MTA2311 כתב:מעניין איך אתה במדד של צפונבוני מתנשא כמוני שלא ראה מרוקאי מחוץ לכלוב בחייו.
תעלה תמונה שנייה.
לפה? יותר מדי מאמץ
אם אתה ממש רוצה לראות תמונה ומבטיח לא לעשות בה שימוש זדוני במחשכים אני יכול לתת לך תווטסאפ תעיין כמה שתרצה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מעניין איך אתה במדד של צפונבוני מתנשא כמוני שלא ראה מרוקאי מחוץ לכלוב בחייו.
תעלה תמונה שנייה.
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:מעניין איך אתה במדד של צפונבוני מתנשא כמוני שלא ראה מרוקאי מחוץ לכלוב בחייו.
תעלה תמונה שנייה.
לפה? יותר מדי מאמץ
אם אתה ממש רוצה לראות תמונה ומבטיח לא לעשות בה שימוש זדוני במחשכים אני יכול לתת לך תווטסאפ תעיין כמה שתרצה
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:מעניין איך אתה במדד של צפונבוני מתנשא כמוני שלא ראה מרוקאי מחוץ לכלוב בחייו.
תעלה תמונה שנייה.
לפה? יותר מדי מאמץ
לא יכול להבטיח את זה
jol9 כתב:אור, המדד זה ביבי.
האם ביבי ערס לדעתך? (אני מזכיר לך שמצאו אצלו שורשים מזרחיים).
jol9 כתב:אור, המדד זה ביבי.
felix_r כתב:לא יודע מה מצאו אצלו. הוא ממוצא רוסי
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור, המדד זה ביבי.
ביבי יותר גרוע מכולם.
אין דבר מחליא יותר ממזרחי הארד קור כזה שמשתכנז.
מכביסט31 כתב:Roni1 כתב:יש פוליטיקאי עלוב יותר מאריה דרעי?
אין.
בטח שיש. אריה מכלוף דרעי..
Mitelka כתב:העובדה שאילנה נווה, אחת מה4 שקיפחו את חייהן בפיגוע בשרונה - לא מוגדרת נפגעת פעולות איבה, היא ההחלטה האומללה ביותר של מוסד כלשהו בתולדות מדינת ישראל.
הלוואי ויעלה על המוסד לביטוח לאומי D9
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Mitelka כתב:רוע ממוסדות המדינה זה הדבר הכי נורא שיש. יותר מרוע של בודדים שעושים מעשים איומים.
כמות האטימות שיש במוסדות האלה היא אסטרונומית. זה פשע הסיפור הזה. זה גרוע יותר מכל מה שאני יכול לדמיין. אני אומר כאדם שמחשיב עצמו שקול ובזרם המרכזי - היום בו יכנס אדם חמוש למוסדות הביטוח הלאומי וירסס לכל עבר - לא רחוק. העצוב ביותר יהיה שבאיזשהו מקום קטן מאוד בלב - אני אבין אותו.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים