כאן מדברים על הכל
08 יוני 2014, 19:27
סעמק, היה לך את זה כבר ביד ועכשיו המומנטום בצד השני.
לא יאמן.
בנוסף השופט יורד לבדוק וקובע אאוט לנדאל, המצלמות מראות אין ונובאק מקבל את הנקודה.
תסכול.
08 יוני 2014, 19:45
מספר 14 לרפא. עוד ארבעה בדרך להוריד את השוויצרי מקום בספר השיאים
בעיני גם אם ישתווה אליו הוא שחקן טוב יותר.
08 יוני 2014, 19:45
ואמוס ואמוס ואמוס רפאאאא!!!
14!!!
במשחקון האחרון נובאק הוביל 30-15 ונדאל עשה חבטת העברה בלתי אפשרית, אז ידעתי שהוא ישבור וינצח.
אגדה!!
08 יוני 2014, 19:49
אושר!!!
רפא אדיר.
מטרות ב2014 - יאללה, תביא לנו הופעה טובה בווימבי. מגיע לנו (וגם לך)
מטרות - ב2015 la decima וכמובן להביא כבר את השני באוסטרליה
08 יוני 2014, 19:58
מרגשות התמונות של רפא דומע.
08 יוני 2014, 19:59
הרבה אמוציות שם. תואר ענק של רפא. ממש לא עוד רולאן לאוסף. מי בכלל יכל לתאר...
הילד כבר עם 14 סלאמים. בלתי נתפס.
ד"א רפא קובע שיא של כל הזמנים, עם שנה עשירית ברציפות בה הוא לוקח תואר GS. אז la decima אחת כבר יש לו.
08 יוני 2014, 20:00
מאיפה הוא הביא את הצרפתית הזאת?
08 יוני 2014, 20:07
פנומן.
08 יוני 2014, 20:08
MTA2311 כתב:פנומן.
יפה על הפרגון.
לא כל אחד מסוגל.
08 יוני 2014, 20:37
MTA2311 כתב:פנומן.
נכון שאתה מתחיל קצת לחבב אותו?
אני גם יודע למה - בית הקלפים וברון.
08 יוני 2014, 20:39
jol9 כתב:MTA2311 כתב:פנומן.
חושב שהוא ספורטאי עצום. אחד הגדולים בהיסטוריה של הספורט(לא הענף, הספורט בכלל) בלי ספק .
אבל אתה יודע, אדם שאני מאוד מעריך לימד אותי שהכל אישי בסופו של דבר... לחבב אותו אני עדיין לא מצליח.
08 יוני 2014, 20:44
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:פנומן.
חושב שהוא ספורטאי עצום. אחד הגדולים בהיסטוריה של הספורט(לא הענף, הספורט בכלל) בלי ספק .
אבל אתה יודע, אדם שאני מאוד מעריך לימד אותי שהכל אישי בסופו של דבר... לחבב אותו אני עדיין לא מצליח.
מבין אותך. אתה מאמין לי שהאינסטינקט שלי עדיין מעדיף שנובאק יינצח את פדרר? אין לזה הסבר רציונלי... אני באמת חושב שהוא אחלה בן אדם רוג'ר ואלוף גדול,
לא יודע למה קשה לי לפרגן לו במהלך משחקים.
08 יוני 2014, 22:00
יוני, למה אתה אובססיבי לגבי ווימבלדון דווקא? רפא לדעתי די עשה שם את שלו. 2 זכיות, 5 גמרים. לא חושב שמישהו ינסה בעתיד לטעון בטעות שהוא לא היה שחקן דשא טוב, בערך כמו שאף אחד לא ינסה לטעון בעתיד שפדרר היה שחקן חימר לא טוב.
08 יוני 2014, 22:03
גם אני מת שיזכה בווימבלדון, אחד הטורנירים היותר מרגשים ו-2 לא מספיק לי.
גם המשחק הכי גדול בתולדות הטניס (רפא ופדרר 2008) היה שם וסימן את החלפת השלטון (אוקיי, עכשיו אני מודה שזה גלדסטוני עם קמצוץ של שמואלי).
08 יוני 2014, 23:57
אני חושב שכל תואר נוסף של רפא מחוץ לרולאן גארוס יהיה מיוחד ברמה כלשהי. אם יזכה בווימלבדון או בארה"ב, הוא יהיה השחקן השני בסבב שמשלים 3 זכיות ויותר בשני תארי גראנד סלאם(יוצא דופן).
אם יזכה באוסטרליה, יהיה בין היחידים בהיסטוריה שזכו פעמיים לפחות בכל הסלאמים.
09 יוני 2014, 00:20
שחף,
דבר ראשון אני מאוד אוהב את הטורניר הזה.
דבר שני, בדיוק בגלל שהוא שחקן דשא מצויין, אין סיבה שלא ייתן לעצמו הזדמנויות לקחת עוד תואר GS (הרי הזכיות ברולאן ייפסקו מתישהו, לא?).
דבר שלישי, יש טענות מרגיזות שרפא לא יכול להיחשב לגדול מכולם אם אכן ישבור את השיא של פדרר, כי מרבית הזכיות שלו הן על משטח אחד (מיותר
לציין שאני לא מסכים), אז כל זכיה שלא על חימר, היא מבורכת במיוחד מבחינתי.
ספציפית אם ייזכה בווימבלדון, להערכתי הוא יהיה הראשון בהיסטוריה שזוכה 3 פעמים ומעלה על כל משטח (HC, דשא וחימר), ואם יזכה באוסטרליה, אז יהיה היחיד
בהיסטוריה שזכה לפחות פעמיים בכל סלאם.
09 יוני 2014, 02:13
אז אני |(בעד רפא) וידידה טובה (בעד נולה) ישבנו בהסעה ובדקנו עדכונים מהרולאן גארוס.
היה קצת משעשע שהאחד שמח אז השני עצוב ולהיפך...
בקטע שציינתם פה שהיה תיקון זה היה הזוי... באפליקציה כבר התעדכן שנדאל שבר ואז היא התאכזבה... הייתם צריכים לראות את החיוך שלה שזה השתנה... אמרתי לה שבשביל זה היה שווה הטעות הזאת...
09 יוני 2014, 02:15
מקובי כתב:אז אני |(בעד רפא) וידידה טובה (בעד נולה) ישבנו בהסעה ובדקנו עדכונים מהרולאן גארוס.
היה קצת משעשע שהאחד שמח אז השני עצוב ולהיפך...
בקטע שציינתם פה שהיה תיקון זה היה הזוי... באפליקציה כבר התעדכן שנדאל שבר ואז היא התאכזבה... הייתם צריכים לראות את החיוך שלה שזה השתנה... אמרתי לה שבשביל זה היה שווה הטעות הזאת...
אגב, כשציינתי שזה קרה אז נולה בסה"כ עלה ליתרון ואז עשיתי את קסמי הניחוס ונדאל שבר בכל זאת באותו משחקון.
12 יוני 2014, 19:50
רפא נראה קצת עצוב היום על הדשא. הפסיד לשחקן שמשחק טניס אחראי בערך כמו אחמדניג'אד.
רפא מפשל על הדשא בשנים האחרונות. אולי הגיע הזמן לחזור לטורניר בלונדון ולעזוב את האלה המנחוס. מהרגע שדרך שם, הוא בקושי גירד 2-3 ניצחונות על הדשא ב-3 שנים.