Holiday_Armadillo כתב:מדו זה הגירסא הבוסנית של ציון מהמירוץ למיליון
חחחחח כן
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מדו זה הגירסא הבוסנית של ציון מהמירוץ למיליון
Holiday_Armadillo כתב:משחק שני ברציפות ללא ספיגה
(לוקחת על עצמי את ה-3-1)
מכביסט31 כתב:משחק שני ברציפות ללא ספיגה?
לא הגיוני
LIAV10 כתב:שוטא המאמן שהכי פחות התחברתי אליו, הכנות טקטיות טובות אבל זהו בערך.
רק אם היה במכבי מאמן עם הכנה טקטית של שוטא, ניהול משחק של סוזה ויצירתיות של בוס.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:שוטא המאמן שהכי פחות התחברתי אליו, הכנות טקטיות טובות אבל זהו בערך.
רק אם היה במכבי מאמן עם הכנה טקטית של שוטא, ניהול משחק של סוזה ויצירתיות של בוס.
היו לי ספקות בקשר לשוטא והוא עדיין לא מניה מובטחת, אבל מתחיל להסתמן כמציאה טובה של ג'ורדי
הוא לוקה בצורה קשה בכל מה שקשור לניהול המשחק והחילופים, אבל יש לנו התקפה, זה לא סבל לראות את הקבוצה הזאת כבר שבועיים+ ויש לו התחלה הגנתית יותר טובה מלפאקו, בוס ויוקאנוביץ' והוא עושה את זה בלי שחקן חיזוק
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:שוטא המאמן שהכי פחות התחברתי אליו, הכנות טקטיות טובות אבל זהו בערך.
היו לי ספקות בקשר לשוטא והוא עדיין לא מניה מובטחת, אבל מתחיל להסתמן כמציאה טובה של ג'ורדי
הוא לוקה בצורה קשה בכל מה שקשור לניהול המשחק והחילופים, אבל יש לנו התקפה, זה לא סבל לראות את הקבוצה הזאת כבר שבועיים+ ויש לו התחלה הגנתית יותר טובה מלפאקו, בוס ויוקאנוביץ' והוא עושה את זה בלי שחקן חיזוק
איך אפשר להגיד דבר כזה על מאמן ששמט יתרון 3:0 תוך 10 דקות?
אני לא מחזיק ממנו. מאמן בינוני ומטה לטעמי.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:שוטא המאמן שהכי פחות התחברתי אליו, הכנות טקטיות טובות אבל זהו בערך.
הוא לא האשם היחיד או העיקרי בכל מה שקרה ברבע השעה ההזויה הזאת
הוא כן זה שהיה אחראי העיקרי על זה שבכלל הגענו למצב של 3-0
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:שוטא המאמן שהכי פחות התחברתי אליו, הכנות טקטיות טובות אבל זהו בערך.
הוא לא האשם היחיד או העיקרי בכל מה שקרה ברבע השעה ההזויה הזאת
הוא כן זה שהיה אחראי העיקרי על זה שבכלל הגענו למצב של 3-0
הקריסה הזאת הייתה באחריות המאמן.
הרי ברור שמה שקרה שם לא קשור לכדורגל. זו הייתה קריסה מנטלית והמאמן צריך לזהות ולעצור בזמן.
הוא לא עשה זאת וקפא במקום.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:
טוב זהו, הוא כבר לבלב
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:
טוב זהו, הוא כבר לבלב
שיביא גול בדרבי והוא אל מבחינתי
Holiday_Armadillo כתב:בחרו חתונה על משחק? עלובים
Mitelka כתב:סתם משהו נחמד - במשחק של אייאקס אתמול לראשונה בהיסטוריה כחלק מפיילוט חדש ישב שופט בניידת שידור עם אוזניה מחוברת לשופט במשחק. הוא התערב בהחלטה אחת ושינה מכרטיס צהוב לכרטיס אדום על עבירה מסויימת. היסטוריה..
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד