כאן מדברים על הכל
24 פברואר 2016, 23:22
MTA2311 כתב:וואו רינת חייבת למות
כרגע זה לא מי צריך למות בבית, זה רק באיזה סדר
24 פברואר 2016, 23:23
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:וואו רינת חייבת למות
כרגע זה לא מי צריך למות בבית, זה רק באיזה סדר
לגמרי
24 פברואר 2016, 23:39
דודו לא הניח לבנה אחת כל המשימה
24 פברואר 2016, 23:43
רק לי בא לבעוט לקורין גדעון הזאת בפרצוף?
24 פברואר 2016, 23:46
''יום 69''
Giggity
24 פברואר 2016, 23:56
MTA2311 כתב:דודו לא הניח לבנה אחת כל המשימה
חחחח נכון.
25 פברואר 2016, 00:22
כרמל יש סקרים על הזוכה?
25 פברואר 2016, 00:29
MTA2311 כתב:כרמל יש סקרים על הזוכה?
תזכור את זה כשאור תנצח
25 פברואר 2016, 00:37
וואו. זה עדכני יחסית? שי חי שרף את עצמו השבוע לדעתי.
ומסכים איתך, לדעתי אור לוקחת את זה.
25 פברואר 2016, 00:43
MTA2311 כתב:וואו. זה עדכני יחסית? שי חי שרף את עצמו השבוע לדעתי.
ומסכים איתך, לדעתי אור לוקחת את זה.
עדכני מאוד
ואני לא יודעת אם הוא שרף אותו
מי שאוהב אותו זה כבר לא ישתנה, כנ''ל למי ששונא אותו (ואני לא מדברת עלינו פה אלא על מי שמצביע)
25 פברואר 2016, 00:53
נראה לא אמין.
שי מיקה יותר מעמרי ודודו?
אפשר לינק לזה?
25 פברואר 2016, 00:55
LIAV10 כתב:נראה לא אמין.
שי מיקה יותר מעמרי ודודו?
אפשר לינק לזה?
http://www.bigbrother-israel.co.ilדודו היה ממש חזק בהתחלה, גם עומרי, אבל שניהם נחלשו מאוד
25 פברואר 2016, 02:17
Holiday_Armadillo כתב:*אור מדברת על שי*
שי:די כבר
אור:די יא אובססיבי
כל פעם שאור אומרת לשי חי שהוא אובססיבי כלפיה אני לא יכול שלא לצחוק על חוסר המודעות שלה..
בינתיים מי שאובססיבית בטירוף על מישהו זאת היא.
25 פברואר 2016, 09:58
הבחירה של שי חי היתה טיפשית, ובכלל הדינמיקה בינו לבין תני הפכה להיות דביקה, תלותית ובנאלית. בהתחלה הם עשו רושם
של זוג ציני ומגניב, אבל הם די חירבו את הרושם הזה.
בכל מקרה, זה שהוא החליט לא לעזור להם במשימה, מעמיד אותו באור מאוד לא טוב בעיניי.
אור מעצבנת בטרוף אבל מה שכן היא יודעת להעביר את המסרים שלה באופן ברור. לדבר היא יודעת אין ספק.
במהלך התכנית עלה הנושא הזה של פמיניזם, ואני באופן אישי מאוד לא מצליח להתחבר לדברים האלה. בעידן שלנו היום, כשכל אחד
שמרשה לעצמו לשלוח ידיים (או חלילה יותר), מיד מקבל פטיש 5 קילו וירטואלי על הראש, לא רואה מקום לתנועות האלה.
תנועות וזרמים מהסוג הזה, רק מייצרות הבדלה מלאכותית, במקום שבו אין באמת צורך ועניין לעשות כזאת, בדיוק כמו ענייני המזרחיים למיניהם.
הרוב המוחלט של האנשים, לא באמת מפלה נשים לרעה, ואני אישית חושב שיש היום שוויון מוחלט.
זה שיש הרבה יותר גברים מנשים בפוליטיקה למשל, יכול לנבוע לא אפלייה, אלא מבחירות שעושות הנשים (בדיוק כמו שיש יותר נשים
באקדמיה ופחות נשים בהייטק). אם נסתכל למשל על הצמרת הכלכלית של המדינה, אז נוכל לראות ייצוג מכובד מאוד לנשים. אני חושב
שגם בבתי המשפט זה ככה. כנראה שאלה תחומים שיותר נשים נמשכות אליהם מאשר התאווה לשלטון.
הדרת נשים קיימת במגזרים החלשים/מוחלשים או whatever כמו החרדים והערבים, אבל זה לא המיינסטרים, ולא לשם מכוונים כל הארגונים הפמיניסטיים.
25 פברואר 2016, 11:28
הווווווווו, עוד פעם הזקן הזה מפתח דיון גזעני/פמיניסטי משעמם בת׳רד של האח הגדול.
נחנקנו, קח אומגה 3 ותנשום עמוק.
25 פברואר 2016, 13:30
יוני אם היה לי כוח או רצון הייתי מסבירה לך למה אתה טועה (למרות שהטעות לא נעשית מרוע) אבל אין לי את שני הדברים האלה
מה שכן, באח הגדול ה''אג'נדות'' נעשות כחלק מחיסול חשבונות וחוסר רצון להסתכל למציאות בפנים ועם זה אני לא מסכימה
כמו שסלים אמר שלא אוהבים אותו כי הוא ערבי
לא, לא אהבו אותו כי הוא היה בן אדם לא משהו בבית
יש שני אנשים שמסוכנים עם אג'נדה - טיפשים ופרובוקטורים
לצערי רוב מי שנכנס לבית היה במקרה הטוב אחד מהדברים האלה ובמקרה הרע (והשכיח) היה שניהם
25 פברואר 2016, 13:53
אפליית נשים זה מהדיונים היותר מוצלחים שיכולים לצאת פה דווקא
25 פברואר 2016, 14:42
MTA2311 כתב:אפליית נשים זה מהדיונים היותר מוצלחים שיכולים לצאת פה דווקא
לא בשבילי
דיונים על דברים שחשובים לי (פמיניזם, ישראל [מול זרים] וכו') אף פעם לא נגמרים טוב בשבילי
גורמים לי להרגיש רע פיזית ובעיקר עצובה ומיואשת
25 פברואר 2016, 21:12
עומרי הבכיין שבר את החומה כי הוא רצה לישון עם קסניה וכי נורא נורא כאב לו ששי הקיסר החדש
25 פברואר 2016, 21:27
Holiday_Armadillo כתב:עומרי הבכיין שבר את החומה כי הוא רצה לישון עם קסניה וכי נורא נורא כאב לו ששי הקיסר החדש
הוא כזה אפס