MTA2311 כתב:ערן יילך?
זאת ה-שאלה
אם הוא עוזב, קשה לראות מצב שלוקחים אליפות שנה הבאה וחוזרים לצ'מפיונס ever again
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ערן יילך?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ערן יילך?
זאת ה-שאלה
my man כתב:חבר'ה תרגעו...הכל בסדר- במחזור האחרון ב"ש בסכנין...
סתם סתם..
שמואל1 כתב:הסנסציה הגדולה ביותר בהיסטוריה של הכדורגל העולמי, לסטר, זכתה באליפות אנגליה לראשונה בתולדותיה ושנה אחרי שנעלה את טבלת הפיירמר ליג.
מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MTA2311 כתב:ראיתי את רוב המשחקים של בש, ואת כל המשחקים של מכבי. אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה. לא תמיד הקבוצה הטובה מנצחת בסוף. זה ספורט.
לצאת מגדרך בשביל לפרגן להם עכשיו לא יהפכו אותך לאצילי יותר.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ערן יילך?
זאת ה-שאלה
מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:ראיתי את רוב המשחקים של בש, ואת כל המשחקים של מכבי. אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה. לא תמיד הקבוצה הטובה מנצחת בסוף. זה ספורט.
לצאת מגדרך בשביל לפרגן להם עכשיו לא יהפכו אותך לאצילי יותר.
אני ממש לא מחפש להיות אצילי ולעשות אובר-פירגוניזציה.. אני פשוט חושב שב״ש ראויה לקחת אליפות כי עובדה שבמאני טיים היא יודעת לעשות את התוצאות שהיא צריכה ומכבי קורסת. זאת עובדה.
היא גם יותר טובה מאיתנו הגנתית וזאת עובדה. התקפית, אם לא היה לך את זהבי עם ה30 פלוס שערים שלו סביר להניח שהיית קבוצת מרכז טבלה עכשיו. ב״ש קבוצה מגוונת יותר ביי פאר.
אז מה בדיוק אתה רואה שגורם לך לומר בנחרצות שאנחנו הרבה יותר טובים? אני באמת אשמח שתפרט יותר את הסיבות כי אני לא מבין את העמדה שלך.. זה בגלל ג'ורדי ובוס?
MTA2311 כתב:בשביל לצטט מאזנים לא צריך לראות את המשחק.
בכל המשחקים העונה מול בש, ובטח אתמול, מכבי הייתה הרבה יותר טובה. הרבה יותר.
בעיני החזקת כדור היא מדד ישיר לדומיננטיות. זה לא אומר שאין יוצאי דופן, אבל בליגה הישראלית זה פחות נפוץ.
בש קבוצה טובה ויעילה, מכבי קבוצה הרבה יותר טובה שנפלה במאני טיים עקב כל מני סיבות שלא כולן קשורות לכדורגל.
Mitelka כתב:וואו, אם אתה אומר שבמשחק הראשון בטדי מכבי הייתה הרבה הרבה יותר טובה מב"ש - אז כנראה שאנחנו באמת לא רואים את אותם דברים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים