Holiday_Armadillo כתב:גיליתי עכשיו מה שונה בסוף
שיילכו להזדיין
ביקורות רעות מאוד
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:גיליתי עכשיו מה שונה בסוף
שיילכו להזדיין
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גיליתי עכשיו מה שונה בסוף
שיילכו להזדיין
ביקורות רעות מאוד
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גיליתי עכשיו מה שונה בסוף
שיילכו להזדיין
ביקורות רעות מאוד
אתה קולט כמה פרטים אומנותיים והיסטוריים יש בספר? אוקיי, אז אי אפשר לקחת את כל הספר ולהכניס אותו לסרט, זה לא אפשרי
אבל למה לשנות את החלק הכי טוב וחדשני שדן בראון סיפק בסידרת הספרים הזאת? ועוד בשביל סוף הוליוודי קיטשי ומסריח? לכו
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גיליתי עכשיו מה שונה בסוף
שיילכו להזדיין
ביקורות רעות מאוד
אתה קולט כמה פרטים אומנותיים והיסטוריים יש בספר? אוקיי, אז אי אפשר לקחת את כל הספר ולהכניס אותו לסרט, זה לא אפשרי
אבל למה לשנות את החלק הכי טוב וחדשני שדן בראון סיפק בסידרת הספרים הזאת? ועוד בשביל סוף הוליוודי קיטשי ומסריח? לכו
לא מתכוון לראות את זה גם כשאסיים את הספר
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גיליתי עכשיו מה שונה בסוף
שיילכו להזדיין
ביקורות רעות מאוד
אראה, אבל רק בשביל להעביר ביקורת וכי אני מרגישה מחוייבות מסויימת כלפי טום הנקס אחרי שאמא שלי הרגה אותו
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]גיליתי עכשיו מה שונה בסוף
שיילכו להזדיין
ביקורות רעות מאוד
אראה, אבל רק בשביל להעביר ביקורת וכי אני מרגישה מחוייבות מסויימת כלפי טום הנקס אחרי שאמא שלי הרגה אותו
MTA2311 כתב:זה ממש סביר שטום קרוז (1.70) משחק את צ'ק ריצ'ר (1.95 בספר)
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה ממש סביר שטום קרוז (1.70) משחק את צ'ק ריצ'ר (1.95 בספר)
אתה כל כך עשיר שהאוטוקורקט מתקן לך את ג'ק לצ'ק?
rc4991 כתב:באיחור משמעותי אבל sausage party סרט גדול
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:באיחור משמעותי אבל sausage party סרט גדול
דרך אגב אני מסביר לך כי אתה דתי.
הנקנקיה זה בולבול והלחמניה זה פות
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:באיחור משמעותי אבל sausage party סרט גדול
אני לא אהבתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים