MTA2311 כתב:כל כך הרבה באנים שהמערכת תקרוס
יש לה את אותו חיוך בכל תמונה וסיפורים שאף גבר לא קנה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:כל כך הרבה באנים שהמערכת תקרוס
איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:בן, עוד כמה שנים לא תתרגש מדברים כאלה, לא בקטע של לרדת, ברצינות.
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:בן, עוד כמה שנים לא תתרגש מדברים כאלה, לא בקטע של לרדת, ברצינות.
קבל את התנצלותי הכנה והבטחה שלא אתבטא איתך ככה
felix_r כתב:אין לי קבוצה מועדפת בספרד. אני זוכר שפעם היה נורא כייף לצפות במשחקים של סלטה-ויגו עם רביבו בהרכב. אחלה קבוצה זאת הייתה
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:בן, עוד כמה שנים לא תתרגש מדברים כאלה, לא בקטע של לרדת, ברצינות.
מילה מוזרה
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:בן, עוד כמה שנים לא תתרגש מדברים כאלה, לא בקטע של לרדת, ברצינות.
MaccabiTA כתב:felix_r כתב:אין לי קבוצה מועדפת בספרד. אני זוכר שפעם היה נורא כייף לצפות במשחקים של סלטה-ויגו עם רביבו בהרכב. אחלה קבוצה זאת הייתה
התחלתי לצפות בספרדית בשלהי התקופה שלו שם ואני זוכר שסלטה שלו באמת הייתה קבוצה מהנה לצפייה.
אני גם זוכר שבתור ילד הייתי בטוח שהוא עושה סלטה אחרי שהוא כובש כי קוראים לקבוצה סלטה
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:בן, עוד כמה שנים לא תתרגש מדברים כאלה, לא בקטע של לרדת, ברצינות.
מילה מוזרה
חסרה לך ע' בסוף?
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:felix_r כתב:אין לי קבוצה מועדפת בספרד. אני זוכר שפעם היה נורא כייף לצפות במשחקים של סלטה-ויגו עם רביבו בהרכב. אחלה קבוצה זאת הייתה
התחלתי לצפות בספרדית בשלהי התקופה שלו שם ואני זוכר שסלטה שלו באמת הייתה קבוצה מהנה לצפייה.
אני גם זוכר שבתור ילד הייתי בטוח שהוא עושה סלטה אחרי שהוא כובש כי קוראים לקבוצה סלטה
נו מה הודאל
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:בן, עוד כמה שנים לא תתרגש מדברים כאלה, לא בקטע של לרדת, ברצינות.
איכס
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:בן, עוד כמה שנים לא תתרגש מדברים כאלה, לא בקטע של לרדת, ברצינות.
איכס
זה מה שהפריע לך מכל הדיון פה?
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:[quote="LIAV10"]בן, עוד כמה שנים לא תתרגש מדברים כאלה, לא בקטע של לרדת, ברצינות.
איכס
זה מה שהפריע לך מכל הדיון פה?
MaccabiTA כתב:מעדיף שלא להכנס להתבטאויות שנויות במחלוקת עם קטינים ברשת, מסוכן כל העסק הזה..
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:מעדיף שלא להכנס להתבטאויות שנויות במחלוקת עם קטינים ברשת, מסוכן כל העסק הזה..
If his age is on the clock he is ready for the mock
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:מעדיף שלא להכנס להתבטאויות שנויות במחלוקת עם קטינים ברשת, מסוכן כל העסק הזה..
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:מעדיף שלא להכנס להתבטאויות שנויות במחלוקת עם קטינים ברשת, מסוכן כל העסק הזה..
Even if his age is on the clock he is still מחוץ לחוק
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:מעדיף שלא להכנס להתבטאויות שנויות במחלוקת עם קטינים ברשת, מסוכן כל העסק הזה..
Even if his age is on the clock he is still מחוץ לחוק
ו.... באן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים