המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:איזה באסה..
אני משחק כבר 4 שנים לפחות..
אתה לא שחקן כדורסל? או שבעצם אתה מולטי טאלנט?
אני מולטי טאלנט חחחחחח
טניס 3 פעמים בשבוע ובחוץ כדורסל עם חברים..
עד גיל 10 שיחקתי כדורגל והייתי ממש טוב, עד גיל 12 כדורסל והייתי ממש טוב ועד עכשיו טניס אני סביר אבל נהנה..
עד גיל 8 שיחקתי טניס כדורגל וכדורסל , אז שברתי את המרפק והפסקתי לשחק טניס. עד גיל 16 שיחקתי כדורגל וכדורסל, אז התפתחה אצלי דלקת גידים כרונית בשורש כף היד והפסקתי לשחק כדורסל. עד עכשיו אני משחק כדורגל, אבל בימים האחרונים ממש כואבת לי הברך...
חחח נקווה לטוב..
אם זה יגרום לך להרגיש טוב כמעט שברתי את הקרסול ויש לי עוד שבוע-שבועיים לנוח..
yiffy כתב:אני חושב שכשפדרר יפרוש ריאן האריסון יהיה הטניסאי המועדף עליי.
משחק טניס איכותי עם פורהנד ובקהנד חזקים ומדויקים במיוחד. אם לא כושר הגשה מטורף של ג'וקוביץ', יכול היה להיות לו צ'אנס לא רע בכלל.
jol9 כתב:yiffy כתב:אני חושב שכשפדרר יפרוש ריאן האריסון יהיה הטניסאי המועדף עליי.
משחק טניס איכותי עם פורהנד ובקהנד חזקים ומדויקים במיוחד. אם לא כושר הגשה מטורף של ג'וקוביץ', יכול היה להיות לו צ'אנס לא רע בכלל.
שחקן טוב שאמור להיות העתיד של הטניס האמריקאי. האמת קצת התאכזבתי מרמת ההגשות שלו. הוא הרבה פחות מפגיזן מאיזנר או ראוניץ',
למרות שאת נובאק מאוד מאוד קשה להפגיז - הוא מחזיר המון סרבים קשים למגרש.
לגבי הטורניר עד עכשיו, לי נראה שכולם די חזק בעניינים. רפא היה קצת חלש, אבל זה לחלוטין מובן, אחרי החודשיים הקשים שהוא עבר על החימר עם מאזן של
23-1 וארבעה תארים.
פדרר נראה מאוד חד, גם נובאק נראה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי, ומארי שיחק מצויין ממה שיצא לראות מול דווידנקו.
רפא משחק היום מול טניסאי צ'כי שאני לא מכיר, ואילו מארי יפגוש את קרלוביץ' שניצח ב-3 מערכות די צמודות את דודי.
יהיה מעניין.
yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:אני חושב שכשפדרר יפרוש ריאן האריסון יהיה הטניסאי המועדף עליי.
שחקן טוב שאמור להיות העתיד של הטניס האמריקאי. האמת קצת התאכזבתי מרמת ההגשות שלו. הוא הרבה פחות מפגיזן מאיזנר או ראוניץ',
למרות שאת נובאק מאוד מאוד קשה להפגיז - הוא מחזיר המון סרבים קשים למגרש.
לגבי הטורניר עד עכשיו, לי נראה שכולם די חזק בעניינים. רפא היה קצת חלש, אבל זה לחלוטין מובן, אחרי החודשיים הקשים שהוא עבר על החימר עם מאזן של
23-1 וארבעה תארים.
פדרר נראה מאוד חד, גם נובאק נראה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי, ומארי שיחק מצויין ממה שיצא לראות מול דווידנקו.
רפא משחק היום מול טניסאי צ'כי שאני לא מכיר, ואילו מארי יפגוש את קרלוביץ' שניצח ב-3 מערכות די צמודות את דודי.
יהיה מעניין.
הוא הגיש על הפרצוף רק בחלקים האחרונים של המשחק. עד אז הסרב שלו היה חזק מאוד.
יש לבחור הזה כבר היום את אחד הבק-הנדים הכי טובים בסבב, וזה ממש לא שהוא פראייר בפורהנד. תוסיף לזה שהוא נראה כמו הקווטרבאק האולטימטיבי ובכלל אי אפשר שלא להעריץ אותו.
חבל שהוא כל הזמן נופל מוקדם בהגלות אצל המדורגים הכי גבוהים. יש מצב שהוא יכול לתת היום רבע גמר GS אם הוא פוגש את מדורגי 1-4 רק בשלב זה.
LIAV10 כתב:קרלוביץ' נגר בן נגר..
בלי סרב לא היה לו מה לחפש בענף הזה..
LIAV10 כתב:נראה לי רפא יסיים את הטורניר מוקדם מהצפוי..
היום רוסול עושה לו בית ספר, שלשום הוא היה בינוני מאוד..
הוא לא מסתגל לדשא ונראה מאוד עייף..
LIAV10 כתב:נראה לי רפא יסיים את הטורניר מוקדם מהצפוי..
היום רוסול עושה לו בית ספר, שלשום הוא היה בינוני מאוד..
הוא לא מסתגל לדשא ונראה מאוד עייף..
Dperk כתב:מעניין אם זו תהיה נקודת מפנה בטניס העולמי.
Dperk כתב:מעניין אם זו תהיה נקודת מפנה בטניס העולמי.
LIAV10 כתב:Dperk כתב:מעניין אם זו תהיה נקודת מפנה בטניס העולמי.
זאת לא נקודת מפנה..
רפא בתקופה קשה של הרבה לחץ, הוא מאוד עייף..
מאוד מקווה בשבילו שייקח את אוסטרליה וישמור על התואר מבייג'ין אחרת זאת תחשב עונה רעה שלו למרות הרולאן גארוס..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים