כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: ת'רד כדורגל כללי

26 פברואר 2017, 17:14

איתי-שגב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
איתי-שגב כתב:קיין.
אמא.

שלושער שלישי בתשעה משחקים

ותוך 36 דקות!
אגב, למה אני לוחץ על הכפתור הצהוב בשלט וזה לא עובר לי לשידור האנגלי? מישהו הצליח לסדר את זה?

אני לא מול הטלוויזיה

26 פברואר 2017, 17:16

ועכשיו יש לו גם בישול.

26 פברואר 2017, 17:19

איתי-שגב כתב:ועכשיו יש לו גם בישול.

השתעמם כבר מלהבקיע

26 פברואר 2017, 22:32

שער יפה של שכטר

26 פברואר 2017, 23:52

שרון מימר בקושי הספיק להגיע, וכבר יש לו 2 ניצחונות על סכנין. מבחינת אוהדי בית"ר הוא יכול לחתום ל 10 שנים :laugh2

26 פברואר 2017, 23:56

עכשיו זה נשמע מצחיק, איך כל הפרשנים הצדיקו את רן בן שמעון, ואמרו שפשוט אין לו סגל טוב מספיק בשביל לעשות ניצחונות. עכשיו רואים שזה לא היה ממש נכון

27 פברואר 2017, 00:44

felix_r כתב:שרון מימר בקושי הספיק להגיע, וכבר יש לו 2 ניצחונות על סכנין. מבחינת אוהדי בית"ר הוא יכול לחתום ל 10 שנים :laugh2

לא יודע לגבי שרון מימר, לא חושב שהוא מאמן טוב כל כך, לדעתי הוא דיי בינוני. העניין איתו שהוא נפל גם על אפקט החלפת המאמן וגם על משחקים מלאי מוטיבציה כמו סכנין והפועל ת"א מול קבוצות לא כשרוניות במיוחד

27 פברואר 2017, 00:57

RomanR כתב:
felix_r כתב:שרון מימר בקושי הספיק להגיע, וכבר יש לו 2 ניצחונות על סכנין. מבחינת אוהדי בית"ר הוא יכול לחתום ל 10 שנים :laugh2

לא יודע לגבי שרון מימר, לא חושב שהוא מאמן טוב כל כך, לדעתי הוא דיי בינוני. העניין איתו שהוא נפל גם על אפקט החלפת המאמן וגם על משחקים מלאי מוטיבציה כמו סכנין והפועל ת"א מול קבוצות לא כשרוניות במיוחד

מה זה משחקים מלאי מוטיבציה? ובדרך כלל לבית"ר אין מוטיבציה מול סכנין? אתה יודע שעד שמימר הגיע, בית"ר לא ניצחה 5 משחקי ליגה רצופים נגד סכנין למרות כל המוטיבציה? (גם סכנין באה נגד בית"ר בשיא המוטיבציה)

אל תשכח שמימר היה עוזרו של בכר בב"ש , אז יש מצב שהוא הספיק ללמוד כמה דברים טובים מבכר.

27 פברואר 2017, 01:01

felix_r כתב:
RomanR כתב:

מה זה משחקים מלאי מוטיבציה? ובדרך כלל לבית"ר אין מוטיבציה מול סכנין? אתה יודע שעד שמימר הגיע, בית"ר לא ניצחה 5 משחקי ליגה רצופים נגד סכנין למרות כל המוטיבציה? (גם סכנין באה נגד בית"ר בשיא המוטיבציה)

אל תשכח שמימר היה עוזרו של בכר בב"ש , אז יש מצב שהוא הספיק ללמוד כמה דברים טובים מבכר.

לא חושב שבחצי שנה שהוא היה העוזר שלו הוא למד כל כך הרבה. מה גם שאם הוא היה מאמן כזה מוכשר, כפר סבא כנראה הייתה צריכה להראות קצת יותר טוב

27 פברואר 2017, 01:10

RomanR כתב:
felix_r כתב:
RomanR כתב:

לא חושב שבחצי שנה שהוא היה העוזר שלו הוא למד כל כך הרבה. מה גם שאם הוא היה מאמן כזה מוכשר, כפר סבא כנראה הייתה צריכה להראות קצת יותר טוב

אני לא אומר שמימר הפך להיות עילוי , אבל הוא מאמן לא רע בכלל.

בקשר לתוצאות של כפר-סבא. אתה שוכח שלכפר-סבא יש סגל של קבוצת אמצע הטבלה בליגה הלאומית, אז התוצאות שמימר עשה עם הקבוצה הזאת הן בסדר ביחס לסגל.

לעומת זאת בבית"ר יש סגל טוב (גם אם לא בכל עמדה): שכטר, ורד, אייבינדר - שחקנים מצוינים, אבל רן בן שמעון לא ידע להפיק מהסגל הזה דברים טובים. שים לב איך שכטר התחיל להבקיע מאז שממיר שינה את תיפקודו

28 פברואר 2017, 00:15

בן, נראה לי שמאז שהחלטתי להצטרף אליך עם ליברפול הם בנפילה רצינית..
שוקל את צעדיי..

28 פברואר 2017, 00:53

my man כתב:בן, נראה לי שמאז שהחלטתי להצטרף אליך עם ליברפול הם בנפילה רצינית..
שוקל את צעדיי..

<3

04 מרץ 2017, 17:10

https://twitter.com/ProperCheIs/status/ ... 2597094400

04 מרץ 2017, 19:23

איתי-שגב כתב:https://twitter.com/ProperCheIs/status/838014752597094400

חחחח ואו

04 מרץ 2017, 19:35

תגידי כרמל, יש לך מושג למה אלכסיס על הספסל (לא עוקב יותר מדי אחרי ארסנל).
הוא פשוט לא רוצה לשחק? הוא פצוע?

04 מרץ 2017, 21:20

תנו לי קבוצה גדולה
כל שבוע
בבקשה

04 מרץ 2017, 22:34

סןפסןף משחק טוב של ליברפול

06 מרץ 2017, 20:39

אין לי מושג מי זה מי ובחיים לא הייתי יודע שהם שחקנים של חיפה אם הייתי פוגש אותם ברחוב..

תמונה

06 מרץ 2017, 21:55

my man כתב:אין לי מושג מי זה מי ובחיים לא הייתי יודע שהם שחקנים של חיפה אם הייתי פוגש אותם ברחוב..

תמונה

אני מזהה רק את השמאלי (רוקאביצה אני חושבת)..

08 מרץ 2017, 00:38

ארסנל היחידים שאני אשכרה מרחם עליהם והם יותר עלובים מאיתנו
נושא נעול