המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:לא מבין למה מחכים עם ההכרזה על סגר מלא.
הישראלים לא מצליחים להבין שאנחנו במצב חירום, מסתובבים ברחובות ובים כאילו אין כלום.
רק סגר מלא.
סגר מלא ממוטט את הכלכלה, לכן מושכים איתו עד כמה שאפשר.
זה עדיף מלמוטט את בתי החולים.
הכלכלה תשתקם.
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:העם שלא יודע איזה אמצעים מופעלים ומה ההשלכות קצרות הטווח וארוכות הטווח זה אכן אסמכתא.
עצוב
ברצינות זה מלחיץ אותי..
מה ההשפעות הקצרות והארוכות?
אני פשוט מכיר את הכלי שהולכים להפעיל (צנזורה) ומה עושים איתו בדרך כלל.... זה גישה אבסולוטית לכל המידע שיש לך בטלפון+ יכולת להפעיל מרחוק מצלמה ואודיו. מי הולך לקבל גישה למידע? מה הולך להיות השימוש? על מי הולכים להפעיל את הכלי? רק חולים? מי שבא במגע? זה מאות אלפים. מה עושים עם המידע אחרי השימוש? עוד שנה? מוחקים? מי מפקח על המחיקה?
אשכרה נותנים לשבכ להפעיל כלים סיגינטיים חודרניים על אזרחי המדינה. זה חסר תקדים.
MTA2311 כתב:יש עוד מדינה עם מספר כזה בלי מתים בכלל?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:העם שלא יודע איזה אמצעים מופעלים ומה ההשלכות קצרות הטווח וארוכות הטווח זה אכן אסמכתא.
עצוב
ברצינות זה מלחיץ אותי..
אני פשוט מכיר את הכלי שהולכים להפעיל (צנזורה) ומה עושים איתו בדרך כלל.... זה גישה אבסולוטית לכל המידע שיש לך בטלפון+ יכולת להפעיל מרחוק מצלמה ואודיו. מי הולך לקבל גישה למידע? מה הולך להיות השימוש? על מי הולכים להפעיל את הכלי? רק חולים? מי שבא במגע? זה מאות אלפים. מה עושים עם המידע אחרי השימוש? עוד שנה? מוחקים? מי מפקח על המחיקה?
1. האם ישראל היא המדינה היחידה שמפעילה את האמצעים האלה?
2. האם השימוש ביכולות האלה יכול להיות יעיל במניעת התפשטות המחלה ולהעניש את אלה
שלא פעלו על פי הנהלים?
MTA2311 כתב:יש עוד מדינה עם מספר כזה בלי מתים בכלל?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:העם שלא יודע איזה אמצעים מופעלים ומה ההשלכות קצרות הטווח וארוכות הטווח זה אכן אסמכתא.
עצוב
ברצינות זה מלחיץ אותי..
1. האם ישראל היא המדינה היחידה שמפעילה את האמצעים האלה?
2. האם השימוש ביכולות האלה יכול להיות יעיל במניעת התפשטות המחלה ולהעניש את אלה
שלא פעלו על פי הנהלים?
אמצעים כאלה ובהיקף כזה- כן. טיוואן הפעילה כלי פשוט של איכון, אבל רק על החולים ולא על אלה שבאו איתם במגע. וזה טיוואן... לא בדיוק דמוקרטיה ליברלית.
שמע, זה בדיוק האיזון במדינה דמוקרטית. האמצעים האלה היו יכולים גם למנוע פשיעה כמעט לחלוטין. לא סתם לא משתמשים בכלים מודיעיניים על אזרחים, יש לזה השלכות דרמטיות.
אגב מוסיף עוד משהו לשאלות של קודם- מה קורה אם יש פריצת סייבר למאגרים?
שועל כתב:גם אני חושב שאנחנו עדיין לא מבינים את הסיטואציה שבה אנחנו נמצאים
https://www.facebook.com/1078320935/pos ... 222766673/
my man כתב:אגב, לא מעט חולים שחזרו מחו"ל והיו אמורים לשהות בבידוד ממש לא פעלו לפי ההנחיות..
A.Parker כתב:my man כתב:אגב, לא מעט חולים שחזרו מחו"ל והיו אמורים לשהות בבידוד ממש לא פעלו לפי ההנחיות..
מפתיע אותך?
מחלימים מהקורונה: שישה מטופלים בביה"ח שיבא ישוחררו
אחרי שנמצאו שליליים לנגיף, יצאו ששת המטופלים מבית החולים חזרה לבתיהם • אלה מתווספים לחמישה שכבר החלימו ברחבי הארץ עד הבוקר • עוד בתי חולים מצטרפים למערך מעבדות הקורונה • במד"א לקחו עד כה דגימות מ-7,000 אנשים ברחבי הארץ
Jack55 כתב:הנחיות חדשות סופר חריגות של משרד בריאות, סוג של הסגר מדיני
תכלס אי אפשר לצאת עכשיו מהבית אפילו לא בשביל להיפגש עם חברים, מצב לא פשוט בכלל אבל כמובן שזה הדבר המתבקש.שמואל1 כתב:Jack55 כתב:הנחיות חדשות סופר חריגות של משרד בריאות, סוג של הסגר מדיני
סוג של? זה סגר תרתי משמע
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים