בארץ 5 (העיירה מפולגת)

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בארץ 5 (העיירה מפולגת)

הודעהעל ידי roy1000 » 15 ינואר 2017, 21:22

jol9 כתב:בהקשר לסיגרים - לא מזיז לי, כל עוד אין שום חדש לשוחד וטובות הנאה, ואין כזה.

שטויות. גם אם ביבי היה נותן את הבית שלך במתנה למילצ'ן זה לא היה מזיז לך.
roy1000

הודעהעל ידי שועל » 15 ינואר 2017, 21:46

jol9 כתב:אני מציע לא לעצור את הנשימה בהמתנה לכל מי שחושב שנתניהו הולך לרדת מהשלטון בכל דרך שהיא לא בחירות בקלפי.

למה בעצם?
כבר היו כאן מנהיגים שהואשמו בפלילים והורדו משלטונם, מאיפה מגיעה האמירה הכוללנית הזו?
אולי כי אתה נתון לחסדי כל שטיפות המוח של נתניהו?
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 15 ינואר 2017, 21:57

jol9 כתב:אני חייב להגיד לך שלא שמעתי את ההקלטות, ורק ראיתי קצת מהתמלולים.
אני לא ממש רוצה לבסס על זה שום דבר.

אני הרבה יותר נוטה להאמין שביבי רצה למשוך את מוזס באף ולהפוך אותו לשפוט שלו עם ההקלטות.
הרי זה לא סביר שביבי ייסכן את התפקיד שלו, את המורשת שלו, את הקריירה שלו ואפילו את החופש שלו בשביל לקבל 75% עוינות במקום 95%...

בהקשר לסיגרים - לא מזיז לי, כל עוד אין שום חדש לשוחד וטובות הנאה, ואין כזה.

עדיין קשה לומר שאפשר להפליל את נתניהו בתיק 2000, אבל להאמין לזה שהוא עשה את זה על מנת להפליל את מוזס זו תמימות בעיניי. הוא נפגש איתו לא פחות מ12 פעם בנושא (בשביל להפליל די היה לו בפגישה בודדת), מהתמלילים עולה שהם ירדו לפרטי הפרטים של העסקה, והוא לא פרסם את הקלטות למרות שללא ספק הם פליליות מצד מוזס (ניסיון נתינת שוחד). וזה עוד לפני ששמענו את התמלילים המלאים.

לגבי תיק 1000, זה באמת לא מפריע לך שאיש עסקים שלח לנתניהו מתנות בשווי משוערך של 400 אלף שקל? אתה לא רואה פה קשר מסוכן של הון שלטון? הוא הרי לא שלח לו מתנות בשווי כזה בגלל שהוא רק חבר.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 15 ינואר 2017, 23:38

שועל כתב:
jol9 כתב:אני מציע לא לעצור את הנשימה בהמתנה לכל מי שחושב שנתניהו הולך לרדת מהשלטון בכל דרך שהיא לא בחירות בקלפי.

למה בעצם?
כבר היו כאן מנהיגים שהואשמו בפלילים והורדו משלטונם, מאיפה מגיעה האמירה הכוללנית הזו?

לא יותר ממה שאתם נתונים לחסדי שטיפת המוח של התקשורת.

בכל מקרה, מעניין אותי במה בדיוק יאשימו אותו? שקיבל סיגרים מחבר, ועשה לחבר ג'סטה לעזור לו עם הויזה (מי יישמע...).
או שהקליט שיחה שבה הוא נסחט ע"י המו"ל הכי חזק במדינה?

כשידובר על מעטפות של כסף, היתרי בניה, העלמות מס וכד', אז אני אהיה מודאג יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 ינואר 2017, 23:39

שועל כתב:
jol9 כתב:אני חייב להגיד לך שלא שמעתי את ההקלטות, ורק ראיתי קצת מהתמלולים.
אני לא ממש רוצה לבסס על זה שום דבר.

אני הרבה יותר נוטה להאמין שביבי רצה למשוך את מוזס באף ולהפוך אותו לשפוט שלו עם ההקלטות.
הרי זה לא סביר שביבי ייסכן את התפקיד שלו, את המורשת שלו, את הקריירה שלו ואפילו את החופש שלו בשביל לקבל 75% עוינות במקום 95%...

בהקשר לסיגרים - לא מזיז לי, כל עוד אין שום חדש לשוחד וטובות הנאה, ואין כזה.

עדיין קשה לומר שאפשר להפליל את נתניהו בתיק 2000, אבל להאמין לזה שהוא עשה את זה על מנת להפליל את מוזס זו תמימות בעיניי. הוא נפגש איתו לא פחות מ12 פעם בנושא (בשביל להפליל די היה לו בפגישה בודדת), מהתמלילים עולה שהם ירדו לפרטי הפרטים של העסקה, והוא לא פרסם את הקלטות למרות שללא ספק הם פליליות מצד מוזס (ניסיון נתינת שוחד). וזה עוד לפני ששמענו את התמלילים המלאים.

לגבי תיק 1000, זה באמת לא מפריע לך שאיש עסקים שלח לנתניהו מתנות בשווי משוערך של 400 אלף שקל? אתה לא רואה פה קשר מסוכן של הון שלטון? הוא הרי לא שלח לו מתנות בשווי כזה בגלל שהוא רק חבר.

מאיפה המספר הזה 400 אלף?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 15 ינואר 2017, 23:54

jol9 כתב:
שועל כתב:

למה בעצם?

בכל מקרה, מעניין אותי במה בדיוק יאשימו אותו? שקיבל סיגרים מחבר, ועשה לחבר ג'סטה לעזור לו עם הויזה (מי יישמע...).

לא יודע מי זה "אתם", ואני לא נשען על התקשורת אלא על עובדות ועל חשדות ברורים. ולא הסברת לי מאיפה מגיע הביטחון הזה שנתניהו לא יופלל, אתה מתייחס אליו כמו אל אלוהים.

אין שום הבדל בין מעטפות כסף בשביל לקנות סיגרים או כל דבר אחר לבין הסיגרים עצמם. אם זה ניתן באופן חד פעמי ובמידה אפשר לייחס לזה אופי של מתנה מחבר, לא כך במקרה הזה. ולא צריך להוכיח שהוא עשה פעולה בתמורה למה שניתן.
הסכום של 400 אלף הודלף על ידי אחד מגורמי החקירה והוא מפורסם.

ציינתי שלא נראה לי שהוא יופלל בפרשת 2000, אבל להגדיר את זה כסתם שיחה זה קשקוש. זו לא סתם שיחה, מדובר על נכונות מצד שני הצדדים לבצע עסקת תן וכך על חשבון חקיקה ציבורית ועיוות עבודת הכנסת, לא צריך להוכיח מעשה בפועל בשביל זה, מדובר בשוחד ובהפרת אמונים. אין לנו את תמליל השיחות המלא עדיין, אבל כבר אפשר להגיד שזו שיחה לא תמימה בעליל, ואם רק יצליחו להפריך את הטענות שמדובר בשיחה שבה נתניהו מנסה להפליל אותו (במשפט פלילי אתה צריך להוכיח ב100%, למרות שזה די ברור מתוכן השיחה), נתניהו יהיה בבעיה. אני חושב שזה שהוא קיים איתו 12 מפגשים, קישר בינו לבין אנשי עסקים, בתוספת לתמליל השיחה הדי ברור יכול להוות בעיה בשבילו.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 16 ינואר 2017, 00:18

נתניהו הצביע נגד החוק "ישראל היום", וכשהחוק עבר בכל זאת, נתניהו פירק את הממשלה והלך לבחירות. ישראל היום עדיין כאן, וידיעות אחרונות עדיין מתעסק רוב הזמן בללכלך על נתניהו. מה שמראה ללא שום ספק, שלא היה שום הסכם בין ביבי למוזס.

לגבי המתנות של מילצ'ן.זה לא נראה הכי יפה, אבל גם כאן קשה להוכיח איזה שוחד. ידוע שמשפחת מילצ'ן תרמה מאות מיליונים לישראל, אז בשביל מה מילצ'ן ישחד את נתניהו? מה הוא ירוויח מזה?
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 16 ינואר 2017, 00:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 16 ינואר 2017, 00:23

שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:

למה בעצם?

לא יודע מי זה "אתם", ואני לא נשען על התקשורת אלא על עובדות ועל חשדות ברורים. ולא הסברת לי מאיפה מגיע הביטחון הזה שנתניהו לא יופלל, אתה מתייחס אליו כמו אל אלוהים.

אין שום הבדל בין מעטפות כסף בשביל לקנות סיגרים או כל דבר אחר לבין הסיגרים עצמם. אם זה ניתן באופן חד פעמי ובמידה אפשר לייחס לזה אופי של מתנה מחבר, לא כך במקרה הזה. ולא צריך להוכיח שהוא עשה פעולה בתמורה למה שניתן.
הסכום של 400 אלף הודלף על ידי אחד מגורמי החקירה והוא מפורסם.

ציינתי שלא נראה לי שהוא יופלל בפרשת 2000, אבל להגדיר את זה כסתם שיחה זה קשקוש. זו לא סתם שיחה, מדובר על נכונות מצד שני הצדדים לבצע עסקת תן וכך על חשבון חקיקה ציבורית ועיוות עבודת הכנסת, לא צריך להוכיח מעשה בפועל בשביל זה, מדובר בשוחד ובהפרת אמונים. אין לנו את תמליל השיחות המלא עדיין, אבל כבר אפשר להגיד שזו שיחה לא תמימה בעליל, ואם רק יצליחו להפריך את הטענות שמדובר בשיחה שבה נתניהו מנסה להפליל אותו (במשפט פלילי אתה צריך להוכיח ב100%, למרות שזה די ברור מתוכן השיחה), נתניהו יהיה בבעיה. אני חושב שזה שהוא קיים איתו 12 מפגשים, קישר בינו לבין אנשי עסקים, בתוספת לתמליל השיחה הדי ברור יכול להוות בעיה בשבילו.

בוא נתחיל מזה שאין לך עובדות. העובדות נמצאות בידי הגורמים שמטפלים בעניין כרגע, ומה שאתה שומע זה "עובדות" שמודלפות לעיתונאים, ואי לכך עוברים שני מסננים - המסנן של המדליף והמסנן של העיתונאי.
אני ממליץ לך לא לקחת את זה כתורה מסיני.

זה נכון לתמלילים, וזה נכון לסכומים של הסיגרים ולחשדות האחרים.

אבל אפילו אם אכן הדברים נכונים ואמיתיים, ואפילו אם הכל מועבר אלינו במדוייק כפי שהיה, אז עדיין, זה לא ממש עושה רושם מי יודע כמה.
בעניין של מוזס, חובת ההוכחה, כמו שאמרת, היא על התביעה. איך אפשר להוכיח שלא מדובר בשיחות הפללה? הרי שום דבר לא נעשה בפועל? 12 פגישות? נניח שהיו 12... מה זה אומר?
אם ביבי היה רוצה לעשות משהו, הוא באמת היה צריך 12 פגישות? אי אפשר פחות מזה?
ומה בדיוק התמורה שמוזס יכול לתת לביבי? הרי הבן אדם הוכפש במשך שנים בעיתון שלו, ובאתר אינטרנט שלו, ובכל זאת הוא ניצח בבחירות.
מה בדיוק ייצא לביבי מסיקור הוגן בידיעות? מה התמורה הגדולה שהוא מקבל, על מעשה פלילי קשה וחמור שהוא כביכול מתחייב לעשות?

לגבי הסיגרים - אני שמעתי מספרים אחרים לגמרי. מספרים של עשרות אלפים.
האם זה בסדר? לא יודע. אם סיגרים קובנים יקרים עוזרים לראש הממשלה וגורמים לו לתפקד יותר טוב, זה לחלוטין לא מפריע לי, בייחוד שזה לא בא מקופת המדינה.
אני אזכיר לך שלפני כמה שנים היו "שערוריות" נוראיות של בקבוקים, וגלידות, ומספרות, ומאפרות, ונרות, והכל מחשבון קופת המדינה, ובסכומים לא פחותים מסכומי הסיגרים.
ומה נסגר עם זה? בדיוק אותו הדבר שייסגר עם סיפור הסיגרים.

נ.ב - יש הבדל עצום בין מקרה אולמרט שהיה מושחט מהיסוד ועוד יצא בזול מכל הפרשיות שלו ויושב בכלא, ובין ביבי שלכל היותר הוא נהנתן בעל חברים עשירים.
אחד ההבדלים המהותיים הוא שאולמרט היה המופלל - המוקלט. ביבי הוא המפליל - המקליט.

כשיהיו קלטות שמפלילות את ביבי, אז אולי באמת יהיה זמן לדאוג. בינתיים אני רגוע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 16 ינואר 2017, 00:37

העובדות מגיעות ממקורות מהימנים של אחד מגורמי החקירה, אין הרבה שמפקפקים בהן (אולי כמה מאמיני נתניהו שמנסים להשלות את עצמם). אני לא נשען על דעות של עיתונאים אלא אל העובדות שמתפרסמות. יותר מזה, גורמי החקירה פרסמו רק חלק מהתמלילים ויתכן שיהיו דברים שיתפרסמו בעתיד.

אתה מצחיק אותי, אין שום השוואה בין גלידות על חשבון המדינה לבין קבלות מתנות בשווי מאות אלפי שקלים (לפי כל הדיווחים) מגורם חיצוני שמנסה להשיג השפעה. זו באמת חלוקה בסיסית ועבירה חוקית ברורה.
לא ברור לי למה לך זה לא מפריע שיתקיימו נורמות של קבלת טובות הנאה מאנשי עסקים שמעוניינים לצבור כוח אצל ראש הממשלה, ואולי לגרום לו לבצע דברים שהם לאו דווקא טובת הציבור, השחיתות הציבורית לא התחילה אתמול והיא קיימת בכל העולם וביכולתה להרוס כל חלקה טובה.

זה שבעבר הדברים הסתיימו בצורה אחרת לא מצביע על כלום לגבי העתיד, זהו היקש משונה שאין לי מושג איך בחור אינטליגנט כמוך קונה אותו.

בנוגע לפרשת מוזס, אי אפשר לדעת מה עוד קיים בידי המשטרה ואיך זה יתפתח בהמשך. אם נאמר שאכן יתברר בדרך כל שהיא שראש הממשלה כן ניסה לקדם "חוק ישראל היום המרוכך", מדובר כאן בשוחד והפרת אמונים מהשורה הראשונה, גם אם בסוף זה לא יתבצע בפועל. כבר פורסם שנתניהו יזם פגישות בין נוני לאנשי עסקים שמקורבים אליו, זה נתון שיכול בהחלט לפתח את החקירה. גם הנתון של 12 הפגישות משמעותי, מאוד יתכן שמדובר כאן על שיתוף פעולה מלא שכלל גם את אותם המפגשים עם אנשי העסקים ודברים נוספים.

ואין לי מושג למה אתה כותב שאם הדברים יוכחו זה לא נורא בעינך, מדובר כאן על סיאוב שלטוני שאסור לדעתי לקבל. בכל מקרה, אני שמח שלא אתה קובע את הנורמות.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 ינואר 2017, 00:40

עזבו רגע את הפן הפלילי. איפה האתיקה? אשכרה לא מפריע לכם שראש הממשלה שלכם מתנהל בצורה כזאת? קושר קשרים עם בעלים של עיתון? מקבל סיגרים במאות אלפי שקלים?

לא מצליח להבין את זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 ינואר 2017, 00:41

MTA2311 כתב:עזבו רגע את הפן הפלילי. איפה האתיקה? אשכרה לא מפריע לכם שראש הממשלה שלכם מתנהל בצורה כזאת? קושר קשרים עם בעלים של עיתון? מקבל סיגרים במאות אלפי שקלים?

לא מצליח להבין את זה.

יוני ממש מאכזב אותי בכל מה שקשור לפוליטיקה
מעולם לא ראיתי אותו כלמינג
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 ינואר 2017, 00:54

שועל כתב:העובדות מגיעות ממקורות מהימנים של אחד מגורמי החקירה, אין הרבה שמפקפקים בהן (אולי כמה מאמיני נתניהו שמנסים להשלות את עצמם). אני לא נשען על דעות של עיתונאים אלא אל העובדות שמתפרסמות. יותר מזה, גורמי החקירה פרסמו רק חלק מהתמלילים ויתכן שיהיו דברים שיתפרסמו בעתיד.

אתה מצחיק אותי, אין שום השוואה בין גלידות על חשבון המדינה לבין קבלות מתנות בשווי מאות אלפי שקלים (לפי כל הדיווחים) מגורם חיצוני שמנסה להשיג השפעה. זו באמת חלוקה בסיסית ועבירה חוקית ברורה.
לא ברור לי למה לך זה לא מפריע שיתקיימו נורמות של קבלת טובות הנאה מאנשי עסקים שמעוניינים לצבור כוח אצל ראש הממשלה, ואולי לגרום לו לבצע דברים שהם לאו דווקא טובת הציבור, השחיתות הציבורית לא התחילה אתמול והיא קיימת בכל העולם וביכולתה להרוס כל חלקה טובה.

זה שבעבר הדברים הסתיימו בצורה אחרת לא מצביע על כלום לגבי העתיד, זהו היקש משונה שאין לי מושג איך בחור אינטליגנט כמוך קונה אותו.

בנוגע לפרשת מוזס, אי אפשר לדעת מה עוד קיים בידי המשטרה ואיך זה יתפתח בהמשך. אם נאמר שאכן יתברר בדרך כל שהיא שראש הממשלה כן ניסה לקדם "חוק ישראל היום המרוכך", מדובר כאן בשוחד והפרת אמונים מהשורה הראשונה, גם אם בסוף זה לא יתבצע בפועל. כבר פורסם שנתניהו יזם פגישות בין נוני לאנשי עסקים שמקורבים אליו, זה נתון שיכול בהחלט לפתח את החקירה. גם הנתון של 12 הפגישות משמעותי, מאוד יתכן שמדובר כאן על שיתוף פעולה מלא שכלל גם את אותם המפגשים עם אנשי העסקים ודברים נוספים.

ואין לי מושג למה אתה כותב שאם הדברים יוכחו זה לא נורא בעינך, מדובר כאן על סיאוב שלטוני שאסור לדעתי לקבל. בכל מקרה, אני שמח שלא אתה קובע את הנורמות.

אם גל פלג בעיניך הוא גורם חקירה מהימן, אז סבבה. אני איתך.
שום גורם חקירה מהימן ורציני לא ידליף מידע רגיש החוצה, ומי שמדליף הוא לא מהימן בעיניי.

אתה אומר שייתכן ויהיו דברים יותר גרועים בעתיד. נכון. ייתכן. ייתכן גם שלא. הסבירות שלא היא כנראה גבוהה בהרבה מהסבירות שכן.

איזו השפעה בדיוק מנסה מילצ'ן להשיג? הוא ונתניהו חברים שנים. מה הוא קיבל בתמורה?
אי אפשר כל הזמן להסתובב סביב. בשביל אישום פלילי צריכים להיות דברים פליליים. איפה הם?

נכון, זה שבעבר דברים קרו, לא אומר שבהכרח הם ימשיכו לקרות גם בעתיד.
אבל גם לא בהכרח שלא לא ימשיכו.
אני מסתכל על העניין הזה ממבט של הגיון - לוגיקה פשוטה.
נתניהו הוא ראש ממשלה חזק מאוד. כנראה הכי חזק שהיה לנו. למה לו להסתבך בעבירות קטנות ופליליות?
מה זה ייתן לו? כח? כבר יש לו. כסף? כבר יש לו.
בשביל להאמין לסיפורים האלה אני צריך או להאמין שביבי הוא טיפש גמור, שמוכן לסכן את כל עמלו בשביל סיגרים קובנים ובשביל שתי כתבות מפרגנות בידיעות.
או לחלופין אני צריך לראות משהו יותר רציני. טובות הנאה יותר רציניות, שיהיה שווה לו לסכן את כל מה שיש לו בשבילן, ואני פשוט לא רואה כאלה.

ודבר אחרון לגבי נורמות - אני חושב שנורמות של שחיטות הן רעות מאוד, אלא שאני לא רואה כאן כאלה.
אני יכול לראות נהנתנות, וגם זה בהנחה ומדובר בפרסומים נכונים. לא שחיטות. נהנתנות זה לא הדבר הכי טוב בעולם, אבל זה ממש הרע במיעוטו. רחוק מאוד בשביל לגרום לי לחשוב שראש ממשלה טוב (בעיניי) צריך לפרוש או להיות מודח.
מנגד אני רואה נורמות אחרות שמפריעות לי הרבה יותר, כמו נורמות שבהן קציני משטרה מדליפים חומרי חקירה, כמו נורמות שבהן כל עיתונאי החצר של מר"צ ושל בוז'י מחליטים שיש כאן עבירות פליליות, ומוכנים להוציא ראש ממשלה מכהן, שנבחר באופן חוקי ודמוקרטי, להורג בכיכר העיר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 ינואר 2017, 00:56

MTA2311 כתב:עזבו רגע את הפן הפלילי. איפה האתיקה? אשכרה לא מפריע לכם שראש הממשלה שלכם מתנהל בצורה כזאת? קושר קשרים עם בעלים של עיתון? מקבל סיגרים במאות אלפי שקלים?

לא מצליח להבין את זה.

אבל אני טוען שהוא הפליל את הבעלים של העיתון ולא קשר איתו שום קשר.

וסיגרים? ממש לא מפריע לי. לא מהכיס שלי זה יוצא, ואין שום הוכחות וגם שום טענות או חשדות על מעשי שחיטות ותמורה שמילצ'ן קיבל תמורתן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 16 ינואר 2017, 00:57

לא מצליח להבין את זה.

לא יודע לגבי "קושר קשרים". ההדלפות המכוונות (זה בכלל חוקי?) לא עושות עלי רושם, במיוחד כשאני לא סומך על אובייקטיביות מינימאלית אפילו של כלי התקשורת.

לגבי הסיגרים. לאדם מהשורה זה נראה סיגרים בסכומים מטורפים, אבל אל תשכח, שנתניהו בעצמו הוא לא איש עני. אני זוכר איך אחרי שהפסיד בבחירות, הוא היה מסתובב בעולם ונותן הרצאות של שעה וחצי תמורת 100 אלף דולר ! ככה שהמתנות האלה הן לא עניין של מה בכך גם לא עבור מילצ'ן וגם לא עבור נתניהו. איך לדעתך אמורה להיות מתנה מחבר משפחה שהוא מולטי-מיליארדר ? סוודר ב 80 שקל שקנה במבצע סוף העונה במשביר?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 16 ינואר 2017, 00:59

Holiday_Armadillo כתב:

לא מצליח להבין את זה.

יוני ממש מאכזב אותי בכל מה שקשור לפוליטיקה
מעולם לא ראיתי אותו כלמינג

מעניין, שמי שהולך בצד הימני של המפה הוא למינג, ומי שמדקלם מילה במילה את גל פלג הוא לא למינג...

אני באמת אשמח אם מישהו יצליח לשכנע אותי אחד משני הדברים הבאים:
1. לביבי היה שווה להסתכן
2. ביבי טיפש

אני לא מאמין בשני הדברים, ולכן אני לא רואה איך שתי הפרשיות האלה מסתכמות ליותר מצקצוק בלשון על זה שביבי מעשן סיגרים קובנים ולא מלבורו לייט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 ינואר 2017, 01:00

jol9 כתב:

לא מצליח להבין את זה.

וסיגרים? ממש לא מפריע לי. לא מהכיס שלי זה יוצא, ואין שום הוכחות וגם שום טענות או חשדות על מעשי שחיטות ותמורה שמילצ'ן קיבל תמורתן.

גם אם זה נכון, זה בסדר? ראש ממשלה צריך להתעסק בהקלטות מפלילות של בעלים של עיתון? צריך להיפגש איתו יותר מ10 פעמים בשביל להפליל אותו כביכול?

זה פרנק אנדרווד פה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 16 ינואר 2017, 01:03

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

לא מצליח להבין את זה.

גם אם זה נכון, זה בסדר? ראש ממשלה צריך להתעסק בהקלטות מפלילות של בעלים של עיתון? צריך להיפגש איתו יותר מ10 פעמים בשביל להפליל אותו כביכול?

זה פרנק אנדרווד פה?

לא יודע... זה עניין שלו.
אנחנו לא באמת יודעים כמה פגישות היו ועל מה דובר בפגישות האלה.
מהתמלילים שיצאו עד עכשיו, אפשר להרכיב פגישה אחת של 10 דקות, ולא 12 פגישות.

אבל אם כבר, אז על זה בהחלט אפשר לדון. האם יש מקום לביקורת על זה שביבי מבזבז שעות יקרות מזמנו על זה.
יכול מאוד להיות שבהחלט יש מקום לביקורת כזאת, ואולי גם הייתי מצטרף אליה.
אבל זה ממש לא חומר ששווה להתעסק בו כ"כ הרבה בעיניי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 16 ינואר 2017, 01:06

אתה מדבר כאילו אתה יודע איך פועלת עבודה עיתונאית. לא מדובר על הדלפה בידי מי שאין לו אישור לכך, מדובר על הדלפות מכוונות של גורמי החקירה. גיא פלג לא מצץ את הדברים מהאצבע, זה מידיי מסוכן בשביל הקריירה שלו ובשביל הערוץ שבו הוא משדר, לומר את הדברים בכזו החלטיות, אין לי ספק שהמקורות מאוד מוסמכים וערוץ 2 ווידא שהם כאלו. והוא לא היחיד שמדווח, למרות שאין ספק שהוא המרכזי.

אני אומר שלגבי תיק 2000 לא ברור שיהיה כתב אישום אבל אין לי ספק ולא לחוקרים שמדובר כאן בעניין פלילי, רק שבמשפט פלילי אתה צריך הוכחה מעבר לכל ספק, אני מניח שהם יעשו את כל המאמץ בשביל לאושש את הטענות הברורות, אכן לא בטוח בכלל שהם יצליחו, למרות שזה נראה שהם בדרך לשם. בתיק 1000 הוא לדעתי מסובך עד מעל הראש. גם במקרה הזה מספיק להוכיח כוונה, זה שהדברים בסוף לא נעשו זה יכול להיות ראייה לכך שלא הייתה כוונה מלכתחילה, אבל ניתן להוכיח אחרת.

אין פה שום מקום ללוגיקה שאתה מציין, אני יכול להציג לך המון מקרים דומים של מנהיגים מהעבר וגם להסביר לך יפה מאוד לוגיקה הפוכה לגמרי. בסוף העובדות מדברות, והחוקים והתקדימים מאוד ברורים.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 16 ינואר 2017, 01:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 16 ינואר 2017, 01:07

jol9 כתב:

לא מצליח להבין את זה.

לא צריך להוכיח נתינת תמורה. קשרי הון שלטון מספיק חמורים גם בלי שנוכיח תמורה, מסיבות מאוד ברורות.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 16 ינואר 2017, 01:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 ינואר 2017, 01:08

בואו לא נדרדר את השיח שוב בבקשה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים