14 אוקטובר 2016, 22:13
מכביסט24 כתב:וואו... פרק 13 לא איכזב
רק יש לי קצת בעיה עם האובר אקטינג של חלק מהשחקנים ובחלק מהסצנות.. לפעמים זה פוגם בהנאה
14 אוקטובר 2016, 22:22
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:וואו... פרק 13 לא איכזב
רק יש לי קצת בעיה עם האובר אקטינג של חלק מהשחקנים ובחלק מהסצנות.. לפעמים זה פוגם בהנאה
כן אבל זאת סידרה ישראלית, צריך להתאים את הציפיות לזה
אנחנו לא ידועים ביכולות המשחק המצויינות שלנו
דווקא יש שם כאלה שהם אחלה לגמרי (ליה, פולצ'ק, ניסים [קובי פרג'], אברי וכו')
הבעיה היא שאלה עם המשחק הגרוע הם בתפקידים הראשיים
14 אוקטובר 2016, 22:26
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:וואו... פרק 13 לא איכזב
קורה הרבה יותר מדי שיש פאוזות ארוכות כאלו בין משפט למשפט, כאילו פוזה מזוייפת כזאת.. זה למשל ממש מיותר. הייתי שמח אם היו מדברים יותר רצוף ופחות נתקעים על כל משפט..
אני לא חושב שרמת המשחק בסדרה הזאת משקפת את הרמה בכל הסדרות הישראליות.. כבר ראיתי סדרות וסרטים מעולים מהבחינה הזאת.
וכן אני מסכים לגבי אלה שציינת בסוגריים. ליה מלכה אמיתית אני מטורף עליה..
14 אוקטובר 2016, 22:28
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:וואו... פרק 13 לא איכזב
קורה הרבה יותר מדי שיש פאוזות ארוכות כאלו בין משפט למשפט, כאילו פוזה מזוייפת כזאת.. זה למשל ממש מיותר. הייתי שמח אם היו מדברים יותר רצוף ופחות נתקעים על כל משפט..
אני לא חושב שרמת המשחק בסדרה הזאת משקפת את הרמה בכל הסדרות הישראליות.. כבר ראיתי סדרות וסרטים מעולים מהבחינה הזאת.
זה ממש נכון וגם דיברנו על זה פה ביום כיפור
זה אחד הסימנים הכי ברורים שיש לרמת משחק מאוד נמוכה, מה שג'ואי קרא לו smell the fart acting
14 אוקטובר 2016, 22:29
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:וואו... פרק 13 לא איכזב
זה ממש נכון וגם דיברנו על זה פה ביום כיפור
זה אחד הסימנים הכי ברורים שיש לרמת משחק מאוד נמוכה, מה שג'ואי קרא לו smell the fart acting
מוזר שאני לא זוכר את הדיון הזה.. הייתי פה כל יום כיפור..![]()
ואם השתתפתי בו אז בכלל.. זיכרון קקה..
14 אוקטובר 2016, 22:36
14 אוקטובר 2016, 22:37
מכביסט24 כתב:אה כן כן, אבל נראה לי שדיברנו יותר על שחקנים ספציפיים.. פחות בכללי..
היום שמתי לב יותר מתמיד לרמת המשחק הבינונית בגלל זה ציינתי את זה
14 אוקטובר 2016, 22:42
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:אה כן כן, אבל נראה לי שדיברנו יותר על שחקנים ספציפיים.. פחות בכללי..
היום שמתי לב יותר מתמיד לרמת המשחק הבינונית בגלל זה ציינתי את זה
שמתי לב לזה כבר מהתחלה
מה שמפריע לי זה שכאילו לקחו את השחקנים הראשיים רק לפי איך שהם נראים..למה כאילו? זאת הסיבה
לא רותם ולא דניאל יודעים לשחק
כל מי שמסביבם סבבה לגמרי
14 אוקטובר 2016, 23:00
15 אוקטובר 2016, 17:25
15 אוקטובר 2016, 17:39
MTA2311 כתב:כרמל, אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל העונה החדשה של סיפור טובה. מאוד.
15 אוקטובר 2016, 17:45
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כרמל, אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל העונה החדשה של סיפור טובה. מאוד.
אל תעשה לי את זה
15 אוקטובר 2016, 17:47
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כרמל, אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל העונה החדשה של סיפור טובה. מאוד.
אל תעשה לי את זה
מבין אותך, גם אותי זה תפס בהפתעה.
15 אוקטובר 2016, 17:51
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כרמל, אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל העונה החדשה של סיפור טובה. מאוד.
אל תעשה לי את זה
נותן וייב של בלייר?
15 אוקטובר 2016, 17:57
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כרמל, אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל העונה החדשה של סיפור טובה. מאוד.
אל תעשה לי את זה
נותן וייב של בלייר?
לגמרי
15 אוקטובר 2016, 18:25
15 אוקטובר 2016, 18:26
15 אוקטובר 2016, 18:29
15 אוקטובר 2016, 18:30
MaccabiTA כתב:עם הזמן אני מרגיש יותר ויותר שאני צריך לראות תחרא הזה
15 אוקטובר 2016, 18:32
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:עם הזמן אני מרגיש יותר ויותר שאני צריך לראות תחרא הזה
אין מנוס