roy1000 כתב:jol9 כתב:איזה חוקים היא העבירה לטייקונים?? אתה מדבר דברים הזויים. אז היא התנגדה לביטול המע"מ לפירות ולירקות, אז מה? כמה עוד חברי
כנסת התנגדו לזה?
אתה יודע מה.. נגיד שהיא לא חברתית וסתם חרא של ח"כית, מה הקשר של נווה תרצה? עוד איזשהי הזייה שלך סטייל בוגי משלשל מליונים
לכיסו מעסקאות נשק?
ממש הזיות.
היא התנגדה לביטול המע"מ על פירות כי דנקנר אמר לה להתנגד והיא מודה בזה. אתה בכלל קראת את הכתבה?
היא לא שום "חברתית" ולא שום כלום. היא שם בשביל לדאוג לעצמה ולעשות כסף, והיא בדיוק מסוג האנשים שגומרים בסופו של דבר בכלא.
מה שיפה אצלך זה ששום דבר לא יזיז אותך מהעמדה שלך. כותבים לך שחור על גבי לבן שהיא לא עשתה שום דבר לקדם נושאים חברתיים ושכל מה שהיא עשתה בכנסת זה לדאוג לג'ובים לחברים שלה ולאינטרסים של טייקונים ואתה תמשיך לתמוך בה כאילו מדובר בעגל הזהב ועוד תטען שצריך לקדם אותה. בסדר. העובדות אף פעם לא מבלבלות אותך.
"בוא נבחן אותה בכנסת הבאה" - במה הכנסת הבאה תהיה שונה מ- 8 השנים האחרונות שבהן היא עשתה כלום אחד גדול בשביל הציבור?
דבר ראשון בוא נגיד שאם יש מישהו שמתבצר בעמדה שלו ולעולם לא יזוז ממנה מבין שנינו ובכל נושא, אז זה לא ממש אני.
דבר שני, מה שכתוב בכתבה זה כל מיני נקודות קטנות, ולא מאוד משמעותיות לדעתי. בחלקן כתוב שהיא חשבה משהו אחד ולבסוף הצביעה אחרת,
וכן לפי הקו החברתי.
אני לא יודע למה היא שם, אם זה לדאוג לעצמה או לאחרים, אבל אני יודע שהעליהום עליה הוא בעיקר בגלל הצורה ולא התוכן. הכתבה הזאת היא
אחת היחידות שמנסה להתעסק בתוכן ולא בצורה, ולהפתעתי לא גיליתי בה דברים חמורים כמו שאתה מציג אותם. אבל זה טוב. סופסוף אפשר
להגיע לרמה עניינית יותר.
דבר שלישי, אם יתברר שהיא לא עושה את העבודה שלה, אז אני אבקר אותה כמו את האחרים (בינתיים אני ביקרתי את המפלגה שהצבעתי עבורה,
הרבה יותר ממה שאתה ביקרת את המפלגה שאתה הצבעת עבורה). הרצון שלי "להגן" עליה כאן בפורום הוא בגלל שגם כאן שופטים
אותה בעיקר בגלל הצורה ולא התוכן.
אני עדיין לא השתכנעתי שהיא לא עשתה כלום, או שקידמה אינטרסים של טייקונים.
דבר רביעי, יש בכנסת 120 ח"כים. עבודתם לרוב לא ידועה לנו לפרטי פרטים, אלא רק בדברים גדולים ומשמעותיים. האם אתה יכול לפרט לי
את מה שעשה כל אחד מחברי הכנסת, או שהדרך אצלך היא לקבוע שאף אחד מהם לא עשה כלום?
אני מניח שאם תיתן ליועץ התקשורת של רגב לכתוב כתבה עליה, אז הכתבה תיראה אחרת. אתה לא רואה בעצמך שהכתבה הזאת מגמתית, ובאה
רק להראות כמה היא לא, ולא כתבה אובייקטיבית?
דבר אחרון, כל הנושא של הון שלטון ושחיטות זה נושא גדול שצריך לטפל בו מהשורש. אני בטוח ב200%, שאם כל מה שמירי רגב עשתה,
זה להיות ידידה של דנקר ולהתנגד לביטול המע"מ, אז היא כנראה הנקייה מבין חברי הכנסת.