המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:משהו מאוד חשוב בקשר לפרק החדש של ''סיפור אימה אמריקאי'' שאני לא אוכל להזהיר מישהו ספציפי לגביו כי אני עובדת היום עד חצות זה שיש ה-מ-ו-ן קיא בפרק
ראו הוזהרתם(או יותר נכון ראה הוזהרת)
Holiday_Armadillo כתב:אתה לא מבין כמה המזל אוהב אותי
גלשתי בפורום ופתחו בו נושא למי שמשחקת את לאנה(העיתונאית)
אחרי שהפרק יצא והתחלתי להוריד ראיתי שכתבו שם ואמרתי ''אני אסתכל? אני לא רוצה להרוס לי את הפרק'' אבל בסוף הסתכלתי וראיתי שרשמו שהיא מסכנה אבל מישהו שאל למה ושם פירטו שהכריחו אותה להסתכל על תמונות של נשים חצי עירומות ואז להקיא ואז הביאו גבר בשביל שהיא תיגע בו והוא ייגע בה וגם אחרי זה היא הקיאה..ידעתי בדיוק מתי להיזהר
Holiday_Armadillo כתב:אתה לא מבין כמה המזל אוהב אותי
אחרי שהפרק יצא והתחלתי להוריד ראיתי שכתבו שם ואמרתי ''אני אסתכל? אני לא רוצה להרוס לי את הפרק'' אבל בסוף הסתכלתי וראיתי שרשמו שהיא מסכנה אבל מישהו שאל למה ושם פירטו שהכריחו אותה להסתכל על תמונות של נשים חצי עירומות ואז להקיא ואז הביאו גבר בשביל שהיא תיגע בו והוא ייגע בה וגם אחרי זה היא הקיאה..ידעתי בדיוק מתי להיזהר
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה לא מבין כמה המזל אוהב אותי
רק שתדעו, ראיין מארפי אמר בראיון אחרי הפרק שהסצנה הזו היא שחזור מדוייק, ממש אחד לאחד, של דברים שנעשו באותה תקופה. מארפי חקר את הנושא והביא לנו את המציאות המזוויעה.
מה שאירוני הוא שמדובר בסדרת אימה, אבל הרבה דברים בסדרה הזאת וספציפית בעונה הזאת הם אמת לאמיתה, עם כל הצער שבדבר.
MTA2311 כתב:הלוואי שזה היה קורה רק אז.
תן קפיצה ל100 שערים, איראן או כל מני עיירות שכוחות אל בארצות הברית.
ד"א, גם לכם יש הפסקות חשמל כל 5 דקות? פשוט מביך. קצת גשם וכל המדינה מתמוטטת
Holiday_Armadillo כתב:כששמעתי שג'סיקה לאנג חוזרת לסיפור אימה אמריקאי חשבתי שהפרסים שוב יהיו בכיס שלה
שלא תבינו אותי לא נכון, היא מצויינת ומדהימה כתמיד אבל אני חושבת שהפרסים צריכים ללכת לזאת שמשחקת את הנזירה השנייה..הרבה זמן שלא שיחקו את השטן כל כך טוב
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כששמעתי שג'סיקה לאנג חוזרת לסיפור אימה אמריקאי חשבתי שהפרסים שוב יהיו בכיס שלה
שלא תבינו אותי לא נכון, היא מצויינת ומדהימה כתמיד אבל אני חושבת שהפרסים צריכים ללכת לזאת שמשחקת את הנזירה השנייה..הרבה זמן שלא שיחקו את השטן כל כך טוב
לגמרי.
אין לי מושג מי זאת, אבל היא שמה את ג'סיקה לאנג בכיס הקטן בעונה הזאת. וזה משהו שלא חשבתי שיכול לקרות
misha כתב:מה אתם אומרים על העונה הזאת של דקסטר? ההתחלה הייתה די מבטיחה אבל בסוף קיבלנו עונה די בינונית. גם מפרק סיום העונה ציפיתי ליותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים