בגישה הזאת, כי הם פוסלים את החברים האחרים בקואליציה..

בתור אחת שאין לה שום רצון שמפלגה חרדית תשלוט באיזשהו משרד ששולט בכספי הציבור, ממש אין לי בעיה שהוא פוסל אותם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 26 מרץ 2015, 18:21

roy1000 כתב:בלאגן מכל הכיוונים.

בנט אומר שהבית היהודי הולכים לאופוזיציה ושביבי הולך לאחדות. האיש הזה צריך קצת להתבגר.
כחלון ביטל את המו"מ הבוקר אחרי שביבי הבטיח את ועדת הכספים לגפני.

בוספו של דבר שני החברה האלה יזחלו לממשלה.

לא מבין מה אתה רוצה מבנט, הוא בסך הכל עומד על שלו, לא בשונה מכל שאר המפלגות כולל ליכוד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 26 מרץ 2015, 18:23

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני לא מתה על כחלון אבל אני אוהבת את זה שהם באמת עומדים על שלהם ולא אומרים ''טוב, נסתדר עם זה אחר כך כבר''

לו בניגוד לביבי אין את האינטרס של להרכיב ממשלה בכל מחיר. אמרתי כבר במקודם, שהאינטרסים של כחלון ברורים לכולם ,ומפלגה חרדית שעומדת בראש ועדת הכספים לא מתיישבת עם השינויים שהוא רוצה לחולל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 26 מרץ 2015, 18:35

toja27 כתב:
jol9 כתב:

לו בניגוד לביבי אין את האינטרס של להרכיב ממשלה בכל מחיר. אמרתי כבר במקודם, שהאינטרסים של כחלון ברורים לכולם ,ומפלגה חרדית שעומדת בראש ועדת הכספים לא מתיישבת עם השינויים שהוא רוצה לחולל.

זה הקטע שאנשים מפספסים. הבוחרים של כחלון לא בחרו בו להיכנס לממשלה בכל מחיר. הם בחרו בו לעשות את הדברים שהוא הבטיח. אם הוא נכנס לממשלה שבה הוא לא יוכל לממש את ההבטחות שלו, אין בזה שום טעם והוא יואשם בכישלון ויימחק בבחירות הבאות.

בניגוד לבנט, כחלון לא חייב להיכנס לממשלה הזו בכל מחיר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 מרץ 2015, 18:37

toja27 כתב:לא מבין מה אתה רוצה מבנט, הוא בסך הכל עומד על שלו, לא בשונה מכל שאר המפלגות כולל ליכוד.

הוא מאיים איומי סרק ילדותיים. בת'כלס, אין לו קלפים למכור. הוא לא הולך לאופוזיציה. זה שטויות. אם הוא ילך לאופוזיציה, ייקחו לציבור שלו את כל התקציבים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 26 מרץ 2015, 19:17

roy1000 כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:

זה הקטע שאנשים מפספסים. הבוחרים של כחלון לא בחרו בו להיכנס לממשלה בכל מחיר. הם בחרו בו לעשות את הדברים שהוא הבטיח. אם הוא נכנס לממשלה שבה הוא לא יוכל לממש את ההבטחות שלו, אין בזה שום טעם והוא יואשם בכישלון ויימחק בבחירות הבאות.

על מה אתם מדברים? ומה המפלגה של כחלון ועשרת המנדטים שלו ייעשו לטובת הציבור באופוזיציה?
הוא לא יימחק אם יישב באופוזיציה? מי יצביע עבורו אחרי זה?

אתם מסרבים לקבל את העובדה שיש כאן הליך דמוקרטי, ותוצאות בחירות, וכולם צריכים לשחק ע"פ כללי המשחק.
כחלון לא יכול להחליט מי ייקבל איזה תפקיד מחוץ למפלגה שלו, בנט לא יכול לדרוש ולקבל דרישות מופרזות וגם ליברמן לא יכול לצפות לשמור על כוחו הפוליטי
אחרי שאיבד חצי מהח"כים שלו.

כל המפלגות המדוברות יישבו בקואליציה, אחרת יהיה כאן תוהו וובוהו אמיתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 מרץ 2015, 19:21

jol9 כתב:על מה אתם מדברים? ומה המפלגה של כחלון ועשרת המנדטים שלו ייעשו לטובת הציבור באופוזיציה?

אתם מסרבים לקבל את העובדה שיש כאן הליך דמוקרטי, ותוצאות בחירות, וכולם צריכים לשחק ע"פ כללי המשחק.
כחלון לא יכול להחליט מי ייקבל איזה תפקיד מחוץ למפלגה שלו, בנט לא יכול לדרוש ולקבל דרישות מופרזות וגם ליברמן לא יכול לצפות לשמור על כוחו הפוליטי

אין קואליציה בלי כחלון. ככה שביבי יכול להחזיר את המנדט שלו לריבלין אם הוא לא מגיע איתו להסכמות. כחלון רוצה את ועדת הכספים. אני לא חושב שזו דרישה מוזגמת ובלתי סבירה. אם הוא מרגיש שבלי ועדת הכספים אצלו הוא לא יוכל לעמוד בהבטחות לבוחרים שלו, אז הוא צריך להתעקש על זה.

הכל נתון למו"מ. אף מפלגה לא מחוייבת להיכנס לקואליציה. ביבי צריך לנהל מו"מ ולהגיע להסכמות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 26 מרץ 2015, 19:24

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

בתור אחת שאין לה שום רצון שמפלגה חרדית תשלוט באיזשהו משרד ששולט בכספי הציבור, ממש אין לי בעיה שהוא פוסל אותם

אני חושב שזה גורף מדי.
לא כל מי שחרדי, הוא בהכרח איש ציבור רע, שעושה את עבודתו לא נאמנה.

האם הרגשת משהו שונה וטוב יותר בשנתיים האחרונות, כשהחרדים לא היו בשלטון?

אני דווקא חושב שביבי עושה דבר נכון, בכך שמוסר את ועדת הכספים לגפני.
יש כאן שלושה דברים:
1. גפני הוא יו"ר מנוסה, שיכול לעשות דברים שיו"ר אחר יתקשה לעשות
2. ביבי לא רוצה להפקיד בידיו של כחלון את כל המפתחות הכלכליים. זה דבר לא נכון לעשות. כשכחלון יהיה ראש ממשלה שיחליט מה שהוא רוצה
3. מו"מ קואליציוני. ביבי חייב לפרק את המוקשים הגדולים. יהדות התורה מבקשת מעט תמורת 7 המנדטים שלה, וזה נכון מבחינת ביבי לבוא לקראתם
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 מרץ 2015, 19:35

roy1000 כתב:
jol9 כתב:על מה אתם מדברים? ומה המפלגה של כחלון ועשרת המנדטים שלו ייעשו לטובת הציבור באופוזיציה?

אין קואליציה בלי כחלון. ככה שביבי יכול להחזיר את המנדט שלו לריבלין אם הוא לא מגיע איתו להסכמות. כחלון רוצה את ועדת הכספים. אני לא חושב שזו דרישה מוזגמת ובלתי סבירה. אם הוא מרגיש שבלי ועדת הכספים אצלו הוא לא יוכל לעמוד בהבטחות לבוחרים שלו, אז הוא צריך להתעקש על זה.

הכל נתון למו"מ. אף מפלגה לא מחוייבת להיכנס לקואליציה. ביבי צריך לנהל מו"מ ולהגיע להסכמות.

בסדר, גם אין קואליציה בלי הליכוד... כחלון הוא לא הלקוח כאן. אם הוא מפיל את הקמת הממשלה הזאת, הוא לא ירוויח מזה, רק יפסיד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 מרץ 2015, 19:43

jol9 כתב:בסדר, גם אין קואליציה בלי הליכוד... כחלון הוא לא הלקוח כאן. אם הוא מפיל את הקמת הממשלה הזאת, הוא לא ירוויח מזה, רק יפסיד.

אתה חושב שהליכוד יילך לבחירות סביב הדרישה של כחלון לקבל את ועדת הכספים? זה לא כאילו הוא מבקש את תיק החוץ בנוסף לאוצר.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 26 מרץ 2015, 19:59

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:

על מה אתם מדברים? ומה המפלגה של כחלון ועשרת המנדטים שלו ייעשו לטובת הציבור באופוזיציה?

על איזה כללי משחק אתה מדבר? אין שום כללי משחק. אני לא מבין למה אתה הופך את המושג 'הליך דמוקרטי' למשהו שהוא לא. ההליך הדמוקרטי מסתכם בזה שכל אזרח במדינת ישראל נותן את הקול שלו למתמודד אחד, ואותו מתמודד(ת) עושה מה שנראה לו לנכון עם הכח שצבר. אף אחד לא חייב משהו לאף אחד אחר. כחלון או כל אחד אחר ששותפים במו"מ יכולים לדרוש מה שהם רוצים, ואם זה לא מקובל על נתניהו הוא יכול לא להכניס את כחלון\ליברמן\ בנט לקואלציה ואם בלעדיהם אין לו קואלציה אז או שהוא נכנע להם או שהוא מחפש אלטרנטיבה, ואם אין לו אלטרנטיבה מחפשים ראש ממשלה אחר שיכול להרכיב קואלציה ואם אין אחד כזה הולכים שוב לבחירות . זה מה שנקרא הליך דמוקרטי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 26 מרץ 2015, 23:31

roy1000 כתב:
jol9 כתב:בסדר, גם אין קואליציה בלי הליכוד... כחלון הוא לא הלקוח כאן. אם הוא מפיל את הקמת הממשלה הזאת, הוא לא ירוויח מזה, רק יפסיד.

אתה חושב שהליכוד יילך לבחירות סביב הדרישה של כחלון לקבל את ועדת הכספים? זה לא כאילו הוא מבקש את תיק החוץ בנוסף לאוצר.

לא יודע... אבל אמרתי בפוסט אחר שיכול להיות שביבי לא רוצה להפקיד את כל הקלפים בידיים של כחלון. זה
גם לא יהיה נכון פוליטית. שר אוצר הוא האיש החזק ביותר שאמור לנווט את הכלכלה. זה לא אומר שצריך להכפיף את
כל המנגנונים הנוספים אליו.

בכל אופן, יכול להיות שזאת תהיה דרישת סף של אגודה, ובהתחשב בזה, שהם גם ככה לא מבקשים הרבה, אז לדעתי
מי שיצטרך לוותר הוא כחלון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 מרץ 2015, 23:36

toja27 כתב:על איזה כללי משחק אתה מדבר? אין שום כללי משחק. אני לא מבין למה אתה הופך את המושג 'הליך דמוקרטי' למשהו שהוא לא. ההליך הדמוקרטי מסתכם בזה שכל אזרח במדינת ישראל נותן את הקול שלו למתמודד אחד, ואותו מתמודד(ת) עושה מה שנראה לו לנכון עם הכח שצבר. אף אחד לא חייב משהו לאף אחד אחר. כחלון או כל אחד אחר ששותפים במו"מ יכולים לדרוש מה שהם רוצים, ואם זה לא מקובל על נתניהו הוא יכול לא להכניס את כחלון\ליברמן\ בנט לקואלציה ואם בלעדיהם אין לו קואלציה אז או שהוא נכנע להם או שהוא מחפש אלטרנטיבה, ואם אין לו אלטרנטיבה מחפשים ראש ממשלה אחר שיכול להרכיב קואלציה ואם אין אחד כזה הולכים שוב לבחירות . זה מה שנקרא הליך דמוקרטי.

בוודאי שיש כללי משחק. ישנו רצון של הבוחר. החלטה ברורה.
כל אחד יכול להחליט שהוא רוצה רוטציה ואת שלושת התיקים הבכירים, אחרת לא נכנסים, אבל אלה דברים לא ריאליים
וזה לא עובד ככה.

כללי המשחק מכתיבים, שמפלגות צריכות להגיע לפשרות עם מפלגת השלטון, ועם המפלגות האחרות בקואליציה
על קווי היסוד והתפקידים. אי אפשר שכולם ייקבלו את כל מה שהם רוצים. זה לא עובד ככה.

אתה באמת חושב שזה לגיטימי שכחלון יגרור את המדינה לעוד סבב בחירות, רק כי הוא לא מוכן לוותר על ועדת הכספים?

האמת, אני לא זוכר איזו מפלגה ויתרה על הזכות להיכנס לקואליציה, בגלל עקרונות וחוסר מוכנות להתפשר. לא חושב שזה
קרה אי פעם. אולי פעם או פעמיים, לא יותר.
אתם מנסים להציג את זה כאילו לכחלון אין בכלל אינטרס, ושהוא בכלל עושה טובה לביבי שהוא הולך לקואליציה.
זה רחוק מאוד מהמציאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 מרץ 2015, 05:55

jol9 כתב:בכל אופן, יכול להיות שזאת תהיה דרישת סף של אגודה, ובהתחשב בזה, שהם גם ככה לא מבקשים הרבה, אז לדעתי

לאגודה אין אפשרות להציב שום דרישות סף. אם יציבו יותר מדי דרישות הם יישארו בחוץ ויקבלו כלום אחד גדול.
מצד שני, לכחלון אין אינטרס להכינס לממשלה שלא תיתן לו לעשות כלום. זה ההבדל. ביבי לא יילך לבחירות נוספות על ועדת הכספים. אין סיכוי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 27 מרץ 2015, 05:58

jol9 כתב:אתה באמת חושב שזה לגיטימי שכחלון יגרור את המדינה לעוד סבב בחירות, רק כי הוא לא מוכן לוותר על ועדת הכספים?

האמת, אני לא זוכר איזו מפלגה ויתרה על הזכות להיכנס לקואליציה, בגלל עקרונות וחוסר מוכנות להתפשר. לא חושב שזה
אתם מנסים להציג את זה כאילו לכחלון אין בכלל אינטרס, ושהוא בכלל עושה טובה לביבי שהוא הולך לקואליציה.
זה רחוק מאוד מהמציאות.

אתה חושב שזה לגיטימי שביבי יגרור את המדינה לעוד סבב בחירות בגלל שהוא לא מוכן לתת לכחלון את ועדת הכספים? לכחלון יש אינטרס להצליח והוא כנראה חושב שראשות ועדת הכספים היא קריטית לזה. לא מדובר פה על עניין של כבוד אותו תיקים.

האחריות להרכבת קואליציה היא על ביבי. אם הוא לא מסוגל לעשות את זה, הוא יכול להחזיר את המנדט לנשיא ולתת להרצוג לנסות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 27 מרץ 2015, 10:59

roy1000 כתב:
jol9 כתב:בכל אופן, יכול להיות שזאת תהיה דרישת סף של אגודה, ובהתחשב בזה, שהם גם ככה לא מבקשים הרבה, אז לדעתי

לאגודה אין אפשרות להציב שום דרישות סף. אם יציבו יותר מדי דרישות הם יישארו בחוץ ויקבלו כלום אחד גדול.
מצד שני, לכחלון אין אינטרס להכינס לממשלה שלא תיתן לו לעשות כלום. זה ההבדל. ביבי לא יילך לבחירות נוספות על ועדת הכספים. אין סיכוי.

מה ההבדל בין אגודה לכחלון? בלי אלה אין ממשלה ובלי אלה אין ממשלה.
אל תשכח, שלרוב אגודה וש"ס הולכים ביחד, אז הנה לך 14 מנדטים - יותר ממה שיש לכחלון.

תפקיד האוצר חשוב בהרבה מתפקיד יו"ר ועדת הכספים, ועם זה כחלון הלך לציבור. הוא לא בא לציבור ואמר, אני אדרוש את ארבעת התפקידים הספציפיים
האלה, ואיתם אני אעשה את השינוי. הוא דיבר רק על תפקיד האוצר, ועבור זה הציבור הצביע.

אני מאוד חולק גם על המשפט השני שלך - לכחלון יש את כל האינטרסים בעולם להיכנס לתפקיד הזה, כי אם לא ייכנס אליו, ויגרום לבחירות נוספות, או
עוד קדנציה קצרה, כשהוא באופוזיציה, ומביא 0 הישגים לציבור, אז הוא יתרסק בבחירות הבאות, כי היחס אליו יהיה כלעוד פוליטיקאי רגיל, שהעם לא באמת מעניין אותו.
הרי כשר התקשורת, הוא לא היה גם יו"ר ועדת הכספים ויו"ר ועדת תקשורת או whatever, ועדיין הוא ביצע את הרפורמה ההיא. אז למה עכשיו זה לא יתאפשר?
זה גם לא שמביאים לו איזה קוזימודו לתפקיד היו"ר. הוא מקבל מישהו שמכיר את העבודה, וגם נחשב ליו"ר טוב, בעיניי הציבור ובכנסת.

אתה וטוז'ה כל הזמן מדברים בקונטקסט שהוא שגוי בעיניי, שמייחס לכחלון איזשהן תכונות שכאילו הוא בכלל עושה לכולם טובה, ושאם לא מסתדר, אז לא נורא,
ולדעתי זה רחוק מאוד מהמציאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 27 מרץ 2015, 11:02

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אתה באמת חושב שזה לגיטימי שכחלון יגרור את המדינה לעוד סבב בחירות, רק כי הוא לא מוכן לוותר על ועדת הכספים?

זה רחוק מאוד מהמציאות.

אתה חושב שזה לגיטימי שביבי יגרור את המדינה לעוד סבב בחירות בגלל שהוא לא מוכן לתת לכחלון את ועדת הכספים? לכחלון יש אינטרס להצליח והוא כנראה חושב שראשות ועדת הכספים היא קריטית לזה. לא מדובר פה על עניין של כבוד אותו תיקים.

האחריות להרכבת קואליציה היא על ביבי. אם הוא לא מסוגל לעשות את זה, הוא יכול להחזיר את המנדט לנשיא ולתת להרצוג לנסות.

אבל לכחלון אין 25 מנדטים. יש לו כולה 10. לא הרבה יותר מאגודה, והם רוצים את התפקיד הזה, ומוותרים על תפקידי שרים (ולא משנה כרגע למה).
אגודה מאפשרת לביבי, לחלק יותר תיקים לחברי הכנסת שלו, ולמעשה גם לח"כים של כחלון.
אז למה שכחלון לא יישב עם ביבי ועם גפני, למה שלא יגיעו להסכמות (אפילו כתובות בקווי יסוד) שכך וכך וכך, ושיתקדמו משם.

אני מסכים שהדרישה היא לא מופרכת, ואולי בסיטואציה אחרת, לא היתה לביבי בעיה לתת לו את זה, אבל יש כאן שיקולים קואליציונים שכולם (ולא רק ביבי) צריכים
להתחשב בהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 מרץ 2015, 11:26

jol9 כתב:מה ההבדל בין אגודה לכחלון? בלי אלה אין ממשלה ובלי אלה אין ממשלה.
אל תשכח, שלרוב אגודה וש"ס הולכים ביחד, אז הנה לך 14 מנדטים - יותר ממה שיש לכחלון.

תפקיד האוצר חשוב בהרבה מתפקיד יו"ר ועדת הכספים, ועם זה כחלון הלך לציבור. הוא לא בא לציבור ואמר, אני אדרוש את ארבעת התפקידים הספציפיים
האלה, ואיתם אני אעשה את השינוי. הוא דיבר רק על תפקיד האוצר, ועבור זה הציבור הצביע.

אני מאוד חולק גם על המשפט השני שלך - לכחלון יש את כל האינטרסים בעולם להיכנס לתפקיד הזה, כי אם לא ייכנס אליו, ויגרום לבחירות נוספות, או
עוד קדנציה קצרה, כשהוא באופוזיציה, ומביא 0 הישגים לציבור, אז הוא יתרסק בבחירות הבאות, כי היחס אליו יהיה כלעוד פוליטיקאי רגיל, שהעם לא באמת מעניין אותו.
הרי כשר התקשורת, הוא לא היה גם יו"ר ועדת הכספים ויו"ר ועדת תקשורת או whatever, ועדיין הוא ביצע את הרפורמה ההיא. אז למה עכשיו זה לא יתאפשר?
זה גם לא שמביאים לו איזה קוזימודו לתפקיד היו"ר. הוא מקבל מישהו שמכיר את העבודה, וגם נחשב ליו"ר טוב, בעיניי הציבור ובכנסת.

אתה וטוז'ה כל הזמן מדברים בקונטקסט שהוא שגוי בעיניי, שמייחס לכחלון איזשהן תכונות שכאילו הוא בכלל עושה לכולם טובה, ושאם לא מסתדר, אז לא נורא,
ולדעתי זה רחוק מאוד מהמציאות.

אגודה לא יכולים לקחת את הסיכון שיקימו ממשלה בלעדם. הציבור שלהם יהרוג אותם.

אני לא חושב שאתה מבין מה שאנחנו רוצים להגיד. כחלון מחוייב להבטחות שלו מלפני הבחירות. הוא לא דורש את ועדת הכספים לצרכי כיף או כבוד. הוא דורש את זה כי הוא מאמין שבלי שליטה שועדת הכספים הוא ייכשל. אם הוא היה מבקש את שר הבטחון לגלנט הייתי הולך איתך, אבל הוא מבקש כלי שהוא מאמין שזה כלי הכרחי. מבחינתו של כחלון עדיף שלא להיכנס לממשלה אם הוא יודע שהוא לא יוכל להצליח.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 27 מרץ 2015, 11:28

jol9 כתב:אבל לכחלון אין 25 מנדטים. יש לו כולה 10. לא הרבה יותר מאגודה, והם רוצים את התפקיד הזה, ומוותרים על תפקידי שרים (ולא משנה כרגע למה).
אז למה שכחלון לא יישב עם ביבי ועם גפני, למה שלא יגיעו להסכמות (אפילו כתובות בקווי יסוד) שכך וכך וכך, ושיתקדמו משם.

אני מסכים שהדרישה היא לא מופרכת, ואולי בסיטואציה אחרת, לא היתה לביבי בעיה לתת לו את זה, אבל יש כאן שיקולים קואליציונים שכולם (ולא רק ביבי) צריכים
להתחשב בהם.

אני לא יודע מה יהיה בסוף. אולי כן יגיעו להסכמות ואולי לא. אני מעריך שכן.

מה שכן, כחלון כן מראה שהוא מבין איך הדברים עובדים ושהוא רוצה את הכלים בשביל להצליח. הוא לא הולך לתת לביבי להפיל אותו בקלות כמו את לפיד.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 27 מרץ 2015, 12:00

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אבל לכחלון אין 25 מנדטים. יש לו כולה 10. לא הרבה יותר מאגודה, והם רוצים את התפקיד הזה, ומוותרים על תפקידי שרים (ולא משנה כרגע למה).

להתחשב בהם.

אני לא יודע מה יהיה בסוף. אולי כן יגיעו להסכמות ואולי לא. אני מעריך שכן.

מה שכן, כחלון כן מראה שהוא מבין איך הדברים עובדים ושהוא רוצה את הכלים בשביל להצליח. הוא לא הולך לתת לביבי להפיל אותו בקלות כמו את לפיד.

זה נכון וזה לגיטימי לדרוש. בסוף צריכה להיות הסכמה. זה שהוא הורה לצוותים שלו לא להגיע למו"מ, זה בעיני לא נכון ולא משדר מסר נכון.

אני גם חושב שבסוף תהיה הסכמה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים