https://twitter.com/kann_news/status/12 ... 73542?s=19

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מעניין כמה עוד פרסומים (ללא הכחשות של הליכוד) על "ליקוקי תחת" של ביבי והשפחות שלו לרשימה המשותפת נצטרך לשמוע בשביל שהביביסטים יפתחו מינימום של מודעות עצמית
MTA2311 כתב:
מבין מצויין מה המשמעות של המהלך הזה. והיא אפסית. בסך הכל הימנעות בהצבעה.
MTA2311 כתב:לא הבנתי אבאלה
לביבי מותר ללקק את התחת לרשימה המשותפת או לא? מה אמרת כשהוא עשה את זה אינספור פעמים בעבר? איפה היית אז? הם לא היו מחבלים? לא חששת עמוקות לבטחון המדינה? אתה איש ימין ערכי או לא? אתה מסתכל על עצמך במראה ויורק או לא? טפו.........
תענה פעם אחת בחיים שלך לעניין. אתה הרי יודע מצויין שאם האופציה היחידה של ביבי להישאר בשלטון הייתה להיעזר בערבים הוא היה קופץ על זה בלי להסס אז מה אתה מזיין את השכל בדיוק?
אני פשוט בניגוד אליך, שאולי עזב את ברית המועצות אבל עדיין חי במנטאליות סובייטית, שלא מרגיש בטוח עד שהזין של המנהיג העליון לא תקוע לו עמוק בתחת, מבין מצויין מה המשמעות של המהלך הזה. והיא אפסית. בסך הכל הימנעות בהצבעה. אבל אתה כמובן תמשיך לצטט את דף המסרים של אוריך ועופר גולן כי למען האמת, והגיע הזמן שמישהו יגיד את זה, אתה פשוט אדם טיפש מדי בשביל לנתח עצמאית את המצב.
טיפש. חסר מושג. חסר הבנה. שיהיה לך המשך ערב של אוננות מול סרטונים של ביבי נואם באנגלית מצויין.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:
מבין מצויין מה המשמעות של המהלך הזה. והיא אפסית. בסך הכל הימנעות בהצבעה.
על מה אתה מדבר בדיוק? איזו הימנעות ובאיזו הצבעה?
ואם המשמעות היא אפסית למה כחול לבן פימפמו אלפי פעמים שהם לא ישבו עם המשותפת ולא יזדקקו לתמיכה שלהם מבחוץ ומבפנים?
ולמה האוזר, הנדל, טרופר ואשכנזי מתנגדים?
ונראה לך באמת שמישהו שהצביע ליכוד היה מסכים שביבי יקים ממשלה בתמיכת המשותפת? זה נשמע לך סביר?
ולמה השפה הנמוכה?
MTA2311 כתב:מאות ואלפי הצבעות על התקציב? הצבעה אחת.
כולם מבטיחים הבטחות בבחירות ולא מקיימים. זאת הפוליטיקה כמו שמצביעי ביבי יודעים מצויין ואומרים בכל הזדמנות. נוצר מצב אחרי הבחירות שכחול לבן צריכה להחליט בין בגידה בכל המהות שלה שזה להחליף את ביבי לבין ללכת בניגוד להבטחת בחירות לא להסתייע במשותפת. מה יותר גרוע? תלוי בתנאים להליכה עם המשותפת. כלומר, ענייני מהות. כל הדיבורים על הפרת הבטחות מצד אחד, והסתייעות במחבלים מצד שני מצד מצביעי ליכוד הם מגוחכים, כי ביבי עושה את שני הדברים האלה מאז היום הראשון שלו בפוליטיקה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מאות ואלפי הצבעות על התקציב? הצבעה אחת.
כולם מבטיחים הבטחות בבחירות ולא מקיימים. זאת הפוליטיקה כמו שמצביעי ביבי יודעים מצויין ואומרים בכל הזדמנות. נוצר מצב אחרי הבחירות שכחול לבן צריכה להחליט בין בגידה בכל המהות שלה שזה להחליף את ביבי לבין ללכת בניגוד להבטחת בחירות לא להסתייע במשותפת. מה יותר גרוע? תלוי בתנאים להליכה עם המשותפת. כלומר, ענייני מהות. כל הדיבורים על הפרת הבטחות מצד אחד, והסתייעות במחבלים מצד שני מצד מצביעי ליכוד הם מגוחכים, כי ביבי עושה את שני הדברים האלה מאז היום הראשון שלו בפוליטיקה.
זה לא נכון. זאת לא הצבעה אחת.
זה נכון שמבטיחים הבטחות ומפרים אותם. זה חלק מהמשחק. אבל אתה לא יכול לשים את האוזר ואת הנדל בפרונט בשביל להביא כמה קולות של הימין הרך, ואז לכעוס עליהם שהם מנסים לקיים את ההבטחה שלהם לציבור שהם הביאו לכחול לבן.
דבר מעניין שאמרת - זה שכל המהות של כחול לבן זה רק לא ביבי. זה משהו שבוחרי כחול לבן מאוד נעלבים כשאומרים להם, אבל למעשה זאת האידיאולוגיה היחידה של המפלגה הזאת. בשביל זה הם יילכו עם הערבים, החרדים, ליברמן או בנט. לא באמת אכפת להם מי.
ולגבי המשפט האחרון, זה כמובן לא נכון.
99.9% מההצבעות ומהדברים שהליכוד העביר היו בניגוד להצבעת המשותפת. אז היה את עניין פיזור הכנסת (טעות גדולה של ביבי), והיה את עניין המבקר (שגם שם לא בדיוק ברור שהיה שיתוף פעולה אבל נגיד). עדיין - הרוב המוחלט הוא נגד המשותפת.
אגב - יש הבטחות ויש הבטחות. הבטחה כל כך מפורשת וכל כך בולטת, אני לא זוכר שביבי הפר דקה אחרי הבחירות (אולי כן, אני לא זוכר).
jol9 כתב:זאת לא הצבעה אחת מהותית. זה הרבה מאוד הצבעות מהותיות, שבכולן דרוש רוב. אתה מוזמן להתווכח עם עמית סגל על זה.
המהות שלי היא ממש לא רק ביבי. אם אוחנה יהיה ראש הליכוד אצביע לליכוד אפילו בחדווה יתרה. כרגע זה מה יש, אבל זה באמת נוח לקטלג את כל מי שמצביע ליכוד כביביסטים. זה מובן לי.
הפרסומים האלה לא מעניינים. מה שמעניין זה עובדות בשטח. מבחינת עובדות בשטח ביבי ניסה להביא לעצמו מצביעים ערבים, שזה מעולה (אני לגמרי בעד שילוב וייצוג הולם לאזרחים הערבים בכנסת כולל בממשלה).
אני מדבר על שיתופי פעולה דה פקטו עם המשותפת. היא מזערית במקרה הטוב, ולא - אף בוחר ליכוד סביר, למעט אולי ביביסטים אמיתיים, לא היה מאפשר מהלך של חיבור עם המשותפת לצורך הקמת ממשלה.
גם לא מר"צ.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:זאת לא הצבעה אחת מהותית. זה הרבה מאוד הצבעות מהותיות, שבכולן דרוש רוב. אתה מוזמן להתווכח עם עמית סגל על זה.
המהות שלי היא ממש לא רק ביבי. אם אוחנה יהיה ראש הליכוד אצביע לליכוד אפילו בחדווה יתרה. כרגע זה מה יש, אבל זה באמת נוח לקטלג את כל מי שמצביע ליכוד כביביסטים. זה מובן לי.
הפרסומים האלה לא מעניינים. מה שמעניין זה עובדות בשטח. מבחינת עובדות בשטח ביבי ניסה להביא לעצמו מצביעים ערבים, שזה מעולה (אני לגמרי בעד שילוב וייצוג הולם לאזרחים הערבים בכנסת כולל בממשלה).
אני מדבר על שיתופי פעולה דה פקטו עם המשותפת. היא מזערית במקרה הטוב, ולא - אף בוחר ליכוד סביר, למעט אולי ביביסטים אמיתיים, לא היה מאפשר מהלך של חיבור עם המשותפת לצורך הקמת ממשלה.
גם לא מר"צ.
סורי, עמית סגל מעניין לי את הביצה. אני יודע בדיוק מה זה הצבעה על תקציב וחוק ההסדרים וממש לא צריך איזה תועמלן בשקל שמאז הבחירות לא פספס הזדמנות לטעות שיסביר לי. רוצה לקחת את מה שהוא אומר בצורה עיוורת, תהנה. רק אל תדבר אחרי זה על תקשורת שמאלנית וכו ועל איך השמאל ניזון רק מהתקשורת כשכל מקורות המידע שלך זה הסגלים וריקלין.
אתה ביביסט אחושרמוטה אבאלה. אם אתה תומך בראש ממשלה שהולך לבלות 3 פעמים בשבוע במשפט במשך השנים הקרובות, שלא מצליח להרכיב ממשלה כבר 3 מערכות בחירות, ושאם הוא היה מחוץ למערכת הייתה קמה פה ממשלת ימין שתקדם אקטיבית את האג'נדה שלך כביכול, אז הדבר היחיד שמעניין אוץך זה ביבי. אבל זה נוח לחשוב על עצמך כאידיאליסט ולא כאדם שהולך באופן עיוור אחרי ביבי. אני מבין.
רק ביבי זה לגיטימי. גם רק לא ביבי זה לגיטימי. רק בוא לא נשקר לעצמנו שאנחנו משהו שאנחנו לא. זה מביך.
אף בוחר ליכוד לא היה מאפשר... בסדר. אני בטוח שאם היית שואל לפני כמה שנים על הביזון שקורה היום בעזה היית מצהיר בלי להסס שאף מצביע ליכוד לא היה מאפשר לביזיון הזה להימשך. אבל אתה יודע איך זה, יש עולם ערכים ואג'נדות, ויש את אבא ביבי שהוא מעל הכל.
יאיר לפיד משקר במצח נחושה
ממשלת 40 מול 58 איננה יכולה
לתפקד יום אחד ללא המשך תמיכת
המשותפת בכל הצבעות במליאה ובועדות .לכן חייב להיות שת"פ יום יומי
בין כח"ל לבין המשותפת. לא מאמין שטיבי ועודה יסכימו שלפיד ישתמש בהם פעם ואחר כך יחזור להחרים אותם
MTA2311 כתב:הכי קל להגיד יודע יותר טוב מכולם. אתה היית נחרץ לא פחות ממני בדיון הזה ובכל האחרים. לא הבאת ראיות, או סימוכין לשום דבר.
בתור אדם שקבע נחרצות שתפרו לביבי תיקים בלי שום ידע משפטי, הייתי מצפה לקצת יותר צניעות ובטח לא להאשים מישהו אחר שהוא חושב שהוא יודע יותר טוב מכולם.
למען האמת אני אחד היותר מסוייגים פה בתרד. תעבור קצת על הודעות של עצמך רק מהימים האחרונים (ממשלה עם תומכי טרור וכו) ואז תדבר.
MTA2311 כתב:"עמית סגל אמר"
jol9 כתב:MTA2311 כתב:הכי קל להגיד יודע יותר טוב מכולם. אתה היית נחרץ לא פחות ממני בדיון הזה ובכל האחרים. לא הבאת ראיות, או סימוכין לשום דבר.
בתור אדם שקבע נחרצות שתפרו לביבי תיקים בלי שום ידע משפטי, הייתי מצפה לקצת יותר צניעות ובטח לא להאשים מישהו אחר שהוא חושב שהוא יודע יותר טוב מכולם.
למען האמת אני אחד היותר מסוייגים פה בתרד. תעבור קצת על הודעות של עצמך רק מהימים האחרונים (ממשלה עם תומכי טרור וכו) ואז תדבר.
לא. לא הייתי יותר נחרץ ממך בשום דיון.
אתה אמרת עכשיו שעמית סגל מעניין לך את הביצה ושהוא תועמלן בשקל. ועוד בנושאים פוליטיים... צניעות זה לא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים