21 אפריל 2016, 12:46
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:חשבתי שסיפור האלכוהול שלי כבר הבהיר עד כמה אני White trash אז אני יכול להחליק את זה.
לגיטימי לחלוטין..
אם השתכרת אבל בוקר אחרי זה לא גילית שקרה משהו שגורם לך לרצות למות ממבוכה, אז לא באמת השתכרת
21 אפריל 2016, 12:51
21 אפריל 2016, 12:56
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:חשבתי שסיפור האלכוהול שלי כבר הבהיר עד כמה אני White trash אז אני יכול להחליק את זה.
לגיטימי לחלוטין..
אם השתכרת אבל בוקר אחרי זה לא גילית שקרה משהו שגורם לך לרצות למות ממבוכה, אז לא באמת השתכרת
דווקא נורא מתאים לי שאור הוא white trash
באחד מגלגוליו הקודמים הוא חי במגרש קרוואנים בדרום ארה''ב
21 אפריל 2016, 12:59
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:חשבתי שסיפור האלכוהול שלי כבר הבהיר עד כמה אני White trash אז אני יכול להחליק את זה.
לגיטימי לחלוטין..
האנשים האלה הם המוצקים שישארו אם תייבשי את מיץ הזבל של התרבות האמריקאית
אני מת עליהם
21 אפריל 2016, 13:01
21 אפריל 2016, 13:02
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:חשבתי שסיפור האלכוהול שלי כבר הבהיר עד כמה אני White trash אז אני יכול להחליק את זה.
לגיטימי לחלוטין..
אני מת עליהם
הם כמו ג'וקים, הם כל כך לא מפותחים שהם יכולים לשרוד שואה גרעינית כי יש להם רק תא אחד
21 אפריל 2016, 13:03
MTA2311 כתב:אתם מחליאים אותי
21 אפריל 2016, 13:04
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:[quote="MTA2311"]חשבתי שסיפור האלכוהול שלי כבר הבהיר עד כמה אני White trash אז אני יכול להחליק את זה.
לגיטימי לחלוטין..
אני מת עליהם
הם כמו ג'וקים, הם כל כך לא מפותחים שהם יכולים לשרוד שואה גרעינית כי יש להם רק תא אחד
21 אפריל 2016, 13:08
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:אתם מחליאים אותי
כל כך מחליאים שהיית לוקח אותנו לשירותים במועדון?
21 אפריל 2016, 17:15
מקאדו 3 כתב:הוא פשוט צריך להגדיל עוד ועוד את ארסנל הרקטות שלו ואת מלאי טילי הנ'ט בשביל להכניס במקרה של מלחמה את רוב המדינה למקלטים ולפגוע בשריון כמה שיותר במקרה מלחמה ; זה לא מדויק שאין להם מה למכור נגד ישראל ...
21 אפריל 2016, 17:18
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:הוא פשוט צריך להגדיל עוד ועוד את ארסנל הרקטות שלו ואת מלאי טילי הנ'ט בשביל להכניס במקרה של מלחמה את רוב המדינה למקלטים ולפגוע בשריון כמה שיותר במקרה מלחמה ; זה לא מדויק שאין להם מה למכור נגד ישראל ...
יש בעולם נ"ט שחודר את מעיל רוח?
לגבי ארסנל הרקטות - אין שום טעם להגדיל יותר כי אתה מוגבל בשיגורים. גם אם יש לך מליון רקטות, אתה לא יכול לשגר יותר מ- 100-200 ביום.
בקיצור - במשאבים שלו, אין לו מה למכור מול ישראל בלי מנהרות וברגע שזה יהיה ברור, אז הכסף יפסיק לזרום והארגון יתמוטט.
21 אפריל 2016, 17:34
21 אפריל 2016, 17:38
MTA2311 כתב:כן. אפילו ברצועה. מעבר לזה, נ"ט כבר הרבה זמן לא משמש רק לפגיעה בטנקים.
לגבי הארסנל- עוד רקטות=עוד ימי לחימה.
21 אפריל 2016, 17:49
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:כן. אפילו ברצועה. מעבר לזה, נ"ט כבר הרבה זמן לא משמש רק לפגיעה בטנקים.
לגבי הארסנל- עוד רקטות=עוד ימי לחימה.
חשבתי שמעיל רוח תוכנן לפעול נגד הנ"ט הרוסי. אם זה לא עובד אז זו די פאדיחה.
אני לא בטוח שמלאי הרקטות מגביל את חמאס מבחינת ימי הלחימה. הרי הדברים האלה גם דורשים אחסנה ותחזוקה. יש עוד דברים שמגבילים.
21 אפריל 2016, 18:45
21 אפריל 2016, 19:01
Holiday_Armadillo כתב:אור, עכשיו כשאומרים שהעניין עם האוטובוס היה חוליית מחבלים ולא מחבל בודד, כמה קל יהיה להם לעשות עוד משהו כזה? כאילו..יש מצב שחוזרים לפיגועי אוטובוסים באופן קבוע או חצי-קבוע?
21 אפריל 2016, 19:04
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור, עכשיו כשאומרים שהעניין עם האוטובוס היה חוליית מחבלים ולא מחבל בודד, כמה קל יהיה להם לעשות עוד משהו כזה? כאילו..יש מצב שחוזרים לפיגועי אוטובוסים באופן קבוע או חצי-קבוע?
זה לא משהו מאוד מסובך מראש.
זה בעיקר תלוי במדיניות של ארגוני הטרור בשטחים. עד עכשיו הם נמנעו מזה, ככה שקשה לדעת עם זה שינוי מדיניות או אירוע יחיד. יכול להיות שנראה עוד כמה כאלה, אבל בכל מקרה באיכות נמוכה מאוד ביחס למה שאנחנו זוכרים מהעבר.
21 אפריל 2016, 19:11
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור, עכשיו כשאומרים שהעניין עם האוטובוס היה חוליית מחבלים ולא מחבל בודד, כמה קל יהיה להם לעשות עוד משהו כזה? כאילו..יש מצב שחוזרים לפיגועי אוטובוסים באופן קבוע או חצי-קבוע?
זה לא משהו מאוד מסובך מראש.
זה בעיקר תלוי במדיניות של ארגוני הטרור בשטחים. עד עכשיו הם נמנעו מזה, ככה שקשה לדעת עם זה שינוי מדיניות או אירוע יחיד. יכול להיות שנראה עוד כמה כאלה, אבל בכל מקרה באיכות נמוכה מאוד ביחס למה שאנחנו זוכרים מהעבר.
למה? כי אין להם את האמצעים? (חומרים)
22 אפריל 2016, 18:12
04 מאי 2016, 18:19