בחירות מרץ 2020 (סיבוב 3) - יש ממשלה

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בחירות מרץ 2020 (סיבוב 3)

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2020, 03:18

תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 10 מרץ 2020, 03:41

MTA2311 כתב:מעניין כמה עוד פרסומים (ללא הכחשות של הליכוד) על "ליקוקי תחת" של ביבי והשפחות שלו לרשימה המשותפת נצטרך לשמוע בשביל שהביביסטים יפתחו מינימום של מודעות עצמית

כן, כן, אנחנו כבר יודעים איזה חרא ביבי. אתה, ותעמולני השמאל, ששתפו לך את המוח, מספרים לנו כל יום שביבי הוא יותר גרוע מהיטלר. צריך להרוג אותו, ואם אפשר גם את משפחתו. שמענו. יודעים.

אבל בוא נדבר עליך! כן, עליך. תעמוד רגע מול מראה, תסתכל על עצמך ותגיד: אני איש ימין ערכי. איני דוגל במפעל הציוני, במפעל ההתישבות, בארץ ישראל השלמה. אני מקבל הודעות מבן גביר לפני הבחירות, כי אני לא איש של פשרות, אני אידאליסט ציוני אמיתי! לכן אני מצדיק חיבור לחלאות אדם שתומכים במחבלים ברוצחיהם של ילדים יהודים. הכל כשר כדי להפיל ראש ממשלה שהביא את המדינה למצב הכי טוב שלה בהיסטוריה. עכשיו אתה יכול לרוק בפנים של עצמך במראה. טפו!..
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2020, 03:56

לא הבנתי אבאלה

לביבי מותר ללקק את התחת לרשימה המשותפת או לא? מה אמרת כשהוא עשה את זה אינספור פעמים בעבר? איפה היית אז? הם לא היו מחבלים? לא חששת עמוקות לבטחון המדינה? אתה איש ימין ערכי או לא? אתה מסתכל על עצמך במראה ויורק או לא? טפו.........

תענה פעם אחת בחיים שלך לעניין. אתה הרי יודע מצויין שאם האופציה היחידה של ביבי להישאר בשלטון הייתה להיעזר בערבים הוא היה קופץ על זה בלי להסס אז מה אתה מזיין את השכל בדיוק?

אני פשוט בניגוד אליך, שאולי עזב את ברית המועצות אבל עדיין חי במנטאליות סובייטית, שלא מרגיש בטוח עד שהזין של המנהיג העליון לא תקוע לו עמוק בתחת, מבין מצויין מה המשמעות של המהלך הזה. והיא אפסית. בסך הכל הימנעות בהצבעה. אבל אתה כמובן תמשיך לצטט את דף המסרים של אוריך ועופר גולן כי למען האמת, והגיע הזמן שמישהו יגיד את זה, אתה פשוט אדם טיפש מדי בשביל לנתח עצמאית את המצב.

טיפש. חסר מושג. חסר הבנה. שיהיה לך המשך ערב של אוננות מול סרטונים של ביבי נואם באנגלית מצויין.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2020, 10:06

MTA2311 כתב:
מבין מצויין מה המשמעות של המהלך הזה. והיא אפסית. בסך הכל הימנעות בהצבעה.

על מה אתה מדבר בדיוק? איזו הימנעות ובאיזו הצבעה?

ואם המשמעות היא אפסית למה כחול לבן פימפמו אלפי פעמים שהם לא ישבו עם המשותפת ולא יזדקקו לתמיכה שלהם מבחוץ ומבפנים?

ולמה האוזר, הנדל, טרופר ואשכנזי מתנגדים?

ונראה לך באמת שמישהו שהצביע ליכוד היה מסכים שביבי יקים ממשלה בתמיכת המשותפת? זה נשמע לך סביר?

ולמה השפה הנמוכה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 10 מרץ 2020, 11:34

MTA2311 כתב:לא הבנתי אבאלה

לביבי מותר ללקק את התחת לרשימה המשותפת או לא? מה אמרת כשהוא עשה את זה אינספור פעמים בעבר? איפה היית אז? הם לא היו מחבלים? לא חששת עמוקות לבטחון המדינה? אתה איש ימין ערכי או לא? אתה מסתכל על עצמך במראה ויורק או לא? טפו.........

תענה פעם אחת בחיים שלך לעניין. אתה הרי יודע מצויין שאם האופציה היחידה של ביבי להישאר בשלטון הייתה להיעזר בערבים הוא היה קופץ על זה בלי להסס אז מה אתה מזיין את השכל בדיוק?

אני פשוט בניגוד אליך, שאולי עזב את ברית המועצות אבל עדיין חי במנטאליות סובייטית, שלא מרגיש בטוח עד שהזין של המנהיג העליון לא תקוע לו עמוק בתחת, מבין מצויין מה המשמעות של המהלך הזה. והיא אפסית. בסך הכל הימנעות בהצבעה. אבל אתה כמובן תמשיך לצטט את דף המסרים של אוריך ועופר גולן כי למען האמת, והגיע הזמן שמישהו יגיד את זה, אתה פשוט אדם טיפש מדי בשביל לנתח עצמאית את המצב.

טיפש. חסר מושג. חסר הבנה. שיהיה לך המשך ערב של אוננות מול סרטונים של ביבי נואם באנגלית מצויין.

מה לא הבנת חתיכת דמגוג מתלמד? אני לא דיברתי על ביבי, וציינתי זאת כבר בהתחלה! אני דיברתי עליך בלבד. עליך!

אני שואל איך אתה חי עם עצמך, חתיכת ילדון שתוף מוח? איך אתה, שכל הזמן בא בטענות לביבי על כך שהוא לא בוחל בעמצאים, משקר, לא נקי כפיים (וכל שאר האשמות שלך, הרשימה היא מאוד ארוכה), איך אתה מצודד בגנרלים ישראלים שמלקקים לתומכי טרור? איך אתה מצדיק אותם, שרק לפני שבוע הבטיחו לבוחריהם בכל הזדמנות ובכל ערוץ טלויזיה ללכת רק עם הרוב הציוני, וכבר היום מקבלים תנאים מתומכי הרוצחים?

זה לא גורם לך לדיסוננס קוגנטיבי?

ואנא ממך, אל תסטה שוב לכיוון ההסתה נגד ביבי. יש מומחים גדולים ממך בנושא, משלמים להם משכורת בשביל זה. אתה תענה רק על עצמך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2020, 13:56

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
מבין מצויין מה המשמעות של המהלך הזה. והיא אפסית. בסך הכל הימנעות בהצבעה.

על מה אתה מדבר בדיוק? איזו הימנעות ובאיזו הצבעה?

ואם המשמעות היא אפסית למה כחול לבן פימפמו אלפי פעמים שהם לא ישבו עם המשותפת ולא יזדקקו לתמיכה שלהם מבחוץ ומבפנים?

ולמה האוזר, הנדל, טרופר ואשכנזי מתנגדים?

ונראה לך באמת שמישהו שהצביע ליכוד היה מסכים שביבי יקים ממשלה בתמיכת המשותפת? זה נשמע לך סביר?

ולמה השפה הנמוכה?

הם פימפמו כי הם ראו שהיה קמפיין נגדי מאוד אגרסיבי וידעו מצויין שרוב העם לא יודע מה המשמעות המהלך הזה. גם פה בעיקר ציטטו את הקמפיין ("ממשלה עם תומכי טרור") וחשבו שהם יוכלו להפיל את הממשלה בכל רגע נתון.

רוב העם לא באמת טורח לבדוק נתונים. רואים איזה משהו בפייסבוק, או רואים איזה סרטון של ביבי מדבר בפנים רציניות ומבחינתם זאת המציאות.

ואלה גם הסיבות שהאוזר והנדל מתנגדים. כי הכל במדינה הזאת הפך להיות שיח של זהויות ולא של מדיניות. גנץ היה מסכים להקים ממשלת מיעוט שתבטל את חוק השבות? שתהיה תלויה בערבים בנושאי ביטחון? מן הסתם לא. אבל הקמפיין של ביבי הצליח ואף אחד לא מבין מה המשמעות האמיתית של המהלך הזה.

לגופו של עניין, צריך לבדוק מה התנאים שהם יציבו. אם מדובר בתקציבים וכו', אין שום בעיה מבחינתי. אם מדובר בקווי יסוד זה כבר סיפור אחר. אבל חלאס עם הדמגוגיה. אין פוליטיקאי שנמצא היום במערכת שנעזר יותר בערבים מביבי. וכמו שאמרתי קודם, כולם גם יודעים שאם האופציה היחידה שלו להקים ממשלה הייתה באמצעות הימנעות של בלד בהצבעה על ממשלת מיעוט הוא היה הולך על זה עוד לפני שהיית מספיק להגיד אחמד טיבי. ואל תהיה מצחיק, ממתי ביבי זורק על מה חושבים בליכוד? או מתי בליכוד מישהו העז לצאת נגד ביבי באופן ישיר?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2020, 14:42

אז שניה רגע.
נגיד שכל השיח הוא שטחי ורדוד, ונניח שגם הח"כים לא מבינים על מה מדובר.

אמרת לפני כמה ימים שאחרי שהממשלה תקום, יהיה קשה להפיל אותה. נגיד שזה נכון (לא מצאתי משהו שסותר את מה שאמרת).
עדיין - מדובר בהצבעה בפועל של המשותפת בעד הממשלה ובנוסף בעוד מאות - אלפי הצבעות בנושא התקציב שהם יצטרכו להצביע בעד, אחרת הממשלה נופלת באופן אוטומטי.

אז זה כבר לא "בסך הכל הימנעות בהצבעה".

אני שניה גם לא נכנס לענייני ביבי. יש הרבה מה להגיד על זה, אבל שים את זה רגע בצד.
בני גנץ הבטיח מעל כל במה שלא יישב ולא יזדקק לרשימה המשותפת. יש סרטון יפה שרץ על זה בטוויטר אבל לא מצאתי אותו,
אז אפשר גם את זה:
https://twitter.com/RomanoHoring/status ... 2877490176

זה נכון. הוא גם הבטיח שלא יישב עם נתניהו, אבל זה בדיוק האבסורד. כמו האבסורד של ליברמן שאמר שלא יישב עם החרדים, עם המשיחיים, עם ביבי ועם הערבים. וגם הבטיח שלא יהיו בחירות רביעיות.

אולי בעצם מי ששטחי ולא קורא את המציאות הם אלה שהצביעו לגנץ ולליברמן, שהבטיחו הבטחות שאין שום דרך לעמוד בכולן יחד?

ועכשיו לגבי המהות...
האם זה נורא שתהיה ממשלת כחול לבן, מרץ, ליברמן ומשותפת (בפנים או בחוץ)? לדעתי כן, אבל זאת הדמוקרטיה. הם מוזמנים לנסות וללכת על ממשלה כזאת.
למה הדיבורים על ביבי ממשיכים? מה הוא קשור לעניין?

הליכוד לא ידיח את נתניהו. זה לא יקרה. צריך להתקדם מהנקודה הזאת הלאה ולהכריע לכאן או לכאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2020, 15:04

מאות ואלפי הצבעות על התקציב? הצבעה אחת.

כולם מבטיחים הבטחות בבחירות ולא מקיימים. זאת הפוליטיקה כמו שמצביעי ביבי יודעים מצויין ואומרים בכל הזדמנות. נוצר מצב אחרי הבחירות שכחול לבן צריכה להחליט בין בגידה בכל המהות שלה שזה להחליף את ביבי לבין ללכת בניגוד להבטחת בחירות לא להסתייע במשותפת. מה יותר גרוע? תלוי בתנאים להליכה עם המשותפת. כלומר, ענייני מהות. כל הדיבורים על הפרת הבטחות מצד אחד, והסתייעות במחבלים מצד שני מצד מצביעי ליכוד הם מגוחכים, כי ביבי עושה את שני הדברים האלה מאז היום הראשון שלו בפוליטיקה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2020, 15:29

MTA2311 כתב:מאות ואלפי הצבעות על התקציב? הצבעה אחת.

כולם מבטיחים הבטחות בבחירות ולא מקיימים. זאת הפוליטיקה כמו שמצביעי ביבי יודעים מצויין ואומרים בכל הזדמנות. נוצר מצב אחרי הבחירות שכחול לבן צריכה להחליט בין בגידה בכל המהות שלה שזה להחליף את ביבי לבין ללכת בניגוד להבטחת בחירות לא להסתייע במשותפת. מה יותר גרוע? תלוי בתנאים להליכה עם המשותפת. כלומר, ענייני מהות. כל הדיבורים על הפרת הבטחות מצד אחד, והסתייעות במחבלים מצד שני מצד מצביעי ליכוד הם מגוחכים, כי ביבי עושה את שני הדברים האלה מאז היום הראשון שלו בפוליטיקה.

זה לא נכון. זאת לא הצבעה אחת.

זה נכון שמבטיחים הבטחות ומפרים אותם. זה חלק מהמשחק. אבל אתה לא יכול לשים את האוזר ואת הנדל בפרונט בשביל להביא כמה קולות של הימין הרך, ואז לכעוס עליהם שהם מנסים לקיים את ההבטחה שלהם לציבור שהם הביאו לכחול לבן.

דבר מעניין שאמרת - זה שכל המהות של כחול לבן זה רק לא ביבי. זה משהו שבוחרי כחול לבן מאוד נעלבים כשאומרים להם, אבל למעשה זאת האידיאולוגיה היחידה של המפלגה הזאת. בשביל זה הם יילכו עם הערבים, החרדים, ליברמן או בנט. לא באמת אכפת להם מי.

ולגבי המשפט האחרון, זה כמובן לא נכון.
99.9% מההצבעות ומהדברים שהליכוד העביר היו בניגוד להצבעת המשותפת. אז היה את עניין פיזור הכנסת (טעות גדולה של ביבי), והיה את עניין המבקר (שגם שם לא בדיוק ברור שהיה שיתוף פעולה אבל נגיד). עדיין - הרוב המוחלט הוא נגד המשותפת.

אגב - יש הבטחות ויש הבטחות. הבטחה כל כך מפורשת וכל כך בולטת, אני לא זוכר שביבי הפר דקה אחרי הבחירות (אולי כן, אני לא זוכר).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 10 מרץ 2020, 15:48

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2020, 16:27

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:מאות ואלפי הצבעות על התקציב? הצבעה אחת.

זה לא נכון. זאת לא הצבעה אחת.

זה נכון שמבטיחים הבטחות ומפרים אותם. זה חלק מהמשחק. אבל אתה לא יכול לשים את האוזר ואת הנדל בפרונט בשביל להביא כמה קולות של הימין הרך, ואז לכעוס עליהם שהם מנסים לקיים את ההבטחה שלהם לציבור שהם הביאו לכחול לבן.

דבר מעניין שאמרת - זה שכל המהות של כחול לבן זה רק לא ביבי. זה משהו שבוחרי כחול לבן מאוד נעלבים כשאומרים להם, אבל למעשה זאת האידיאולוגיה היחידה של המפלגה הזאת. בשביל זה הם יילכו עם הערבים, החרדים, ליברמן או בנט. לא באמת אכפת להם מי.

ולגבי המשפט האחרון, זה כמובן לא נכון.
99.9% מההצבעות ומהדברים שהליכוד העביר היו בניגוד להצבעת המשותפת. אז היה את עניין פיזור הכנסת (טעות גדולה של ביבי), והיה את עניין המבקר (שגם שם לא בדיוק ברור שהיה שיתוף פעולה אבל נגיד). עדיין - הרוב המוחלט הוא נגד המשותפת.

אגב - יש הבטחות ויש הבטחות. הבטחה כל כך מפורשת וכל כך בולטת, אני לא זוכר שביבי הפר דקה אחרי הבחירות (אולי כן, אני לא זוכר).

זה נכון מאוד. זאת הצבעה אחת מבחינה מהותית.

מי כועס על האוזר והנדל? אתה מנהל דיון איתי לא עם אדם אקראי בטוויטר.

המהות של כחול לבן זה רק לא ביבי, והמהות של מצביעי ליכוד זה רק ביבי. אתה לא איש ימין, אתה ביביסט. אם למישהו היה אכפת מעקרונות או מאידיאולוגיה הייתם זורקים את ביבי מזמן כי הוא נכשל פעם אחר פעם בהקמת ממשלה ובוחרים מישהו אחר שהיה מקים ממשלת ימין אמיתית. לא אחדות. לא מיעוט. ממשלת ימין. אל תצטדק לי פה ואל תנסה להציג את עצמך או את הצד שלך כאידיאליסט. כל הגל של רק לא ביבי התחיל בגלל שהליכוד הפכה למפלגת ביבי ומצביעי הליכוד הפכו לגרופיז של ביבי.

ראית את הפרסומים השבוע על המגעים של הליכוד עם המשותפת? ראית את הלינקים שפרסמתי אתמול? מה עם הסרטון החמוד של דיכטר בערבית? כנסי הבחירות בטמרה? ביבי עושה קמפיין מאוד מוצלח מבחינתו על החיבור עם המשותפת, אבל הוא יכול להצליח רק עם הבוחרים שלו יתעלמו לחלוטין מכל המהלכים שלו עם המשותפת, ובעיקר מהידיעה שהם מנסים להדחיק- אם הוא היה תלוי בהם להקמת ממשלת מיעוט, ממשלת מיעוט שכזאת כבר הייתה קמה מזמן. אתה לא חייב להודות בזה, אבל אתה יודע את זה מצויין.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2020, 17:27

זאת לא הצבעה אחת מהותית. זה הרבה מאוד הצבעות מהותיות, שבכולן דרוש רוב. אתה מוזמן להתווכח עם עמית סגל על זה.

המהות שלי היא ממש לא רק ביבי. אם אוחנה יהיה ראש הליכוד אצביע לליכוד אפילו בחדווה יתרה. כרגע זה מה יש, אבל זה באמת נוח לקטלג את כל מי שמצביע ליכוד כביביסטים. זה מובן לי.

הפרסומים האלה לא מעניינים. מה שמעניין זה עובדות בשטח. מבחינת עובדות בשטח ביבי ניסה להביא לעצמו מצביעים ערבים, שזה מעולה (אני לגמרי בעד שילוב וייצוג הולם לאזרחים הערבים בכנסת כולל בממשלה).

אני מדבר על שיתופי פעולה דה פקטו עם המשותפת. היא מזערית במקרה הטוב, ולא - אף בוחר ליכוד סביר, למעט אולי ביביסטים אמיתיים, לא היה מאפשר מהלך של חיבור עם המשותפת לצורך הקמת ממשלה.
גם לא מר"צ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2020, 17:42

jol9 כתב:זאת לא הצבעה אחת מהותית. זה הרבה מאוד הצבעות מהותיות, שבכולן דרוש רוב. אתה מוזמן להתווכח עם עמית סגל על זה.

המהות שלי היא ממש לא רק ביבי. אם אוחנה יהיה ראש הליכוד אצביע לליכוד אפילו בחדווה יתרה. כרגע זה מה יש, אבל זה באמת נוח לקטלג את כל מי שמצביע ליכוד כביביסטים. זה מובן לי.

הפרסומים האלה לא מעניינים. מה שמעניין זה עובדות בשטח. מבחינת עובדות בשטח ביבי ניסה להביא לעצמו מצביעים ערבים, שזה מעולה (אני לגמרי בעד שילוב וייצוג הולם לאזרחים הערבים בכנסת כולל בממשלה).

אני מדבר על שיתופי פעולה דה פקטו עם המשותפת. היא מזערית במקרה הטוב, ולא - אף בוחר ליכוד סביר, למעט אולי ביביסטים אמיתיים, לא היה מאפשר מהלך של חיבור עם המשותפת לצורך הקמת ממשלה.
גם לא מר"צ.

סורי, עמית סגל מעניין לי את הביצה. אני יודע בדיוק מה זה הצבעה על תקציב וחוק ההסדרים וממש לא צריך איזה תועמלן בשקל שמאז הבחירות לא פספס הזדמנות לטעות שיסביר לי. רוצה לקחת את מה שהוא אומר בצורה עיוורת, תהנה. רק אל תדבר אחרי זה על תקשורת שמאלנית וכו ועל איך השמאל ניזון רק מהתקשורת כשכל מקורות המידע שלך זה הסגלים וריקלין.

אתה ביביסט אחושרמוטה אבאלה. אם אתה תומך בראש ממשלה שהולך לבלות 3 פעמים בשבוע במשפט במשך השנים הקרובות, שלא מצליח להרכיב ממשלה כבר 3 מערכות בחירות, ושאם הוא היה מחוץ למערכת הייתה קמה פה ממשלת ימין שתקדם אקטיבית את האג'נדה שלך כביכול, אז הדבר היחיד שמעניין אוץך זה ביבי. אבל זה נוח לחשוב על עצמך כאידיאליסט ולא כאדם שהולך באופן עיוור אחרי ביבי. אני מבין.

רק ביבי זה לגיטימי. גם רק לא ביבי זה לגיטימי. רק בוא לא נשקר לעצמנו שאנחנו משהו שאנחנו לא. זה מביך.

אף בוחר ליכוד לא היה מאפשר... בסדר. אני בטוח שאם היית שואל לפני כמה שנים על הביזון שקורה היום בעזה היית מצהיר בלי להסס שאף מצביע ליכוד לא היה מאפשר לביזיון הזה להימשך. אבל אתה יודע איך זה, יש עולם ערכים ואג'נדות, ויש את אבא ביבי שהוא מעל הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2020, 18:06

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:זאת לא הצבעה אחת מהותית. זה הרבה מאוד הצבעות מהותיות, שבכולן דרוש רוב. אתה מוזמן להתווכח עם עמית סגל על זה.

גם לא מר"צ.

סורי, עמית סגל מעניין לי את הביצה. אני יודע בדיוק מה זה הצבעה על תקציב וחוק ההסדרים וממש לא צריך איזה תועמלן בשקל שמאז הבחירות לא פספס הזדמנות לטעות שיסביר לי. רוצה לקחת את מה שהוא אומר בצורה עיוורת, תהנה. רק אל תדבר אחרי זה על תקשורת שמאלנית וכו ועל איך השמאל ניזון רק מהתקשורת כשכל מקורות המידע שלך זה הסגלים וריקלין.

אתה ביביסט אחושרמוטה אבאלה. אם אתה תומך בראש ממשלה שהולך לבלות 3 פעמים בשבוע במשפט במשך השנים הקרובות, שלא מצליח להרכיב ממשלה כבר 3 מערכות בחירות, ושאם הוא היה מחוץ למערכת הייתה קמה פה ממשלת ימין שתקדם אקטיבית את האג'נדה שלך כביכול, אז הדבר היחיד שמעניין אוץך זה ביבי. אבל זה נוח לחשוב על עצמך כאידיאליסט ולא כאדם שהולך באופן עיוור אחרי ביבי. אני מבין.

רק ביבי זה לגיטימי. גם רק לא ביבי זה לגיטימי. רק בוא לא נשקר לעצמנו שאנחנו משהו שאנחנו לא. זה מביך.

אף בוחר ליכוד לא היה מאפשר... בסדר. אני בטוח שאם היית שואל לפני כמה שנים על הביזון שקורה היום בעזה היית מצהיר בלי להסס שאף מצביע ליכוד לא היה מאפשר לביזיון הזה להימשך. אבל אתה יודע איך זה, יש עולם ערכים ואג'נדות, ויש את אבא ביבי שהוא מעל הכל.

תשמע, אתה משהו.
קשה להתווכח עם מישהו שחושב שהוא יודע הכל יותר טוב מכולם.

זה בסדר. אתה תמשיך להיות אידיאליסט שמתבונן על הכל מלמעלה ומנתח את הכל בצורה מדוייקת ומושלמת, ואני אמשיך בבורות שלי.

אגב לסגל מותר להיות ימני. בענייני המקצוע שלו הוא לא רואה לא אותך ולא אף אחד מהעיתונאים ממטר. הוא חי את התחום, וברור לי שאתה טועה כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2020, 18:11

הכי קל להגיד יודע יותר טוב מכולם. אתה היית נחרץ לא פחות ממני בדיון הזה ובכל האחרים. לא הבאת ראיות, או סימוכין לשום דבר.

בתור אדם שקבע נחרצות שתפרו לביבי תיקים בלי שום ידע משפטי, הייתי מצפה לקצת יותר צניעות ובטח לא להאשים מישהו אחר שהוא חושב שהוא יודע יותר טוב מכולם.

למען האמת אני אחד היותר מסוייגים פה בתרד. תעבור קצת על הודעות של עצמך רק מהימים האחרונים (ממשלה עם תומכי טרור וכו) ואז תדבר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2020, 18:17

הנה דברים של חיים רמון

יאיר לפיד משקר במצח נחושה
ממשלת 40 מול 58 איננה יכולה
לתפקד יום אחד ללא המשך תמיכת
המשותפת בכל הצבעות במליאה ובועדות .לכן חייב להיות שת"פ יום יומי
בין כח"ל לבין המשותפת. לא מאמין שטיבי ועודה יסכימו שלפיד ישתמש בהם פעם ואחר כך יחזור להחרים אותם

https://twitter.com/ramonhaim/status/12 ... 6198070272

אני מניח (רק מניח) שרמון הוא לא ביביסט. והוא כנראה גם מבין דבר או שניים בעבודה הפרלמנטרית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2020, 18:20

"עמית סגל אמר" תמונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2020, 18:24

MTA2311 כתב:הכי קל להגיד יודע יותר טוב מכולם. אתה היית נחרץ לא פחות ממני בדיון הזה ובכל האחרים. לא הבאת ראיות, או סימוכין לשום דבר.

בתור אדם שקבע נחרצות שתפרו לביבי תיקים בלי שום ידע משפטי, הייתי מצפה לקצת יותר צניעות ובטח לא להאשים מישהו אחר שהוא חושב שהוא יודע יותר טוב מכולם.

למען האמת אני אחד היותר מסוייגים פה בתרד. תעבור קצת על הודעות של עצמך רק מהימים האחרונים (ממשלה עם תומכי טרור וכו) ואז תדבר.

לא. לא הייתי יותר נחרץ ממך בשום דיון.
אתה אמרת עכשיו שעמית סגל מעניין לך את הביצה ושהוא תועמלן בשקל. ועוד בנושאים פוליטיים... צניעות זה לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2020, 18:25

MTA2311 כתב:"עמית סגל אמר" תמונה

רק שלפני שעולים להצביע על התקציב מצביעים על עוד מליון נושאים
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2020, 18:32

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:הכי קל להגיד יודע יותר טוב מכולם. אתה היית נחרץ לא פחות ממני בדיון הזה ובכל האחרים. לא הבאת ראיות, או סימוכין לשום דבר.

לא. לא הייתי יותר נחרץ ממך בשום דיון.
אתה אמרת עכשיו שעמית סגל מעניין לך את הביצה ושהוא תועמלן בשקל. ועוד בנושאים פוליטיים... צניעות זה לא.

אתה באופן עקבי הרבה יותר נחרץ, בנושאים שאתה יודע פחות. בוא... תפרו לו תיקים, שוחד על סיקור אוהד, ממשלה עם תומכי טרור... בוא... לא הייתי אומר כלום אם לא היית מדבר עליי ומפגין חוסר מודעות עצמית מדהים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים