המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:תחליט. צריך גנרלים, או מנהיג שישים דגש על רווחה כלכלית? או שאשכנזי\גנץ יעשו את זה?
לפיד וכחלון היו אמורים להיות אלה שיחליפו סדר יום מדיני-בטחוני בסדר יום כלכלי. הציבור לא ממש קנה את זה.
צריך להשלים עם זה (גם לי זה קשה) שביבי ראש ממשלה לא כי אין אלטרנטיבה, אלא כי זה מי שהעם רוצה שיהיה ראש ממשלה.
jol9 כתב:אתה צודק ב100%.
אחרי הבחירות האחרונות, אי אפשר לטעון אחרת.
אני גם באמת לא מצליח להבין את הטענות כלפיו. הוא לא מושלם מן הסתם, ואף אחד לא מושלם.
אבל בואו נעשה סקירה רגע של ה20-25 השנים האחרונות.
92-96: רבין ופרס. הביאו את אסון אוסלו ואת האינטיפדה והאוטובוסים המתפוצצים.
99-00: ברק. אין הרבה מה לדבר
00-06: שרון. עשה הרבה דברים, חלקם טובים, חלקם לא. בסופו של דבר הוא יצא מחיינו לפני
שהצליחו להוכיח כל מיני טענות שהיו בהקשרו.
06-09: אולמרט. יושב בכלא. ניהל מלחמה כושלת. איפשר את היעצמות החמאס שהובילו לכל הסבבים
בשנים האחרונות. לא עשה כלום כשמחירי הדירות החלו להאמיר.
אז בסה"כ, נתניהו לא כזה נורא. הוא לא עשה טעויות גסות בזירה המדינית והביטחונית.
הכלכלה בסדר גמור גם ברמה הלאומית וגם ברמה האישית. אחוזי האבטלה הם מהנמוכים בעולם.
וכד'.
אני רק חושב שאחרי נתניהו יכול לבוא איזה חנון עם שיגעון גדלות כמו בוז'י, ולהמית על כולנו אסון מדיני כבד,
או איזה נפולאון WANNABE מושחת שיגרור את כולנו למשבר כלכלי גדול...
גם בימין כרגע אין קרקע בשלה למחליף ראוי. גדעון סער, גלעד ארדן, בנט הם לא חומר לראשות ממשלה.
אז בסוף מי שלא רוצה את נתניהו, יקבל את ליברמן, ואז יבכה על מר גורלו.
shayD כתב:מה שכן, יש מיאוס בעם כלפיו ובמידה והיה מחליף ראוי (לא בוז'י) אני מאמין שהוא היה נופל בבחירות האחרונות.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אדם שיש כלפיו מיאוס בעם לא לוקח 30 מנדטים בבחירות. המיאוס הזה הוא מיתוס של התקשורת.
גבי אשכנזי הוא אחד האנשים המושחתים במדינה. מהבחינה הזאת הוא אכן מתאים לפוליטיקה, רק שכשהוא ירוץ רשמית, יהיה קל מאוד להשחיר את השם שלו.
לא יודע כמה גנץ מתאים ומעוניין להצטרף לפוליטיקה. לא יודע אם יש לו את זה.
ביבי יהיה ראש ממשלה עד שימאס לו.
אתה צודק ב100%.
אני גם באמת לא מצליח להבין את הטענות כלפיו. הוא לא מושלם מן הסתם, ואף אחד לא מושלם.
00-06: שרון. עשה הרבה דברים, חלקם טובים, חלקם לא. בסופו של דבר הוא יצא מחיינו לפני
06-09: אולמרט. יושב בכלא. ניהל מלחמה כושלת. איפשר את היעצמות החמאס שהובילו לכל הסבבים
הכלכלה בסדר גמור גם ברמה הלאומית וגם ברמה האישית. אחוזי האבטלה הם מהנמוכים בעולם.
וכד'.
אני רק חושב שאחרי נתניהו יכול לבוא איזה חנון עם שיגעון גדלות כמו בוז'י, ולהמית על כולנו אסון מדיני כבד,
גם בימין כרגע אין קרקע בשלה למחליף ראוי. גדעון סער, גלעד ארדן, בנט הם לא חומר לראשות ממשלה.
roy1000 כתב:shayD כתב:מה שכן, יש מיאוס בעם כלפיו ובמידה והיה מחליף ראוי (לא בוז'י) אני מאמין שהוא היה נופל בבחירות האחרונות.
המיאוס הוא רק בקרב אלו שלא מצביעים לו. בקרב המצביעים שלו הוא בדרגת מלך/קיסר. ביבי יהיה ראש ממשלה עד שיחליט שלא בא לו יותר. הדבר היחידי שיכול להדיח אותו זה כתב אישום או איזה אורע חיצוני גדול.
rc4991 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אדם שיש כלפיו מיאוס בעם לא לוקח 30 מנדטים בבחירות. המיאוס הזה הוא מיתוס של התקשורת.
גבי אשכנזי הוא אחד האנשים המושחתים במדינה. מהבחינה הזאת הוא אכן מתאים לפוליטיקה, רק שכשהוא ירוץ רשמית, יהיה קל מאוד להשחיר את השם שלו.
לא יודע כמה גנץ מתאים ומעוניין להצטרף לפוליטיקה. לא יודע אם יש לו את זה.
ביבי יהיה ראש ממשלה עד שימאס לו.
אתה צודק ב100%.
וכד'.
לזכותו של אולמרט ניתן לזקוף את השמדת הכור בסוריה, מהלך אדיר שעבר בשקט מוחלט (ולא משנה מהן הסיבות לכך)
פרס עשה המון למדינה, אם אני לא טועה הוא גם זה שהניע את פרוייקט הגרעין
מבחינתי בנט המועמד האולטימטיבי להחליף אותו
היתה כבר שמועה בעבר שהוא שוקל להצטרף עם שקד לליכוד, הלוואי שזה יקרה
rc4991 כתב:יפה שאתה קובע את זה בכזאת החלטיות, הלכת ובדקת את כל המצביעים?
אני חושב שמעט מאוד חושבים כך וכמובן שהתקשורת מראה ומדגישה אותם כדי לזלזל במצביעים שלו ולהרחיק מצביעים פוטנציאלים
roy1000 כתב:rc4991 כתב:יפה שאתה קובע את זה בכזאת החלטיות, הלכת ובדקת את כל המצביעים?
אני חושב שמעט מאוד חושבים כך וכמובן שהתקשורת מראה ומדגישה אותם כדי לזלזל במצביעים שלו ולהרחיק מצביעים פוטנציאלים
אתה מכיר מישהו אחד שהצביע לביבי ושוקל להציע למישהו אחר? אני לא צריך לבדוק כל מצביע בשביל זה. יש בחירות והבחירות די מדברות בעד עצמן.
הפנטזיות שלך שבנט יהפוך למיינסטרים הן רק פנטזיות. זה לא יקרה ועצם זה שאתה מדבר על המזכירה של ביבי בתור מישהו עם חשיבות די אומר הכל.
rc4991 כתב:כן, אני מכיר לא מעט כאלה, כולל אני שבסוף החלטתי להצביע לבנט אבל מאוד התלבטתי
הבחירות האחרונות לא משקפות את המצב. הליכוד קיבל הרבה מנדטים בגלל האיום מימין, רק שאנחנו מספיק חכמים כדי להצביע למפלגה המובילה ולתת נוק אאוט לשמאל
הרבה מאוד אנשים מהמחנה הימני הצביעו לנתניהו מהפחד שתהיה כאן ממשלת שמאל (זאת גם היתה ההתלבטות שלי)
ודבר אחרון, זה שבן אדם מצביע לביבי הרבה פעמים לא הופך אותו לאל בעיניו אלא למועמד הטוב ביותר מבין המתמודדים
גם לי קשה לראות את בנט כראש ממשלה אבל זכותי לקוות ולחשוב שהוא המועמד המועדף שלי
בגלל זה אני גם מקווה שיגיע לליכוד ואולי יצליח להוביל שם בעתיד
איילת שקד מצויינת, אתה סתם שונא אותה כי היא לא מייצגת את הדברים שאתה מאמין בהם
roy1000 כתב:rc4991 כתב:כן, אני מכיר לא מעט כאלה, כולל אני שבסוף החלטתי להצביע לבנט אבל מאוד התלבטתי
הבחירות האחרונות לא משקפות את המצב. הליכוד קיבל הרבה מנדטים בגלל האיום מימין, רק שאנחנו מספיק חכמים כדי להצביע למפלגה המובילה ולתת נוק אאוט לשמאל
הרבה מאוד אנשים מהמחנה הימני הצביעו לנתניהו מהפחד שתהיה כאן ממשלת שמאל (זאת גם היתה ההתלבטות שלי)
ודבר אחרון, זה שבן אדם מצביע לביבי הרבה פעמים לא הופך אותו לאל בעיניו אלא למועמד הטוב ביותר מבין המתמודדים
גם לי קשה לראות את בנט כראש ממשלה אבל זכותי לקוות ולחשוב שהוא המועמד המועדף שלי
בגלל זה אני גם מקווה שיגיע לליכוד ואולי יצליח להוביל שם בעתיד
איילת שקד מצויינת, אתה סתם שונא אותה כי היא לא מייצגת את הדברים שאתה מאמין בהם
אתה דתי לאומי ובנט מייצג את המגזר שלך. אתה לא מצביע קלאסי של ביבי ואתה לא יכול הגיד "אנחנו" בהקשר הזה. לביבי יש את הקהל שלו וקהל שלו ימשיך להצביע לו עד שהוא יפרוש. אף אחד לא דיבר על המצביעים של בנט שהצביעו לביבי בבחירות האחרונות. הם לא רלונטיים לכלום.
אני לא רואה שום מצב בעשורים הקרובים שבו הדמוגרפיה מאפשרת לדתי לאומי להיבחר לראש ממשלה. זה לא ריאלי. לא בליכוד ולא בשום מקום אחר.
לגבי איילת שקד - אין לי שום דבר אישי נגדה. היא בחורה שהייתה מזכירה של ביבי ואחרי שנתיים נהייתה שרת משפטים סתם כי בנט לקח אותה איתו. היא שום דבר בפני עצמה וגם בעוד 100 שנה לא הייתה מסוגלת להתמודד על כלום בפני עצמה. בנט היה יכול לקחת את בר רפאלי באותה מידה ולהפוך אותה לשרת משפטים.
rc4991 כתב:שמח שניתחת אותי ואת ההצבעות שלי, אין ספק שאתה מכיר אותי יותר טוב ממני
אם היית מכיר אותי קצת יותר טוב היית יודע שהסיבה האחרונה שאני אצביע לבנט זה כי הוא דתי
הדת לא פאקטור עבורי בבחירות, להיפך, אני אפילו מעדיף שחלק מהאנשים לא היו בבית היהודי בגלל "הנטיות הדתיות" שלהם
יתרה מכך, אם בנט (ושקד) לא היה בבית היהודי, לא הייתי שוקל אפילו להצביע להם
אחרי שכתבתי את כל זה, נראה לי שאני יכול להחליט בעצמי לאיזה מגזר אני שייך ומי מייצג אותי
בזמן שאני עושה את זה, אתה מוזמן להמשיך לקבוע לאיזה מגזר כל אחד שייך וכמה "הם" (אני הרי לא במגזר הזה) ימשיכו להצביע לביבי כי הוא מלךךךך!!!!
roy1000 כתב:rc4991 כתב:שמח שניתחת אותי ואת ההצבעות שלי, אין ספק שאתה מכיר אותי יותר טוב ממני
אם היית מכיר אותי קצת יותר טוב היית יודע שהסיבה האחרונה שאני אצביע לבנט זה כי הוא דתי
הדת לא פאקטור עבורי בבחירות, להיפך, אני אפילו מעדיף שחלק מהאנשים לא היו בבית היהודי בגלל "הנטיות הדתיות" שלהם
יתרה מכך, אם בנט (ושקד) לא היה בבית היהודי, לא הייתי שוקל אפילו להצביע להם
אחרי שכתבתי את כל זה, נראה לי שאני יכול להחליט בעצמי לאיזה מגזר אני שייך ומי מייצג אותי
בזמן שאני עושה את זה, אתה מוזמן להמשיך לקבוע לאיזה מגזר כל אחד שייך וכמה "הם" (אני הרי לא במגזר הזה) ימשיכו להצביע לביבי כי הוא מלךךךך!!!!
אתה דתי שמצביע למפלגה סקטוריאלית של דתיים שהרוב המוחלט של הבוחרים שלה הם דתיים. אז אתה אומר שאתה לא מצביע להם כי הם דתיים, אלא מסיבות אחרות. סבבה. זה לא ממש רלוונטי לכלום בדיון הזה. ההצבעה הספציפית שלך לא מייצגת שום דבר.
המצביעים של ביבי הם רובם לא חובשי כיפה ורובם תושבי הפריפריה. זה לא אתה. יש פה אחרים בפורום ששייכים להגדרה הזו והם ימשיכו להצביע לביבי כל עוד הוא ירוץ.
רק דבר אחד - אתה חייב להפסיק להגיד "בנט ושקד" כאילו איילת שקד היא יישות עצמאית שחברה לבנט או כאילו יש לה איזושהי חשיבות. זה כמו להגיד "ביבי ושטייניץ".
rc4991 כתב:אז עכשיו אתה מחליט שהדעה שלי לא מייצגת ובאותה נשימה ממשיך לקבוע מי הם המצביעים של ביבי ואיך הם רואים אותו
עזוב, הדיון הזה לא מתפתח לשום מקום
מקובי כתב:רוי אני דתי ואף פעם לא הצבעתי לבית היהודי.
felix_r כתב:עזבו את רוי. הוא בן אדם חלש, ששטפו לו את המוח בידי אידיאלוגיה שמאלנית. בן אדם שלא מסוגל לשפוט דברים בצורה אובייקטיבית. בן אדם שמקבל את התעמולה השמאלנית כאמת אולטימטיבית ואוניברסאלית מבלי להתייחס למה שרואות עיניו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים