כאן מדברים על הכל
20 יולי 2014, 18:22
הותר לפרסום: 13 לוחמי גולני נהרגו. יהי זכרם ברוך
20 יולי 2014, 18:26
בין ההרוגים- מג"ד וסמג"ד של גדוד הסיור.
פשוט מכה עצומה למדינת ישראל ולצבא.
כמו שאמרתי קודם, מדובר בתקרית הקשה ביותר בשנים האחרונות.
עצוב מאוד.
לפי מה שהבנתי הם נתקלו במארב גדול מאוד של החמאס ועד עכשיו לא הצליחו לזהות חלק מההרוגים.
20 יולי 2014, 18:30
18 חיילים הרוגים ביומיים. אם ישראל לא הולכת במבצע הזה עד הסוף, המוות של הלוחמים יהיה לחינם וזה יהיה בכייה לדורות.
20 יולי 2014, 18:33
אסון גדול , הלב כואב ומדמם , ייש גם רגעים כאלה וכל מלחמה יש לה את הרגע אין מה לעשות ...
מריך לחזק את החיילים ולתמוך במשפחות , על האנשים והחיילים האלה עומדת וחיה המדינה הזו , יהה זכרם ברוך .
20 יולי 2014, 18:38
הלב שלי נשבר... שמעתי שמועות בבוקר ולא רציתי להאמין...
יהי זכרם ברוך
הלוואי שזה יהיה המחיר האחרון שנצטרך לשלם...
20 יולי 2014, 18:40
אני חושב שחמאס הצליח להשיג את "תמונת הניצחון" שלו שהוא כל כך חיפש, ולא מן הנמנע שנתחיל לשמוע דיבורים על הפסקת אש בקרוב.
20 יולי 2014, 19:06

הם האלופים האמיתיים.
מרגש.
(קרדיט לתמונה- פייסבוק של מכבי)
20 יולי 2014, 19:19
שמואל1 כתב:אני חושב שחמאס הצליח להשיג את "תמונת הניצחון" שלו שהוא כל כך חיפש, ולא מן הנמנע שנתחיל לשמוע דיבורים על הפסקת אש בקרוב.
די, שמואל
20 יולי 2014, 19:24
כן, באמת מעצבן לשמוע את המשפטים האלה, אתה פשוט מוריד מורל מקצועי.
נחתה עלינו מכה קשה, די להוסיף שמן למדורה.
20 יולי 2014, 19:46
שמואל1 כתב:אני חושב שחמאס הצליח להשיג את "תמונת הניצחון" שלו שהוא כל כך חיפש, ולא מן הנמנע שנתחיל לשמוע דיבורים על הפסקת אש בקרוב.
שמואל, תפסיק בבקשה לכתוב הודעות כאלה בנושא הזה
20 יולי 2014, 19:47
לא נתפס, אסון נוראי
נמאס לי מהמלחמה הזאת, שיוציאו את הצבא משם ויפוצצו מהאוויר. הלילה הזה היה סיוט עם כל השמועות והתמונות של עזה עולה באש, מתה מפחד. לפחות האזעקות נרגעו פה.
20 יולי 2014, 19:53
הייתי בטוחה שכל ה-13 נהרגו באותה תקרית
20 יולי 2014, 19:54
אסון גדול, בערוץ 10 לפני שעה וחצי בערך דיברו על זה שצהל פרסם כרוזים שהולכים להפציץ את השכונה כבר 4 ימים וחמאס פשוט חיכו שם לצהל, אם זה נכון, חייבים להפסיק עם הכרוזים האידיוטים האלו, גם אם זה אומר שימותו להם יותר ויהיו תמונות נוראיות, אף מדינה בעולם לא בוחרת בילדים של האויבים לפני הילדים שלה.
20 יולי 2014, 20:26
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שחמאס הצליח להשיג את "תמונת הניצחון" שלו שהוא כל כך חיפש, ולא מן הנמנע שנתחיל לשמוע דיבורים על הפסקת אש בקרוב.
מה הבעיה במה שאמרתי?
נראה לי שלגמרי פיספסתם את הכוונה שלי.
20 יולי 2014, 20:43
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שחמאס הצליח להשיג את "תמונת הניצחון" שלו שהוא כל כך חיפש, ולא מן הנמנע שנתחיל לשמוע דיבורים על הפסקת אש בקרוב.
מה הבעיה במה שאמרתי?
אל תעלב אבל יש לך קטע כזה שאתה מאדיר ומפאר דווקא את האויב והיריב ולהציג אותנו ככאלה שנכשלים
זה קורה בעיקר בכדורסל (כמובן ששם מדובר ביריב ולא אויב חס ושלום) ובגלל זה מתעצבנים עליך שם ועכשיו אתה עושה את זה גם פה ושמדובר בנושא ביטחון ובחיי אדם אז זה ממש מעצבן
אני בטוח שאתה לא עושה את זה בכוונה אבל זה איזה קטע שיש לך
20 יולי 2014, 20:48
Roni1 כתב:לא נתפס, אסון נוראי
נמאס לי מהמלחמה הזאת, שיוציאו את הצבא משם ויפוצצו מהאוויר. הלילה הזה היה סיוט עם כל השמועות והתמונות של עזה עולה באש, מתה מפחד. לפחות האזעקות נרגעו פה.
לפני שנכנסו את דרשת שיכנסו, לא?
20 יולי 2014, 20:53
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שחמאס הצליח להשיג את "תמונת הניצחון" שלו שהוא כל כך חיפש, ולא מן הנמנע שנתחיל לשמוע דיבורים על הפסקת אש בקרוב.
מה הבעיה במה שאמרתי?
אל תעלב אבל יש לך קטע כזה שאתה מאדיר ומפאר דווקא את האויב והיריב ולהציג אותנו ככאלה שנכשלים
זה קורה בעיקר בכדורסל (כמובן ששם מדובר ביריב ולא אויב חס ושלום) ובגלל זה מתעצבנים עליך שם ועכשיו אתה עושה את זה גם פה ושמדובר בנושא ביטחון ובחיי אדם אז זה ממש מעצבן
אז רוני, כמו שחשבתי, ממש לא ירדתם לסוף דעתי.
כלל לא האדרתי את חמאס- ההפך הוא הנכון.
הכוונה שלי הייתה הפוכה ובאה להציג כמה חמאס הוא אויב חלש שרק מחפש איזושהי "תמונת ניצחון" (ושים לב ששמתי את זה במרכאות גם בתגובה המקורית) כדי להיחלץ מהמבצע הזה.
צר לי שלא הבנתם אותי נכון, ממש לא התכוונתי להאדיר או לפאר את האויב.
20 יולי 2014, 21:42
felix_r כתב:Roni1 כתב:לא נתפס, אסון נוראי
לפני שנכנסו את דרשת שיכנסו, לא?
לא דרשתי כלום, הייתי נגד הפסקת אש שהמשמעות שלה הוא סבב נוסף בעוד כמה חודשים ונגד גיוס מילואים המוני שאין שום כוונה לנצל אותו מעבר להצגה מאיימת. כתבתי גם שמבחינתי אם ביבי מצליח להביא לפירוז הרצועה במו״מ ובלי נפגעים זה עדיף (לפני סיפור המנהרות), עכשיו כשנכנסנו יש תחושה שהמוסריות כלפיהם מוגזמת וגובה מאיתנו מחיר.
בכל מקרה, אני לא מתה על ביבי אבל מוכנה לאכול את הכובע ולהגיד שהוא ידע מה הוא עושה, אני סומכת על מי שמנהל את המלחמה הזאת וכנראה שעשו את הדבר הנכון בכניסה הזאת. ברמה האישית, החבר שלי נמצא שם ואני פשוט רוצה שזה יגמר, קשה לי להבין איך אחרי אסונות כאלה כולם רוצים להמשיך להילחם ולהעמיק את הפעולה במקום ללכת הביתה לבכות.
20 יולי 2014, 22:08
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שחמאס הצליח להשיג את "תמונת הניצחון" שלו שהוא כל כך חיפש, ולא מן הנמנע שנתחיל לשמוע דיבורים על הפסקת אש בקרוב.
מה הבעיה במה שאמרתי?
אז רוני, כמו שחשבתי, ממש לא ירדתם לסוף דעתי.
כלל לא האדרתי את חמאס- ההפך הוא הנכון.
הכוונה שלי הייתה הפוכה ובאה להציג כמה חמאס הוא אויב חלש שרק מחפש איזושהי "תמונת ניצחון" (ושים לב ששמתי את זה במרכאות גם בתגובה המקורית) כדי להיחלץ מהמבצע הזה.
צר לי שלא הבנתם אותי נכון, ממש לא התכוונתי להאדיר או לפאר את האויב.
אוקיי, אז כנראה שלא הבנו אותך באמת
20 יולי 2014, 23:08
חמאס ערך לפני זמן קצר מסיבת עיתונאים והכריז על דבר מאוד מאוד לא טוב.
אני לא רוצה לפרסם את זה אבל אני מאוד מקווה שדובר צה"ל יודיע בדקות הקרובות שזה לא נכון.