yanay21 כתב:שורות של קוק, אני מניח. והרבה מהן
זה דורש כמות ברמה של פאבלו אסקובר ביום טוב
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:שורות של קוק, אני מניח. והרבה מהן
Holiday_Armadillo כתב:מה שמצחיק זה ש-CNN לא יכלו לוותר על ההזדמנות להרוג את טראמפ סופית, אז הם אפילו לא צינזרו את המילה הזאת כשהם השמיעו את הקלטת
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שמצחיק זה ש-CNN לא יכלו לוותר על ההזדמנות להרוג את טראמפ סופית, אז הם אפילו לא צינזרו את המילה הזאת כשהם השמיעו את הקלטת
את היית מתאפקת? אני לא
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שמצחיק זה ש-CNN לא יכלו לוותר על ההזדמנות להרוג את טראמפ סופית, אז הם אפילו לא צינזרו את המילה הזאת כשהם השמיעו את הקלטת
את היית מתאפקת? אני לא
פוקס ניוז עדיין לא שמעו על הקלטת
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שמצחיק זה ש-CNN לא יכלו לוותר על ההזדמנות להרוג את טראמפ סופית, אז הם אפילו לא צינזרו את המילה הזאת כשהם השמיעו את הקלטת
את היית מתאפקת? אני לא
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שמצחיק זה ש-CNN לא יכלו לוותר על ההזדמנות להרוג את טראמפ סופית, אז הם אפילו לא צינזרו את המילה הזאת כשהם השמיעו את הקלטת
את היית מתאפקת? אני לא
באתר של הפועל עדיין לא עדכנו את התוצאה של הדרבי
yanay21 כתב:כמה משעממים? אין שם כלום?
בדיוק לפני כמה דקות פורסם שפול ראיין ביטל הופעה משותפת שלו ושל טראמפ מחר, בעקבות ההערות הדוחות האלו
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כמה משעממים? אין שם כלום?
בדיוק לפני כמה דקות פורסם שפול ראיין ביטל הופעה משותפת שלו ושל טראמפ מחר, בעקבות ההערות הדוחות האלו
במונחים של ''הדלפות'' ו''וויקיליקס'' הם יכלו באותה מידה לפרסם את רשימת הקניות שלה
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כמה משעממים? אין שם כלום?
במונחים של ''הדלפות'' ו''וויקיליקס'' הם יכלו באותה מידה לפרסם את רשימת הקניות שלה
כמו שקראתי בתגובה רנדומלית:"בשלב הזה, יכולים להתפרסם מסמכים שיוכיחו שהילארי היא כלתו של לוציפר, והיא עדיין תהיה המועמדת העדיפה"
roy1000 כתב:שטויות. הקלטת הזו לא תשפיע בכלום. זה קשקוש. יש גבול גם לזלזול באינטילגנציה של הבוחר האמריקאי.
jol9 כתב:roy1000 כתב:שטויות. הקלטת הזו לא תשפיע בכלום. זה קשקוש. יש גבול גם לזלזול באינטילגנציה של הבוחר האמריקאי.
מסכים איתך לגמרי.
באופן כללי, תקשורת וסקרים תמיד נוטים לטובת המועמד מהצד המועדף עליהן.
אצלנו הסקרים ניפחו את בוז'י והקטינו את ביבי בשביל ליצור סחף של מצביעים ולהשפיע באופן ישיר על תוצאות
הבחירות, וגרמו בדיוק לדבר ההפוך.
אני מאמין ששם זה בדיוק אותו הדבר.
אני די בטוח שברגע שטראמפ וקלינטון בשוויון, או ביתרון קל של הילרי, אז זה אומר שטראמפ יינצח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים