המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:התחילה התקופה האהובה עליי בשנה. חבל שהיא נמשכת רק חודש.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:התחילה התקופה האהובה עליי בשנה. חבל שהיא נמשכת רק חודש.
יצא לי לראות קצת טניס בימים האחרונים. אני חייב להגיד שהטניס בטורנירים הקטנים האלה הוא לא ממש מעניין. השחקנים נראים כאילו כל מה שמעניין אותם זה לא להפצע,
ולכן נמנעים מלהיכנס לראלי ופשוט מפגיזים את הכדור בלי חשבון.
כמעט ולא ראיתי נקודות יפות ומרשימות, ורוב הנקודות נגמרות אחרי 2-3 חבטות לכל היותר.
האמת שבווימבי זה בדר"כ לא ככה, ויש קצת יותר "טניס" שם.
jol9 כתב:אני חושב שווימבלדון הוא טורניר מיוחד. יש סביבו היסטוריה גדולה, ועניין רב, והוא גם מתקיים בממלכה, ואת התואר מגישים נסיכים אמיתיים...
צריכים להגיד שהסמיכות של ווימבלדון והרולאן, זה דבר פסול מיסודו. בטניס של היום, זה פשוט לא אפשרי לתת לטניסאים הפסקה כ"כ קטנה וכ"כ מעט זמן להתרגל למשטח הכ"כ שונה.
הבנתי שבשנה הבאה יהיו קצת שינויים, והשחקנים יקבלו שבוע נוסף. זה טוב, אבל היה יותר נחמד אם היה עוד קצת זמן.
בכל מקרה, אני לא חושב שאפשר להשוות ולדרג את טורנירי הGS. כולם חשובים וכולם נספרים. אם פדרר היה זוכה ב-7 טורנירים באוסטרליה וב-4 בווימבלדון, הוא לא היה נחשב פחות
גדול ממה שהוא עכשיו, וכנ"ל לגבי סמפראס.
מה שהופך את ווימבי למיוחד זה המסורת וההיסטוריה, אבל כל השאר זהה.
ליאב, אני רואה שהתחלת לעבוד. באמת חבל שזה לא יעזור.
מקובי כתב:חייב לציין שהוא לא כ"כ נראה טוב כמו שהתרגלתי.
מדהים לראות איך לפני כמה שנים הוא שלט בכל המגרשים (היתה תקופה כזו) ועכשיו הוא רק מלך החימר וזהו...
(וברור לי שזה הפציעות... אבל עדיין זה הבדל גדול)
LIAV10 כתב:ראיתם את הסוף של נובאק נגד סטפאנק? ענק!!
היה 2-1 לנובאק במערכות, במערכה הרביעית 5-5 ובשובר שוייון 6-5 לנובאק והגשה, שיחקו, נובאק חבט ווינר וקראו אאוט, הוא ביקש צ'אלנג' וסטפאנק התפלל לאלוהים שיהיה אאוט.
היה אין.
יוסי22 כתב:המשחק של פדרר כל כך יפה לעין , אישית אני אאבד לגמרי ענין בענף הזה ביום שאחרי .
קצת עצוב לי לחשוב על זה שהשחקן הזה ממש בסןף הדרך , לפחות הוא מסוגל עוד לתת טניס מהפנט כשהוא לא פוגש את הטופ 4-5 בסבב .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד