ShiriV כתב:A.Parker כתב:הבעיה שכולנו נשלם על זה
אני יודעת. התקווה שלי לא ריאלית היא נאמרה בעיקר כסוג של הוצאת קיטור
מבין אותך, אנחנו באותה סירה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:A.Parker כתב:הבעיה שכולנו נשלם על זה
אני יודעת. התקווה שלי לא ריאלית היא נאמרה בעיקר כסוג של הוצאת קיטור
Holiday_Armadillo כתב:תורי ענק וזמן המתנה של שעתיים באיקאה ראשל''צ
אנחנו לא העם הכי חכם בעולם
העיקר בוכים שקורסים כלכליתmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:תורי ענק וזמן המתנה של שעתיים באיקאה ראשל''צ
עונים לי בדיוק על מה שתהיתי לפני מספר ימים..
מה הלחץ על איקאה? מה?
ShiriV כתב:כולי תקווה שבהתפרצות הקורונה הבאה (והיא תקרה אין לי ספק) יפגעו אך ורק האנשים האלה שתיארתם. יש לצאת מהבית לבד 500 מטר להתאווררות קלה, ויש לצאת לפארקים ללא מסיכות וכפפות ולזהם מתקנים אחד בסחלה של השני כאילו כלום.
על חוסר אחריות וחזל"ש שמצפצף על ההנחיות משלמים.
MTA2311 כתב:אנשים מרגישים שמחרטטים אותם. מטילים גזרות לפעמים סותרות, כמעט תמיד ברגע האחרון, בלי לפרסם נתונים, בלי להגדיר יעדים, אחרי שרואים שכל הצמרת המדינית פחות או יותר הפרה בעצמה את ההנחיות האלה....
כולנו ראינו איך דיוני הקורונה האלה מנוהלים. שכונה, בלאגן, בלי הסתמכות על נתונים.
הציבור לא אשם בכלום. המשמעת של הציבור זאת הסיבה העיקרית לכך שהגענו לאיפה שהגענו. אבל גם לציבור נמאס, ואנחנו לא חיים בסין. אם מישהו חושב שאנשים פשוט יצייתו לנצח לכל גחמה בלי שיסבירו את הצורך או מה השלב הבא אז הוא טועה.
הלחץ הוא לא ספציפית על איקאה, הוא על הצורך של האנשים להתרענן ולחזור לעשות את מה שהם היו עושים טרם הסגר. איקאה היא מן הסתם רק תירוץ לצאת מהבית. אני יכולה להבין אותם מצד אחד, מצד שני אפשר ורצוי להיות חכמים יותר ולחכות עד יעבור זעם לפני שהולכים להידחס עם ההמון בתורים שאמורים להיות במרחק 2 מטר ובפועל הם בדיחה. סבלנות ודחיית סיפוקים הם כידוע לא הצד החזק שלנו..my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:תורי ענק וזמן המתנה של שעתיים באיקאה ראשל''צ
עונים לי בדיוק על מה שתהיתי לפני מספר ימים..
מה הלחץ על איקאה? מה?
jol9 כתב:תגידו לי שאני לא מטומטם...
עד היום, במשך 5-6 שבועות, אני עובד מהבית עם מסך אחד שהוא סה"כ סבבה.
היום החלטתי לנסוע למשרד להביא מסך נוסף וגם תחנת עגינה שאפשר לחבר אליה עכבר, מקלדת מטען ואת המסכים.
בא כולי שמח הביתה מחבר הכל ואז שם לב ששכחתי לקחת את המתאם שיחבר את המסך השני לתחנת העגינה.
עכשיו יש לי על השולחן עוד מסך, עוד מלא חוטים ותחנת עגינה, ובפועל עדיין עובד עם מסך אחד...
MTA2311 כתב:לא קראתי את כל ההודעה אבל אף אחד פה לא יגיד לך שאתה לא מטומטם
Holiday_Armadillo כתב:השימוש של הישראלים במסכות פשוט מחפיר
תולים אותן על אוזן אחת, הולכים איתן מתחת לסנטר, מורידים כשמדברים, נוגעים בצד החשוף, לא הולכים בכלל (במיוחד ילדים שהם המפיצים הכי גדולים)
פשוט ישראליות לשמה
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:השימוש של הישראלים במסכות פשוט מחפיר
תולים אותן על אוזן אחת, הולכים איתן מתחת לסנטר, מורידים כשמדברים, נוגעים בצד החשוף, לא הולכים בכלל (במיוחד ילדים שהם המפיצים הכי גדולים)
פשוט ישראליות לשמה
אתמול ראיתי מישהו עם מסכה - הוריד אותה - עשה אפצ'י - החזיר אותה
![]()
![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים