המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:my man כתב:יש לי שאלה ותנסה להיות אובייקטיבי..
איך הם מרגישים? גם הם י=חושבים שהם לא עושים כלום?
הם לא מטומטמים...
ברור שהם יודעים שהם לא עושים כלום. כלומר, הם מתעסקים בודקטורט שלהם (בקצב של צב), אבל הם לא עושים שום עבודה בשבילי למרות שאני משלם להם משכורת.
אני תמיד אובייקטיבי...
![]()
זה נשמע ממש מוזר..
למה מוזר? יש לי כסף שאני יכול להשתמש בו רק לתשלום של משכורות לסטונדטים. אם אני לא משתמש בכסף אז הוא הולך לפח. מכיוון שאין לי מישהו שיכול לעבוד במחקר שלי, אני נותן להם משכורות בתור נדבה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:קח אותי. אני אכין לך קפה אפילו.
לא יכול לקחת מתואר ראשון. רק מאסטר במסלול מחקרי או דוקטורנטים.
בכל מקרה, אנחנו מדברים על משכורת של 5,000 שקל לחודש. תקציב גרעינים בבינתחומי לא?
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אה זהו?
תהנה עם הפרזיטים שלך.
הם מקבלים עוד מלגה של עד 9,000 שקל לחודש (פטור ממס) ועוד משהו כמו 10,000 שקל על כל קורס שהם מתרגלים (שזה משהו כמו 3,000 שקל לחודש).
roy1000 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אה זהו?
תהנה עם הפרזיטים שלך.
הם מקבלים עוד מלגה של עד 9,000 שקל לחודש (פטור ממס) ועוד משהו כמו 10,000 שקל על כל קורס שהם מתרגלים (שזה משהו כמו 3,000 שקל לחודש).
רגע...אז כמה יוצא שכל אחד מקבל בסוף החודש?
הכל שאלה של כמה מלגה הם מקבלים (וכל אחד מקבל סכום אחר). בעיקרון אם הם מתרגלים 2 קבוצות בסמסטר (עבודה של בערך 5 שעות בשבוע), אז הם יכולים להגיע עד ל-15,000 לחודש וזה לפני ה- 5,000 שהם "מרוויחים" אצלי (כשכספי המלגה לא ממוסים).
roy1000 כתב:my man כתב:שמע שמע..אני מגיע..
זה מסלול שווה בעיקר לנשים שמקבלות מלגות גבוהות יותר. הבעיה הגדולה היא שהסטודנטים המאוד טובים בדרך כלל נוסעים לחו"ל ומי שנשאר פה הם הפחות טובים.
my man כתב:roy1000 כתב:my man כתב:שמע שמע..אני מגיע..
זה מסלול שווה בעיקר לנשים שמקבלות מלגות גבוהות יותר. הבעיה הגדולה היא שהסטודנטים המאוד טובים בדרך כלל נוסעים לחו"ל ומי שנשאר פה הם הפחות טובים.
אני סטודנט מאד טוב
MTA2311 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:my man כתב:שמע שמע..אני מגיע..
אני סטודנט מאד טוב
ממוצע?
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:my man כתב:שמע שמע..אני מגיע..
אני סטודנט מאד טוב
ממוצע?
93
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:
אני סטודנט מאד טוב
ממוצע?
93
שפיץ
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:אני סטודנט מאד טוב
ממוצע?
93
שפיץ
היתה לי מטרה בתחילת התואר להיות מצטיין דיקן..לא הצלחתי..
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:
אני סטודנט מאד טוב
ממוצע?
93
שפיץ
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:אני סטודנט מאד טוב
ממוצע?
93
שפיץ
תקשורת.
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:
ממוצע?
93
שפיץ
היתה לי מטרה בתחילת התואר להיות מצטיין דיקן..לא הצלחתי..
זה הצטיינות יתרה אבל לא? תזכיר לי איפה למדת?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים