04 מאי 2020, 11:22
04 מאי 2020, 11:24
מה זה ביקוש? כמו שהיולדת החולה סירבה וגילו אחרי שהיא הייתה במחלקה? או ליצמן שסירב? או ההוא שידע שהוא חולה ונסע לאיקאה?שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:5000 בדיקות ביומיים האחרונים לעומת 10,000+ לפני זה
אם לא בודקים אין חולים חדשים
גאוני
אין ביקוש לבדיקות. צריך לעשות בדיקות יזומות.
04 מאי 2020, 11:40
Holiday_Armadillo כתב:מה זה ביקוש? כמו שהיולדת החולה סירבה וגילו אחרי שהיא הייתה במחלקה? או ליצמן שסירב? או ההוא שידע שהוא חולה ונסע לאיקאה?שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:5000 בדיקות ביומיים האחרונים לעומת 10,000+ לפני זה
גאוני
לא יודעת עוד כמה פעמים אני אצטרך לתהות פה על למה מנהלים את העניין הזה כמו תוכנית לפי בקשתך
צריך לעשות כמו דרום קוריאה ולעבור דלת דלת, גם בדיקות קורונה וגם בדיקות נוגדנים, לגלות לא רק מי חולה אלא גם מי החלים ולא ידע
04 מאי 2020, 11:59
Holiday_Armadillo כתב:מה זה ביקוש? כמו שהיולדת החולה סירבה וגילו אחרי שהיא הייתה במחלקה? או ליצמן שסירב? או ההוא שידע שהוא חולה ונסע לאיקאה?שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:5000 בדיקות ביומיים האחרונים לעומת 10,000+ לפני זה
גאוני
לא יודעת עוד כמה פעמים אני אצטרך לתהות פה על למה מנהלים את העניין הזה כמו תוכנית לפי בקשתך
צריך לעשות כמו דרום קוריאה ולעבור דלת דלת, גם בדיקות קורונה וגם בדיקות נוגדנים, לגלות לא רק מי חולה אלא גם מי החלים ולא ידע
04 מאי 2020, 13:22
04 מאי 2020, 13:43
איפה ראית? לא מצאתי באתרים הגדוליםJack55 כתב:מורה שבאה במגע עם תלמידים התגלתה כחולה בקורונה – בית הספר נסגר
תראו מופתעים
04 מאי 2020, 13:45
רשת 13RomanR כתב:איפה ראית? לא מצאתי באתרים הגדוליםJack55 כתב:מורה שבאה במגע עם תלמידים התגלתה כחולה בקורונה – בית הספר נסגר
תראו מופתעים
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
04 מאי 2020, 13:48
מצאתי, תודה.Jack55 כתב:רשת 13RomanR כתב:איפה ראית? לא מצאתי באתרים הגדוליםJack55 כתב:מורה שבאה במגע עם תלמידים התגלתה כחולה בקורונה – בית הספר נסגר
תראו מופתעים
04 מאי 2020, 13:49
מעניין אם זה יגרום להורים לחשוב עוד יותר לפניי שהם שולחים את הילדים שלהם.RomanR כתב:מצאתי, תודה.Jack55 כתב:רשת 13RomanR כתב:איפה ראית? לא מצאתי באתרים הגדוליםJack55 כתב:מורה שבאה במגע עם תלמידים התגלתה כחולה בקורונה – בית הספר נסגר
תראו מופתעים
בכל מקרה, זה יכול לקרות, לא הייתי מתרגש מזה
04 מאי 2020, 18:04
Jack55 כתב:מעניין אם זה יגרום להורים לחשוב עוד יותר לפניי שהם שולחים את הילדים שלהם.RomanR כתב:מצאתי, תודה.Jack55 כתב:רשת 13RomanR כתב:איפה ראית? לא מצאתי באתרים הגדוליםJack55 כתב:מורה שבאה במגע עם תלמידים התגלתה כחולה בקורונה – בית הספר נסגר
תראו מופתעים
אנחנו דרך אגב אמורים להתחיל מחר, מקווה שהכל ילך חלק.
04 מאי 2020, 21:19
04 מאי 2020, 21:28
סוף סוף עשו קצת סדר רציני בהכלשמואל1 כתב:רק 36 חולים היום.
נתניהו מודיע עכשיו על הקלות משמעותיות, כגון ביטול ה 100 מטר ואישור לפגישת סבא וסבתא.
04 מאי 2020, 21:53
04 מאי 2020, 22:11
כן יכול להיות.jol9 כתב:Jack55 כתב:מעניין אם זה יגרום להורים לחשוב עוד יותר לפניי שהם שולחים את הילדים שלהם.RomanR כתב:מצאתי, תודה.Jack55 כתב:רשת 13RomanR כתב:איפה ראית? לא מצאתי באתרים הגדולים
לא נראה לי.
בעוד שבועיים, אם לא יהיה שינוי מגמה קריטי, אני מניח שנתחיל לראות משהו שדומה לשגרה.
04 מאי 2020, 22:32
Jack55 כתב:כן יכול להיות.jol9 כתב:Jack55 כתב:מעניין אם זה יגרום להורים לחשוב עוד יותר לפניי שהם שולחים את הילדים שלהם.RomanR כתב:מצאתי, תודה.Jack55 כתב:רשת 13
לא נראה לי.
בעוד שבועיים, אם לא יהיה שינוי מגמה קריטי, אני מניח שנתחיל לראות משהו שדומה לשגרה.
בינתיים לפי המערכת שהביאו לנו זה חצי קלאץ, חילקו אותנו לקבוצות ולימים מסוימים ככה שלא לומדים במהלך כל השבוע ובנוסף אין חובה להגיע ואפשר להגיע רק לחלק מהיום.
04 מאי 2020, 22:44
לא מנסים להראות לנו את זה, המורים באים בגישה הכי טובה של להגיע והכל אתה בטח יודע איך זה, האמת שעד סופש אני לומד כולה 3 שעות זה דיי קליל, נראה מה יהיה שבוע הבא.my man כתב:Jack55 כתב:כן יכול להיות.jol9 כתב:Jack55 כתב:מעניין אם זה יגרום להורים לחשוב עוד יותר לפניי שהם שולחים את הילדים שלהם.RomanR כתב:מצאתי, תודה.
לא נראה לי.
בינתיים לפי המערכת שהביאו לנו זה חצי קלאץ, חילקו אותנו לקבוצות ולימים מסוימים ככה שלא לומדים במהלך כל השבוע ובנוסף אין חובה להגיע ואפשר להגיע רק לחלק מהיום.
האמת שאני לא מבין את זה..
התלמידים לא התכוננו טוב לבגרויות. אין שום סיבה להפוך את הלימודים עכשיו לרשות.
04 מאי 2020, 23:13
my man כתב:Jack55 כתב:כן יכול להיות.jol9 כתב:Jack55 כתב:מעניין אם זה יגרום להורים לחשוב עוד יותר לפניי שהם שולחים את הילדים שלהם.RomanR כתב:מצאתי, תודה.
לא נראה לי.
05 מאי 2020, 00:20
my man כתב:Jack55 כתב:כן יכול להיות.jol9 כתב:Jack55 כתב:מעניין אם זה יגרום להורים לחשוב עוד יותר לפניי שהם שולחים את הילדים שלהם.RomanR כתב:מצאתי, תודה.
לא נראה לי.
05 מאי 2020, 08:26
05 מאי 2020, 10:45