חיסולים ותקיפות בעזה - מבצע עמוד ענן יצא לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חיסולים ותקיפות בעזה - מבצע עמוד ענן יצא לדרך

הודעהעל ידי קובי » 24 נובמבר 2012, 22:19

felix_r כתב:
קובי כתב:לא הבנתי. עכשיו ביבי שמאל קיצוני ?
אני לא יודע על איזה עם מטומטם אתה מדבר (ואולי אתה חושב שצריך להחליף את העם?), אלב יש לי חבר שמאז ומתמיד מצביע ליכוד ואמר לי לפני הבחירות הקודמות: "אני הצבעתי לביבי, בגלל שתי סיבות: 1) ביבי אמר שיטפל בבעייה האיראנית. 2) ביבי הבטיח שלא ישחרר רוצחים עם דם על הידיים. "

מבחינה מדינית, כן, אין היום ימין. מה ההבדל הגדול בין נתניהו לשלי יחימוביץ'? רק מבחינה כלכלית הם הולכים בכיוונים שונים.

נ.ב. אין (ולא היה בעבר) אף ראש ממשלה שעשה בדיוק את מה שאמר בבחירות. אפילו אובמה עצמו רחוק מאוד מהרבה דברים שהבטיח.

אווו ! סופסוף אנחנו באותו ראש ! (: (שתבינו, בויכוחים פוליטיים אני ופליקס זה תמיד מכות ! )

ואני רק רוצה לחדד מהכיוון שלי את העניין הזה - יש מפלגות שמציעות אלטרנטיבה ימנית, כמו ליברמן בבחירות הקודמות, למשל. בפועל, על כס ראש הממשלה, כל המילים והסיסמאות הימניות לא פשוט תופסים מים.
לא הכל אפשרי, יש הרבה גורמים מעורבים והרבה מושכים בחוטים, שישראל לא יכולה להתעלם מהם.
למי שלא הבין זאת עד כה מפעולותיו של אריק שרון שהיה אחד מהסמנים הימניים בליכוד לאורך שנים, מהפילוג לאחר מכן של הליכוד לקדימה ועכשיו לפעולותיו של ביבי וליברמן (הקיצוני, כביכול), פשוט משלה את עצמו שישראל יכולה לנהוג כרוסייה בגאורגיה, או כארצות הברית באפגניסטן.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2012, 22:20

קובי כתב:
felix_r כתב:
קובי כתב:
jol9 כתב:
קובי כתב:ברור שאני שוכח. אני גם שוכח שביבי אמר שלא ישחרר אסירים עם דם על הידיים לפני הבחירות ולא רק ששיחרר בסופו של דבר, אלא שיחרר אסירות עם אותו דם תמורת קלטת.

מה שאתה אומר זה קלאסי - מעריצי ביבי תמיד ילכו אחריו בעיוורון בלתי מוסבר, עם תירוצים קלושים ותלושים. "היידה ביבי".

כל מי שרוצה להמשיך לטמון ראשו בחול, לסגור עיניים, לסתום אוזניים ולזכור סלקטיבית, שיבושם לו. בשורה התחתונה - ביבי והליכוד מציגים מצע בחירות שווא פעם אחר פעם ומוליכים את הבוחרים שלהם שולל בכל בחירות מחדש.

מה רצית שהוא יעשה? ישאיר את גלעד שליט להירקב בכלא?

אני לא אמרתי שהייתי בעד, או נגד המהלך. אני אומר שביבי פשוט מוליך את המצביעים שלו שולל עם מצגות שווא במצע הבחירות, המצוייר כימני-ציוני-בטוניסטי ובפועל פועל במתינות מדינית לכיוון האמצע-שמאל.

מה נעשה שהיום אין ימין אמיתי? פעם אפילו מפ"ם היתה יותר ימנית מליברמן בנושא הפלסטיני.
מה אפשר לעשות שהשמאל הקיצוני בעזרתה הרבה של התקשורת הצליח במשך שנים לטמטם אוכלוסיה של מדינה שלמה?

לא הבנתי. עכשיו ביבי שמאל קיצוני ?
אני לא יודע על איזה עם מטומטם אתה מדבר (ואולי אתה חושב שצריך להחליף את העם?), אלב יש לי חבר שמאז ומתמיד מצביע ליכוד ואמר לי לפני הבחירות הקודמות: "אני הצבעתי לביבי, בגלל שתי סיבות: 1) ביבי אמר שיטפל בבעייה האיראנית. 2) ביבי הבטיח שלא ישחרר רוצחים עם דם על הידיים. "

מה זה בעיניך "לטפל בבעיה האיראנית"? האם יש מישהו שמסוגל לטפל בזה?
מצטער, אבל הטיפול של ביבי בנושא האיראני היה הצפת העניין לקדמת הבמה בבעיות העולמיות, מה שבסופו של דבר גם עזר (סנקציות).
מי שבוחר בביבי בשביל שיפציץ את טהרן, הוא פשוט כנראה לא מבריק מדי, כי באותו האופן אפשר לבחור גם בכצ'לה וגם בזהבה גלאון. שניהם יפציצו את טהרן בדיוק כמו שביבי הפציץ...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2012, 22:23

שחף כתב:
jol9 כתב:
שחף כתב:יוני, התדמית הביטחונית של נתניהו תספוג איזושהי מכה מהמבצע הזה. קראתי כתבה ב-NRG לגבי זה שהפקודה להיכנס קרקעית למעשה ניתנה כבר פעמיים ובוטלה. ככה שאנ יכול עוד איכשהו להבין את הטיעונים שאובמה והילרי עצרו אותנו באמצע, ומהלך כזה היה מהווה השפלה של הגברת קלינטון שהגיעה לפה. אבל אם ביבי לא יודע להגיד לאובאמה לא, איך בדיוק הוא מתכנן לתקוף באיראן, מהלך שהוא פי כמה וכמה מורכב מבחינת הסיכונים והמורכבות שלו עצמו? לגבי עופרת יצוקה, ההישגים של אותו מבצע בעיני די מפוקפקים בעיני. הייתה לנו הזדמנות למוטט את החמאס, אחרי שנכנסנו כבר קרקעית, ולא עשינו את זה. שנתיים וחצי אחר כך חזרנו למציאות של סבבי ירי.

את עניין התדמית נוכל לבדוק בעוד שנה-שנה וחצי מהיום. כרגע אי אפשר לדעת.

תראה, אני לא מצביע עבור ביבי בגלל שהוא יוביל אותנו למלחמה מול האירנים, אלא בגלל שאם נגיע למצב קריטי בנושא הזה, יהיה לנו ראש ממשלה מספיק חזק ומנוסה,
שיידע לעשות את הדבר הנכון.
זה יפה להגיד שסביב כל ראש ממשלה יש צוות מומחים, יועצים, לוחשים וכו', אבל בסופו של דבר, ההחלטה נופלת על הכתפיים של איש/ה אחד/ת, ולא יעזור שום עיצה או לחישה.
בגלל זה, אני רוצה את האיש הזה, ולא מישהי שרמת ההתעניינות שלה בנושאים הביטחוניים היא כמו רמת ההתעניינות שלי בליגת הקרלינג של נורבגיה.

אני לא הולך להצביע ליחימוביץ', אבל מעשית, נתניהו הראה הרבה פחות תעוזה בנושא הביטחוני מקודמו בתפקיד, וסבל ארבעה(או אפילו למעלה מזה) "סבבים" של ירי רקטות לפני שהחליט לצאת למבצע הזה. למעשה ייתכן שכבר הייתי מחליט להצביע ללפיד אלמלא היה דוחף למפלגה שלו את עפר שלח(שמאלן דוחה) ויעקב פרי(שוב, מפלגה שאמורה לייצג מעמד בינוני).

לצאת למלחמה ולקבור חיילים ואזרחים, זה לא נקרא להראות תעוזה.
בתקופתו של אולמרט היו שתי מלחמות, או אם תרצה מלחמה וחצי. בתקופתו של ביבי היה מבצע צבאי אחד.
עכשיו תגיד לי בתקופה של מי היה יותר אי שקט מבחינה ביטחונית...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 נובמבר 2012, 22:23

קובי כתב:
felix_r כתב:
קובי כתב:לא הבנתי. עכשיו ביבי שמאל קיצוני ?

מבחינה מדינית, כן, אין היום ימין. מה ההבדל הגדול בין נתניהו לשלי יחימוביץ'? רק מבחינה כלכלית הם הולכים בכיוונים שונים.

נ.ב. אין (ולא היה בעבר) אף ראש ממשלה שעשה בדיוק את מה שאמר בבחירות. אפילו אובמה עצמו רחוק מאוד מהרבה דברים שהבטיח.

אווו ! סופסוף אנחנו באותו ראש ! (: (שתבינו, בויכוחים פוליטיים אני ופליקס זה תמיד מכות ! )

ואני רק רוצה לחדד מהכיוון שלי את העניין הזה - יש מפלגות שמציעות אלטרנטיבה ימנית, כמו ליברמן בבחירות הקודמות, למשל. בפועל, על כס ראש הממשלה, כל המילים והסיסמאות הימניות לא פשוט תופסים מים.
לא הכל אפשרי, יש הרבה גורמים מעורבים והרבה מושכים בחוטים, שישראל לא יכולה להתעלם מהם.
למי שלא הבין זאת עד כה מפעולותיו של אריק שרון שהיה אחד מהסמנים הימניים בליכוד לאורך שנים, מהפילוג לאחר מכן של הליכוד לקדימה ועכשיו לפעולותיו של ביבי וליברמן (הקיצוני, כביכול), פשוט משלה את עצמו שישראל יכולה לנהוג כרוסייה בגאורגיה, או כארצות הברית באפגניסטן.

רגע, ודיבורים על שלום עם הפלסטינים או על פרטנרים למינהם, הם בגדר יותר מסיסמאות? אתה רוצה להגיד לי שאם שלי/ציפי/מופז/אולמרט היה היום ראש ממשלה, היינו לקראת הסכם שלום היסטורי?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 24 נובמבר 2012, 22:24

jol9 כתב:
שחף כתב:יוני, התדמית הביטחונית של נתניהו תספוג איזושהי מכה מהמבצע הזה. קראתי כתבה ב-NRG לגבי זה שהפקודה להיכנס קרקעית למעשה ניתנה כבר פעמיים ובוטלה. ככה שאנ יכול עוד איכשהו להבין את הטיעונים שאובמה והילרי עצרו אותנו באמצע, ומהלך כזה היה מהווה השפלה של הגברת קלינטון שהגיעה לפה. אבל אם ביבי לא יודע להגיד לאובאמה לא, איך בדיוק הוא מתכנן לתקוף באיראן, מהלך שהוא פי כמה וכמה מורכב מבחינת הסיכונים והמורכבות שלו עצמו? לגבי עופרת יצוקה, ההישגים של אותו מבצע בעיני די מפוקפקים בעיני. הייתה לנו הזדמנות למוטט את החמאס, אחרי שנכנסנו כבר קרקעית, ולא עשינו את זה. שנתיים וחצי אחר כך חזרנו למציאות של סבבי ירי.

תראה, אני לא מצביע עבור ביבי בגלל שהוא יוביל אותנו למלחמה מול האירנים, אלא בגלל שאם נגיע למצב קריטי בנושא הזה, יהיה לנו ראש ממשלה מספיק חזק ומנוסה,
זה יפה להגיד שסביב כל ראש ממשלה יש צוות מומחים, יועצים, לוחשים וכו', אבל בסופו של דבר, ההחלטה נופלת על הכתפיים של איש/ה אחד/ת, ולא יעזור שום עיצה או לחישה.
בגלל זה, אני רוצה את האיש הזה, ולא מישהי שרמת ההתעניינות שלה בנושאים הביטחוניים היא כמו רמת ההתעניינות שלי בליגת הקרלינג של נורבגיה.

בזה אתה צודק. אין היום שום אלטרנטיבה. אין שום דמות ציבורית בעלת רמה ונסיון. כלום. היחידה עם נסיון היא ציפי, אבל היא ציפור חסרת מעוף לחלוטין.

חוץ מזה, אני מצביע לנתניהו כי לפחות בכלכלה הוא טוב. אני ממש לא רוצה ששוב נתדרדר לכיוון מדינה סוציאליסטית שהינו לפני בגין. כאחד בעל נסיון של חיים במדינה שהשמאל הקיצוני ניצח בה ניצחון מלא, בא לי להקיא מהסיסמאות הזולות של שלי יחימוביץ'. כל הנסיונות שהיו לשמאל במאה ה-20 גרמו רק צער, חיים עלובים ומיליוני הרוגים למדינות שכל סוגי השמאל למיניהם השתלטו עליהן. לדעתי, חייבים להחריז על אידיולוגיה של שמאל קיצוני כאידיולוגיה פושעת נגד האנושות לצד הנאציזם. לא סתם השמאל הקיצוני והאיסלם הקיצוני עושים יד אחת נגד ישראל ונגד העולם המערבי כולו.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 24 נובמבר 2012, 22:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 24 נובמבר 2012, 22:26

יוניאני לא שמח לקבור אף אחד, אבל התגובה של אולמרט השקיטה את אזור הצפון להרבה מאוד זמן. אין ירי רקטות, אין ניסיונות חטיפה ונסראללה בבונקר שלו כבר למעלה מ-6 שנים. אף ילד בקריית שמונה שנולד אחריה לא התרגל לרדת למקלט. היו טעויות, חלקן חמורות באותה מלחמה וחלקן עלה בחיי אדם.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 24 נובמבר 2012, 22:27, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 נובמבר 2012, 22:26

פליקס, אם התקשורת השמאלנית הצליחה לטמטם את העם, איך ה שהעם ממשיך להצביע ברובו לימין פעם אחרי פעם??
כנראה שההשפעה של התקשורת לא כזו גדולה.

ואני לא רואה איך הליכוד של ביבי כיום פחות ימנית מהליכוד של בגין או שמיר או ביבי של שנות ה-90 (שלא לדבר על שרון...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 נובמבר 2012, 22:26

jol9 כתב:
שחף כתב:
jol9 כתב:

אני לא הולך להצביע ליחימוביץ', אבל מעשית, נתניהו הראה הרבה פחות תעוזה בנושא הביטחוני מקודמו בתפקיד, וסבל ארבעה(או אפילו למעלה מזה) "סבבים" של ירי רקטות לפני שהחליט לצאת למבצע הזה. למעשה ייתכן שכבר הייתי מחליט להצביע ללפיד אלמלא היה דוחף למפלגה שלו את עפר שלח(שמאלן דוחה) ויעקב פרי(שוב, מפלגה שאמורה לייצג מעמד בינוני).

לצאת למלחמה ולקבור חיילים ואזרחים, זה לא נקרא להראות תעוזה.
בתקופתו של אולמרט היו שתי מלחמות, או אם תרצה מלחמה וחצי. בתקופתו של ביבי היה מבצע צבאי אחד.
עכשיו תגיד לי בתקופה של מי היה יותר אי שקט מבחינה ביטחונית...

גם אם ביבי הוא לא גאון ביטחוני( לא נכנס לדיון הזה), הכל שאלה שאלה של אלטרנטיבות. יש פה מישהו שרוצה את שלי כראש ממשלה כשבעוד מספר חודשים לא גדול איראן תחליט שהיא מעשירה אורניום לרמה גבוהה יותר מ20 אחוז? או כשאסד יחליט לאחד את העם הסורי במתקפה כנגד האויב הציוני? או כשנסראללה יחליט ש7 שנים של שקט הם יותר מדי בשבילו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 24 נובמבר 2012, 22:31

חנו'ש כתב:פליקס, אם התקשורת השמאלנית הצליחה לטמטם את העם, איך ה שהעם ממשיך להצביע ברובו לימין פעם אחרי פעם??

ואני לא רואה איך הליכוד של ביבי כיום פחות ימנית מהליכוד של בגין או שמיר או ביבי של שנות ה-90 (שלא לדבר על שרון...)

העם מצביע ימין, אבל המדיניות של הימין היום, היא ממש רחוקה מהמדיניות של הימין פעם. והעם מסכים עם זה, כי שתפו לו את המוח. את לא רואה הבדל? מה עם שתי מדינות לשני עמים? בשנים האחרונות הליכוד כבר הסכים לרעיון הזה. שמיר ובגין היו מתהפכים בקברם! גולדה מאיר היתה אומרת שאין בכלל כזה עם "פלסטינאי", והיא היתה מפא"י (האבא של השמאל) !!! מי שלח את המתנחלים לשטחים? רבין!
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 24 נובמבר 2012, 22:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 24 נובמבר 2012, 22:32

אסד לא ייזום עימות צבאי עם ישראל, כי הוא לא עומד בראש ארגון גרילה אלא בראש מדינה, וגם הוא יודע יפה יפה את היתרונות העצומים שיש לישראל בכל תחום אפשרי על הצבא שלו. סוריה לא הגיבה כשאולמרט תקף מתקני גרעין על האדמה שלה, אז מאוד קשה לי להאמין שהיא תיזום מלחמה נגד ישראל. חיזבאללה עסוק במלחמת האזרחים של אסד שמזיקה לו מאוד תדמיתית בתוך לבנון. אתם קוראים יותר מידי שטויות של התקשורת פה.
שחף

הודעהעל ידי שחף » 24 נובמבר 2012, 22:34

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:פליקס, אם התקשורת השמאלנית הצליחה לטמטם את העם, איך ה שהעם ממשיך להצביע ברובו לימין פעם אחרי פעם??

העם מצביע ימין, אבל המדיניות של הימין היום, היא ממש רחוקה מהמדיניות של הימין פעם. והעם מסכים עם זה, כי שתפו לו את המוח. את לא רואה הבדל? מה עם שתי מדינות לשני עמים? בשנים האחרונות הליכוד כבר הסכים לרעיון הזה. שמיר ובגין היו מתהפכים בקברם! גולדה מאיר היתה אומרת שאין בכלל כזה עם "פלסטינאי", והיא היתה מפא"י (האבא של השמאל) !!! מי שלח את המתנחלים לשטחים? רבין!

אני חושב שהמקור של זה זה אוסלו.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 נובמבר 2012, 22:36

felix_r כתב:

ואני בטוחה שהרבה ימנים התהפכו בקברם כשבגין חתם על הסכם השלום עם מצרים.
דברים משתנים ודעות משתנות עם השתנות הסיטואציות והמציאות.
זו דרך החיים, ולא התקשורת ולא אף אחד "אשם" בזה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2012, 22:36

felix_r כתב:
jol9 כתב:

בזה אתה צודק. אין היום שום אלטרנטיבה. אין שום דמות ציבורית בעלת רמה ונסיון. כלום. היחידה עם נסיון היא ציפי, אבל היא ציפור חסרת מעוף לחלוטין.

חוץ מזה, אני מצביע לנתניהו כי לפחות בכלכלה הוא טוב. אני ממש לא רוצה ששוב נתדרדר לכיוון מדינה סוציאליסטית שהינו לפני בגין. כאחד בעל נסיון של חיים במדינה שהשמאל הקיצוני ניצח בה ניצחון מלא, בא לי להקיא מהסיסמאות הזולות של שלי יחימוביץ'. כל הנסיונות שהיו לשמאל במאה ה-20 גרמו רק צער, חיים עלובים ומיליוני הרוגים למדינות שכל סוגי השמאל למיניהם השתלטו עליהן. לדעתי, חייבים להחריז על אידיולוגיה של שמאל קיצוני כאידיולוגיה פושעת נגד האנושות לצד הנאציזם. לא סתם השמאל הקיצוני והאיסלם הקיצוני עושים יד אחת נגד ישראל ונגד העולם המערבי כולו.

נכון מאוד. על זה נראה לי שכולם מסכימים.
לשלי אין שום עניין ושום ידע בכל מה שלא קשור בדברים שקרובים לליבה. נתניהו מנגד הוא ראש ממשלה כבר כשבע שנים, שר אוצר (מצליח) עוד איזה שנתיים-שלוש.
כלומר הוא יושב בצמתים הכי מרכזיים וחשובים של המדינה כבר כעשור.
הנסיון הגדול של שלי הוא כיושב ראש האופוזיציה למשך איזה שבועיים בהן מופז ביצע סיכול ממוקד בקדימה. זהו...

אני אומר, שתהיה לפחות איזו שרה. שתנסה לראות איך הממשלה עובדת. איך מתקבלות ההחלטות. איך מנהיגים מובילים את הממשלה לקבלת ההחלטות.
זה פשוט לא הגיוני, שיש כ"כ הרבה אנשים שקונים את הסחורה הפגומה הזאת.
אני בטוח ב100% שבהגיעה לכיסא ראש הממשלה, היא תפר הרבה יותר הבטחות מביבי, או מכל ראש ממשלה אחר, כי היא תמצא את עצמה מתעסקת ב80% מהזמן בבעיות הקיומיות
של המדינה שלנו ולא בביטחון הכלכלי, שנשמע כ"כ טוב כסלוגן...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 נובמבר 2012, 22:37

דרך אגב, ליברמן עשה מהלך טיפשי מאוד (עכשיו בדיעבד), כשהחליט ללכת ברשימה משותפת עם ליכוד. אחרי האכזבה של רוב מצביעי הימין מהמבצע בעזה, ליברן היה נבחר לראשות הממשלה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 נובמבר 2012, 22:38

שחף כתב:אסד לא ייזום עימות צבאי עם ישראל, כי הוא לא עומד בראש ארגון גרילה אלא בראש מדינה, וגם הוא יודע יפה יפה את היתרונות העצומים שיש לישראל בכל תחום אפשרי על הצבא שלו. סוריה לא הגיבה כשאולמרט תקף מתקני גרעין על האדמה שלה, אז מאוד קשה לי להאמין שהיא תיזום מלחמה נגד ישראל. חיזבאללה עסוק במלחמת האזרחים של אסד שמזיקה לו מאוד תדמיתית בתוך לבנון. אתם קוראים יותר מידי שטויות של התקשורת פה.

וואו. הרגעת עכשיו פחות או יותר חצי צהל. תתפלא כמה תרחישים שונים כוללת הערכת המודיעין השנתית לגבי אסד וחזבאללה.
אל תתנשא עליי, אני בניגוד אליך לא צריך את ynet בשביל לכתוב פה בפורום. אחת מההערכות היותר ריאליות היא שאסד כאקט אחרון בנסיון להציל את התחת שלו, מחליט לפנות כנגד ישראל( ראינו ניצנים של זה בחודש האחרון עם הפצמרים "התועים" עלק) וככה גם במחיר של הפסד, הוא לפחות יזכה להאריך את הכהונה שלו, וגם ייקח איתו כמה יהודים בדרך. חזבאללה לא עסוק עכשיו בשום דבר, אם כבר מי שבאמת מעורב באופן ישיר בסוריה היא איראן, וגם לה זה לא מפריע להמשיך בתכנית הגרעין.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2012, 22:41

שחף כתב:אסד לא ייזום עימות צבאי עם ישראל, כי הוא לא עומד בראש ארגון גרילה אלא בראש מדינה, וגם הוא יודע יפה יפה את היתרונות העצומים שיש לישראל בכל תחום אפשרי על הצבא שלו. סוריה לא הגיבה כשאולמרט תקף מתקני גרעין על האדמה שלה, אז מאוד קשה לי להאמין שהיא תיזום מלחמה נגד ישראל. חיזבאללה עסוק במלחמת האזרחים של אסד שמזיקה לו מאוד תדמיתית בתוך לבנון. אתם קוראים יותר מידי שטויות של התקשורת פה.

הערבים יודעים להריח חולשה. שלי כראש ממשלה, עם איזה שר ביטחון ללא נסיון צבאי, זה בדיוק המתכון הבטוח שנסראללה לנסות אותנו שוב.
אחרי נסראללה, יגיעו החמאס, ומי יודע מה יהיה עם סוריה.

בהשאלה מעולם הכדורסל, שלי כראש ממשלה, זה כמו שהלייקרס תחליט להחתים את דן שמיר כמאמן ראשי.
זה לא בגלל הכישורים שלהם, אלא זה פשוט לא מתאים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 24 נובמבר 2012, 22:47

felix_r כתב:דרך אגב, ליברמן עשה מהלך טיפשי מאוד (עכשיו בדיעבד), כשהחליט ללכת ברשימה משותפת עם ליכוד. אחרי האכזבה של רוב מצביעי הימין מהמבצע בעזה, ליברן היה נבחר לראשות הממשלה

פליקס, אתה צריך להבין - כיום, פוליטיקאים ואידיאולוגיה ברוב המקרים לא הולכים ביחד. ליברמן בטח שלא. אבל מה איכפת לו - הוא קיבל את תיק החוץ לעוד 4 שנים + עוד איזה שר או שניים למפלגה שלו... זה מספיק. כולם בממשלה דואגים בסופו של דבר לתחת שלהם, לכסא שלהם.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 נובמבר 2012, 22:49

felix_r כתב:דרך אגב, ליברמן עשה מהלך טיפשי מאוד (עכשיו בדיעבד), כשהחליט ללכת ברשימה משותפת עם ליכוד. אחרי האכזבה של רוב מצביעי הימין מהמבצע בעזה, ליברן היה נבחר לראשות הממשלה

גם אם ליברמן לא היה "מתחתן" עם ביבי, הוא עדיין שותף בכיר בממשלה שהחליטה לא להיכנס קרקעית לעזה.
כך שאני לא רואה סיבה למה אנשים שהתאכזבו מביבי היו מצביעים לליברמן שעשה אותו דבר.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 24 נובמבר 2012, 22:49

jol9 כתב:

הערבים יודעים להריח חולשה. שלי כראש ממשלה, עם איזה שר ביטחון ללא נסיון צבאי, זה בדיוק המתכון הבטוח שנסראללה לנסות אותנו שוב.
אחרי נסראללה, יגיעו החמאס, ומי יודע מה יהיה עם סוריה.

בהשאלה מעולם הכדורסל, שלי כראש ממשלה, זה כמו שהלייקרס תחליט להחתים את דן שמיר כמאמן ראשי.
זה לא בגלל הכישורים שלהם, אלא זה פשוט לא מתאים.

פה אתה צודק לחלוטין. בדיוק בגלל זה היו לנו שתי מלחמות בתקופתה של קדימה. אני בטוח, שאם אריק שרון היה נשאר כראש ממשלת קדימה, מהכרות איתו נאסראלה בחיים לא היה מתחיל במלחמה עם ישראל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 24 נובמבר 2012, 22:54

חנו'ש כתב:

גם אם ליברמן לא היה "מתחתן" עם ביבי, הוא עדיין שותף בכיר בממשלה שהחליטה לא להיכנס קרקעית לעזה.
כך שאני לא רואה סיבה למה אנשים שהתאכזבו מביבי היו מצביעים לליברמן שעשה אותו דבר.

כי נגד נתניהו יש הסטה מכוונת בתקשורת ב-10 השנים האחרונות. האמת שזה התחיל אפילו קודם, מאז רצח רבין וזכייתו של נתניהו בבחירות לאחר מכן (ד"א מעניין מה קרה לחוק נגד הסטה). אני רוצה להזכיר לך, שבבחירות האחרונות לישראל ביתנו היו הכי הרבה קולות, ודווקא ליברמן הצליח בשנים האחרונות להשתחרר מסטריוטיפ של פאשיסט קיצוני שהדביקה לו התקשורת בתחילת דרכו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים