Mitelka כתב:פשוט מעצבן מה שהיה היום בבחינה שלי. פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה בתואר (שנה רביעית, מדעי המחשב). הקורס הוא קורס בחירה (ביולוגיה) כזה שלוקחים אותו קצת לנוח מהטירוף ולשפר ממוצע. המבחן היה אמריקאי עם שאלות ממוחזרות כפי שציפינו..
התחלנו לפתור ואין ספק שהיה קצת מוזר שהרוב המוחלט של התשובות היה תשובה מספר 1. לי אישית היו כמה שאלות שסיימנתי דברים אחרים אבל הרוב המוחלט היה אחד. לאחר שמישהו ניסה לסחוט מהמרצה שנכנסה משהו בנושא של אם זה ייתכן היא כנראה קלטה שמשהו לא בסדר.
אחרי חצי שעה של בחינה היא חזרה ואמרה שהיה טעות, שקיבלנו טופס 0 בו כל התשובות הן התשובה הראשונה. אמרה שיודיעו לנו וביקשה לאסוף את המבחנים. כולם עצבנים בטירוף ולסמןך על האגודה הזו שתעשה משהו...לא סומך בשיט. העניין הוא שאין פתרון שירצה את כולם - מועד מיוחד זה מבאס כי יש עוד מבחנים ועבודות ומה עם עוד יום עבודה למי שעובד? עובר בינארי מעצבן כי אנשים רוצים (וגם אני ) שהקורס הזה ישפר להם את הממוצע. הם עשו פאשלה וברור לי שהולכים למרוח אותנו באיזה מועד מיוחד או חרא כזה.
איזה קריזה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
קרה לנו משהו דומה עם מבחן בMATLAB עם חומר פתוח שאחד המתרגלים העלה שאלה במודל יום לפני המבחן והיא הופיעה במבחן (שאלה של 40 נק בערך). וכמובן שהיה את המפגר שהראה את זה למרצה.. אצלנו העבירו כמעט את כולם.
זו הבעיה בקורסי שוליים שגם מי שמעביר אותם לא מתאמץ מספיק כדי שהכל יעבור רגיל.
הכי טוב מבחינת הסטודנט זה לשתוק, הבנת שזה טופס 0? אחלה.. שהמרצה ישבור את המוח לבד על הפאשלה שלו אחכ.
(הפעמון של גאוס מככב תמיד בהתפלגות הציונים).