Iran is playing with fire - they don't appreciate how "kind" President Obama was to them. Not me!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Iran is playing with fire - they don't appreciate how "kind" President Obama was to them. Not me!
שועל כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:הבית הלבן אומר שמדיניות ההתנחלויות אולי לא מועילה ובהארץ כבר חוגגים.
לך תסביר להם שזה אולי הפה של טראמפ, אבל המילים של ביבי.
הפכת את טראמפ לדובר של ביבי?![]()
בשלב הזה אני הולך עם כל החלטה ואמירה של טראמפ. נכון לכרגע זה נראה כמו הדבר הכי טוב שקרה לנו
בזירה הבינלאומית.
בזירה האמריקאית, לא הבין לאומית.
בזירה הבין לאומית כמה שנהיה קרובים יותר אליו כך מצבנו יהיה פחות טוב.
שמואל1 כתב:טראמפ צפוי להטיל סנקציות על איראן.
אין מה לומר, האיש פשוט מקיים כל הבטחה.
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:הבית הלבן אומר שמדיניות ההתנחלויות אולי לא מועילה ובהארץ כבר חוגגים.
לך תסביר להם שזה אולי הפה של טראמפ, אבל המילים של ביבי.
הפכת את טראמפ לדובר של ביבי?![]()
בשלב הזה אני הולך עם כל החלטה ואמירה של טראמפ. נכון לכרגע זה נראה כמו הדבר הכי טוב שקרה לנו
בזירה הבינלאומית.
בזירה האמריקאית, לא הבין לאומית.
בזירה הבין לאומית כמה שנהיה קרובים יותר אליו כך מצבנו יהיה פחות טוב.
אני חושב בדיוק הפוך
שמואל1 כתב:רשמית: ארה"ב הכריזה על הטלת סנקציות על אירן.
שועל כתב:שמואל1 כתב:רשמית: ארה"ב הכריזה על הטלת סנקציות על אירן.
סנקציות שלא עומדות בסתירה עם הסכם הגרעין.
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:רשמית: ארה"ב הכריזה על הטלת סנקציות על אירן.
סנקציות שלא עומדות בסתירה עם הסכם הגרעין.
נכון, אבל זה עוד שלב בדרך לביטול ההסכם.
felix_r כתב:האיש הזה קורע , אבל הוא ממש צודק
felix_r כתב:האיש הזה קורע , אבל הוא ממש צודק
roy1000 כתב:יפה שאתם מתרשמים מכל הצגה מבויימת.
שועל כתב:שופט השהה את הצו של טראמפ נגד כניסת אזרחים ממדינות מוסלמיות, גם אלו שלא נכנסו לארה"ב
MTA2311 כתב:שועל כתב:שופט השהה את הצו של טראמפ נגד כניסת אזרחים ממדינות מוסלמיות, גם אלו שלא נכנסו לארה"ב
פורסמה הנמקה משפטית?
שועל כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:שופט השהה את הצו של טראמפ נגד כניסת אזרחים ממדינות מוסלמיות, גם אלו שלא נכנסו לארה"ב
פורסמה הנמקה משפטית?
חיפשתי ולא מצאתי משהו ממשי, בABC זה נראה שהטיעון היה שמדובר באפליה ללא הצדקה, משום שמעולם לא הגיע לארה"ב מפגע מאחת המדינות האלו (אבל אל תסתמך על האנגלית שלי...).
MTA2311 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:שופט השהה את הצו של טראמפ נגד כניסת אזרחים ממדינות מוסלמיות, גם אלו שלא נכנסו לארה"ב
פורסמה הנמקה משפטית?
חיפשתי ולא מצאתי משהו ממשי, בABC זה נראה שהטיעון היה שמדובר באפליה ללא הצדקה, משום שמעולם לא הגיע לארה"ב מפגע מאחת המדינות האלו (אבל אל תסתמך על האנגלית שלי...).
מעניין מאוד, תודה
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:שופט השהה את הצו של טראמפ נגד כניסת אזרחים ממדינות מוסלמיות, גם אלו שלא נכנסו לארה"ב
פורסמה הנמקה משפטית?
מעניין מאוד, תודה
אם אתה מעוניין
http://i2.cdn.turner.com/cnn/2017/image ... .trump.pdf
ד''א, השופט הזה הוא לא ליברלי כמו שאני בטוחה שהרבה ייקפצו להאשים
הוא מונה ע''י ג'ורג' בוש (חלוקת הקולות הייתה 99-0)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים