המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני מסכים עם זה. השאלה היא האם עברת ח"כ ח"כ ובדקת מה הם עושים?
מרב מיכאלי כתב:זה הסיכום שלי לשנתיים בהן נמשכה הכנסת ה – 19, בה נתתן/ם לי את הזכות לכהן: 24 חוקים * 5 מהם בהובלתי, כיוזמת ראשונה * 51 הצעות חוק * ועוד 20 הצעות חוק שלא הספיקו להירשם כי הכנסת נגמרה באמצע * 92 ישיבות בוועדת החוץ והביטחון * 83 ישיבות בוועדת החוקה, חוק ומשפט * 30 ישיבות בוועדת הכספים * ועוד עשרות ישיבות בוועדות אחרות * 37 שאילתות * 24 דיונים מהירים * 10 הצעות לסדר * 67 מכתבים רשמיים * 10 כנסים שיזמתי * 5 שדולות שהקמתי * מאות פניות ציבור.
jol9 כתב:אורלי לוי היא באמת ח"כית טובה עושה רושם.
אני חושב שכל 120 הח"כים הם רלוונטיים. כל ח"כ, ולא משנה מה תפקידו, צריך להציג לציבור את העשייה שלו בראשי פרקים, כולל הישגים וכשלונות. רק כך נוכל לשפוט אותם, וזה כולל שרים
וכמובן ראש ממשלה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אורלי לוי היא באמת ח"כית טובה עושה רושם.
אני חושב שכל 120 הח"כים הם רלוונטיים. כל ח"כ, ולא משנה מה תפקידו, צריך להציג לציבור את העשייה שלו בראשי פרקים, כולל הישגים וכשלונות. רק כך נוכל לשפוט אותם, וזה כולל שרים
וכמובן ראש ממשלה.
האמת שאפילו לא צריך להראות כשלונות. רק שכל אחד יציג את החוקים שהוא יזם וכל דבר אחד שהוא תרם.
jol9 כתב:העיתונאי שרון גל מצטרף למפלגה של ליברמן. רכש איכותי לטעמי, וגם מתחבר היטב למפלגה בתור אחד
שגם אחריו רדפה מערכת המשפט והתקשורת ולבסוף יצא נקי.
אני מקווה שישובץ גבוה.
Roni1 כתב:jol9 כתב:העיתונאי שרון גל מצטרף למפלגה של ליברמן. רכש איכותי לטעמי, וגם מתחבר היטב למפלגה בתור אחד
שגם אחריו רדפה מערכת המשפט והתקשורת ולבסוף יצא נקי.
אני מקווה שישובץ גבוה.
כבר החלטת שישראל ביתנו ייצאו נקיים? בכל מקרה ברור שגם אצל שרון גל וגם אצל ליברמן בעבר היו דברים מסריחים ולא מוסריים, גם אם לא פליליים.
החלטה טובה לישראל ביתנו, החלטה גרועה בשבילו.
roy1000 כתב:אם באיזושהי צורה, ליברמן מצליח לעבור את אחוז החסימה, הוא הפוליטיקאי הכי גדול בתולדות האנושות.
jol9 כתב:roy1000 כתב:אם באיזושהי צורה, ליברמן מצליח לעבור את אחוז החסימה, הוא הפוליטיקאי הכי גדול בתולדות האנושות.
די הגזמת.... יש לו אלקטוראט קשיח של איזה 7-8 מנדטים לפחות.
סתם עלתה בי המחשבה לגבי העבודה. הרי ציפי לבני לא הביאה אפילו מנדט אחד לבוז'י, ולו מהסיבה שהיא היתה נמחקת מהמפה
אם היתה רצה לבד. לכן, את הקפיצה בסקרים מ15-16 ל20-21 אפשר כנראה להסביר רק במאוכזבי לפיד, שפתאום מצאו איזו תקווה חדשה.
להערכתי, קמפיין טוב של לפיד ושל כחלון (שלא נאמר איחוד שלהם), צריך להחזיר את המנדטים האובדים מהעבודה ולהחזיר אותה
לכיוון ה-15.
אני מנסה לחשוב על קואליציה שיכולה לקום אחרי הבחירות כאן, ולא עולה לי שום דבר נורמלי פרט לאותה קואליציית ימין-חרדים-כחלון.
אני באמת חושב שהשמאל במצב לא משהו. הם בונים על זה שדרעי וליברמן יתקעו את ביבי, אבל אם ליברמן לא רוצה להתאבד פוליטית הוא
לא יעשה את זה, וגם דרעי נראה לי יעדיף את הכסא החמים לצידו של ביבי, מאשר לשבת בקואליציה עם לפיד וזהבה...
בקיצור, נראה לי שבמצב העניינים הנוכחי ע"פ הסקרים, יש רק אופציה אחת לממשלה, והשאלה היחידה היא התיקים.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אם באיזושהי צורה, ליברמן מצליח לעבור את אחוז החסימה, הוא הפוליטיקאי הכי גדול בתולדות האנושות.
די הגזמת.... יש לו אלקטוראט קשיח של איזה 7-8 מנדטים לפחות.
סתם עלתה בי המחשבה לגבי העבודה. הרי ציפי לבני לא הביאה אפילו מנדט אחד לבוז'י, ולו מהסיבה שהיא היתה נמחקת מהמפה
אם היתה רצה לבד. לכן, את הקפיצה בסקרים מ15-16 ל20-21 אפשר כנראה להסביר רק במאוכזבי לפיד, שפתאום מצאו איזו תקווה חדשה.
להערכתי, קמפיין טוב של לפיד ושל כחלון (שלא נאמר איחוד שלהם), צריך להחזיר את המנדטים האובדים מהעבודה ולהחזיר אותה
לכיוון ה-15.
אני מנסה לחשוב על קואליציה שיכולה לקום אחרי הבחירות כאן, ולא עולה לי שום דבר נורמלי פרט לאותה קואליציית ימין-חרדים-כחלון.
אני באמת חושב שהשמאל במצב לא משהו. הם בונים על זה שדרעי וליברמן יתקעו את ביבי, אבל אם ליברמן לא רוצה להתאבד פוליטית הוא
לא יעשה את זה, וגם דרעי נראה לי יעדיף את הכסא החמים לצידו של ביבי, מאשר לשבת בקואליציה עם לפיד וזהבה...
בקיצור, נראה לי שבמצב העניינים הנוכחי ע"פ הסקרים, יש רק אופציה אחת לממשלה, והשאלה היחידה היא התיקים.
אם ליברמן מצליח להביא 7 מנדטים אחרי הפרשה הזו אז הוא גאון. לא פחות. לא ברור לי למה בדיוק מצביעים לו חוץ מהאג'נדה הרוסית שהוא לא ממש מקדם.
הקואליציה שתקום היא ידועה - ביבי-בנט-חרדים ואולי גם כחלון (למרות שזה יהיה די אדיוטי מצידו להיות שותף לממשלה שתתחיל את הדרך מעמדה כל כך גרועה).
jol9 כתב:הפרשה הזאת כמו כל הפרשות התחילה בפיצוץ גדול ונעלמה לה לאט לאט. היום כבר בקושי מדברים על זה. מקסימום יעיפו
את קירשנבאום וזהו... לא נשמע לי ביג דיל.
לדעתי הממשלה שתקום תכלול גם את ליברמן. כלומר נניח 17-18 מנדטים של כחלון וליברמן, בערך 40 של ביבי-בנט ועוד איזה 10-12
של החרדים. לא הכי מדהים שבעולם האמת, אבל לא נראה לי שיש הרבה אופציות אחרות.
roy1000 כתב:http://igalsarna.wordpress.com/2015/01/04/%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%9C-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%A5-%D7%95%D7%A7%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%A0%D7%98-%D7%94%D7%99%D7%96%D7%94%D7%A8%D7%95-%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A72/
אני אוסיף את זה גם פה. פשוט לא ייאמן.
Roni1 כתב:אתה מביא את זה לפה כדי לנגח את בנט או כי אתה המום ממחלת הנפש של יגאל סרנה?
עריכה: ראיתי שכתבת בנושא השני. הסמ״פ של בנט, איש שמאל שהיה מעורב באותו אירוע אומר שהסיפור של סרנה על ״שינוי פקודות״ לא היה ולא נברא.
מעניין מה זה אומר עליך שחולה הנפש הזה מוכיח לך משהו (תסתכל קצת בפייסבוק שלו, איש חולה מאוד). או מה זה אומר על השמאל בכלל שאנשי תקשורת הולכים אחורה עד לבנט של גיל 22 בשטח אויב כדי למצוא עליו משהו רע. או מה זה אומר על בנט ש״הוא היה בלחץ בקשר״ בזמן שהוא והחיילים שלו בסכנת חיים זה הדבר הרע היחיד שמצאו עליו.
אפשר גם לחשוב שהוא זה שירה את הפגזים.
Roni1 כתב:לא צריך להיות במבצע הזה כדי להכיר את האירוע בכפר כנא.
כמו שכתבתי, דוד זונשיין הסמ״פ שלו (פעיל שמאל, בצלם) כתב ש״הכוח ישב איפה שנקבע מראש והאיתור שלנו היה קשור לחוסר תנועה במרחב וכנראה לטיווחים מוצלחים שמתישהו הבינו איפה אנחנו יושבים״.
בכל אופן הפרסומים האלה של רביב דרוקר ויגאל סרנה הם לא לצורך תחקיר האירוע אלא האשמה של בנט ב״טבח״ כפר כנא עם כל מיני פרטים לא רלוונטיים כמו ״היה לחוץ בקשר״.
אתה הסקת מזה שבנט הרבה יותר מסוכן ממה שחשבת, היום הוא מסוכן בגלל התפקוד שלו בגיל 22 באירוע שלאף אחד מאיתנו אין עובדות לגביו. זה עלוב ואף אחד לא היה אומר את זה על איש שמאל עם עבר צבאי כזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים