18 ינואר 2019, 22:40
שועל כתב:בערוץ 2 מדווחים שהיועץ החליט להגיש כתב אישום על שוחד בתיק 4000.
מה שלא ברור לי, איזו מפלגה מלבד אולי החרדים, הימין החדש והבית היהודי, יסכימו להצטרף לקואליציה במצב כזה.
18 ינואר 2019, 22:54
jol9 כתב:שועל כתב:בערוץ 2 מדווחים שהיועץ החליט להגיש כתב אישום על שוחד בתיק 4000.
מה שלא ברור לי, איזו מפלגה מלבד אולי החרדים, הימין החדש והבית היהודי, יסכימו להצטרף לקואליציה במצב כזה.
הדלפות מגעילות כמו תמיד.
גם אם תהיה החלטה, זה בכפוף לשימוע, וסמוך על נתניהו שהוא יידע למנף את העניין הזה (ובצדק).
אגב תיק 4000, הוא המביך ביותר מבין השלושה.
19 ינואר 2019, 00:46
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:בערוץ 2 מדווחים שהיועץ החליט להגיש כתב אישום על שוחד בתיק 4000.
הדלפות מגעילות כמו תמיד.
גם אם תהיה החלטה, זה בכפוף לשימוע, וסמוך על נתניהו שהוא יידע למנף את העניין הזה (ובצדק).
מה מגעיל בהן? ולמה כאבו של נתניהו כל כך מפריע לך?
אני לא רואה את כחלון גנץ או אורלי לוי למשל נכנסים במצב כזה לממשלה, אם אני לא טועה כחלון כבר הצהיר על זה בעבר.
אין לי וכנראה גם לך את כל המידע לגבי התיק והראיות. אני נוטה להאמין שאם גם המשטרה וגם מנדבליט הגיעו למסקנה שיש שם חשד לשוחד, אז כנראה שיש דברים בגו, למה לחשוב שלא?
19 ינואר 2019, 00:55
19 ינואר 2019, 17:48
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:בערוץ 2 מדווחים שהיועץ החליט להגיש כתב אישום על שוחד בתיק 4000.
הדלפות מגעילות כמו תמיד.
אני לא רואה את כחלון גנץ או אורלי לוי למשל נכנסים במצב כזה לממשלה, אם אני לא טועה כחלון כבר הצהיר על זה בעבר.
אין לי וכנראה גם לך את כל המידע לגבי התיק והראיות. אני נוטה להאמין שאם גם המשטרה וגם מנדבליט הגיעו למסקנה שיש שם חשד לשוחד, אז כנראה שיש דברים בגו, למה לחשוב שלא?
מכל מיני דברים שאני שומע וקורא על התיק הזה.
בכל אופן, כמו שאנחנו מגלים לאחרונה, לא המשטרה ולא הפרקליטות הם גופים אמינים כל כך. מנדלבליט עוד לא אמר שום דבר
ואני נוטה לחשוב שההדלפות האלה הן מכוונות על מנת לייצר דעת קהל שתקשה עליו לקבל החלטה המקצועית.
צריך לחכות ולראות. בחודשיים הקרובים לא יהיה לנו הרבה שקט מכל הכיוונים האלה.
19 ינואר 2019, 23:19
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:בערוץ 2 מדווחים שהיועץ החליט להגיש כתב אישום על שוחד בתיק 4000.
הדלפות מגעילות כמו תמיד.
בכל אופן, כמו שאנחנו מגלים לאחרונה, לא המשטרה ולא הפרקליטות הם גופים אמינים כל כך. מנדלבליט עוד לא אמר שום דבר
ואני נוטה לחשוב שההדלפות האלה הן מכוונות על מנת לייצר דעת קהל שתקשה עליו לקבל החלטה המקצועית.
ממה אתה מסיק שהם לא אמינים, ואיזה אינטרס יש להם, ועוד לשניהם על מיטב החוקרים והפרקליטים שמלווים אותם, ולמנדבליט, להטות את המציאות? ועוד על חשבון היוקרה המקצועית שלהם.
זה סתם קשקוש לטעמי
ואתה לא יכול מצד אחד לקרוא לזה ''הדלפות'' ולהתלונן על זה שמדליפים מסביבתו של מנדבליט, ומצד שני לומר לומר שזה בא להטות את דעתו של מנדבליט, יש פה סתירה לוגית.
מנדבליט לא אמר, אבל ערוץ 2 בינתיים לא פספס בפרשיות האלו, ואני די מאמין לדיווח שלהם.
20 ינואר 2019, 10:01
20 ינואר 2019, 12:45
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:
הדלפות מגעילות כמו תמיד.
ממה אתה מסיק שהם לא אמינים, ואיזה אינטרס יש להם, ועוד לשניהם על מיטב החוקרים והפרקליטים שמלווים אותם, ולמנדבליט, להטות את המציאות? ועוד על חשבון היוקרה המקצועית שלהם.
זה סתם קשקוש לטעמי
ואתה לא יכול מצד אחד לקרוא לזה ''הדלפות'' ולהתלונן על זה שמדליפים מסביבתו של מנדבליט, ומצד שני לומר לומר שזה בא להטות את דעתו של מנדבליט, יש פה סתירה לוגית.
מנדבליט לא אמר, אבל ערוץ 2 בינתיים לא פספס בפרשיות האלו, ואני די מאמין לדיווח שלהם.
אני לא דיברתי על מנדלבליט אלא על המשטרה והפרקליטות.
ההדלפות הן לא שלו לדעתי, פשוט כי עד עכשיו לא הגיעו הדלפות מכיוונו.
לדעתי אגב, הגשת ההמלצות זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לנתניהו ולליכוד, ולו רק מהסיבה שההמלצות הן בכפוף לשימוע, ושימוע
זה משהו שלוקח הרבה זמן, וזה יישאר במצב הזה בזמן הבחירות.
נ.ב - ערוץ 2 מפספס בכל דבר, וגם בזה הוא פיספס, למשל בעניין הצוללות.
20 ינואר 2019, 22:59
20 ינואר 2019, 23:12
20 ינואר 2019, 23:14
שועל כתב:לא ענית על שום דבר בתגובה הזו.
גם אני לא דיברתי על מנדבליט, אלא גם על מנדבליט, ואין לי שום מושג למה להמשיך להתעקש בצורה חסרת היגיון על כך שכל העולם ואשתו, המשטרה, הפרקליטות, היועץ המשפטי, משקרים ולוקחים סיכון על היוקרה המקצועית שלהם בשביל להגיש המלצות שקריות וכתב אישום נגד נתניהו. זה כל כך מנותק וקונספירטיבי.
ומה הכוונה ההדלפות לא שלו? אם אתה מתלונן על זה שמדליפים, אז זה אומר שהוא או סביבתו הדליפו, אז זה לגמרי אמין.
ערוץ 2 לגמרי דייק עד היום לגבי התיקים, כל הדיווחים שלו התבררו כנכונים לאחר מכן, גם לגבי הצוללות הדיווחים היו כל הזמן שנתניהו עצמו לא חשוד, רק כל סביבתו הקרובה פחות או יותר.
אני באמת לא מצליח להבין עם מי הוא יקים ממשלה. הוא צריך להתפלל שהבית היהודי יעברו את אחוז החסימה, שהימין החדש יקבל לא מעט מנדטים, ושיהיו כמה איחודים בימין, וגם אז הוא יהיה נתון לחסדיו של ליברמן. לא רואה עוד מפלגות מצטרפות לממשלה בראשות מואשם בשוחד.
21 ינואר 2019, 00:18
21 ינואר 2019, 00:23
שועל כתב:כן, חבורה ענקית של גופים ואנשים יושבים ומתאמים ביניהם איך לתפור לנתניהו תיקים שלא יעמדו במבחן בית המשפט (או שבעצם גם השופטים חלק מהחוברה). מקבץ גדול של שמאלנים.
לא יאמן כמה מנותק אפשר להיות.
בנוגע לקואליציה, בכלל לא בטוח שליברמן יספיק. בקדנציה הזו לדוגמה הוא היה חייב את כחלון.
21 ינואר 2019, 00:35
jol9 כתב:שועל כתב:כן, חבורה ענקית של גופים ואנשים יושבים ומתאמים ביניהם איך לתפור לנתניהו תיקים שלא יעמדו במבחן בית המשפט (או שבעצם גם השופטים חלק מהחוברה). מקבץ גדול של שמאלנים.
לא יאמן כמה מנותק אפשר להיות.
בנוגע לקואליציה, בכלל לא בטוח שליברמן יספיק. בקדנציה הזו לדוגמה הוא היה חייב את כחלון.
דבר ראשון זאת לא תהיה הפעם הראשונה ולא השניה שבה תופרים תיק. אפשר גם לקחת את זה למקום פחות קונספירטיבי ולהגיד שזאת לא תהיה הפעם הראשונה שבה עומד אדם למשפט ויוצא זכאי.
דבר שני, אתה מסתכל על הכל ממבט של 20 אלף רגל. בלי לצלול לפרטים, בלי לשמוע קצת פרשנויות וכד'. אתה מסתפק במה שאתה שומע אצל גיא פלג וזהו, אבל זה רק צד אחד. יש המון המון ספקות סביב התיקים האלה.
ולגבי הקואליציה, לא אמרתי שבטוח שליברמן יספיק, אבל אני מעריך שאם תהיה החלטה ברורה של העם, לכחלון, לאורלי לוי ולמי שיהיה שם עוד רלוונטי לעניין, לא יהיה את האומץ להגיד לעם שההחלטה הדמוקרטית שלו לא שווה כלום.
21 ינואר 2019, 00:43
21 ינואר 2019, 11:04
21 ינואר 2019, 17:00
21 ינואר 2019, 17:09
21 ינואר 2019, 19:08
jol9 כתב:הBase של ליברמן זה הרבה יותר מחצי מנדט...
גם להגיד שהוא לא השיג כלום בשלושים שנה זה קצת מוגזם.
לגבי עניין הסיסמאות אני דווקא מסכים
21 ינואר 2019, 19:52
MTA2311 כתב:jol9 כתב:הBase של ליברמן זה הרבה יותר מחצי מנדט...
גם להגיד שהוא לא השיג כלום בשלושים שנה זה קצת מוגזם.
לגבי עניין הסיסמאות אני דווקא מסכים
מה היא מורשת ליברמן בפוליטיקה? מה ההישגים שלו לאורך השנים?