המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:קצת סטטיסטיקה:
זהו תואר מס' 69 בקריירה של רוג'ר.
פדרר הוא הטניסאי הראשון ששיחק בגמרים של כל המאסטרסים.
הוא זכה ב7 מתוך 9 מאסטרסים כמו אגאסי, אבל עקף את אגאסי במס' תארי מאסטרס הכללי (18-17) וגם שבר את השיא של אגאסי לגבי מס' הזכיות בטורנירים על המגרשים הקשים (47-46).
והוא השחקן הרביעי שזכה בברסי בלי לאבד מערכה (מנסדורף, אדברג ואנקוויסט עשו את זה לפניו).
yiffy כתב:איזה כיף! תואר מאסטרס 1000 היה חסר לרוג'ר כבר די הרבה זמן, ואם כבר אחד כזה, למה לא לסגור עוד טורניר שהוא עדיין לא זכה בו. גחמה אישית שלי: למה הגביע כל כך מכוער? יש להם מה ללמוד ממארגני טורניר באזל, ברצלונה ושות'.
לגבי לונדון, פדרר שידר גם ביכולת של טורניר זה וגם בראיון אח"כ שהוא לוקח את לונדון בשיא הרצינות, וזה בהחלט לא אומר דרשני. נולה וגם מארי עדיין חלודים מפציעות, אבל לא הייתי שם עליהם פס כל כך מהר. למארי הייתה רבע שנה אחרונה נפלאה ואני לא חושב שהוא מסתפק בסבב אסיאתי מושלם. נולה ישמח לחבר לשלושה סלאמים גם גמר מאסטרס אחד.
לגבי רפא, זה באמת יהיה מאוד מעניין. לא ראינו אותו משחק מאז הסבב האסיאתי, אבל כיוון שלא עבר יותר מדי זמן מאז ניתן להניח שהוא בכושר סביר לפחות. אני מאמין שהוא יגיע לגמר, ומקווה שפדרר יחכה לו שם. יש לו אכן שנה גדולה לפניו: מצד אחד הוא רוצה להחזיר את עצמו למסלול הסלאמים ומצד שני הוא עדיין מגן על הרבה מאוד נקודות בגלל הגמרים של ווימבלדון וארה"ב והזכייה ברולאן גארוס. הטורניר הזה הוא סוג של הזדמנות לראות איזה רפא מחכה לנו.
קובי כתב:פדרר פשוט מדהים. מיהרנו להספיד אותו והבנאדם עושה אחלה סוף עונה וגם לוקח את פאריז, שהיה לו לביש מזל לאורך הקריירה.
שאפו ! ספורטאי מופלא !
יוסי22 כתב:קובי כתב:פדרר פשוט מדהים. מיהרנו להספיד אותו והבנאדם עושה אחלה סוף עונה וגם לוקח את פאריז, שהיה לו לביש מזל לאורך הקריירה.
שאפו ! ספורטאי מופלא !
גם בניגוד לאלו שרואים רק את השורה התחתונה כדאי להזכיר שפדרר היה רחוק שתי נקודות על הסרב שלו מגמר בארה"ב , בחיי שאני לא מבין איך אפשר להספיד שחקן שלולא מופע לוזריות משווע (ואני באמת אוהב אותו ) היה עולה לגמר גראנד סלאם בארצות הברית , את לונדון הוא הפסיד אחרי שהוביל בשתי מערכות ובפאריס הוא לא ניצל את המומנטום והפסיד לשחקן שהוא כנראה הטוב אי פעם על חימר.
לא צריכים להסתכל רק על השורה התחתונה , מבחינת יכולת הוא נע בין המקום הראשון למקום השלישי לפחות לפי הגראנד סלאמים ועם כל החסם המנטלי של נקודות המשחק מול דיוקוביץ', אני בטוח שהוא יצליח להתגבר ויעשה את הצעד הקטנטן של לא לפספס נקודות משחק ויקח לפחות עוד סלאם אחד .
misha כתב:פדרר, נדאל, טסונגה ופיש באותו בית. נדאל אף פעם לא הצטיין במאסטרס של סוף העונה ולא ברור באיזה כושר הוא מגיע. פיש נראה טוב בצרפת אבל נאלץ לפרוש במערכה השלישית נגד מונאקו בלל פציעה כלשהי. טסונגה לא הרשים יותר מדי למרות שהגיע לגמר, אבל פיזית מוכן טוב. פדרר אחרי שבועיים מצוינים מגיע במצב יותר טוב מאחרים, אבל בבית כזה הכל יכול לקרות. יהיה מעניין זה בטוח.
דיוקו, מארי, פרר וברדיך. אני בהחלט רואה את נובאק פורש אחרי שני משחקים בינוניים, לא נראה לי שמצבו הפיזי יאפשר לו לעשות יותר מדי. אני מהמר על מארי וברדיך.
misha כתב:אני אהמר על פיש כהפתעה. מקווה שהוא מגיע בריא לגמרי.
1.פדרר
2. פיש
1. מארי
2. ברדיך
מתחיל ביום ראשון ב16:00 עם פדרר - טסונגה.
jol9 כתב:טוב לא הפתעת אותי. אני קונה את ההימור שלך בתנאי שרפא מוסיף 3 ביסים בסלאמים ב2012.
misha כתב:jol9 כתב:טוב לא הפתעת אותי. אני קונה את ההימור שלך בתנאי שרפא מוסיף 3 ביסים בסלאמים ב2012.
אם זה התנאי, אל תקנה את ההימור שלי ושלא יהיה יותר מביס אחד ב2012
jol9 כתב:misha כתב:jol9 כתב:טוב לא הפתעת אותי. אני קונה את ההימור שלך בתנאי שרפא מוסיף 3 ביסים בסלאמים ב2012.
לא לא. זה לא מתאים.
תכלס רפא חייב לאוהדים שלו ובעיקר לעצמו עונה גדולה ב2012. יש לו את כל הסיכויים לשחזר את ההצלחה שלו מ2010, אבל זה יהיה מטורף.
לגבי לונדון - לא חושב שרפא בנוי לקחת את הטורניר הזה, בטח לא השנה. אבל אני כן בטוח שהוא יבוא בשיא המוטיבציה והכושר לדייוויס,
לגמר הביתי מול ארגנטינה על חימר.
misha כתב:jol9 כתב:misha כתב:jol9 כתב:טוב לא הפתעת אותי. אני קונה את ההימור שלך בתנאי שרפא מוסיף 3 ביסים בסלאמים ב2012.
לא לא. זה לא מתאים.
תכלס רפא חייב לאוהדים שלו ובעיקר לעצמו עונה גדולה ב2012. יש לו את כל הסיכויים לשחזר את ההצלחה שלו מ2010, אבל זה יהיה מטורף.
לגבי לונדון - לא חושב שרפא בנוי לקחת את הטורניר הזה, בטח לא השנה. אבל אני כן בטוח שהוא יבוא בשיא המוטיבציה והכושר לדייוויס,
לגמר הביתי מול ארגנטינה על חימר.
קשה להתנבא. מעטים מאוד (אם בכלל) חשבו שנובאק הולך לתת עונה חלומית כמו שהוא נתן. אני זוכר שלפני אוסטרליה דיברו עד כמה שהוא לא משקיע מספיק והטניס אצלו לא בחשיבות עליונה. הוא השתיק את כולם.
לך תדע, אולי (אם המשיח לא יבוא לפני) מארי יתחיל לחשק טניס יותר התקפי, יפסיק להיחנק במשחקים הגדולים ויעשה כמעשה דיוקו. אבל לא הייתי בונה על זה.
רפא יהיה בסדר, הוא רק צריך להתגבר על המחסום הזה מול נובאק שנוצר בשנה האחרונה. ניצחון אחד נגדו עלול לעשות את העבודה. הוא צריך להפנים שבניגוד למה שהוא התרגל עד השנה האחרונה, הוא צריך להיות ביכולת שקרובה לשיא כדי לנצח את הסרבי.
מבחינת רוג'ר, המטרה הגדולה צריכה להיות להביא לפחות עוד גראנד סלאם לפני הפרישה. רוב הענקים הביאו אחד כזה לקראת הסוף והגאון שלנו במצב פיזי מספיק טוב כדי לממש את זה.
yiffy כתב:התחזית שלי לגבי רפא היא פחות אופטימית משל יוני ואפילו משל מישה. אני באמת ובתמים חושב שנולה בשביל רפא הוא כמו רפא בשביל רוג'ר - יריב שבנוי custom made לשחק על החולשות המועטות והנסתרות שלך ושמצ'-אפ רע בשילוב עם רגשות נחיתות וחסמים פסיכולוגיים מקשים מאוד על משחקים מולו.
האם רפא ינצח את נולה? מן הסתם. האם הוא מסוגל לנצח אותו בגמר בגראנד סלאם? סביר להניח שכן. יחד עם זאת, עונות של זלילת תארי גראנד סלאם לא ישובו, ו-2 בשנה יהיה מעתה הטופ שבטופ בשבילו. זה הימור די אמיץ על שחקן שלפני שנה נראה כאילו שום דבר לא יכול לעבוד בינו ובין אף תואר, אבל ככה זה מרגיש לי.
מיני הימור לשנה הבאה - ה-RG הוא טורניר המפתח. אם רוג'ר פוגש ביום טוב את נולה על החימר (יקרה ככה"נ בחצי הגמר), יש סיכוי סביר שהוא ינצח אותו ויפסיד עוד גמר לרפא. מצד שני, אם נולה מצליח להשתחל לגמר (נצחון על פדרר, מארי או כל אחד אחר) רפא צריך לשקשק. אבדן ה-RG לנולה יכולה להיות נקודה קריטית ביריבות הזו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד