המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מאחל לכל החופרים על עמונה פה מוות מלעיסת דגי פירנאה שיתחילו את העבודה מלמטה למעלה.
LIAV10 כתב:מאחל לכל החופרים על עמונה פה מוות מלעיסת דגי פירנאה שיתחילו את העבודה מלמטה למעלה.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מאחל לכל החופרים על עמונה פה מוות מלעיסת דגי פירנאה שיתחילו את העבודה מלמטה למעלה.
אתה יודע שיש דג באמזונס שנכנס דרך איבר המין הגברי (הידוע גם כזין), דרך השופכה ואז מתבצר שם כשהוא תוקע כמו ווים כאלה? תאחל את זה
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מאחל לכל החופרים על עמונה פה מוות מלעיסת דגי פירנאה שיתחילו את העבודה מלמטה למעלה.
אתה יודע שיש דג באמזונס שנכנס דרך איבר המין הגברי (הידוע גם כזין), דרך השופכה ואז מתבצר שם כשהוא תוקע כמו ווים כאלה? תאחל את זה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מאחל לכל החופרים על עמונה פה מוות מלעיסת דגי פירנאה שיתחילו את העבודה מלמטה למעלה.
האוס
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מאחל לכל החופרים על עמונה פה מוות מלעיסת דגי פירנאה שיתחילו את העבודה מלמטה למעלה.
האוס
דמיינתי את זה כמו שעושים קלוז-אפ על פיטר ואז הוא אומר ''רודהאוס!''
MTA2311 כתב:אני לא מדבר על תלונות שווא אפילו. אני מדבר על זה שהרף ההגדרתי למה זה הטרדה מינית בכלל הוא נמוך מדי,וכמובן שלא יכול להתבסס על הרגשה סובייקטיבית.
Holiday_Armadillo כתב:שמישהו ינתח לי את מה שקרה באו''ם
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמישהו ינתח לי את מה שקרה באו''ם
מצרים הגישה בקשה לפני כמה זמן לערוך דיון בנוגע לחוקיות הבנייה בשטחים לפי המשב"ל, ואחרי לחץ כבד שהפעלנו עליה משכה את ההצעה הזאת
MTA2311 כתב:לא פחות ממדהים:
MTA2311 כתב:היחסים כרגע בין ישראל למצרים הכי טובים שהיו אי פעם. שותפות אינטרסים חסרת תקדים. כל עוד זה ימשך לא ידונו באום על חוקיות הבנייה בשטחים. לזה התכוונת?
ומה שמדהים זה שבועז הרפז מרשה לעציו להגיב לפוסט של ברק אחרי כל מה שהיה שם בפרשת הרפז.
MTA2311 כתב:המחבל נשאר הלילה במעצר.
פעם ראשונה בהיסטוריה של המדינה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:המחבל נשאר הלילה במעצר.
פעם ראשונה בהיסטוריה של המדינה.
מצאתי את מקום העבודה הבא שלך
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים