כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: עולם הטניס 4 - עונת 2014 נכנסת להילוך גבוה

13 יוני 2014, 14:30

התחילה התקופה האהובה עליי בשנה. חבל שהיא נמשכת רק חודש.

13 יוני 2014, 15:07

MTA2311 כתב:התחילה התקופה האהובה עליי בשנה. חבל שהיא נמשכת רק חודש.

יצא לי לראות קצת טניס בימים האחרונים. אני חייב להגיד שהטניס בטורנירים הקטנים האלה הוא לא ממש מעניין. השחקנים נראים כאילו כל מה שמעניין אותם זה לא להפצע,
ולכן נמנעים מלהיכנס לראלי ופשוט מפגיזים את הכדור בלי חשבון.

כמעט ולא ראיתי נקודות יפות ומרשימות, ורוב הנקודות נגמרות אחרי 2-3 חבטות לכל היותר.

האמת שבווימבי זה בדר"כ לא ככה, ויש קצת יותר "טניס" שם.

13 יוני 2014, 15:20

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:התחילה התקופה האהובה עליי בשנה. חבל שהיא נמשכת רק חודש.

יצא לי לראות קצת טניס בימים האחרונים. אני חייב להגיד שהטניס בטורנירים הקטנים האלה הוא לא ממש מעניין. השחקנים נראים כאילו כל מה שמעניין אותם זה לא להפצע,
ולכן נמנעים מלהיכנס לראלי ופשוט מפגיזים את הכדור בלי חשבון.

כמעט ולא ראיתי נקודות יפות ומרשימות, ורוב הנקודות נגמרות אחרי 2-3 חבטות לכל היותר.

האמת שבווימבי זה בדר"כ לא ככה, ויש קצת יותר "טניס" שם.

לי פחות יצא לראות.
בד"כ אני מאוד נהנה לראות את הטניס בהאלה+קווינס ואז ווימבי. אבל כן, בשנים האחרונות זה פחות כיף, כי כבר כמעט ואין שחקני דשא טובים.

22 יוני 2014, 21:51

ממש מצחיק אותי שערוץ הספורט החליטו שווימבלדון הוא יותר מהגראנד סלאמים האחרים.

אז סבבה, יש לו מעמד מיוחד, אבל ההרגשה היא שכל שאר הטורנירים הם חימום בשבילו... הם הפכו את זה לגראנד סלאם הכי חשוב... מיותר לציין שהם עושים את זה בגלל שהזכויות של הטורניר אצלם (לדעתי כמובן)

מה דעתכם?

22 יוני 2014, 22:00

אם היו מבקשים מאוהד טניס ממוצע לעשות רשימה של ה-gs לפי חשיבותם סביר שהוא היה ממקם את ווימבלדון ראשון(ואת הrg שני).
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 22 יוני 2014, 22:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

22 יוני 2014, 22:23

הוא נחשב יותר יוקרתי, לא יודע למה.
בגלל זה אני מת שרפא יזכה בו יותר מהכל, הטורניר הזה מרגש אותי, חבל שאין שום מצב שיזכה.

22 יוני 2014, 22:26

אני חושב שווימבלדון הוא טורניר מיוחד. יש סביבו היסטוריה גדולה, ועניין רב, והוא גם מתקיים בממלכה, ואת התואר מגישים נסיכים אמיתיים...

צריכים להגיד שהסמיכות של ווימבלדון והרולאן, זה דבר פסול מיסודו. בטניס של היום, זה פשוט לא אפשרי לתת לטניסאים הפסקה כ"כ קטנה וכ"כ מעט זמן להתרגל למשטח הכ"כ שונה.
הבנתי שבשנה הבאה יהיו קצת שינויים, והשחקנים יקבלו שבוע נוסף. זה טוב, אבל היה יותר נחמד אם היה עוד קצת זמן.

בכל מקרה, אני לא חושב שאפשר להשוות ולדרג את טורנירי הGS. כולם חשובים וכולם נספרים. אם פדרר היה זוכה ב-7 טורנירים באוסטרליה וב-4 בווימבלדון, הוא לא היה נחשב פחות
גדול ממה שהוא עכשיו, וכנ"ל לגבי סמפראס.
מה שהופך את ווימבי למיוחד זה המסורת וההיסטוריה, אבל כל השאר זהה.

ליאב, אני רואה שהתחלת לעבוד. באמת חבל שזה לא יעזור.

22 יוני 2014, 22:31

jol9 כתב:אני חושב שווימבלדון הוא טורניר מיוחד. יש סביבו היסטוריה גדולה, ועניין רב, והוא גם מתקיים בממלכה, ואת התואר מגישים נסיכים אמיתיים...

צריכים להגיד שהסמיכות של ווימבלדון והרולאן, זה דבר פסול מיסודו. בטניס של היום, זה פשוט לא אפשרי לתת לטניסאים הפסקה כ"כ קטנה וכ"כ מעט זמן להתרגל למשטח הכ"כ שונה.
הבנתי שבשנה הבאה יהיו קצת שינויים, והשחקנים יקבלו שבוע נוסף. זה טוב, אבל היה יותר נחמד אם היה עוד קצת זמן.

בכל מקרה, אני לא חושב שאפשר להשוות ולדרג את טורנירי הGS. כולם חשובים וכולם נספרים. אם פדרר היה זוכה ב-7 טורנירים באוסטרליה וב-4 בווימבלדון, הוא לא היה נחשב פחות
גדול ממה שהוא עכשיו, וכנ"ל לגבי סמפראס.
מה שהופך את ווימבי למיוחד זה המסורת וההיסטוריה, אבל כל השאר זהה.

ליאב, אני רואה שהתחלת לעבוד. באמת חבל שזה לא יעזור.

couldn't agree more

24 יוני 2014, 17:18

נדאל שחקן דשא כ"כ בינוני.

24 יוני 2014, 18:01

חייב לציין שהוא לא כ"כ נראה טוב כמו שהתרגלתי.

מדהים לראות איך לפני כמה שנים הוא שלט בכל המגרשים (היתה תקופה כזו) ועכשיו הוא רק מלך החימר וזהו...
(וברור לי שזה הפציעות... אבל עדיין זה הבדל גדול)

24 יוני 2014, 21:22

מקובי כתב:חייב לציין שהוא לא כ"כ נראה טוב כמו שהתרגלתי.

מדהים לראות איך לפני כמה שנים הוא שלט בכל המגרשים (היתה תקופה כזו) ועכשיו הוא רק מלך החימר וזהו...
(וברור לי שזה הפציעות... אבל עדיין זה הבדל גדול)

מלך החימר? זה אותו אחד שלקח את מונטריאל, סינסינטי והיו אס אופן... וגם היה בגמר באוסטרליה והפסיד אותו בעיקר בגלל שנפצע.

25 יוני 2014, 16:20

מי שראה אתמול את המשחק של נדאל מבין שהוא לא יגיע עד הסוף ואף עלול ליפול מוקדם מאוד, נראה מאוד חלש.
חבל שדווקא בטורניר שאני מת שיזכה השנה הסיכויים שלו לזכות אפסיים.

25 יוני 2014, 21:33

ראיתם את הסוף של נובאק נגד סטפאנק? ענק!!
היה 2-1 לנובאק במערכות, במערכה הרביעית 5-5 ובשובר שוייון 6-5 לנובאק והגשה, שיחקו, נובאק חבט ווינר וקראו אאוט, הוא ביקש צ'אלנג' וסטפאנק התפלל לאלוהים שיהיה אאוט.
היה אין.

25 יוני 2014, 23:09

נראה לי טסונגה בדרך לעוד משחק שנפרש על יומיים.
קורע את התחת בשני השלבים הראשונים.

25 יוני 2014, 23:10

LIAV10 כתב:ראיתם את הסוף של נובאק נגד סטפאנק? ענק!!
היה 2-1 לנובאק במערכות, במערכה הרביעית 5-5 ובשובר שוייון 6-5 לנובאק והגשה, שיחקו, נובאק חבט ווינר וקראו אאוט, הוא ביקש צ'אלנג' וסטפאנק התפלל לאלוהים שיהיה אאוט.
היה אין.

משחק אדיר. אחד הטובים שראיתי השנה, ואולי גם אחורה.

26 יוני 2014, 15:44

אם טניס היה רק על דשא נדאל היה מדורג איזה 20-30 בעולם.

26 יוני 2014, 15:57

רוסול פשוט מתעלל בו.

26 יוני 2014, 18:38

נדאל מנצח אחרי משחק מצויין של רוסול.
טסונגה מנצח במערכה החמישית 14-12 ומשחק כבר ארבעה ימים ברציפות ומחר יהיה החמישי.
וסרטון מוכר, אבל תמיד מצחיק: http://youtu.be/SITXp-jbp2U

26 יוני 2014, 20:53

המשחק של פדרר כל כך יפה לעין , אישית אני אאבד לגמרי ענין בענף הזה ביום שאחרי .

קצת עצוב לי לחשוב על זה שהשחקן הזה ממש בסןף הדרך , לפחות הוא מסוגל עוד לתת טניס מהפנט כשהוא לא פוגש את הטופ 4-5 בסבב .

26 יוני 2014, 21:05

יוסי22 כתב:המשחק של פדרר כל כך יפה לעין , אישית אני אאבד לגמרי ענין בענף הזה ביום שאחרי .

קצת עצוב לי לחשוב על זה שהשחקן הזה ממש בסןף הדרך , לפחות הוא מסוגל עוד לתת טניס מהפנט כשהוא לא פוגש את הטופ 4-5 בסבב .

הזוי...
לא שאני חושב שהטניס של פדרר הוא לא יפה או אסתטי, אבל היום הוא משחק מול קונוס שלא מסוגל לשים כדור במגרש, אלא אם זה סרב.

מולר לא מסוגל להחזיר סרב למגרש, ולא בגלל שהסרב של פדרר כ"כ מדהים, פשוט כי הוא סוג של עגלה.
נושא נעול