המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:rc4991 כתב:טוב זה ישן אבל מישהו ראה את משפחת קוסבי? יש המלצות?
לא ראיתי קוסבי אבל הנסיך המדליק מבל אייר היא אחת הסדרות קומדיה הכי טובות שהיו אי פעם לדעתי...ראיתי אותה כבר איזה 6 פעמים...כל פעם שאני רוצה להעביר זמן עם סדרה שתצחיק אותי שוב ושוב אני רואה אותה...MTA2311 כתב:מה אתם רואים עכשיו?
יש לי בור אחרי בית הקלפים (עונה מעולה לדעתי) והמתים המהלכים.
וכן, אני יודע שעוד שבוע משחקי הכס חוזרת.
אני באמת לא מבין איך אחרי עונה 1 ו2 אתה לא מאוכזב...זו כאילו סדרה אחרת לחלוטין. כל המניפולציות שעשו את הסדרה הזו לכל כך מגניבה וכן שבירת המסך הרביעי כמעט ולא היו...
מסכים איתך שהיו כמה סצנות טובות מאד! כמו העימות שהזכרת למשל...אבל בגדול-אכזבה!
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:טוב זה ישן אבל מישהו ראה את משפחת קוסבי? יש המלצות?
לא ראיתי קוסבי אבל הנסיך המדליק מבל אייר היא אחת הסדרות קומדיה הכי טובות שהיו אי פעם לדעתי...ראיתי אותה כבר איזה 6 פעמים...כל פעם שאני רוצה להעביר זמן עם סדרה שתצחיק אותי שוב ושוב אני רואה אותה...MTA2311 כתב:מה אתם רואים עכשיו?
יש לי בור אחרי בית הקלפים (עונה מעולה לדעתי) והמתים המהלכים.
וכן, אני יודע שעוד שבוע משחקי הכס חוזרת.
אני באמת לא מבין איך אחרי עונה 1 ו2 אתה לא מאוכזב...זו כאילו סדרה אחרת לחלוטין. כל המניפולציות שעשו את הסדרה הזו לכל כך מגניבה וכן שבירת המסך הרביעי כמעט ולא היו...
מסכים איתך שהיו כמה סצנות טובות מאד! כמו העימות שהזכרת למשל...אבל בגדול-אכזבה!
חשבתי שזאת סדרה לילדים
היא עד כדי כך טובה?
MTA2311 כתב:שמע, הציפיות שלי היו נמוכות יחסית מראש. מבחינה עלילתית היה ברור שאין הרבה לאן להתקדם. הבן אדם כבר נשיא, והעונה הזאת לא הייתה אמורה להתעסק יותר מדי בבחירות לקדנציה נוספת. למרות נקודת המוצא הבעייתית הזאת, אני חושב שעשו כמה דברים יפים בכל זאת. בכל מקרה, בשבילי גם אם היו נותנים לקווין ספייסי להקריא טקסטים של גור שלף במשך 45 דקות הייתי רואה ונהנה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:שמע, הציפיות שלי היו נמוכות יחסית מראש. מבחינה עלילתית היה ברור שאין הרבה לאן להתקדם. הבן אדם כבר נשיא, והעונה הזאת לא הייתה אמורה להתעסק יותר מדי בבחירות לקדנציה נוספת. למרות נקודת המוצא הבעייתית הזאת, אני חושב שעשו כמה דברים יפים בכל זאת. בכל מקרה, בשבילי גם אם היו נותנים לקווין ספייסי להקריא טקסטים של גור שלף במשך 45 דקות הייתי רואה ונהנה.
טוב, סיימתי לראות אחרי בליץ של שלושה פרקים היום, כולל פרק אחד שבו הילדה יושבת לידי ושואלת אותי כל שניה, מי זה ולמה הוא כועס עליה,
וכשביקשתי ממנה לא לשאול כל שניה, היא העמידה אותי תוך שנייה על המקום ("אבל אבא אני רוצה לשאול הרבה שאלות...").
בכל אופן, סדרה מעולה, גם אני יכול לראות את ספייסי בלי סוף. כמובן שיש פתח להתפתחות מעניינת מאוד לקראת המשך העונה.
אותי קצת עיצבנה בעונה הזאת ההתעסקות המוגזמת בדאג ורייצ'ל. כאילו בסדר... למרות שמה שקרה בסוף היה בהחלט כמו שצריך.
מעבר לזה באמת היו מעט מדי פניות לקהל. זה אחד השוסים הגדולים של הסדרה וחבל לוותר על זה.
עוד משהו שקצת היה בעייתי זה ההתעסקויות של הנשיא. פעם עם פוטין WANNABE, פעם עם ישראל, פעם עם AMERICA WORKS,... זה ברור
שהם רצו להראות שהנשיא האמריקאי מתעסק במליון דברים, אבל כמו שהם רצחו את כל התפקידים בהם החזיק פרנק, כך היו צריכים לדעתי
לעשות גם למוסד הנשיאות, ולהפוך אותו לפחות מעונב וליותר פרנקי כזה. לדעתי זה היה יותר אמין ומעניין.
עכשיו נשאר לחכות שוב שנה שלמה לעונה הבאה. יופי אור, אני מקווה שאתה מרוצה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:שמע, הציפיות שלי היו נמוכות יחסית מראש. מבחינה עלילתית היה ברור שאין הרבה לאן להתקדם. הבן אדם כבר נשיא, והעונה הזאת לא הייתה אמורה להתעסק יותר מדי בבחירות לקדנציה נוספת. למרות נקודת המוצא הבעייתית הזאת, אני חושב שעשו כמה דברים יפים בכל זאת. בכל מקרה, בשבילי גם אם היו נותנים לקווין ספייסי להקריא טקסטים של גור שלף במשך 45 דקות הייתי רואה ונהנה.
טוב, סיימתי לראות אחרי בליץ של שלושה פרקים היום, כולל פרק אחד שבו הילדה יושבת לידי ושואלת אותי כל שניה, מי זה ולמה הוא כועס עליה,
וכשביקשתי ממנה לא לשאול כל שניה, היא העמידה אותי תוך שנייה על המקום ("אבל אבא אני רוצה לשאול הרבה שאלות...").
בכל אופן, סדרה מעולה, גם אני יכול לראות את ספייסי בלי סוף. כמובן שיש פתח להתפתחות מעניינת מאוד לקראת המשך העונה.
אותי קצת עיצבנה בעונה הזאת ההתעסקות המוגזמת בדאג ורייצ'ל. כאילו בסדר... למרות שמה שקרה בסוף היה בהחלט כמו שצריך.
מעבר לזה באמת היו מעט מדי פניות לקהל. זה אחד השוסים הגדולים של הסדרה וחבל לוותר על זה.
עוד משהו שקצת היה בעייתי זה ההתעסקויות של הנשיא. פעם עם פוטין WANNABE, פעם עם ישראל, פעם עם AMERICA WORKS,... זה ברור
שהם רצו להראות שהנשיא האמריקאי מתעסק במליון דברים, אבל כמו שהם רצחו את כל התפקידים בהם החזיק פרנק, כך היו צריכים לדעתי
לעשות גם למוסד הנשיאות, ולהפוך אותו לפחות מעונב וליותר פרנקי כזה. לדעתי זה היה יותר אמין ומעניין.
עכשיו נשאר לחכות שוב שנה שלמה לעונה הבאה. יופי אור, אני מקווה שאתה מרוצה.
מסכים איתך לגבי דאג ורייצ'ל. לי גם מאוד חסרה האינטראקציה בין פרנק ודאג.
מאמין שהעונה הבאה תהיה טובה יותר (יש הרבה יותר פוטנציאל בעלילה שמתבססת על קמפיין בחירות), רק חבל שהיא עוד 100 שנה בערך. לוקח אחריות על זה כמובן.
ואל תהיה אבא רכרוכי יוני. אתה חייב לשמר את מסורת החינוך הסובייטי בבית.
שמואל1 כתב:לחובבי הסדרה משחקי הכס, הודלפו 4 פרקים ראשונים לרשת.
גל גל כתב:שמואל1 כתב:לחובבי הסדרה משחקי הכס, הודלפו 4 פרקים ראשונים לרשת.
איפה?!?
דרך אגב מי שלא רואה דרדוויל אחלה סדרה
rc4991 כתב:חנוש ראית את הפרק האחרון של היה היה פעם?
לא מאמין שזלינה חזרה, זה הולך להיות גדול
Holiday_Armadillo כתב:זה דוקומנטרי, אני מקווה שאתה יודע
אבל כן, סידרה דיי מופתית
LIAV10 כתב:מאלתר אדיר, מת עליו.
כרמל, יצאה לך לראות מופע של לואי סי קיי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד