המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:עונש מוות למחבלים יושלך לפח האשפה. זה היה מראש קשקוש. הדבר היחידי שיש לו סיכוי לעבור זה חוק השכירות שכבר הסכימו עליו בכנסת הקודמת.
jol9 כתב:roy1000 כתב:עונש מוות למחבלים יושלך לפח האשפה. זה היה מראש קשקוש. הדבר היחידי שיש לו סיכוי לעבור זה חוק השכירות שכבר הסכימו עליו בכנסת הקודמת.
לא יודע. נחכה ונראה. הרי ליברמן יכול להציב את זה כתנאי לכניסה שלו לקואליציה. לא סתם החוק הוגש עכשיו, ולא אחרי קינון הממשלה.
אני חושב שהחוק לא יעבור את הבג"צ, אבל כנראה שבכנסת הוא יעבור.
jol9 כתב:roy1000 כתב:עונש מוות למחבלים יושלך לפח האשפה. זה היה מראש קשקוש. הדבר היחידי שיש לו סיכוי לעבור זה חוק השכירות שכבר הסכימו עליו בכנסת הקודמת.
לא יודע. נחכה ונראה. הרי ליברמן יכול להציב את זה כתנאי לכניסה שלו לקואליציה. לא סתם החוק הוגש עכשיו, ולא אחרי קינון הממשלה.
felix_r כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:עונש מוות למחבלים יושלך לפח האשפה. זה היה מראש קשקוש. הדבר היחידי שיש לו סיכוי לעבור זה חוק השכירות שכבר הסכימו עליו בכנסת הקודמת.
עד כמה שאני יודע, בישראל קיים עונש מוות, רק שלא נוהגים להשתמש בו. לא יודע מה בג"צ יכול להגיד בנושא
roy1000 כתב:מסתבר שכחלון דורש את האוצר, ועדת הכספים, רשות מקרקעי ישראל והשליטה בועדת הכספים. הוא לא דורש תיקים נוספים. לא ברור לי למה הליכוד אומר שאלו דרישות "מוזגמות". זה נראה לי סביר לחלוטין. תיק אחד ל- 10 מנדטים? הליכוד צריכים לקפוץ על זה כי זה משאיר עוד לפחות שני שרים לליכוד.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:עונש מוות למחבלים יושלך לפח האשפה. זה היה מראש קשקוש. הדבר היחידי שיש לו סיכוי לעבור זה חוק השכירות שכבר הסכימו עליו בכנסת הקודמת.
זה סתם גימיק של בחירות והעובדה שזה הוגש עכשיו עוד לפני שיש ממשלה אומרת הכל. יקברו את זה בועדה, ואני גם לא בטוח אם החרדים יכולים להצביע בעד זה.
jol9 כתב:roy1000 כתב:מסתבר שכחלון דורש את האוצר, ועדת הכספים, רשות מקרקעי ישראל והשליטה בועדת הכספים. הוא לא דורש תיקים נוספים. לא ברור לי למה הליכוד אומר שאלו דרישות "מוזגמות". זה נראה לי סביר לחלוטין. תיק אחד ל- 10 מנדטים? הליכוד צריכים לקפוץ על זה כי זה משאיר עוד לפחות שני שרים לליכוד.
איפה זה מתברר? נראה לך שהוא לא ידרוש תיק עבור גלאנט?
jol9 כתב:גימיק של בחירות עושים לפני הבחירות. דווקא עצם העובדה שזה נעשה אחרי הבחירות, אומרת שכן יש כאן כוונה.
זה שהחוק הוגש לפני קינון הממשלה, רק בא להפעיל לחץ נוסף על ביבי, שיהיה מחוייב לתמוך בחוק בשביל לצרף את ליברמן לממשלה.
tzachMTA כתב:כחלון דורש אוצר, שיכון, סביבה, ו. כספים, מינהל תכנון ומינהל מקרקעי ישראל.
tzachMTA כתב:כחלון דורש אוצר, שיכון, סביבה, ו. כספים, מינהל תכנון ומינהל מקרקעי ישראל.
roy1000 כתב:tzachMTA כתב:כחלון דורש אוצר, שיכון, סביבה, ו. כספים, מינהל תכנון ומינהל מקרקעי ישראל.
גם אם זה מה שהוא דורש, זה עדיין דיל מצויין מבחינת הליכוד.
tzachMTA כתב:roy1000 כתב:tzachMTA כתב:כחלון דורש אוצר, שיכון, סביבה, ו. כספים, מינהל תכנון ומינהל מקרקעי ישראל.
איך זה דיל מצוין?
4 תיקים על 10 מנדטים (ועדת הכספים יותר חשובנ מרוב המשרדים) ? שליטה חופשית על העברות הכספים? אולי העובדה שזה דופק לביבי את המו"מ עם החרדים עוזרת? לוקח לגפני את ועדת הכספים ולדרעי את מינהל התכנון..
אין ספק שזה הצעה נהדרת, לכחלון.
roy1000 כתב:tzachMTA כתב:roy1000 כתב:tzachMTA כתב:כחלון דורש אוצר, שיכון, סביבה, ו. כספים, מינהל תכנון ומינהל מקרקעי ישראל.
איך זה דיל מצוין?
4 תיקים על 10 מנדטים (ועדת הכספים יותר חשובנ מרוב המשרדים) ? שליטה חופשית על העברות הכספים? אולי העובדה שזה דופק לביבי את המו"מ עם החרדים עוזרת? לוקח לגפני את ועדת הכספים ולדרעי את מינהל התכנון..
אין ספק שזה הצעה נהדרת, לכחלון.
בהנחה שיש 18 שרים, המפתח הוא אחד ל- 3.7. כלומר, אם כחלון באמת רוצה כם את השיכון ואיכות הסביבה (ואני לא מאמין לזה כי הוא דורש את רמ"י), אז זה שלושה משרדים על 10 מנדטים שזה מה שמגיע לו. ועדת הכספים זה כבר משהו אחר.
בכל מקרה, אני חושב שכחלון יהיה מוכן לוותר על תיק השיכון אם יתנו לו את המנהל, וזה סביר לחלוטין.
roy1000 כתב:אף אחד לא ממהר לסגור את הקואליציה. לכולם נוח במצב הנוכחי. כל עוד יש ממשלת מעבר אין לחץ לעשות כלום. 42 הימים לוקחים אותו לכיוון תחילת מאי. בינתיים המשק עובד על תקציב של 2014 שהוא תקציב זול הרבה יותר. לא כזה גרוע. אם היה אפשר למשוך את הרכבת הממשלה עד סוף השנה, היה עוד יותר טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים