המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:jol9 כתב:שחף כתב:אסד לא ייזום עימות צבאי עם ישראל, כי הוא לא עומד בראש ארגון גרילה אלא בראש מדינה, וגם הוא יודע יפה יפה את היתרונות העצומים שיש לישראל בכל תחום אפשרי על הצבא שלו. סוריה לא הגיבה כשאולמרט תקף מתקני גרעין על האדמה שלה, אז מאוד קשה לי להאמין שהיא תיזום מלחמה נגד ישראל. חיזבאללה עסוק במלחמת האזרחים של אסד שמזיקה לו מאוד תדמיתית בתוך לבנון. אתם קוראים יותר מידי שטויות של התקשורת פה.
הערבים יודעים להריח חולשה. שלי כראש ממשלה, עם איזה שר ביטחון ללא נסיון צבאי, זה בדיוק המתכון הבטוח שנסראללה לנסות אותנו שוב.
אחרי נסראללה, יגיעו החמאס, ומי יודע מה יהיה עם סוריה.
בהשאלה מעולם הכדורסל, שלי כראש ממשלה, זה כמו שהלייקרס תחליט להחתים את דן שמיר כמאמן ראשי.
זה לא בגלל הכישורים שלהם, אלא זה פשוט לא מתאים.
פה אתה צודק לחלוטין. בדיוק בגלל זה היו לנו שתי מלחמות בתקופתה של קדימה. אני בטוח, שאם אריק שרון היה נשאר כראש ממשלת קדימה, מהכרות איתו נאסראלה בחיים לא היה מתחיל במלחמה עם ישראל.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:דרך אגב, ליברמן עשה מהלך טיפשי מאוד (עכשיו בדיעבד), כשהחליט ללכת ברשימה משותפת עם ליכוד. אחרי האכזבה של רוב מצביעי הימין מהמבצע בעזה, ליברן היה נבחר לראשות הממשלה
גם אם ליברמן לא היה "מתחתן" עם ביבי, הוא עדיין שותף בכיר בממשלה שהחליטה לא להיכנס קרקעית לעזה.
כך שאני לא רואה סיבה למה אנשים שהתאכזבו מביבי היו מצביעים לליברמן שעשה אותו דבר.
כי נגד נתניהו יש הסטה מכוונת בתקשורת ב-10 השנים האחרונות. האמת שזה התחיל אפילו קודם, מאז רצח רבין וזכייתו של נתניהו בבחירות לאחר מכן (ד"א מעניין מה קרה לחוק נגד הסטה). אני רוצה להזכיר לך, שבבחירות האחרונות לישראל ביתנו היו הכי הרבה קולות, ודווקא ליברמן הצליח בשנים האחרונות להשתחרר מסטריוטיפ של פאשיסט קיצוני שהדביקה לו התקשורת בתחילת דרכו.
michael כתב:אובמה הבטיח לביבי חיילים אמריקאים על גבול הרצועה מהצד המצרי.
זה הדבר שהביא את ביבי להסיק כי הוא יכול לוותר על הפעולה הקרקעית ולמנוע בעתיד הברחות של נשק כבד.
michael כתב:ישראל עומדת לבחון בקרוב את מערכת ההגנה מפני טילים "שרביט קסמים".
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/417/ ... =1&cat=875
michael כתב:אובמה הבטיח לביבי חיילים אמריקאים על גבול הרצועה מהצד המצרי.
זה הדבר שהביא את ביבי להסיק כי הוא יכול לוותר על הפעולה הקרקעית ולמנוע בעתיד הברחות של נשק כבד.
felix_r כתב:michael כתב:אובמה הבטיח לביבי חיילים אמריקאים על גבול הרצועה מהצד המצרי.
מאיפה זה?
yiffy כתב:זה נשמע הזוי במקרה הטוב.
אובמה רק מחפש דרכים להחזיר חיילים אמריקאים הבייתה ולא למצוא להם משימות חדשות. מה גם שהגבול בין מצרים לעזה הוא כה מסוכן מבחינת חיי אדם שאף נשיא אמריקאי (גם לא ג'ורג' בוש הבן) היה מתחייב למשימה של שמירה על שלום ופיקוח על הברחות מסוג זה.
felix_r כתב:yiffy כתב:זה נשמע הזוי במקרה הטוב.
אובמה רק מחפש דרכים להחזיר חיילים אמריקאים הבייתה ולא למצוא להם משימות חדשות. מה גם שהגבול בין מצרים לעזה הוא כה מסוכן מבחינת חיי אדם שאף נשיא אמריקאי (גם לא ג'ורג' בוש הבן) היה מתחייב למשימה של שמירה על שלום ופיקוח על הברחות מסוג זה.
זה באמת לא נשמע הגיוני, פה אני מסכים איתך לחלוטין.
לגבי מה מחפש אובמה... אתה באמת מאמין לסיסמאות האלה שאומרים אותן לפני הבחירות? אתה באמת עד כדי כך תמים?
עכשיו אני מבין למה אתה שמאלני. למרות שהתבגרת, עדיין לא קלטת שלסיסמאות יפות אין שום קשר למציאות.
yiffy כתב:felix_r כתב:yiffy כתב:זה נשמע הזוי במקרה הטוב.
זה באמת לא נשמע הגיוני, פה אני מסכים איתך לחלוטין.
לגבי מה מחפש אובמה... אתה באמת מאמין לסיסמאות האלה שאומרים אותן לפני הבחירות? אתה באמת עד כדי כך תמים?
עכשיו אני מבין למה אתה שמאלני. למרות שהתבגרת, עדיין לא קלטת שלסיסמאות יפות אין שום קשר למציאות.
אובמה הסיג את כוחות ארה"ב מעיראק והוא יסיג בהדרגה את הכוחות האמריקאים מאפגניסטן עד לפני סוף הכהונה השנייה שלו. זאת עובדה - Like it or not.
אלא אם הוא מתכנן כניסה קרקעית לסוריה או מלחמה רחבת היקף עם נוכחות צבאית כבירה באיראן בשנה-שנתיים הקרובות - אותן "סיסמאות" הן עובדות בשטח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים