המירוץ לנשיאות ארה״ב

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המירוץ לנשיאות ארה״ב

הודעהעל ידי yanay21 » 08 אוקטובר 2016, 01:21

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:דבר מחמיא נוסף לרשימה של טראמפ
https://www.washingtonpost.com/politics ... &tid=ss_tw

"מה אתם לוקחים ללב, זה היה מזמן, הוא סתם מתבדח"

או

"איזה גבר, משיג מה שהוא רוצה"

שתי התגובות האפשריות של תומכי טראמפ

זאת ה''התנצלות'' שלו

"This was locker room banter, a private conversation that took place many years ago. Bill Clinton has said far worse to me on the golf course - not even close. I apologize if anyone was offended."

"אני מועמד לנשיאות מול הילארי. בעלה אמר דברים יותר דוחים ממני. אל תבחרו בה, תודה"

בחיי, איזה איש נתעב. מי היה מאמין שהוא יהיה מועמד לנשיאות
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2016, 01:22

מי היה מאמין שהוא יהיה מועמד ר-צ-י-נ-י לנשיאות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 08 אוקטובר 2016, 01:26

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:הסיפור נגמר בתכלס

בגלל זה?או בכללי?

בכללי.. מראש הסיכוי היה נמוך אבל הייתה תקופה לא מזמן שחשבתי שיש לו סיכוי (בעיקר כי היה נראה שהיא מתפרקת פיזית) . אבל זה גמור.

אם זה נמשך כמו שזה נמשך עכשיו, ברור. אבל יש עוד עימותים. לפני העימות הראשון הוא הוביל עליה בלא מעט, ועכשיו היא מובילה עליו בכל מדינה מתנדנדת, ואפילו כאלו שהיו אמורות להיות שלו. זה יכול לעבוד גם הפוך. ואם לא זה, לך תדע מה מכל הסקנדלים שלה יחזור לבעוט לה בתחת. אם הכול יהיה שקט חודש, אפשר להסתכל כבר על 2020. אבל לך תדע.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 08 אוקטובר 2016, 01:27

Holiday_Armadillo כתב:מי היה מאמין שהוא יהיה מועמד ר-צ-י-נ-י לנשיאות

מעניין אם זה ילך ויחמיר, ואז עוד נתגעגע אליו. למרות שאני לא יודע אם יכול להיות גרוע יותר. כי הוא אפילו לא פוליטיקאי גרוע, הוא בן אדם גרוע. ברמות אחרות
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אוקטובר 2016, 01:28

ינאי, יש דיבור כבר על מועמדים רפובליקניים פוטנציאליים ל2020?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2016, 01:29

MTA2311 כתב:ינאי, יש דיבור כבר על מועמדים רפובליקניים פוטנציאליים ל2020?

פנס, בעיקר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אוקטובר 2016, 01:30

Holiday_Armadillo כתב:

פנס, בעיקר

הגיוני
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2016, 01:33

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

פנס, בעיקר

הגיוני

לא הגיוני כמו זה שהוא חושב שהומואים ולסביות צריכים לעבור טיפול בשוק חשמלי בשביל להמיר אותם, אבל כן, הגיוני
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אוקטובר 2016, 01:34

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

פנס, בעיקר

הגיוני

לא הגיוני כמו זה שהוא חושב שהומואים ולסביות צריכים לעבור טיפול בשוק חשמלי בשביל להמיר אותם, אבל כן, הגיוני

גם חצי מהמועמדים שהתחרו בטראמפ עכשיו חשבו את זה. רפובליקניים..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2016, 01:35

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

פנס, בעיקר

הגיוני

גם חצי מהמועמדים שהתחרו בטראמפ עכשיו חשבו את זה. רפובליקניים..

כל מפלגה נעשית יותר ויותר קיצונית עם השנים
לא מבינה איך זה מסתדר עם זה שכל שנה אנשים אמורים להיות יותר מפותחים אבל..אוקיי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 08 אוקטובר 2016, 01:38

אני לא מומחה, אבל לא קונה את הקטע של פנס. כלומר, לא אומר שעכשיו לא מדברים, אבל הוא לא באמת יחזיק עד 2020. הוא פשוט זוהר עכשיו לעומת טראמפ. ואת זה גם סבא רבא שלי יכול לעשות במצבו הנוכחי(גילוי נאות: הוא לא בין החיים, כבר כמה עשורים).

האמת שיש ה מ ו ן. הספסל של הרפובליקנים(בניגוד לספסל של הדמוקרטים, שאין בו אפילו פרוספקט אחד נורמלי. אחד) ארוך, מגוון, עשיר במועמדים שונים.
הבולטים מביניהם: מרקו רוביו, ג'ב בוש, פול ראיין, וכריס כריסטי, שהיה מושל מדינת ניו ג'רזי.

יש כמה אופציות שלא מדברים עליהן, כי אולי זה רחוק, אבל יש כל מיני מושלים עם אפיל דמוגרפי, כמו סוזנה מרטינז מניו מקסיקו, או בריאן סנדובל מנבאדה. יחד עם זאת, אם טראמפ יפסיד, זה יגרום לבוחרים שלו להיות מאוד מאוד מאוד מתוסכלים, וזה אנדרסטייטמנט. הם ירגישו שגנבו להם את הבחירות, גם הדמוקרטים וגם הרפובליקנים, "הממסד". ובכלל, אחרי 2012, הרפובליקנים ערכו "נתיחה שאחרי המוות", לראות מה הם עשו לא בסדר. צדקו בהכול, אגב. ואז הגיע טראמפ ודפק להם כאפה לפנים. אז זו יכולה להיות מלחמת עולם מכוערת שאי אפשר לתאר, בין הפופוליזם של they took our jobs, לבין האליטה הרפובליקנית. אז תמיד יכול להגיע איזה סוס שחור, דמוי טראמפ ,שיופיע ויקח את הכול. אם הייתי הרפובליקנים, הייתי מתחנן בפני פול ראיין שירוץ. הוא מחסל את הילארי, חותם על זה. הוא רהוט, צעיר אינטיליגנטי, מנוסה למרות הגיל שלו. יש לו את האפיל לאליטה השמרנית ,והוא מחובר מספיק לנוצרים, בלי להיראות הזוי. למרות שכל אחד מארבעת הבולטים יקח אותה בבחירות, די בקלות.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2016, 01:40

כל מי שהזכרת התמודד השנה נגד טראמפ (טוב, 95%) והפסיד, אז הם לא ממש מעניינים אנשים
אמריקה נעשית יותר ויותר מגוונת, אני לא רואה מתמודד רפובליקני, לא משנה אם הוא שחור או היספני (שזה לרוב גימיק של המפלגה), לוקח מתמודד דמוקרטי ברגע שיתחילו להעלות את כל האמירות ה....''מיוחדות'' שלו נגד מיעוטים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אוקטובר 2016, 01:43

כן ינאי, בניתי על שמות חדשים. לא ג'ב בוש וכריס כריסטי שוב. מזל שניוט גינגריץ ימות עד אז.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 08 אוקטובר 2016, 01:47

Holiday_Armadillo כתב:כל מי שהזכרת התמודד השנה נגד טראמפ (טוב, 95%) והפסיד, אז הם לא ממש מעניינים אנשים
אמריקה נעשית יותר ויותר מגוונת, אני לא רואה מתמודד רפובליקני, לא משנה אם הוא שחור או היספני (שזה לרוב גימיק של המפלגה), לוקח מתמודד דמוקרטי ברגע שיתחילו להעלות את כל האמירות ה....''מיוחדות'' שלו נגד מיעוטים

נכון, הפסיד, אבל טראמפ, לפחות בינתיים, הוא תופעה ייחודית. השילוב של גזענות ופופוליזם תופס. אבל המפלגה הרפובליקנית(וגם אני, מודה, וגם כתבתי בפורום) לא לקחה אותו ברצינות. נגיד, בפריימריז הרפובליקנים לסנאט ובית הנבחרים המפלגה הרפובליקנית ממש עשתה רשימת חיסול, שפכה ערימות של כסף במדינות די נידחות, רק כדי לחסל מתמודדים הזויים. וכמעט בכל המקומות, מועמדי הממסד ניצחו. אני לא יכול להבטיח שמשהו כמו טראמפ לא יקרה ב2020(או, אפילו, טראמפ עצמו), אבל המפלגה תבוא מוכנה, אין מצב שיתפסו אותם ככה שוב. הוא הגיע בתקופה המושלמת, כשהסחר החופשי שהרפובליקנים תמיד תמכו בו דווקא הרע עם הבוחרים שלהם, והוא בחר להסיט את זה נגד כל מי שרק אפשר. לא בטוח שדבר כזה יעבוד פעמיים בהנחה וכל מנגנוני המפלגה יתמקדו נגד אנשים כמותו מהפעם הראשונה. כי זו באמת נקודת שבר במפלגה, כל כך הרבה רפובליקנים בכירים שתומכים בשנואת נפשם.

תחשבי על זה, אם טראמפ, ההזוי, הגזען, השוביניסט, הפופוליסט הצליח להיראות לפרקים כמו בנאדם שיש לו דרך ל270 אלקטורים, תארי לך מה יקרה עוד 4 שנים, כשהילארי, כמו אובמה לפניה, תשא על עצמה את שנות הנשיאות שלה, כשגם לפניהן היא הייתה המועמדת הכי פגיעה אולי אי פעם, ומול רפובליקני נורמלי, רהוט, חכם. זו שחיטה. אז הפריימריז, בהנחה ולא יקרה משהו מדהים, יבחרו לא את המועמד, אלא את הנשיא. המפלגה הולכת להתאבד על זה. לא יודע אם את מאלו שיש להם עצבים לעקוב, אבל זה הולך להיות משהו של פעם בכמה עשורים, לא צחוק.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 08 אוקטובר 2016, 01:50

MTA2311 כתב:כן ינאי, בניתי על שמות חדשים. לא ג'ב בוש וכריס כריסטי שוב. מזל שניוט גינגריץ ימות עד אז.

אני מאמין שיהיו, יש ערימות של אנשים שיכולים להתמודד. אבל זה דורש ערימות של כסף, ודורש שיכירו אותך בכל ארה"ב, לא רק במדינה שלך(משהו שלטראמפ, אידיוט ככל שיהיה, יש כבר שנים). אני מניח שיש טובים מהם, או מוכשרים מהם, אבל הם השילוב הכי טוב שיש לרפובליקנים בין שכל, כסף, ופוטנציאל להיבחר. המון יכול להשתנות בארבע שנים, ויש הרבה פוליטיקאים צעירים שיכולים לפרוץ, הרי אובמה עצמו היה צעיר ואנונימי, אבל זה כבר משהו שאני לא יודע להמר עליו כמו שצריך
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2016, 01:51

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כל מי שהזכרת התמודד השנה נגד טראמפ (טוב, 95%) והפסיד, אז הם לא ממש מעניינים אנשים

נכון, הפסיד, אבל טראמפ, לפחות בינתיים, הוא תופעה ייחודית. השילוב של גזענות ופופוליזם תופס. אבל המפלגה הרפובליקנית(וגם אני, מודה, וגם כתבתי בפורום) לא לקחה אותו ברצינות. נגיד, בפריימריז הרפובליקנים לסנאט ובית הנבחרים המפלגה הרפובליקנית ממש עשתה רשימת חיסול, שפכה ערימות של כסף במדינות די נידחות, רק כדי לחסל מתמודדים הזויים. וכמעט בכל המקומות, מועמדי הממסד ניצחו. אני לא יכול להבטיח שמשהו כמו טראמפ לא יקרה ב2020(או, אפילו, טראמפ עצמו), אבל המפלגה תבוא מוכנה, אין מצב שיתפסו אותם ככה שוב. הוא הגיע בתקופה המושלמת, כשהסחר החופשי שהרפובליקנים תמיד תמכו בו דווקא הרע עם הבוחרים שלהם, והוא בחר להסיט את זה נגד כל מי שרק אפשר. לא בטוח שדבר כזה יעבוד פעמיים בהנחה וכל מנגנוני המפלגה יתמקדו נגד אנשים כמותו מהפעם הראשונה. כי זו באמת נקודת שבר במפלגה, כל כך הרבה רפובליקנים בכירים שתומכים בשנואת נפשם.

תחשבי על זה, אם טראמפ, ההזוי, הגזען, השוביניסט, הפופוליסט הצליח להיראות לפרקים כמו בנאדם שיש לו דרך ל270 אלקטורים, תארי לך מה יקרה עוד 4 שנים, כשהילארי, כמו אובמה לפניה, תשא על עצמה את שנות הנשיאות שלה, כשגם לפניהן היא הייתה המועמדת הכי פגיעה אולי אי פעם, ומול רפובליקני נורמלי, רהוט, חכם. זו שחיטה. אז הפריימריז, בהנחה ולא יקרה משהו מדהים, יבחרו לא את המועמד, אלא את הנשיא. המפלגה הולכת להתאבד על זה. לא יודע אם את מאלו שיש להם עצבים לעקוב, אבל זה הולך להיות משהו של פעם בכמה עשורים, לא צחוק.

קשה לי להאמין שרפובליקני אמיתי יכול לקחת קולות של כל כך הרבה מיעוטים
אפשר רק לקוות שהילארי לא תהיה כשירה בעוד 4 שנים כי למפלגה הדמוקרטית גם לא תהיה בעיה להביא מועמד הרבה יותר אטרקטיבי בפעם הבאה

חלום שוונדי דיוויס תרוץ
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 08 אוקטובר 2016, 01:58

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:

קשה לי להאמין שרפובליקני אמיתי יכול לקחת קולות של כל כך הרבה מיעוטים
אפשר רק לקוות שהילארי לא תהיה כשירה בעוד 4 שנים כי למפלגה הדמוקרטית גם לא תהיה בעיה להביא מועמד הרבה יותר אטרקטיבי בפעם הבאה

חלום שוונדי דיוויס תרוץ

את רוב הקולות הוא לא יכול לקחת, אבל הוא יכול לקחת מספיק. ג'ב בוש נבחר בפלורידה, והיה מאוד פופולרי בקרב כולם(אגב, נשוי למהגרת ממקסיקו), ואין לו רטוריקה אלימה בשום מובן. ג'ורג' בוש, עם כל התדמית שיצאה לו, זכה ב44% מקולות ההיספניים ב2004. רומני, לשם ההשוואה, זכה ב27%. אם מגיע רפובליקני שידבר על הכלכלה, על עבודות, ולא יתעקש על אמירות הומופוביות או גזעניות, הוא לוקח. זה לא כזה מסובך, פשוט בשנים האחרונות הם התחרפנו.

אין לדמוקרטים שום מועמד כזה. כלומר, יש להם כמה מועמדים מצויינים מבחינת יכולות, אבל הם אפורים, לא כריזמטיים, ולא מוכרים. יש להם אולי אחד, ביום טוב.

אם הייתה זוכה בטקסס, הייתה יכולה לרוץ בענק
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2016, 02:04

yanay21 כתב:את רוב הקולות הוא לא יכול לקחת, אבל הוא יכול לקחת מספיק. ג'ב בוש נבחר בפלורידה, והיה מאוד פופולרי בקרב כולם(אגב, נשוי למהגרת ממקסיקו), ואין לו רטוריקה אלימה בשום מובן. ג'ורג' בוש, עם כל התדמית שיצאה לו, זכה ב44% מקולות ההיספניים ב2004. רומני, לשם ההשוואה, זכה ב27%. אם מגיע רפובליקני שידבר על הכלכלה, על עבודות, ולא יתעקש על אמירות הומופוביות או גזעניות, הוא לוקח. זה לא כזה מסובך, פשוט בשנים האחרונות הם התחרפנו.

אין לדמוקרטים שום מועמד כזה. כלומר, יש להם כמה מועמדים מצויינים מבחינת יכולות, אבל הם אפורים, לא כריזמטיים, ולא מוכרים. יש להם אולי אחד, ביום טוב.

אני לא רואה את ג'ב בוש לוקח נגד מועמד דמוקרטי ראוי
אני לא רואה מישהו רפובליקני לוקח נגד מועמד דמוקרטי שהוא לא הילארי

אפילו ג'ו ביידן מטאטא את הריצפה עם רובם
בסופו של יום זה מגיע לנרטיב שהתקשורת רוצה והתקשורת תגמור אותם
המפלגה הרפובליקנית משעממת ביום טוב וקיצונית ביום רע, מאוד קל לעשות להם סיכול ממוקד, לא משנה כמה צעירים וכריזמטים הם

ואני חשבתי שפול ריאן היה נוראי עם מיט רומני
ג'ו ביידן חיסל אותו בלי לנסות יותר מדי ואותו פול ריאן שצעיר מביידן בכמה עשורים טובים, נראה פתאום כמו פחית תירס דל קלוריות מול הבחור האנרגטי והרהוט שישב לידו בעימות הסגנים

האמת שג'ו ביידן ב-2020 היה יכול להיות אופציה מצויינת, על גבול האידיאלית (חוץ מהעניין שהיה מגרד את ה-80)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 08 אוקטובר 2016, 02:14

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:את רוב הקולות הוא לא יכול לקחת, אבל הוא יכול לקחת מספיק. ג'ב בוש נבחר בפלורידה, והיה מאוד פופולרי בקרב כולם(אגב, נשוי למהגרת ממקסיקו), ואין לו רטוריקה אלימה בשום מובן. ג'ורג' בוש, עם כל התדמית שיצאה לו, זכה ב44% מקולות ההיספניים ב2004. רומני, לשם ההשוואה, זכה ב27%. אם מגיע רפובליקני שידבר על הכלכלה, על עבודות, ולא יתעקש על אמירות הומופוביות או גזעניות, הוא לוקח. זה לא כזה מסובך, פשוט בשנים האחרונות הם התחרפנו.

אני לא רואה את ג'ב בוש לוקח נגד מועמד דמוקרטי ראוי
אני לא רואה מישהו רפובליקני לוקח נגד מועמד דמוקרטי שהוא לא הילארי

אפילו ג'ו ביידן מטאטא את הריצפה עם רובם
בסופו של יום זה מגיע לנרטיב שהתקשורת רוצה והתקשורת תגמור אותם
המפלגה הרפובליקנית משעממת ביום טוב וקיצונית ביום רע, מאוד קל לעשות להם סיכול ממוקד, לא משנה כמה צעירים וכריזמטים הם

ואני חשבתי שפול ריאן היה נוראי עם מיט רומני
ג'ו ביידן חיסל אותו בלי לנסות יותר מדי ואותו פול ריאן שצעיר מביידן בכמה עשורים טובים, נראה פתאום כמו פחית תירס דל קלוריות מול הבחור האנרגטי והרהוט שישב לידו בעימות הסגנים

האמת שג'ו ביידן ב-2020 היה יכול להיות אופציה מצויינת, על גבול האידיאלית (חוץ מהעניין שהיה מגרד את ה-80)

מול אחד ראוי, יש מצב גדול שלא, אבל כרגע זה מול הילארי. ושוב, לדמוקרטים אין ספסל של מועמדים מעניינים, חוץ מאולי אחד. וזה בדיוק העניין, כל המועמדים הריאליים הדמוקרטיים בני מאתיים. גם בבית הנבחרים, כל ההנהגה שלהם מעל 70, חלק אפילו מעל 75. אפילו בשביל פוליטיקאים זה מבוגר. ומה שעזר לביידן זה הניסיון, אין ספק שהוא שחט את ראיין. אבל אין להם את הניסיון הזה אחרי הילארי. לפחות לא עם מישהו שגם אטרקטיבי. ועדיין, גם אם הרפובליקנים יזכו בבחירות ב2020, ואפילו ב2024, מועמד רפובליקני X מפסיד למועמד דמוקרטי X. עד שהם לא יפסיקו להיות מפלגה של גברים לבנים ומבוגרים מהאזורים הכפריים, זה לא הולך לעבוד. כי אמריקה הולכת הפוך. נגיד. אם ב2020 הם מריצים איזה פסיכי, אפשר לקפל את המפלגה למערכת בחירות או שתיים
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אוקטובר 2016, 02:15

אני חושב ששתי המפלגות צריכות למצוא דם חדש ל2020. מה שיש היום בשוק לא יספיק (בושה שאחרי 8 שנים של אובאמה מה שאמריקה הצליחה למצוא הם הילארי וטראמפ) .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים