המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מי בישל? לא שמתי לב
jol9 כתב:טוב, אז עכשיו כשכולם קצת רגועים אפשר לעדכן שההייטקיסט הגיש לאייל שני עלה של חסה. אני לא מגזים..
שמואל1 כתב:עוד 45 דקות!!!!
Holiday_Armadillo כתב:אסון כל המשחק הזה
מפסידים בטוח
יוסי22 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אסון כל המשחק הזה
מפסידים בטוח
את צינית .. אבל לא אוהב את הגישה המנטלית .
פתחו כמו שפנים , חטפו גול והתחילו לשחק .. המשיכו עם ההתלהבות מהגול ואז 7-8 דקות אחרונות שוב הרחקות סתמיות .
מישהו צריך להסביר לחלק מהשחקנים שהרחקות סתמיות זה משהו שמתאים לדקה 80 ... לא מחצית שלמה .
הייתי עושה חילופים התקפיים במחצית כדי לא לעלות עם אותה מנטליות של פתיחת המשחק כי מכבי לא תחזיק עם ההגנה שלה מחצית שלמה עם מטווח של באזל .
שמואל1 כתב:יוסי22 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אסון כל המשחק הזה
מפסידים בטוח
פתחו כמו שפנים , חטפו גול והתחילו לשחק .. המשיכו עם ההתלהבות מהגול ואז 7-8 דקות אחרונות שוב הרחקות סתמיות .
מישהו צריך להסביר לחלק מהשחקנים שהרחקות סתמיות זה משהו שמתאים לדקה 80 ... לא מחצית שלמה .
הייתי עושה חילופים התקפיים במחצית כדי לא לעלות עם אותה מנטליות של פתיחת המשחק כי מכבי לא תחזיק עם ההגנה שלה מחצית שלמה עם מטווח של באזל .
מסכים.
מכבי צריכה לשחק כמו קבוצת בית.
צריך לשחק על גול. 2:1 והסיפור גמור.
יוסי22 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אסון כל המשחק הזה
מפסידים בטוח
MTA2311 כתב:חבר'ה מדובר בבאזל.
השחקנים מרחיקים לא מבחירה, מפעילים עליהם לחץ עצום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד